میتونی بری بمیری!:bighug:بین سرونت ها هم( F/Z )
رایدر>لنسر>برسرکر>آرچر>اساسین>کستر>>>>>>>>>>>>>>>>>سیبر
:d
فقط من الان خیلی چیزها رو قاطی کردم و یادم رفتالان هم که نمیشه رفت نشست F/Z رو دوباره از اول دید تا یادم بیاد پس سوالایی که برام پیش اومده رو میپرسم
فقط اگه سوالی بود که جوابش تو قسمت های اینده مشخص میشه، نگین
اتفاقای بازی 10 سال بعد از F/Zـه دیگه؟ مگه این جنگ سر جام مقدس، هر 50 سال یا یه همچین چیزی انجام نمیشد؟فعلا همین سوالا بود که ذهنم رو به خودش مشغول کرده بودپس چرا الان بعد از 10 سال داره انجام میشه؟
این دخدره هم که دخدر همون توساکا، مَستر آرچر تو F/Zـه دیگه؟بعد این دخدره همونیه که اون مَستر برسرکر میخواست نجاتش بده؟
(اسما رو یادم رفته هی مَستر این مَستر اون میکنم!
)
جامه تو F/Z دقیقا چه بلایی سرش اومد؟
کیره کوتومینه همونی بود که پشت تلفن با توساکا حرف زد چند بار؟
این سیبر (بانو آرتوریا) مگه از F/Z زنده نمونده بود؟
چطوری الان دوباره سرونت شده؟ ولی آرچر (گیلگمش در واقع
) که زنده مونده بود، این دفعه یه آرچر جدید اومد؟
پ.ن: انیمه هفتگی بین هم شدیمقدم بعدی، مانگا خوندن!!!
![]()
بهترین خبر تاریخ انیمه ای رو بهتون بدم
ناروتو تو دهم نوامبر تموم میشه ^__^
از شرش خلاص میشیم 3:
البته این چند قسمت اخیر دوباره برا من همون ناروتوی قدیمی که خیلی خفن بود شده اونم بعد از چند سالخیلی اتفاق خفنی افتاده
Naruto Manga To End On November 10th - Siliconera
یه بازی براش رو کنسولای نسل جدید بزنن حالشو ببریم :d
بهترین خبر تاریخ انیمه ای رو بهتون بدم
ناروتو تو دهم نوامبر تموم میشه ^__^
از شرش خلاص میشیم 3:
البته این چند قسمت اخیر دوباره برا من همون ناروتوی قدیمی که خیلی خفن بود شده اونم بعد از چند سالخیلی اتفاق خفنی افتاده
Naruto Manga To End On November 10th - Siliconera
یه بازی براش رو کنسولای نسل جدید بزنن حالشو ببریم :d
وان پیس؟ نچ!شاید این خبر در مورد وان پیس که 664 تا قسمت امده تا حالا انیمه بازهارو بیشتر خوشحال میکرد ولی خودم بشخصه امیدوارم هیچوقت تموم نشه :d
![]()
بنابراین => سیبر >لنسر >برسرکر > و بقیه![]()
آره راست میگیدر مورد F/SN UBW
اون دختره آسوکا میستساکورا بود اسمش!
از خداوند تقاضا میداریم ساکورا، خانوم خونه نباشه تو F/SNپتانسیل این بشر یه چیزی در حد کیره ست
![]()
![]()
همونی که از لنسر نزدیک بود شکست بخوره؟
همونی که رایدر از دست آرچر و لنسر و برسرکر نجاتش داد؟
و همونی که توی آیونیون هیتاری ترکید؟
و همونی که رایدر میتونست بزنتش اما به خاطر شرافت ارابه ش رو فدا کرد چون فهمید اشتباه گرفتتش سیبر؟
کلا سیبر هیچکاری نکرد جز اینکه شخصیت اصلی بود و کل داستان تحقیر شد!اون از قسمت 11 که ثابت کرد دختر بچه ای بیش نیست:-' چه برسه پادشاه
( پادشاهی که اطرافیانشم قبولش نداشتن و تنهاش گذاشتن
)
قسمت 25 هم حرکت آرچر و آخرشم کریتسوگو با فرمان ترکوندن جام عالی بود!
کفایت اسکندر رو از آیونیون هیتاری میشه فهمید!کلا قسمت 11 خیلی چیزا رو ثابت میکنه!