Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب اینم تموم شد بالاخره! >:) حالا داد! >:) :d
بعضی قسمتاش خیلی خفن بود! :d مثل... R ... :((

فقط...فصل سوم؟ :-" داریم؟نداریم؟خواهیم داشت؟نخواهیم داشت؟ :d

بالاخره این رو هم شروع کردم! >:)
این رباته خیلی باحاله! :x
کلا انیمه ی دیوانه وار و جالبیه! :d

اسکارلت هم بانوی بسیار خوبی بودن! :-" خاک بر سر دندی فقط! =))

NoctisSasuke

بی‌شک الکیورا بهترین شخصیت انیمه بود [ از دیدگاه خودم ] . طرز راه رفتنش، رفتاراش، حرف‌زدنش و ... کلا خاص بود ! صحنه‌ی مبارزش با ایچیگو واقعا برام بیادموندنیـــه

انیمه رو کامل دیده بودم. فقط خواستم ببینم چه‌قدر کلا امکان ادامه‌داشتنش وجود داشت که دوستان زحمت کشیدن و پاسخ دادند.

ممنون

ایول :d

به نظر منم بهترین کاراکترش همین Ulquiorra بود >_<

من تو اسپاداها با استارک هم حال کردم بیشتر با گذشتش حال کردم

ولی این Uquiorra کلا عزیز دل بابا بود من که امیدوارم یه جوری برش گردونن چون جوری نبود که کامل بمیره یه جوری هم حرف میزد که انگار چیزی نیست :d کلا بچه خونسردیه

این مانگای هانتر در چه حد وضعش خرابه؟یعنی هیچ امیدی نمیشه به ساخت ادامش داشت؟خیر سرم تازه به پخش هفتگیش رسیده بودم:|:(
جا داشت از همه ی دوستانی که اینجا راجب هانتر صحبت کردن و ازش تعریف کردن تشکر کنم،فوق العاده بود.چند برابر اون چیزی که فکر میکردم از دیدنش لذت بردم

راجب قسمت جدید Haikyuu هم فقط میتونم بگم کـ
:(:(:(:(

حذف شدن تیم و ناراحت شدن هیناتا و کاگیاما یه طرف،دیگه ندیدن و ناراحتی سال آخری ها هم یه طرف.خیلی بد بود:(

تلویزیون نامرد هر موقع معتادی چیزی نشون میده، روش OST جیرایای کبیر رو میزارن!:( چه وضعیه؟ آخه چرا؟
-----
Baby Steps به زودی تموم میشه! این تنها انیمه فصلی بود که سر موقع می بینمش!:( چه وضعیه؟ آخه چرا؟
-----
انیمه هانتر هفته دیگه تموم میشه. واقعاً در اوج تموم میشه! اما نامردا در اوج خماری!:( چه وضعیه؟ آخه چرا؟
-----
مانگای هانتر در این همه وقتی که از برگشتش میگذره فقط 8 قسمت اومده!توگاشی!:( چه وضعیه؟ آخه چرا؟
-----
اونایی که می خوان برن سراغ مانگای هانتر، مترجمش میگه خودش هم مانگا رو نمی فهمه! اصلاً معلوم نیست چی به چیه! البته بوی خفنیت از سر و کول این آرک داره میره بالا!
فقط خودتون رو برای 8 قسمت در سال آماده کنید! که بعداً بیایید بگید:":( چه وضعیه؟ آخه چرا؟"

-----
اونایی که می خوان برن سراغ مانگای هانتر، مترجمش میگه خودش هم مانگا رو نمی فهمه! اصلاً معلوم نیست چی به چیه! البته بوی خفنیت از سر و کول این آرک داره میره بالا!
مترجم فارسی رو میگید؟اگه مترجم فارسی رو میگید وقتی خودش میگه نمی فهمم چی ترجمه کردم با چه دل و جراتی میرید ترجمشو میخونید؟:d
============
یه نصیحت کلی پدرانه بکنم :d
همه چیو سعی کنید زبان اصلی بخونید.اگه زبان اصلیش انگلیسی نبود برید ترجمه شده به انگلیسی بخونید.اینا خودشون از ترجمه زبان اصلی به انگلیسی یکسری ایرادات بشون وارد میشه بعد میاد از انگلیسی به فارسی ترجمه میشه یه سری ایرادات دیگه اضافه میشه.حتی شده یه کتاب دیکشنری فرهنگ 1000 صفحه ای بذارید ولی ترجمه حاضر آماده رو نخونید:d
==========
من در حد 20 قسمت مانگا بعد از تموم شدن انیمه رو خوندم فقط میتونم بگم گند میزنه به داستان:|باور کنید این حس بهتون دست میده که خود نویسنده هم نمیدونه باید به این سال سومی ها که قراره برن چه غلطی بکنه،کی بیاد جاشون و...
اسپویل داستان نیست یه نظر کلی هست

