Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
امروز چندتا از اپیزود های code geass رو دوباره میدیدم،دپرس شدم :(
دیگه انیمه ای ینست شبیه code geass یا death note؟ که داستان از دید anti hero یا villain روایت بشه؟
code geass عالی بود..........

One Piece 663
از یه طرف نزدیک بود گریم در بیاد (با اینکه مانگا میخونم) از یه طرفم خدارو شکر میکنم که صدای تکراری ناروتو رو دیگه تو وان پیس نخواهیم شنید :))

فوق العاده بود پایانش !
:(:((
12 و 9

فکر کنم از اون تیپ پایان هایی باشه که آریا سنپای بزرگ راحت باهاش کنار میاد :-"

=========

بچه ها به قول ژاپنی ها گامباره که برسیم به ص666 >:)

zahlen-0001.gif

عجیب اعصاب خورد کن بود این قسمت ، در بدترین موقغیت بدترین اتفاق افتاد:|
چرا اعصاب خورد کن؟ صحنه ی قتل عام ژاپنیا به دست یوفی یکی از بهترین و خفن ترین صحنه های کل کد گیاس و تاریخ انیمه هست:d

چرا اعصاب خورد کن؟ صحنه ی قتل عام ژاپنیا به دست یوفی یکی از بهترین و خفن ترین صحنه های کل کد گیاس و تاریخ انیمه هست:d
خوب انقدر خفن بود که اصاب خورد کن میشد:دی
مخصوصا جایی که بدون قصدش از گیاس استفاده میکنه:دی

ولی جدا الان که فکرش رو میکنم code geass خیلی خوب و بالانس بود :| :d (قبلا اینو چندبار گفتم :| :d )
code geass انیمه چهارم یا پنجمی بود که دیدم،الان که حدودا 30 تا انیمه سریالی رو دیدم code geass در کنار چندتا انیمه دیگه واقعا کیفیت بالا و خاصی داشت.
از نظر داستان،شخصیت پردازی،مبارزه ها،رابطه های بین کاراکتر ها،شروع وپایان انیمه و ...... خیلی خوب بود،از همه چی به اندازه کافی داشت :d و مهمتر داستان تا آخر واقعا عالی پیش رفت و افت خاصی نداشت،برعکس death note :|
+
lelouch آخرش مرد یا زنده موند؟ :d
به نظر من زنده موند دلایلش هم توی اینترنت هست :d

دوستان کسی اطلاع نداره که سیزن 2 انیمه ی attck on titan در چه وضیعته؟ تایید شده؟ در حال ساخته؟ ی نیست؟
ممنون
در دست ساخت
فکر کنم جدیدا یه Side Story در مورد گذشته ی لیوای هم اومده، مانگا. برا طرفدارا خوبه:d

اکثرا میگن زنده موند، ولی به نظر من مرد، یعنی دلم هم میخواد مرده باشه دیگه مرگ از اون حماسی تر امکان نداره نباید خرابش کنن:|
تئوری رایج در بین افرادی که میگن نمرده:d اینه که وقتی شارلز مرد اون فنا ناپذیریش و اینا به لولوش منتقل شده و اینطوری زنده مونده و اینا
ولی اگه اینطوری باشه لولوش نباید قابلیت استفاده از گیاس رو بعد اون میداشت، مثل C.C که بعد فنا ناپذیر شدنش گیاس خودش رو از دست داد، پس این نظریه به عقیده من منتفیه:d ویدئوهای تو یوتوب هم به نظرم فیکه

آخرین ویرایش:
ولی جدا الان که فکرش رو میکنم code geass خیلی خوب و بالانس بود :| :d (قبلا اینو چندبار گفتم :| :d )
code geass انیمه چهارم یا پنجمی بود که دیدم،الان که حدودا 30 تا انیمه سریالی رو دیدم code geass در کنار چندتا انیمه دیگه واقعا کیفیت بالا و خاصی داشت.
از نظر داستان،شخصیت پردازی،مبارزه ها،رابطه های بین کاراکتر ها،شروع وپایان انیمه و ...... خیلی خوب بود،از همه چی به اندازه کافی داشت :d و مهمتر داستان تا آخر واقعا عالی پیش رفت و افت خاصی نداشت،برعکس death note :|
+
بهتره مرده باشه!!!
مرگ حماسی اش خیلی بهتره به نظرم!!مانگا هم که تموم شده
کلّاً پرونده کدگیاس بسته شده با یکی از بهترین پایان ها(البته تاثیر گذاریش مثل دث نوت نبود)

^
but.....but lelouch :(
من خودم دوست نداشتم بمیره هرچند صحنه مرگش خیلی خوب بود،موردی که منو به شک میندازه اینه که نانالی وقتی دست lelouch رو لمس کرد خاطراتش رو دید،و تا اونجایی که تو انیمه دیدیم فقط کسی که یه "code" داشته باشه میتونه این کار رو کنه ( c.c رو دیدیم که این کار رو کرد مثلا)
در کل به نظرم پایانش باز بود،هرکسی میتونه برداشت خودشو و اونطور که میخواد داشته باشه.
تو مقایسه با پایان death note پایان این عالی و حتی شاهکار بود :| توی death note سطح هوش لایت اون اواخر 50% کم شده بود :d

آخرین ویرایش:
وای یا خدا این چی بود=))=))=))=))=))=))
صحنه ی مسواک زدن رو جوری در اوردن انگار آدم داره فیلم خاک بر سری نگاه میکنه:d یعنی دمشون گرم ترکیدم از خنده، جزو خاطره انگیزترین صحنه هایی هست که تو عمرم دیدم:)):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or