سلام
دنبال انیمه کمدی میگردم که به نظرتون نمره کمدیش حداقل 7 از 10 باشه
Danshi kokousei no nichijou اگر اسمشو اشتباه ننوشته باشم. kimi to boku هم عالیه به خصوص فصل دومش.
Aldnoah Zero رو هم تموم کردم. جدا از شخصیت پردازی زباله ش و پایان مزخرفش جمعا انیمه خوبی بود و لذت بردم و اگر نویسنده اسکریپتش همون اروبوچی باقی میموند و گند نمیخورد بهش شاید میتونست به پتانسیل اصلیش و اون چیزی که لایقش بود برسه.
تارگت بعدی باراکامون و zankyou no terror هست. باز خوبه چند تا انیمه خوب پیدا میشه مدت نسبتا زیادی بود که انیمه ای ندیده بودم یا از بس چرت و پرت بودن نیمه کاره ولشون کردم
منم اومدم Kimi to Boku رو پیشنهاد بدم! :d خیلی حال میده! یه طنز پسرونه! و پاک!سلام
دنبال انیمه کمدی میگردم که به نظرتون نمره کمدیش حداقل 7 از 10 باشه
فقط منم که با پایان A.Z حال کردم؟Danshi kokousei no nichijou اگر اسمشو اشتباه ننوشته باشم. kimi to boku هم عالیه به خصوص فصل دومش.
Aldnoah Zero رو هم تموم کردم. جدا از شخصیت پردازی زباله ش و پایان مزخرفش جمعا انیمه خوبی بود و لذت بردم و اگر نویسنده اسکریپتش همون اروبوچی باقی میموند و گند نمیخورد بهش شاید میتونست به پتانسیل اصلیش و اون چیزی که لایقش بود برسه.
تارگت بعدی باراکامون و zankyou no terror هست. باز خوبه چند تا انیمه خوب پیدا میشه مدت نسبتا زیادی بود که انیمه ای ندیده بودم یا از بس چرت و پرت بودن نیمه کاره ولشون کردم
منم اومدم Kimi to Boku رو پیشنهاد بدم! :d خیلی حال میده! یه طنز پسرونه! و پاک!![]()
Gin no Saji هم عالیه! (البته توی این انیمه ممکنه تو یک قسمت از خنده پخش زمین بشه، بعد سر جریان دیگه بری زانوی غم بغل بگیری!)
کلا انیمه های بلند مخصوصا وان پیسکه طنزهاشون حرف نداره!
بعد از دیدن وان پیس،ناروتو،بلیچ و دراگون بال (و یک عالمه انیمه ی دیگه! اما اینا واجب ترن
) گینتاما هم میشه دید و ترکید از خنده!
![]()
فقط منم که با پایان A.Z حال کردم؟![]()
اره فقط توییسازباوم میاد صاف جلوی صورت اسلین میگه که من قصد کشتن هیمه رو داشتم/دارم بعد اسلین که اون همه دنبال نجات هیمه بود میاد سازباوم رو نجات میده ! اخه معنی میده این؟ مثلا طرف خواسته مثل اروبوچی کلیف هنگر درست کنه که تهش گند میزنه به کل انیمه. اگر فصل دومی وجود نداشت ، مهم نیست چه قدر از المان های دیگه انیمه لذت بردم ولی با اینحال تو صف هیتر ها قرار میگرفتم
(تو این انیمه هیچ کدوم از کاراکترا development خاصی نداشتن و اوناییم که داشتن هیچ غلطی نکردن-مثل اون الکلیه- برای همینم هست که از هیچکدوم از کاراکتراش خوشم نیومد و تنها شخصی که پتانسیل عظیمی داشت اسلین بود که با پایان انیمه نفرت خیلیا رو به جون خرید، ولی حدس میزنم اگر فصل دوم اسکریپت بهتری داشته باشه هنوزم میتونم بگم که اسلین پتانسیل خوبی برای تمیز کردن این گند داره.
راستی نویسنده اسکریپت AZ نویسنده boku no pico هم بوده![]()
بشین ببینمیگم این Tokyo Ghoul داستانش بهتر میشه یا همینطوری کلیشه ای باقی میمونه؟
-"تو یه چیزی بین X و انسان هستی!"
-"نه! من نمیخوام X باشم! نمی خوام هویت انسانی خودم رو از دست بدم!"
600 بار دیدم همچین داستان کلیشه ای رو!اگه داستان درست و حسابی داره بگید بشینم ببینمش
![]()
قسمت اخرو ببین بعد بیا بگو دمت گرم که گفتی ببینمشمیگم این Tokyo Ghoul داستانش بهتر میشه یا همینطوری کلیشه ای باقی میمونه؟
-"تو یه چیزی بین X و انسان هستی!"
-"نه! من نمیخوام X باشم! نمی خوام هویت انسانی خودم رو از دست بدم!"
600 بار دیدم همچین داستان کلیشه ای رو!اگه داستان درست و حسابی داره بگید بشینم ببینمش
![]()