Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
:-&

حالا که بحث عکس و اینا شد! :-" یه زمانی آرت زیر پشت صفحه ـم بود،البته امضا هم بودش! :d

به این میگن ارباب و پادشاه!!! (سرونت نه!!! مستر!!!! :x )

بین سرونت ها هم( F/Z )
رایدر>لنسر>برسرکر>آرچر>اساسین>کستر>>>>>>>>>>>>>>>>>سیبر
:d

بین سرونت ها هم( F/Z )
میتونی بری بمیری!:bighug: :دی
====
جونم بانو آرتوریا:x
عالی بود این قسمت:دی کاش همه قسمتاش 45 دقیقه ای بود.
موزیک هم که مثل همیشه فوق العاده:x
جنگش هم که از همون قسمت اول شروع شد و نوید بخش جنگ های بیشتری رو میده:دی

فقط من الان خیلی چیزها رو قاطی کردم و یادم رفت:دی الان هم که نمیشه رفت نشست F/Z رو دوباره از اول دید تا یادم بیاد پس سوالایی که برام پیش اومده رو میپرسم:دی فقط اگه سوالی بود که جوابش تو قسمت های اینده مشخص میشه، نگین:دی
اتفاقای بازی 10 سال بعد از F/Zـه دیگه؟ مگه این جنگ سر جام مقدس، هر 50 سال یا یه همچین چیزی انجام نمیشد؟:-/ پس چرا الان بعد از 10 سال داره انجام میشه؟
این دخدره هم که دخدر همون توساکا، مَستر آرچر تو F/Zـه دیگه؟:-/ بعد این دخدره همونیه که اون مَستر برسرکر میخواست نجاتش بده؟:-/ (اسما رو یادم رفته هی مَستر این مَستر اون میکنم! 8-| :دی)
جامه تو F/Z دقیقا چه بلایی سرش اومد؟:-/ :دی
کیره کوتومینه همونی بود که پشت تلفن با توساکا حرف زد چند بار؟:-/
این سیبر (بانو آرتوریا:دی) مگه از F/Z زنده نمونده بود؟ :-/ چطوری الان دوباره سرونت شده؟ ولی آرچر (گیلگمش در واقع:دی) که زنده مونده بود، این دفعه یه آرچر جدید اومد؟:-/
فعلا همین سوالا بود که ذهنم رو به خودش مشغول کرده بود:دی

پ.ن: انیمه هفتگی بین هم شدیم 8-| قدم بعدی، مانگا خوندن!!! 8-| 8-| :دی

:-&

حالا که بحث عکس و اینا شد! :-" یه زمانی آرت زیر پشت صفحه ـم بود،البته امضا هم بودش! :d

به این میگن ارباب و پادشاه!!! (سرونت نه!!! مستر!!!! :x )

بین سرونت ها هم( F/Z )

وووووــــه!!!آکیبا چقدر نظرت به من نزدیکه :دی (فقط تو مال من جای کستر و آرچر با هم عوض میشن :دی )
خدا وکیلی چند تا دیگه از این آرت های رایدر کبیر رو بذار فیض ببریم
من نه F/SN قبلی رو دیدم و نه این جدیده رو پس میپرسم که تنها نقطه مشترک سرونت ها فقط همین بارو سیبر ـه آره :(

عجب چیز توپی شده این FSN :x اصلا قابل مقایسه با اون افتضاح سال 2006 نیست :p
من بازم میخوام :((

فقط من الان خیلی چیزها رو قاطی کردم و یادم رفت:دی الان هم که نمیشه رفت نشست F/Z رو دوباره از اول دید تا یادم بیاد پس سوالایی که برام پیش اومده رو میپرسم:دی فقط اگه سوالی بود که جوابش تو قسمت های اینده مشخص میشه، نگین:دی
اتفاقای بازی 10 سال بعد از F/Zـه دیگه؟ مگه این جنگ سر جام مقدس، هر 50 سال یا یه همچین چیزی انجام نمیشد؟
:-/ پس چرا الان بعد از 10 سال داره انجام میشه؟
این دخدره هم که دخدر همون توساکا، مَستر آرچر تو F/Zـه دیگه؟:-/ بعد این دخدره همونیه که اون مَستر برسرکر میخواست نجاتش بده؟:-/ (اسما رو یادم رفته هی مَستر این مَستر اون میکنم! 8-|:دی)
جامه تو F/Z دقیقا چه بلایی سرش اومد؟:-/:دی
کیره کوتومینه همونی بود که پشت تلفن با توساکا حرف زد چند بار؟:-/
این سیبر (بانو آرتوریا:دی) مگه از F/Z زنده نمونده بود؟ :-/ چطوری الان دوباره سرونت شده؟ ولی آرچر (گیلگمش در واقع:دی) که زنده مونده بود، این دفعه یه آرچر جدید اومد؟:-/
فعلا همین سوالا بود که ذهنم رو به خودش مشغول کرده بود:دی

پ.ن: انیمه هفتگی بین هم شدیم 8-| قدم بعدی، مانگا خوندن!!! 8-|8-|:دی
آره 10 سال بعد از F/Zـه. در قسمت های آینده احتمالا جوابت رو میگیری:d
آره این دختر توساکا، مستر گیلگمش توی F/Zـه. نه اون خواهرش ساکورا بود که به یه خاندان دیگه داده بودنش:d
بازسازی شد:d
آره اون کوتومینه کیره بود:d
خب سرونت ها که از اول هم جزو ارواح بودن و از طریق اربابشون یه جسم مادی پیدا کرده بودن، پس حتی اگه توی یه جنگ کشته بشن، بازم برای جنگ بعدی از طریق اون شی ای (Artifact) که ازشون باقی مونده (در مورد آرتور غلاف شمشیرش) میشه بازم احظارشون کرد. گیلگمش هم که همونطور که دیدی دیگه روح نیست و از طریق جام زنده شد و یه بدن دائمی بدون نیاز به جادوی اربابش پیدا کرد پس دیگه نمیشه احظارش کرد و مثل انسان زنده است.
احتمالا این یارویی که با ساکورا صحبت میکنه همون گیلگمش باشه:-"
610711d1412552760-%5Bhorriblesubs%5D%5Bramo-7%5D-fate-stay-night-unlimited-blade-works-00.mkv_20141005_163659.266.jpg

در مورد اون یکی آرچر هم احتمالا از طریق شی ای که پدر توساکا براش گذاشته بوده احظار شده.

آخرین ویرایش:
سیبر یه سری عقاید مزخرف داره که باهاش خودش و امثال خودش رو پاک و مقدس نشون میده ولی بقیه رو بد، که باعث میشه کاملا منفور بودن برازنده اش باشه:d
فقط آرچر آقا:d

بهترین خبر تاریخ انیمه ای رو بهتون بدم

ناروتو تو دهم نوامبر تموم میشه ^__^

از شرش خلاص میشیم 3:

البته این چند قسمت اخیر دوباره برا من همون ناروتوی قدیمی که خیلی خفن بود شده اونم بعد از چند سال :)) خیلی اتفاق خفنی افتاده
Naruto Manga To End On November 10th - Siliconera

یه بازی براش رو کنسولای نسل جدید بزنن حالشو ببریم :d

از شرش خلاص میشیم 3:

البته این چند قسمت اخیر دوباره برا من همون ناروتوی قدیمی که خیلی خفن بود شده اونم بعد از چند سال :)) خیلی اتفاق خفنی افتاده

بالاخره وقتشه یه سرو سامونی بگیره 8-|:d

از شرش خلاص میشیم 3:

شاید این خبر در مورد وان پیس که 664 تا قسمت امده تا حالا انیمه بازهارو بیشتر خوشحال میکرد ولی خودم بشخصه امیدوارم هیچوقت تموم نشه :d

شاید این خبر در مورد وان پیس که 664 تا قسمت امده تا حالا انیمه بازهارو بیشتر خوشحال میکرد ولی خودم بشخصه امیدوارم هیچوقت تموم نشه :d
میریم برای 4 رقمی شدن تعداد قسمت ها! >:)

طبق رایزنی هایی که با استکبار داشتیم، سری سوم ناروتو رو برای 2015 تایید میکنیم :دی :-"
---
من از تورنت میگیرم :دی
Nyaa و Bakabt.me :x
---
در مورد F/SN UBW
اون دختره آسوکا میست:-" ساکورا بود اسمش! :دی
از خداوند تقاضا میداریم ساکورا، خانوم خونه نباشه تو F/SN :(( پتانسیل این بشر یه چیزی در حد کیره ست:-" :-" :-"

من به شخصه سرونتی رو دوست دارم که از خودش کفایت (:دی!) نشون بده! و چهار تا حرکت رزمی و جنگی بکنه! نه مثل بعضیا ! ( اشاره به رایدر و ارچر و اساسین و کستر :دی !) روی جاش بشینه و طرف رو بکشه:دی
بنابراین => سیبر >لنسر >برسرکر > و بقیه:دی