آخرین ویرایش:
روی Revi رفت کنار لوی،براداران الریک،میساکا و زورو تو لیست پنج کاراکتر محبوبم:d
فوق العاده بود Black Lagoon :x
چه حیف که انقدر کم بود!:( ادامه نخواهد داشت؟

یک کار شبیه همین بلک لاگون معرفی می کنید؟

در مورد هلسینگ یک توضیح میدین؟از کجا دانلودش کنم و اینکه چند قسمته؟
مرسی

ایول :d

به نظر منم بهترین کاراکترش همین Ulquiorra بود >_<

من تو اسپاداها با استارک هم حال کردم بیشتر با گذشتش حال کردم

ولی این Uquiorra کلا عزیز دل بابا بود من که امیدوارم یه جوری برش گردونن چون جوری نبود که کامل بمیره یه جوری هم حرف میزد که انگار چیزی نیست :d کلا بچه خونسردیه

اولوکیورا دقیقا از اون کاراکترهایی بود که من اصلا باهاشون کنار نمیام! :-"
بین اسپاداها هم، اول گریموجو ، بعدش استارک! :d >:)

اتفاقا اولوکیورا شاید بشه گفت تنها کاراکتر بلیچ ـه که 100% مرد! :d
البته بخوان برگردونند ، بر میگردونند! اما با مقیاس های بلیچ هم تا الان تنها مرگ قطعی انیمه ـست:-"
---
این مانگای هانتر در چه حد وضعش خرابه؟یعنی هیچ امیدی نمیشه به ساخت ادامش داشت؟خیر سرم تازه به پخش هفتگیش رسیده بودم:|:(
جا داشت از همه ی دوستانی که اینجا راجب هانتر صحبت کردن و ازش تعریف کردن تشکر کنم،فوق العاده بود.چند برابر اون چیزی که فکر میکردم از دیدنش لذت بردم

راجب قسمت جدید Haikyuu هم فقط میتونم بگم کـ
:(:(:(:(

حذف شدن تیم و ناراحت شدن هیناتا و کاگیاما یه طرف،دیگه ندیدن و ناراحتی سال آخری ها هم یه طرف.خیلی بد بود:(

دقیقا منم مثل خودت! :(( سال سومی ها! :((
---
تلویزیون نامرد هر موقع معتادی چیزی نشون میده، روش OST جیرایای کبیر رو میزارن!:( چه وضعیه؟ آخه چرا؟
-----
Baby Steps به زودی تموم میشه! این تنها انیمه فصلی بود که سر موقع می بینمش!:( چه وضعیه؟ آخه چرا؟
-----
انیمه هانتر هفته دیگه تموم میشه. واقعاً در اوج تموم میشه! اما نامردا در اوج خماری!:( چه وضعیه؟ آخه چرا؟
-----
مانگای هانتر در این همه وقتی که از برگشتش میگذره فقط 8 قسمت اومده!توگاشی!:( چه وضعیه؟ آخه چرا؟
-----
فقط خودتون رو برای 8 قسمت در سال آماده کنید! که بعداً بیایید بگید:":( چه وضعیه؟ آخه چرا؟"

:( چه وضعیه؟ آخه چرا؟
---
روی Revi رفت کنار لوی،براداران الریک،میساکا و زورو تو لیست پنج کاراکتر محبوبم:d
فوق العاده بود Black Lagoon :x
چه حیف که انقدر کم بود!:( ادامه نخواهد داشت؟

