Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این Code Geass رو اصلا نمی تونم دو سه دقیقه بیشتر نگاه کنم، چرا اینطوریه؟ :(
امروز Spirited Away رو دیدم چقدر خوب بود :( دوست داشتنی ترین انیمه ای که تا حالا دیدم :(
بامزه ترین صحنه تو دنیای انیمه :
tumblr_lbl7u9VXST1qcdv64o1_500.gif

shy.gif
shy.gif

آقا یه انیمه میخوام با تم مریض، خعلی مریض، یه کاری که رسماً فقط روانیا برن ‌سراغش:دی،خون و خونریزی و سنگدلی توش باشه...و اینکه یه کار نسبتا خوبی باشه...جوش یه چیزی توی مایه‌های کارای کستر توی F/Z.
پ.ن:تصمیم دارم یه چندوقت تغییرفاز بدم اندر انیمه:دی...تاجایی که ممکنه ربطی به موضوعیت ریپ و آزارات جنسی نداشته باشه.
ممنان.

آقا یه انیمه میخوام با تم مریض، خعلی مریض، یه کاری که رسماً فقط روانیا برن ‌سراغش:دی،خون و خونریزی و سنگدلی توش باشه...و اینکه یه کار نسبتا خوبی باشه...جوش یه چیزی توی مایه‌های کارای کستر توی F/Z.
پ.ن:تصمیم دارم یه چندوقت تغییرفاز بدم اندر انیمه:دی...تاجایی که ممکنه ربطی به موضوعیت ریپ و آزارات جنسی نداشته باشه.
ممنان.
فازش تو اون مایه ها که میخوای نیست! ولی مریضه! :d
Kaiji ببین:-"

ممنان.

کونیچیوا !

خوب محمد امین نزدیک ترین کاری که به این چیزی که مد نظرت هست به ذهنم میرسه {که بحث خودت میدونی چی} نداشته باشه :d انیمه ی زیر هست :‌

140170887451572.jpg

انیمه ی Shigurui که یک خوب یکم کوتاه هست و 12 قسمت داره ولی دقیقا چیزی که میخوایی رو داره منهای اون چیزی هایی که نمیخوایی . :-"
جو انیمه خیلی عجیب و گیرا هست و خشونتش هم بی پرده و مخصوصا باید کیفیت بالاش رو بگیری نه 480 و این کوفتی ها :d .
زمان بازی تو فاز سامورایی و این هاست و مبارزاتشون ولی با خشونت بی پرده >:)

اینم یک خلاصکی از داستان :
داستان انیمه در جهانی سرد و تاریک شروع میشود در عصر ادو هنگامیکه مردم از صلح و آرامش نهایت لذت را می بردند لرد توكوگاوا تاگانادا امپراطور این سرزمین برای خوش گذرانی خودش مسابقات پيكار تن به تن را برگزار می کند این مسابقات در گذشته با شمشیر چوبی انجام میشد و هر دوطرفین مسابقه زنده از میدان بیرون می آمدند ولی این بار..... :d بقیش رو برو انیمه رو ببین .

اینم چند تا شات بی اسپویل :

140171014282232.jpg
140171014277771.jpg
140171014286074.jpg
140171014284643.jpg
14017101428886.jpg
140171014288055.jpg
14017101429178.jpg
140171014290937.jpg
1401710142936310.jpg
140171014292379.jpg
1401710142949712.jpg
1401710142943211.jpg
140171027029192.jpg
140171027026221.jpg
140171027031094.jpg
14017102702983.jpg
14017107734971.jpg
140171027032035.jpg

همونطور که میبینی تقریبا همشون عین Caster هستن :-" {از لحاظ قیافه}
و جو میشه گفت تقریا فرای مریض گونه هست >:)

راستی تذکر میدم : طرف 480 نری هاااااااااا :|

ممنان.
Kaiji شدیدا توصیه میشه مخصوصا آخرای داستان
D-grey man هم یه سری جاها باید قرص اعصاب بندازی بالا:d.اصلا احترام شخصیت های خوب داستانو نگه نمیداره میزنه نابودشون میکنه(بعضاً هم میگی ایول این کارکتر چند قسمت دیگه قوی میشه یه کاری میکنه که زرت میزنند میکشنش:d)
بازی Corpse party :d.همینطوری بدون دلیل چنتا کاراکتر رو برده تو فضای جهنمی بدون دلیل هم شکنجشون میده بدون دلیل هم میکشه:d

ممنان.

