ناروتو آنگویینگ اصّن این جدیداً حال نمیده
اون فیلر آخریشون هم که واقعاً داشتم بالا میاوردم
----------------------
آقا دارم Fate/Zero رو میبینم
جون مادرتون اسپویل نکنید دو قسمت دیدم بدجور هایپم برعکس دث نوت و کدگیاس و ناروتو و وان پیس و... که تمام مرگ ها و اتّفاقات خفن رو میدونستم از قبل الان هیچ چی نمیدونم
خیلی خفنه
چندتا نکتهیی ک برای خودم سوال بود رو توی اسپویلر خیلی خلاصه قرار میدم. احتمالا خودتون اینارو میدونین. بهرحال:
بعد از اینکه کریتسوگو جام رو رد میکنه ب دلیل اینکه ذات جام بد و پلید هست همونطور ک دیدی هر انتخابی ک میکرد بیشتر باعث نابودی و مرگ میشد تا صلح و ... جام کیره رو انتخاب میکنه و اروزی قبلی اونو ک خودشم ازش خبر نداره براورده میکنه
بعد میرسیم ب صیبر و گلوگامیش. بعد از اینکه کیریتسوگو . گیره رو شکست میده ب صیبر با علامت های فرمانش دستور میده ک جام رو با نبول فانتازمش نابود کنه و صیبر هم اطاعت میکنه ب اجبار و در اثر ضربه ی اکس کالیبر خودش نابود میشه و ی سری چیز میز(:d) از جام هم میریزه روی گلوگامیش ک باعث میشه از اون حالت روح مانند در بیاد و مادی بشه
من همینقدر میدونم فقط. تازه شاید همه ش اشتباه باشه:d
فلش شماره ی 1 کنار مانگا نوشته MH که میشه همون Mad House استیدو سازنده !
و فلش دوم هم که روی مانگا نوشته NeXt یعنی بعدی که عکس مانگا یک چشم هست که خوب معلومه دره به کار این فصل جدید Mad House که میخواد شروع بشه یعنی
Kiseiju: Sei no Kakuritsu Parasyte
اشاره میکنه که دقیقا توی عکس انیمه ی زیر میبینید که شصت شخصیت اصلی کپی عکس روی مانگای قسمت آخر هانتر یعنی فلش 2 هست :d
مشکلی نداره یحتمل شما نسخه ی لت و پار رو گرفتی :d
چون زینویس F/Z با فن ساب Commie هماهنگه! :d ما که با Commie میدیدیم مشکلی نداشتیم ( نتیجه اخلاقی : یکی از نکات مثبت دیدن هفتگی انیمه ها! لینک های هماهنگ،با بالاترین سرعت! بدون اعصاب خوردی :d )
توی Bakabt.me اگر بگردی شاید نسخه ی Commie باشه
البته زیرنویس با نسخه ی بلوری هماهنگ نیست!
عموماً غیر انیم ورلد ـی ها اگه باشه لت و پار تره
بشین ببین دیگه
ترجمش که عالیه تا این جا!!فقط بعضی جاها رو یهو ترجمه نکرده
اونا رو بشین با ساب انگلیسی ببین خو
عموماً غیر انیم ورلد ـی ها اگه باشه لت و پار تره
بشین ببین دیگه
ترجمش که عالیه تا این جا!!فقط بعضی جاها رو یهو ترجمه نکرده
اونا رو بشین با ساب انگلیسی ببین خو