یک کار شبیه همین بلک لاگون معرفی می کنید؟

در مورد هلسینگ یک توضیح میدین؟از کجا دانلودش کنم و اینکه چند قسمته؟
مرسی
فکر کنم شبیه ترین کار به Black Lagoon رو بشه گفت Jormungand هست! :-"
---
زامبی سنپای! =))
عالی بود زندگی زامبی ها! =))
گویا تنها راهی که میشه از شر فاصله ی طبقاتی راحت شد و همه توی دنیا یکسان میشن ، همینطور که گفته شد،همین زامبی شدنه! :d

سلام
این اخوی شما نمیخواد از تو چالش در بیاد ؟ چه وضعیه ؟ آخه چرا ؟ :دی
اولوکیورا دقیقا از اون کاراکترهایی بود که من اصلا باهاشون کنار نمیام! :-"
بین اسپاداها هم، اول گریموجو ، بعدش استارک! :d >:)

اتفاقا اولوکیورا شاید بشه گفت تنها کاراکتر بلیچ ـه که 100% مرد! :d
البته بخوان برگردونند ، بر میگردونند! اما با مقیاس های بلیچ هم تا الان تنها مرگ قطعی انیمه ـست:-"
[/SPOILER]
ترکیبی از مانگا و انیمه بلیچ]یعنی میخوای بگی امید داری یاماجی برگرده مثلاً ؟ :دی
البته من از اولوکیورا اصلاً خوشم نمیومد . کلاً با اسپاداها حال نمیکردم . فقط یکم گریموجو برام قابل تحمل بود

@پرهام

اسپویلرت اومد تو نقل قول:-"
اون که نه! :d ولی وضعیت اولوکیورا از یاماجی هم بدتره! کلا فاجعه! داغان! غیر ممکن! :-" :d
قشنگ پودر شد رفت پی کارش! :-"
باز بقیه جسدشون رو نشون ندادن،ممکنه کوبو بزنه سرش برگردونتشون! :-" البته جسد هم نشون بدن، بازم برمیگردن! ولی خوب...جسد تقریبا سالم هستن! نه پودر! :-"

من هنوز تصميم نگرفتم چي دان كنم
انيمه اي نيست كه تك قسمتي باشه؟ سر و ته داستان تو يه قسمت هم بياد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا خیلی زیاد هست بهش میگن فیلم(انیمه سینمایی). از بین چندتایی ک من دیدم این دوتا خیلی خوب بودن
Colorful
The Wind Rises
Nerawareta Gakuen: اینم گرافیکش خیلی خوبه ولی تنها نکته ی مثبتش همین گرافیکشه

من هنوز تصميم نگرفتم چي دان كنم
انيمه اي نيست كه تك قسمتي باشه؟ سر و ته داستان تو يه قسمت هم بياد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
تصمیم نمیخواد!
وان پیس،ناروتو،بلیچ،هانتر ، رو روی یک برگه بنویس، چشمات رو ببند،یکیش رو بردار و بشین ببین! :d البته برای وان پیس میتونی20 روی 20 تا برگه بنویسیش:-"

تک قسمتی هم چندوقت پیش(فکر کنم یک سالی بشه:-" ) دوستان چندتا معرفی کردن! فیلم(انیمه) سینمایی هم نبودن! :-" یک سری قضایا داره:-"
Oji-San no Lamp
Death Billiards
Little Witch Academia

به ترتیبی که نوشته شدن ، پیشنهاد مینمایم :d

انیمه‌ای نیست که نقشهای اصلیش آدمهای 20 تا 40 ساله باشن و زندگی عادی‌ای بدون جادو و جمبل و ... داشتن باشن؟
یه چیزی مثل Kids on the Slope ولی برای اون محدودۀ سنی.

انیمه‌ای نیست که نقشهای اصلیش آدمهای 20 تا 40 ساله باشن و زندگی عادی‌ای بدون جادو و جمبل و ... داشتن باشن؟
یه چیزی مثل Kids on the Slope ولی برای اون محدودۀ سنی.

یه فیلم سینمایی انیمه ای هست به نام The Wind Rises
یعنی انگ چیزیه که تو میخوای :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or