Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اون کیه که به بانو سیبر توهین می کنه؟
62450304313297896219.gif

آقا این F/SN مدرسه ای نیست که؟ :-/
نه بابا مدرسه‌ای چیه؟؟؟!!!:دی
خیلی خوب از اب در اومده.
+++++++++++
کارخونه شکر میون مباحثتون:دی، جالبترین نکته و واقعه‌ی تاپیک توی هفته‌ی گذشته این تغییر اساسی در زندگیه سینا بود:)):دی:))...همچنان غیرقابل یاور است این ایمان راسخی که به انیمه‌جات آوردندی:دی.

من که توی F/Z در همون اولین نگاه عاشق و شیفته بانو آرتوریا شدم و بعدش هم برام تبدیل شد به یکی از بهترین بانوان مجازی (انیمیشن ها/انیمه ها/بازی ها) کلاً اگه این عزیز دل نبود، شاید F/Z رو نیمه کاره ول میکردم! :دی

چه اولین تصویر بانو، چه آخرین تصویرش فوق العاده بود! :x

چقدر مظلوم و ستمدیده بود! :((

مثل اینکه میگی نزدیک بود از لنسر شکست بخوره!:دی
رایدر برای تفریح خودش که بهتر بجنگه و نامردی نباشه که چنتا سرونت به یکی حمله کنند ، اومد نجاتش داد!:دی
تو ایونیون هیتاری که سیبر اصلا نجنگید!:دی
بله کفایت اسکندر توی آیونیون هیتاری وقتی ارچر زد لهش کرد میشه فهمید!:دی
بعدش یه چیزیو روشن کنم که از قسمت 12 فک کنم همه سرونت ها گیر یه سرونتی به نام کستر افتاده بودن و همین رایدر خان شما نتونست کاری بکنه و در نهایت ضربه یExcalibur همه چیز رو تموم کرد!:دی
ولی از حق نگذریم لنسر ، من خیلی از قیافه و استایلش خوشم میاد!:دی

خوب اگه شانس نمی آورد که همون دفعه اول از لنسر شکست میخورد،ورود بقیه کار رو خراب کرد.در کل قدرت لنسر بیشتر از سیبر بود شکی هم توش نیست!:d
همین دیگه!رایدر خیلی مرد بود:x
حساب کن اگه میجنگید چه بلایی سرش میومد:-"
خوب همون طور که قدرت سیبر دقیقا بر عکس کستر بود قدرت آرچر هم دقیقا نقطه مقابل اسکندر بود.البته قسمت آخر معلوم بود سیبر هم شانسی در برابر سیبر نداره!:-"
همون جایی رو میگی که رایدر یکی دو بار سیبر رو نجات داد و مقدمات ضربه تمام کنندش رو ساخت؟:-/

@آریا دایناسور
میگم همتون دچار عشق به چشم و ابرو در نگاه اول شُدید:-"

خوب اگه شانس نمی آورد که همون دفعه اول از لنسر شکست میخورد،ورود بقیه کار رو خراب کرد.در کل قدرت لنسر بیشتر از سیبر بود شکی هم توش نیست!:d
همین دیگه!رایدر خیلی مرد بود:x
حساب کن اگه میجنگید چه بلایی سرش میومد:-"
خوب همون طور که قدرت سیبر دقیقا بر عکس کستر بود قدرت آرچر هم دقیقا نقطه مقابل اسکندر بود.البته قسمت آخر معلوم بود سیبر هم شانسی در برابر سیبر نداره!:-"
همون جایی رو میگی که رایدر یکی دو بار سیبر رو نجات داد و مقدمات ضربه تمام کنندش رو ساخت؟:-/

@آریا دایناسور
میگم همتون دچار عشق به چشم و ابرو در نگاه اول شُدید:-"

بله دیگه...:|
البته من در یک نگاه خفن فتم تو بهت ابهّت و مرام اسکندر خان>:)
کلّاً همه چی تو یه نیگاه ـه
تو این تیلر UBW هم حسابی ایلیا خفن به نظر میرسید

Naruto-Ending-288x159.jpg

ناروتو هم از بین ما رفت.

چه سال داغونی بود این 2014.

حسابش از دستم در رفته چند تا از مانگاهای معروف امسال تموم شدن.

در امتداد خبر اتمام ناروتو، ممکنه خبر ساخت سری سوم انیمه، و یه مانگای جانبی از ناروتو هم تایید بشه.

یه اسپین آف جدید از ناروتو در مورد ساسکه شروع شده که کمدی ـه و نویسنده مانگای راک لی داره روش کار می کنه:دی

آقا من این انیمه ناروتو شیپودن رو تا قسمت 300 اینا دراپ کردم ، اگه زحمتی نیست یکی بیاد خلاصه بگه چی شد و به کجا رسید :دی مانگا الان تموم شده ؟ انیمه هم قراره تموم بشه تا جایی که مانگا تموم شده یا جداس ؟

@محمدعلی استکبار!
:((
چه وضعشه! هم خوشحالم از تموم شدن ناروتو،هم ناراحت :((

---
بحث F/Zـه! آقا نمیزارید!!! :| توی این بی نتی و شارژ 8% موبایل! :| کاری میکنید بیام سایت و پست بدم:-"

مثل اینکه میگی نزدیک بود از لنسر شکست بخوره!:دی
رایدر برای تفریح خودش که بهتر بجنگه و نامردی نباشه که چنتا سرونت به یکی حمله کنند ، اومد نجاتش داد!:دی
تو ایونیون هیتاری که سیبر اصلا نجنگید!:دی
بله کفایت اسکندر توی آیونیون هیتاری وقتی ارچر زد لهش کرد میشه فهمید!:دی
بعدش یه چیزیو روشن کنم که از قسمت 12 فک کنم همه سرونت ها گیر یه سرونتی به نام کستر افتاده بودن و همین رایدر خان شما نتونست کاری بکنه و در نهایت ضربه یExcalibur همه چیز رو تموم کرد!:دی
ولی از حق نگذریم لنسر ، من خیلی از قیافه و استایلش خوشم میاد!:دی
اول بریم سراغ آریا که از ورود گفت! :d
خفن ترین ورود،مربوط به ورود پادشاه فاتحان! اسکند کبیر! و از همه مهم تر،پادشاهی که براش جونمون رو هم فدا میکنیم! :x و تا آخرین لحظه همراهش خواهیم بود! :x
اصلا این صحنه خودش گویای همه چیزه! ابهت از این صحنه میچکه! شدید هم میچکه! :d

خوب بریم سراغ بحث! :d
مثل اینکه میگی نزدیک بود از لنسر شکست بخوره!:biggrin1:
توی مبارزه ی اول بی بر و برگرد شکست میخورد! منظورم همون حالت 1Vs1ـه! :d کلا گند زد مبارزه ی اول! :-"

رایدر برای تفریح خودش که بهتر بجنگه و نامردی نباشه که چنتا سرونت به یکی حمله کنند ، اومد نجاتش داد!:biggrin1:
رایدر برای جوانمردی اومد کمکش کرد! در صورتی که میتونست وارد نشه و سیبر از مبارزات محو بشه! :d
کلا اسکندر کبیر و دریمود جوانمردی رو از نو تعریف کردن! :(( ( و البته زورو ساما توی وان پیس:-" )

تو ایونیون هیتاری که سیبر اصلا نجنگید!:biggrin1:
حالا من نمیخوام اون اصلاح رو به کار ببرم! :-" یک نگاه به قیافش وقتی وارد آیونیون هیتاری شدن بنداز و خودت دریاب! :-" حالا خیلی محترمانه بگیم! چوب خشک شد اونجا! :-"

بله کفایت اسکندر توی آیونیون هیتاری وقتی ارچر زد لهش کرد میشه فهمید!:biggrin1:
خوب این رو گفت محسن! ولی دوباره میگم! :d قدرت های نوبل فانتازم ها مثل سنگ کاغذ قیچی هستن! :d
قدرت گیلگمش دقیقا ضد قدرت اسکندر بود! اما قدرت سیبر هیچکاری با اسکندر نمیتونست بکنه! :d توی اون بخش تعقیب و گریز موتور و ارابه! اونجا که نوبل فانتازم زد، توی کتاب گفته شده که اسکندر قشنگ میتونسته نسخه ی آرتور رو بپیچه! اما چون فهمیده بود اشتباه گرفته،بی خیالش شد و ارابه ـش رو فدا کرد!
اینجا معنیه یک حرکت شرافت مندانه رو میشه فهمید! فدا کردن و ارابه! و بیخودی حمله کردن سیبر حتی بعد از اینکه فهمید اشتباه گرفته! :|
حالا بحث ارابه پیش اومد، یه فلش بک بزنیم به دو خط بالاتر! :d ارابه و اون گاو! قدرت استحکام بیشتری از اسب دارن! که ممکن بود نتیجه ی آخر کار مبارزه ی اسکندر و گیلگمش تغییر کنه! :d

آهان همونجایی که سیبر نقش نخود رو داشت ایفا میکرد و اگر دریمود نیزه ـش رو نشکسته بود، اونجا نخودی ترین فرد بود:-"
و بازم محسن گفت! خوبه اسکندر نصف کارا رو کرد برای ترکوندن کستر ها! :d (این "ها" ، "ها"ی جمع نیستا:-" تاکیدیه :-" )

اصلا اون آیونیون هیتاری و قسمت 11 ! بهترین قسمت انیمه ـی هست که دیدم! (بهترین!!! حتی از اون چند قسمت فوق خفن وان پیس خفن تر! :d ) و محبوب ترین قدرتی که من توی هر انیمه/بازی/فیلم/کمیک(نمیخونم که... همون فیلم و بازی:-" ) هست!
اصلا حکمت آیونیون هیتاری... :(( حتی وجود سرباز آینده ی اسکندر کبیر! ویور !!!

و این صحنه ... نابود میکنه...:(( ... نابود! :((

کلا اسکندر در کنار زورو ساما،بهترین کاراکتر دنیای انیمه! و در کنار کریتوس و کراش، بهترین کاراکتر دنیای سرگرمی میباشد برام! :((
اسکندر همینطور که گفتم، یه سرونت نبود! ارباب بود! چیزی که هر روح قهرمانی باید باشه! :x

اینم بگم گیلگمش برای من جزو کاراکترهای منفور بود! (البته نه در حد سیبر! ولی آخر بود! :d ) اما بعد از مبارزه با اسکندر، و احترامی که به اسکندر و ویور گذاشت،منم بهش احترام میزارم! :((

راستی یادم رفت بگم! :d محمد حسین،نتم که وصل بشه یه سری آرت های خفنی که از F/Z دارم رو آپ میکنم! :d (البته یه بار فکر کنم آپ کردم تو مدیافایر:-" ولی خوب... اون که فعلا باز نمیشه! شایدم چیز جدیدی اضافه کرده باشم :d )

آخرین ویرایش:
4 سال پیش همچین روزایی بود که به اصرار یکی از دوستان گفتیم بشینیم انیمه زبان اصلی نگاه کنیم ببینم حال میده یا نه. تا اون موقع ته انیمه دیدنمون Digimon از شبکه 5 بود که انقدر سانسور می کردن اصلا نمی فهمیدی از چی به چی رسید. شروع کردیم Naruto رو در حالی که ده سال از پخش هفتگیش می گذشت. این ده سال رو در کمتر از 4 ماه دنبال کردیم و رسیدیم به آخر سری اول. بعدش با خودم گفتم بی خیال بقیه اش رو (که اون موقع 150 قسمت بود!) می ذارم بعدا نگاه می کنم که اون 150 تا رو هم تا 1 ماه بعدش دیدم و به پخش هفتگی رسیدم.

