Code Geass یه چیزه دیگست:dفوق العاده بود فول متال این Code Geass هم انقدر خوبه؟سطح توقعم رفته بالا![]()
بعید می دونم خوشت بیادیه انیمه بود به اسم Bakemonotagari اگر اشتباه نکنم! تعریفش رو زیاد شنیدمارزش داره؟ یا با دیدنش سر به دیوار میکوبم؟ :d
و فکر کنم چندتا سری باشه با اسم های مختلف! هلپ می! :d
بچه ها این TERRA FORMARS شهریور ازش یک OVA اومده بود و الان هم قسمت 1 انیمش اومده !!
باید کدوم رو اول ببینیم ؟! :d
اولی رو دانلود کردم! :d بقیش رو پس دانلود نمیکنم!بعید می دونم خوشت بیادانیمه ی خیلی خیلی خوبیه. اما مطابق با آرمان های تو نیست
اگر خواستی ببینی به ترتیب انتشار ببین:
Bakemonogatari
Nisemonogatari
Nekomonogatari
Monogatari Series Second Season
این یکی هم انگار اومده، ولی من هنوز دانلود نکردم. شاید هم نیومده باشه:
Hanamonogatari
ترتیب های دیگه ای هم برای دیدن داره، اما همین ترتیب پخش بهتره. اگر اون ترتیب های دیگه بهتر بود، خودشون همون جوری می ساختن
اول OVA رو ببین. از نظر زمانی و داستانی قبل از انیمه است.
در واقع چند چپتر اول مانگا رو کردن OVA، از جلد دوم شده سریال. یا همچین چیزی.![]()
صد در صد ارزش دارهیه انیمه بود به اسم Bakemonotagari اگر اشتباه نکنم! تعریفش رو زیاد شنیدمارزش داره؟ یا با دیدنش سر به دیوار میکوبم؟ :d
و فکر کنم چندتا سری باشه با اسم های مختلف! هلپ می! :d
اتفاقا منم با همین ترتیب دیدم و به نظرم هم خیلی خوبه، با ترتیب داستانی هم زیاد فرقی نمیکنهبعید می دونم خوشت بیادانیمه ی خیلی خیلی خوبیه. اما مطابق با آرمان های تو نیست
اگر خواستی ببینی به ترتیب انتشار ببین:
Bakemonogatari
Nisemonogatari
Nekomonogatari
Monogatari Series Second Season
این یکی هم انگار اومده، ولی من هنوز دانلود نکردم. شاید هم نیومده باشه:
Hanamonogatari
ترتیب های دیگه ای هم برای دیدن داره، اما همین ترتیب پخش بهتره. اگر اون ترتیب های دیگه بهتر بود، خودشون همون جوری می ساختن![]()