بهتر بودش یا با زیرنویس هماهنگه؟ بهترین رو نمیدونم! اما زیرنویس با هاریبل هماهنگه! (نسخه ای که Coal Girls گذاشته هم هماهنگه! )Hunter کدوم فن ساب بهتر بودش؟؟؟deadfish یا HS؟؟؟![]()
وقت گل نی!الان ادامه هانتر رفت واسه کی؟![]()
نع...منظورم بهتر بودنهبهتر بودش یا با زیرنویس هماهنگه؟ بهترین رو نمیدونم! اما زیرنویس با هاریبل هماهنگه! (نسخه ای که Coal Girls گذاشته هم هماهنگه! )
اتفاقا ترجمه کامله! :d یعنی من یادم نمیاد جایی ترجمه نشده باشه! :d
اون بخش ها،یحتمل اضافات نسخه ی BD هستن:d
در مورد هانتر یادم رفت بگم...!
چیزی برای گفتن نیست جز :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نه تو این نسخه که من سابشو گرفتم تو هر قسمت حد اقل 100خط ترجمه نشده![]()
Psycho-Pass مثل DN هم جناییه!و در اخر میخواستم دوستان چند تا انیمه شبیهDEATH NOTE بهم مهرفی کنند؟
Code Geass، خیلی شبیه و خیلی بهتر:dو در اخر میخواستم دوستان چند تا انیمه شبیهDEATH NOTE بهم مهرفی کنند؟
باو اینا کارشون از مریض گذشته!!بعد دیدن اسکرینا رفتم یکم گینتاما دیدم اثراتشون بره!!
خوب،اینا رو که برات مینویسم فقط تو گوگل سرچ میکنی اسکرین ازشون میبینی،صفحات رو میبندی و دیگه بهشون فکر نمیکنی!!!اگر بر فرض محال دان کردی و دیدی)x
اینا رو خودمم هنوز ندیدم!
این اولی رو ببین خبری نیس::d
Higurashi no Naku Koro ni
آرت این یکی خیلی عالیه،ولی هنوز نتونستم پیداش کنم:
Angel's Egg
اینا رو...نبین!
The Curse of Kazuo Umezu
Baoh
Hell Girl
AD Police Files
این دو تا رو لطفا نبین!
لطفا!
Midori: Shoujo Tsubaki
Yami Shibai
حالا خود دانی...:-*
دوستان! رفقا! آشنایان! :d
یه لینک تورنت درست درمون از NHK میباشد؟ ( Welcome to NHK فکر کنم)
همینجوری دور همی چندتا انیمه ی خوب چند سال اخیر هم که ممکنه ندیده باشم اگر بگید خوبه!
این 2 روز باقی مونده(خیلی دیر شروع کردم) بند و بساط رو جمع کنم
:d
صد در صد سول ایتر ارزش دیدن دارهباو اینا کارشون از مریض گذشته!!بعد دیدن اسکرینا رفتم یکم گینتاما دیدم اثراتشون بره!!
دوستان یه توضیحی هم درباره Soul Eater بدین،ارزش دیدن بالایی داره؟
من light novel رو نخوندم ولی با کمی اغراق میتونم بگم انیمهش جزء بهترین انیمه هایی بوده ک تا حالا دیدیمانیمه NHK رو نبینید.افتضاحه(فکت:d)به جاش برید light novel شو بخونید رستگار بشید:d