دقیقا خاطرمه که چند قسمت از ناروتو دیدنم مصادف شد با زلزله های پشت سر هم ژاپن و یک هفته انیمه پخش نشد. حالا هم فقط 5 هفته تا تموم شدنش مونده و هنوز هم نمیشه هضم کرد چیزی که 4 سال باهاش شب و روز زندگی کردی و بهترین دوران زندگیت رو باهاش گذروندی داره تموم میشه. منی که 4 سال باهاش بودم اینطوریم چه برسه کسی که 15 سال این داستان رو دنبال کرده.:(

سلام
این خبر ناروتو خیلی خبر خوبی بود . منم اگر اشتباه نکنم از قسمت 340 یا همین حدودا دیگه انیمه رو ندیدم .
میذارم کلاً تمام بشه و یه دفعه همه رو میبینم . بسی حال میده :دی
-----
سیبر هم خیلی ^*)%&^*$^%***% میباشد :دی دختره خُنُک :دی

اوهایو .

بچه ها بازم یک Easter Egg دیگه توی یکی از انیمه ها پیدا کردم :-"
اسپویل داستانی نیست ولی برای اطمینان درون اسپویل میزارم .

قشنگ ورداشتن یکی از عکس های مایکل توی GTA V رو گذاشتن توی قسمت 11 Tokyo Esp :d
فکر کنم تازه تمومش کرده بودن :-"

همونجایی که 3 تا فلش قرمز زدم رو با اون پوستر مایکل مقایسه کنید :p
[/]

خب توکیو غول هم بلاخره تموم کردم:d اونقدر الکی هایپمون کردین که گفتیم مثلا حالا قراره توی این دو قسمت آخر چه اتفاق شاخی بیافته:-"
حالا برم سراغ ادامه ی Akame ga Kill :-"

از انیمه های فصل پاییز هم:
FSN که نیازی به تعریف کردن نداره :x
قسمت اول Nanatsu No Taizai جالب بود و به نظر انیمه ی خوبی میاد:-"
Magic Kaito 1412 هم قسمت اولش چیز دندون گیری نداشت:-"
قسمت اول Ookami Shoujo to Kuro مثل باقی شوجوهای استاندارد بود:-"

اپیزود اول F/SN خیلی خوب بود! :دی انقدر ملت در مورد انیمه قبلی F/SN بد گفته بودن که خودم رو برای یه فاجعه آماده کرده بودم! البته این نسخه با اون قبلیه فرق میکنه، ولی به هر حال با دید خیلی بدی رفتم سراغش و خوشبختانه اشتباه میکردم. :دی
توی همین یه اپیزود عاشق Rin و Servantـش شدم. :دی هر دو کاراکترهای جالبی به نظر میرسن و خیلی باهاشون حال کردم. خود Rin که خیلی خوب بود، Servantـش هم آدم جنتلمن (!) و جالبی به نظر میرسید. از اون طرف Lancer یه جورایی شبیه Gilgamesh بود. :-& اون Lancer قبلی خیلی جوونمرد بود، ولی این یکی رو زیاد خوشم نیومد. البته با چند دقیقه نمیشه نظر داد و باید بیشتر با کاراکترها آشنا بشیم. :دی
اون مرتیکه Gilgamesh هم انگار توی این اپیزود دیده شد. :| یه نفر چند ثانیه دیده شد که کم و بیش شبیه اون بود.
بانو هم که... :x
لطفاً کسی چیزی از ادامه ماجراهای F/SN اسپویل نکنه! :دی که مثلاً در ادامه Lancer فلان طور میشه و Archer چنان میشه و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or