La-Li-Lu-Le-Lo
کاربر سایت
سلام دوستان تازگیا به انیمه علاقه مند شدم تنها انیمه ی که دیدم Naruto بوده یه چند تا انیمه تو هم.ون حالو حوا معرفی میکنین؟
Still better than Kill la Killسلام
فعلاً همینا تا فصل دومش رو هم ببینماین چی بود اینقدر ازش تعریف میکردین ؟!!!
از نظر داستانی تعطیل بود کلاً .
تا حالا تو هیچ انیمه ای اینقدر تناقض ندیده بودم .
اولش که میگن نیروهای انگلیسی اینقدر قوی هستن که همه رو مثل خوشه درو میکنن و دلیل برتریشون هم نایتومئا هست که ژاپنی ها نتونستن در مقابلشون مقاومت کنن .
بعدش یه دفعه از چپ و راست گورن و نایتومئا و ... سرازیر میشه سمت نیروهای سیاه . اونم بعنوان هدیه !
2 تا شخصیت هم داره که به شدت ، یعنی شدیداً به شدت !ازشون متنفر شدم در طول انیمه .
اولیش سوزاکو بود با یه ایدئولوژی مسخره و بی منطق و دومیش هم اون دختر عینکیه که عاشق یوفمیا شده بود ، فکر کنم اسمش نانا بود .![]()
(من برداشت خودم رو از داستان و اتفاقات داخل انیمه میگم ) :سلام
فعلاً همینا تا فصل دومش رو هم ببینماین چی بود اینقدر ازش تعریف میکردین ؟!!!
از نظر داستانی تعطیل بود کلاً .
تا حالا تو هیچ انیمه ای اینقدر تناقض ندیده بودم .
اولش که میگن نیروهای انگلیسی اینقدر قوی هستن که همه رو مثل خوشه درو میکنن و دلیل برتریشون هم نایتومئا هست که ژاپنی ها نتونستن در مقابلشون مقاومت کنن .
بعدش یه دفعه از چپ و راست گورن و نایتومئا و ... سرازیر میشه سمت نیروهای سیاه . اونم بعنوان هدیه !
2 تا شخصیت هم داره که به شدت ، یعنی شدیداً به شدت !ازشون متنفر شدم در طول انیمه .
اولیش سوزاکو بود با یه ایدئولوژی مسخره و بی منطق و دومیش هم اون دختر عینکیه که عاشق یوفمیا شده بود ، فکر کنم اسمش نانا بود .![]()
من از نام گذاریشون خیلی خوشم اومد! :dالبته خودم هم ژاپنی می بینم، ولی بگو نایتمر نه نایتومئا!![]()
اومدم توضیح بدم که خب دوستان زحمتش رو کشیدنسلام
تو بیا با دلیل بگو دارم اشتباه میکنم .
ایراداتی که گفتم بدجوری تو چشم میزدن .
(من برداشت خودم رو از داستان و اتفاقات داخل انیمه میگم ) :میدونم در کل کلی سوال بدون جواب باقی میمونه و خیلی چیزها غیر طبیعی هست ولی اینجور چیزا توی 97% داستان های مختلف هست :d نمیشه به اون صورت ایراد بهشون گرفت.......به جز lelouch گروه های دیگه ای هم بودن که میخواستن داخل ژاپن ضد بریتانیا بجنگن ولی در حال آماده سازی بودن و هیچکدومشون حرکت خاصی رو شروع نکرده بودن و تا قبل ظاهر شدن zero امیدشون بیشتر به ژنرال Tohdo بود،تنها ژنرالی که موفق شده بود 1 بار بریتانیا رو شکست بده.
بزرگترین و مهمترین گروه ضد بریتانیا کیوتو بود که با استفاده از یه سری مهندس/دانشمند (مثل rakashta که گورن رو ساخته بود و دانشمند موفقی هم بوده ظاهرا)،کمک بقیه کشور ها مثل هند و چین و نفوذی که داشتن تونسته بودن سلاح ها و ابزار لازم برای مبارزه با بریتانیا رو اماده کنن(اینا هم اول داشتن برای اون سرباز ها و ژنرال های ژاپنی سلاح ها رو اماده میکردن که بعد للوش و گروهش ظاهر شدن).
مشکلی که بین مردم وجود داشت این بود که همه میترسیدن از بریتانیا،رهبر و گروه درست حسابی هم نبود که با بریتانیا بجنگه،بعد یهو للوش اومد و با فکر استراتژیکو مخصوصا geassـی که داشت شبیه یه معجزه ظاهر شد،از یه گروه مقاومت کوچیک و با دزدیدن knightmare های بریتانیا شروع کرد و بعد کم کم بین مردم محبوب شد، کیوتو و بقیه گروه ها هم دیدن که با zero شانس پس گرفتن ژاپن رو دارن و هرچقدر تونستن به zero و شوالیه هاش کمک کردن.............
+
من از نام گذاریشون خیلی خوشم اومد! :d
Knight Mare=Nightmare
Knight=Britannia:d
قبول دارم اینا رو . بخوای تک تک حساب کنی همه چیز انیمه در سطح بالایی قرار داره ولی وقتی با هم جمع میشن ترکیبشون چنگی به دل نمیزنه .من فعلاً سیزن اول Code Geass رو دیدم و به نظرم فوق العاده بوده! :biggrin1:داستان جالب، کاراکترهای عالی که خیلی خوب روشون کار شده و شاید 70،80% کاراکترهای منفی رو هم در حد کاراکترهای مثبت دوست دارم و این طوری نیست که کاملاً سیاه و سفید باشن، طراحی خیلی خوب، موسیقی های زیبا، جنگولک بازی های ژاپنی در حد معقول و کم اغراق (:biggrin1:) و نبردهای مهیج و ...
ایراد بنی اسرائیلی نگیرپرهام: نایتومئا؟! :biggrin1:البته خودم هم ژاپنی می بینم، ولی بگو نایتمر نه نایتومئا! ![]()
یادمه یه زمانی مسخرمون هم میکردیپ.ن: هیچ وقت فکر نمیکردم تو زندگیم یه روزی مجبور بشم از یه انیمه دفاع کنم!! :biggrin1: