تو چرا اینطوری ای؟این Code Geass رو اصلا نمی تونم دو سه دقیقه بیشتر نگاه کنم، چرا اینطوریه؟![]()
فازش تو اون مایه ها که میخوای نیست! ولی مریضه! :dآقا یه انیمه میخوام با تم مریض، خعلی مریض، یه کاری که رسماً فقط روانیا برن سراغش،خون و خونریزی و سنگدلی توش باشه...و اینکه یه کار نسبتا خوبی باشه...جوش یه چیزی توی مایههای کارای کستر توی F/Z.
پ.ن:تصمیم دارم یه چندوقت تغییرفاز بدم اندر انیمه...تاجایی که ممکنه ربطی به موضوعیت ریپ و آزارات جنسی نداشته باشه.
ممنان.
آقا یه انیمه میخوام با تم مریض، خعلی مریض، یه کاری که رسماً فقط روانیا برن سراغش،خون و خونریزی و سنگدلی توش باشه...و اینکه یه کار نسبتا خوبی باشه...جوش یه چیزی توی مایههای کارای کستر توی F/Z.
پ.ن:تصمیم دارم یه چندوقت تغییرفاز بدم اندر انیمه...تاجایی که ممکنه ربطی به موضوعیت ریپ و آزارات جنسی نداشته باشه.
ممنان.
داستان انیمه در جهانی سرد و تاریک شروع میشود در عصر ادو هنگامیکه مردم از صلح و آرامش نهایت لذت را می بردند لرد توكوگاوا تاگانادا امپراطور این سرزمین برای خوش گذرانی خودش مسابقات پيكار تن به تن را برگزار می کند این مسابقات در گذشته با شمشیر چوبی انجام میشد و هر دوطرفین مسابقه زنده از میدان بیرون می آمدند ولی این بار..... :d بقیش رو برو انیمه رو ببین .
Kaiji شدیدا توصیه میشه مخصوصا آخرای داستانآقا یه انیمه میخوام با تم مریض، خعلی مریض، یه کاری که رسماً فقط روانیا برن سراغش،خون و خونریزی و سنگدلی توش باشه...و اینکه یه کار نسبتا خوبی باشه...جوش یه چیزی توی مایههای کارای کستر توی F/Z.
ممنان.
آقا یه انیمه میخوام با تم مریض، خعلی مریض، یه کاری که رسماً فقط روانیا برن سراغش،خون و خونریزی و سنگدلی توش باشه...و اینکه یه کار نسبتا خوبی باشه...جوش یه چیزی توی مایههای کارای کستر توی F/Z.
ممنان.
نه دیگه انقدری که میگی! :d (آریا بوده یحتمل اون! :d )آکیبا!!!تو بودی این سنگ Log Horizon رو هی به سینه میزدی؟
چی بود؟قسمت یک اش که خیلی مسخره بود مرد مومن!!صد رحمت به NGNL !! یه جوری می گفتید تیم دو و سه مدهوس تو در و دیواره که گفتم الان LH میاد عنوان دوست داشتنیم رو قورت میده!!
خدایی بهم بگو تو این 24 قسمت بقیه وضعیّت همینه یا بهتر میشه؟؟![]()
من فکر کنم یکیشون لئوریو بود:d