>:)

خوب،اینا رو که برات مینویسم فقط تو گوگل سرچ میکنی اسکرین ازشون میبینی،صفحات رو میبندی و دیگه بهشون فکر نمیکنی!!!اگر بر فرض محال دان کردی و دیدی :|:|)x

اینا رو خودمم هنوز ندیدم!:|

این اولی رو ببین خبری نیس::d
Higurashi no Naku Koro ni

آرت این یکی خیلی عالیه،ولی هنوز نتونستم پیداش کنم:

Angel's Egg

اینا رو...نبین!

The Curse of Kazuo Umezu
Baoh
Hell Girl
AD Police Files

این دو تا رو لطفا نبین!

لطفا!

Midori: Shoujo Tsubaki
Yami Shibai

حالا خود دانی...;):-*

AM
ممنون از همگی:دی
@Quarantine
رسما تحریک شدم موارد آخر رو ببینم اول:دیدمت گرم:دی
ویرایش بعد دیدن عکس:WTF!!!ا دوتای آخر رو که حتما میگیرمشون ولی ندیده میگم که اگه اینارو خودت دیدیشون من باس اینجوری باشم
:cursing::censored::hurted1::surrender:
@پلات الدین
پوسترش بیشتر شبیه خل بازی بود:|ولی دلمان را برد تا حدودی:دیسپاس ولی:))
@ebibatboy
آقا این D-grey man رو دوست داشتم عکساش رو:دی، زیاد:دیممنان ازت...پلات رو که گفتی یاد Game of Thrones افتادم:دی:))
@بردیا(از منتورهای آینده ی تاپیک:دی)
خعلی بد تورنتای این انیمه گیر مباد خدایی:(( ولی یه حسی بهم میگه ارزشش رو داره:دی
:-s

آخرین ویرایش:
آکیبا!!!تو بودی این سنگ Log Horizon رو هی به سینه میزدی؟
چی بود؟قسمت یک اش که خیلی مسخره بود مرد مومن!!صد رحمت به NGNL !! یه جوری می گفتید تیم دو و سه مدهوس تو در و دیواره که گفتم الان LH میاد عنوان دوست داشتنیم رو قورت میده!!
خدایی بهم بگو تو این 24 قسمت بقیه وضعیّت همینه یا بهتر میشه؟؟:دی

آکیبا!!!تو بودی این سنگ Log Horizon رو هی به سینه میزدی؟
چی بود؟قسمت یک اش که خیلی مسخره بود مرد مومن!!صد رحمت به NGNL !! یه جوری می گفتید تیم دو و سه مدهوس تو در و دیواره که گفتم الان LH میاد عنوان دوست داشتنیم رو قورت میده!!
خدایی بهم بگو تو این 24 قسمت بقیه وضعیّت همینه یا بهتر میشه؟؟:دی
نه دیگه انقدری که میگی! :d (آریا بوده یحتمل اون! :d )
ولی واقعا حال داد Log Horizon ! :x
حالا همینطور میری جلوتر میبینی چیه! :d کلا از اون انیمه ها نیست که تاکید رو مبارزاتش باشه! چیزای مهم تری از مبارزات هست >:) :d

راجع به انیمه های روان پریشی به حرف هیچ کس غیر از بردیا گوش نده خیالتم راحت :d

مزخرف ترین و زوانی کننده ترین و کثافت بار ترین انیمه های دنیا رو میشینه میبینه و از همشونم تعریف میکنه :|

D.Gray-Man ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا ولمون کنین این کجاش روانیا میشینن میبینن :)) یه سر برو چیزایی که بردیا گفته رو ببین کدوم انیمه روانی تره XD

این جمله " قسمت اولش بد بود - مزخرف بود - حال نداد - این چی بود؟ " رو جدیدا اینجا دارم زیاد میشنوم :| آقا به پیر هیچ انیمه ای از قسمت اول معلوم نیست چی میخواد بشه :))

آخرین ویرایش:
آقا در مورد این FF XV. دوبلور هاش چه قدر آشنا می زنن :دی چرا انقدر بد زیرنویس شده. ما که زبانمون خوب نیست باز هم می فهمیم که بعضی چیزایی که می گن با زیرنویس انگلیسیش زیاد سنخیت نداره :دی ولی در کل عاشقشم.

آقا در مورد این FF XV. دوبلور هاش چه قدر آشنا می زنن :biggrin1: چرا انقدر بد زیرنویس شده. ما که زبانمون خوب نیست باز هم می فهمیم که بعضی چیزایی که می گن با زیرنویس انگلیسیش زیاد سنخیت نداره :biggrin1: ولی در کل عاشقشم.​
من فکر کنم یکیشون لئوریو بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or