Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ای داد بیداد! :-" اینم که تموم نشد! :(
من همش منتظر بودم بریم سراغ JOJOـیه بعدی! :-" :d البته اینا هم بچه های باحالی هستن! ولی زیادیشون میشه دیگه:-" :d

با این تعداد دشمنی که دارن(10+1) رسما 24 قسمت دیگه توی همین مصر میباشیم! :d

آخرشم مشکوک میزد! اسپیدواگن داشتن چی میوردن؟ :-" سگ؟ :-"

What-if-youre-right-and-theyre-wrong.png

:دی
همین که در اصل عکس دست بردی نشون میده که You Are Wrong :d

آخرین ویرایش:
سلام
بابا جای مسخره کردن از بقیه یاد بگیر که کمک کردن، خیر سرت بزرگترمونی
:d
یعنی یه جوری گفتی که همه رسماً فکر کردن من تا حالا یه انیمه هم ندیدم
فرق این سینا با اون سینا اینه که بیشتر انیمه های جادو و جمبل و اینا (و سریالهای غربی) رو دیده و حالا میخواد یکم چیز متفاوتتری ببینه
:d
از دوستانی که کمک کردن هم ممنونم
:bighug:
میدونم این کاره ای :دی
ولی جداً متوجه شدی هرکی بهت انیمه پیشنهاد داد یکی از آیتمهای مورد نظرتو از دور خارج کرد ؟ :دی من چون دیدم چیزی که میخوای کلاً وجود نداره ترجیح دادم گمراهت نکنم :-" :دی

انیمه‌ای نیست که نقشهای اصلیش آدمهای 20 تا 40 ساله باشن و زندگی عادی‌ای بدون جادو و جمبل و ... داشتن باشن؟
یه چیزی مثل Kids on the Slope ولی برای اون محدودۀ سنی.

Dragon Ball Z

هم آدم هاش اون رده سنی هستند (خصوصا سری اصلی) و هم اینکه کاملا رئال و واقعه گرایانه هست.

Katanagatari

عجب انیمه خوش ساختیه واقعا پشیمون شدم چرا بار اول که خلیل سنپای پیشنهاد این انیمه رو ندیدم:|
پنج قسمت اول که واقعا برای من جذاب بود بخصوص موزیک و دوبله و شخصیت ها هم که عالی بودن تا اینجا اومید وارم فقط یکم خشونتش زیـاد تر شه>:)

از همین پست استفاده می کنم و ازخلیل سنپای تقاضا دارم، ما رو هر چه زود تر از خماری در بیاره

ربات امیرپسند هم کشف شد! :bighug:
چقدر خفن بود توستر :(( ! استایل خسته ـش :x
ولی ته نامردی بود! چرا نزشتن یکبار دیگه،پادشاه فاتحانی در نسل جدید ظهور بیابه! :(( (البته عمرا به پادشاه فاتحان اصلی که نمیرسه! :-" )

خوب سری اول تموم شد! بعضی قسمتاش رو نه تنها من نفهمیدم چی شد! خودشون هم عمرا فهمیده باشن چی شد! :-" :d
ولی بعضی قسمتاش هم همینجوری دور همی:-" حال میداد! :-" کلا یه جوری مثل گینتاماست:-" قاطی پاطی :-"

کاراکتر محبوبم هم QT ! عالی بود این بشر! :x مخصوصا دوبلش خیلی باحال بود! :d

آها قسمت 12 اونجایی که از دندی ها سؤال میپرسید هم قیافه ی خیلی باحالی داشت! :)) اصلا QT عالیه دیگه! عالی! :x
ولی نباید جلوی توستر-سان رو میگرفت:(

فعلاً دارم GTO رو میبینم
رفقا این انیزوکا معرکه است
یعنی کاری که با کانزاکی کرد ته خفنیّت بود!!اون گنگ دور و برش هم خیلی خوف بودند!!بابا این انیزوکا یه چیز دیگه اس :دی

عجب مبارزه ای بود اخرش:d زد جمیزه رو به گریه اندخت:d می مردن از قسمتای اول اینطور مبارزه های میزاشتن که ادم حوصله اش سره نره!!!این سانسور هم بدجور مخه رسما نصفه صحنه رو ادم نمی بینه چی به چیه کسی لینکی از نسخه بدون سانسور داره برام بفرسته ممنون میشم

اولین ویدئوها، یا تریلرهای Psycho-Pass 2 هم اومدن، یه 16 ثانیه ای و یدونه 1 دقیقه و نیم:d فقط از یوتـــوب هستن برا دیدنشون باید چیزشکن داشته باشین: لینک
فکر و ذکر همه اینه که چطور میتونن شخصیتی در حد و اندازه های ماکیشیما دوباره بیارن؟ :-/:d

9 اکتبر هم که تاریخ شروع پخششه دیگه خودتون اطلاع دارید تو لینک هم زده

اولین ویدئوها، یا تریلرهای Psycho-Pass 2 هم اومدن، یه 16 ثانیه ای و یدونه 1 دقیقه و نیم:d فقط از یوتـــوب هستن برا دیدنشون باید چیزشکن داشته باشین: لینک
فکر و ذکر همه اینه که چطور میتونن شخصیتی در حد و اندازه های ماکیشیما دوباره بیارن؟ :-/:d

9 اکتبر هم که تاریخ شروع پخششه دیگه خودتون اطلاع دارید تو لینک هم زده

بعید میدونم دومیش انتاگونیست محور باشه. احتمالا کوگامی میوفته به جون sibyl ، اکانه هم به جون کوگامی :d تهشم sibyl نابود میشه و آدم خوباشم یکی دو تا تلفات میدن(یا شایدم همه چیز بیوفته فصل سوم :d)
به هرحال من به کار استاد اروبوچی ایمان دارم

آخرین ویرایش:
فکر کنم دیر رسیدم. اما Space Brothers هم هست. تقریباً همه بین 20 تا 100 سال سن دارن.
جادو جنبل و خوش اقبالی و اینا هم نداره...

فقط این که اصلاً حال و هوای چیزایی مثل نانا و ساکامیچی رو نداره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or