خوب خدا رو شکر که ناروتو بالاخره تموم میشه.داشتم قسمتای مربوط به آرک پین و یه کمی عقب تر رو نگاه میکردم،بعد افسوس میخوردم که چطوری از اون ابهت به اینجا رسید8-| به قول گینتوکی الان وقتشه که جامپ یه نابغه جدید رو بیاره رو کار!:-"
سیبر که به قول شاه شاهان دختر بچه ای بیش نبود!:-"
ترتیبشون برای من اینجوریه:
رایدر> آرچر> لنسر>>> کستر> سیبر>>>>>> برسرکر و اساسین:d

طرفدارای سیبر عاشق چشم و ابروش شدن ولی طرفداران شاه حقیقی مرامش رو دوست دارن:-":x

من به شخصه سرونتی رو دوست دارم که از خودش کفایت (:دی!) نشون بده! و چهار تا حرکت رزمی و جنگی بکنه! نه مثل بعضیا ! ( اشاره به رایدر و ارچر و اساسین و کستر :دی !) روی جاش بشینه و طرف رو بکشه:دی
بنابراین => سیبر >لنسر >برسرکر > و بقیه:دی
همونی که از لنسر نزدیک بود شکست بخوره؟ >:)
همونی که رایدر از دست آرچر و لنسر و برسرکر نجاتش داد؟ >:)
و همونی که توی آیونیون هیتاری ترکید؟ >:)
و همونی که رایدر میتونست بزنتش اما به خاطر شرافت ارابه ش رو فدا کرد چون فهمید اشتباه گرفتتش سیبر؟ :دی
کلا سیبر هیچکاری نکرد جز اینکه شخصیت اصلی بود و کل داستان تحقیر شد! :-" اون از قسمت 11 که ثابت کرد دختر بچه ای بیش نیست:-' چه برسه پادشاه:-" ( پادشاهی که اطرافیانشم قبولش نداشتن و تنهاش گذاشتن:دی )
قسمت 25 هم حرکت آرچر و آخرشم کریتسوگو با فرمان ترکوندن جام عالی بود! >:)

کفایت اسکندر رو از آیونیون هیتاری میشه فهمید! :دی کلا قسمت 11 خیلی چیزا رو ثابت میکنه! :دی

در مورد F/SN UBW
اون دختره آسوکا میست:-" ساکورا بود اسمش! :دی
از خداوند تقاضا میداریم ساکورا، خانوم خونه نباشه تو F/SN :(( پتانسیل این بشر یه چیزی در حد کیره ست:-" :-" :-"
آره راست میگی:)) آخه همزمان با یه نفر دیگه داشتیم در مورد آسونا بحث میکردیم واسه همین اینطوری شد=)) البته پایینترش نوشتم ساکورا:-"

همونی که از لنسر نزدیک بود شکست بخوره؟ >:)
همونی که رایدر از دست آرچر و لنسر و برسرکر نجاتش داد؟ >:)
و همونی که توی آیونیون هیتاری ترکید؟ >:)
و همونی که رایدر میتونست بزنتش اما به خاطر شرافت ارابه ش رو فدا کرد چون فهمید اشتباه گرفتتش سیبر؟ :دی
کلا سیبر هیچکاری نکرد جز اینکه شخصیت اصلی بود و کل داستان تحقیر شد! :-" اون از قسمت 11 که ثابت کرد دختر بچه ای بیش نیست:-' چه برسه پادشاه:-" ( پادشاهی که اطرافیانشم قبولش نداشتن و تنهاش گذاشتن:دی )
قسمت 25 هم حرکت آرچر و آخرشم کریتسوگو با فرمان ترکوندن جام عالی بود! >:)

کفایت اسکندر رو از آیونیون هیتاری میشه فهمید! :دی کلا قسمت 11 خیلی چیزا رو ثابت میکنه! :دی
مثل اینکه میگی نزدیک بود از لنسر شکست بخوره!:دی
رایدر برای تفریح خودش که بهتر بجنگه و نامردی نباشه که چنتا سرونت به یکی حمله کنند ، اومد نجاتش داد!:دی
تو ایونیون هیتاری که سیبر اصلا نجنگید!:دی
بله کفایت اسکندر توی آیونیون هیتاری وقتی ارچر زد لهش کرد میشه فهمید!:دی
بعدش یه چیزیو روشن کنم که از قسمت 12 فک کنم همه سرونت ها گیر یه سرونتی به نام کستر افتاده بودن و همین رایدر خان شما نتونست کاری بکنه و در نهایت ضربه یExcalibur همه چیز رو تموم کرد!:دی
ولی از حق نگذریم لنسر ، من خیلی از قیافه و استایلش خوشم میاد!:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or