Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Hunter کدوم فن ساب بهتر بودش؟؟؟deadfish یا HS؟؟؟:دی
بهتر بودش یا با زیرنویس هماهنگه؟ بهترین رو نمیدونم! اما زیرنویس با هاریبل هماهنگه! (نسخه ای که Coal Girls گذاشته هم هماهنگه! )

الان ادامه هانتر رفت واسه کی؟:(:((
وقت گل نی! :((
مسخره نمیکنما! :d واقعا چنین وضعیتی داره! :(( میگن 8 چپتر فاصله ـست! مانگاکای گرام هم که...هر موقع حسش بیاد چپتر جدید میده! :|

بهتر بودش یا با زیرنویس هماهنگه؟ بهترین رو نمیدونم! اما زیرنویس با هاریبل هماهنگه! (نسخه ای که Coal Girls گذاشته هم هماهنگه! )
نع...منظورم بهتر بودنه:دی، کیفیت ریلیز و عدم سان*ور:دیبنظر همین هاریبل بهتره:))

آخرین ویرایش:
اتفاقا ترجمه کامله! :d یعنی من یادم نمیاد جایی ترجمه نشده باشه! :d
اون بخش ها،یحتمل اضافات نسخه ی BD هستن:-" :d

در مورد هانتر یادم رفت بگم...!
چیزی برای گفتن نیست جز :
:(( :(( :(( :(( :((

نه تو این نسخه که من سابشو گرفتم تو هر قسمت حد اقل 100خط ترجمه نشده:((

نه تو این نسخه که من سابشو گرفتم تو هر قسمت حد اقل 100خط ترجمه نشده:((

خوب همین دیگه،نسخه BD بین 60 تا 90 ثانیه صحنه های اضافه تو هرقسمت داره که طبعا وقتی انیمه آنگویینگ میومده وجود نداشته که ترجمه بشه.باید نسخه اصلیش رو گیر بیاری یا کلا با ساب انگلیسی ببینی یا فارسیشو هماهنگ کنی.اون قسمت هایی که ترجمه نشده تو سری اصلی هم نبوده پس خیلی ضروری نیست.

با سلام به همه ی دوستان
ما هم به دنیای زیبای انیمه وارد شدیم:).
برای شروع تا الان در انیمه های کوتاه ANGEL BEATS و Death note رو دیدم. ANGEL BEATS در کل انیمه خوبی بود.
اماDEATH NOTE در یک کلام عالی بود :x, اصلا با دیدن این انیمه نظرم به کل درمورد انیمه ها عوض شد. شخصیت پردازی عالی ,داستان خوب
اصلا نمیدونستم انیمه ها هم اینقدر تو ژانر جنایی عالی هستند. فقط حیف انیمه در اواخر شدیدا افت میکنه وبا یک پایان نه چندان خوب تموم
میشه.:|
الان هم دارم تو انیمه های بلند BLEACH و One Piece رو میبینم.حقیقتش از BLEACH زیاد خوشم نمیاد ولی اونقدر هم بد نبود که بعدن ادامش ندم.
واما میرسیم به One Piece:bighug::x شاهکار شاهکار :x تا الان این بهترین انیمه ای هست که دیدم .
دنیای غنی, داستان خوب , پرداخت به همه ی شخصیت ها, اگه همه ی این همه ی موارد ادم رو عاشق این انیمه نکنه مطمئنم, لوفی میکنه:x
یعنی هر کی این رو نبینه نصف عمرش بر فناست!
و در اخر میخواستم دوستان چند تا انیمه شبیهDEATH NOTE بهم مهرفی کنند؟

بفرما :-" ! یک وان پیس فن دیگه:bighug:
ایندفعه نیازی نبود بگم : " برای شروع، وان پیس پیشهاد میشه! >:) " :d

و در اخر میخواستم دوستان چند تا انیمه شبیهDEATH NOTE بهم مهرفی کنند؟
Psycho-Pass مثل DN هم جناییه! >:)

---

دوستان! رفقا! آشنایان! :d
یه لینک تورنت درست درمون از NHK میباشد؟ ( Welcome to NHK فکر کنم:-" )
همینجوری دور همی چندتا انیمه ی خوب چند سال اخیر هم که ممکنه ندیده باشم اگر بگید خوبه! :-"
این 2 روز باقی مونده(خیلی دیر شروع کردم:| ) بند و بساط رو جمع کنم:-" :d

اسپیشال های Magi رو دیدم! بس حال داد! :bighug: اگر بقیه ی این ماجرا رو هم همینطور اسپیشال کنند،عالی میشه! :bighug:
این مردک دراکون فلان فلان فلان! :-" ، همین اژدهایی میباشد که الان با سندباد هم گروهه؟ >:)

و.... راوی Kazuya Nakai بود؟ :d تا حالا ندیده بودم راوی باشه!!! :d
میشه کاراکتر(!!!!!)محبوبم راوی باشه؟ =)) (تناقض از جمله میباره:-" )

>:)

خوب،اینا رو که برات مینویسم فقط تو گوگل سرچ میکنی اسکرین ازشون میبینی،صفحات رو میبندی و دیگه بهشون فکر نمیکنی!!!اگر بر فرض محال دان کردی و دیدی :|:|)x

اینا رو خودمم هنوز ندیدم!:|

این اولی رو ببین خبری نیس::d
Higurashi no Naku Koro ni

آرت این یکی خیلی عالیه،ولی هنوز نتونستم پیداش کنم:

Angel's Egg

اینا رو...نبین!

The Curse of Kazuo Umezu
Baoh
Hell Girl
AD Police Files

این دو تا رو لطفا نبین!

لطفا!

Midori: Shoujo Tsubaki
Yami Shibai

حالا خود دانی...;):-*
باو اینا کارشون از مریض گذشته!!بعد دیدن اسکرینا رفتم یکم گینتاما دیدم اثراتشون بره!!

دوستان یه توضیحی هم درباره Soul Eater بدین،ارزش دیدن بالایی داره؟

دوستان! رفقا! آشنایان! :d
یه لینک تورنت درست درمون از NHK میباشد؟ ( Welcome to NHK فکر کنم:-" )
همینجوری دور همی چندتا انیمه ی خوب چند سال اخیر هم که ممکنه ندیده باشم اگر بگید خوبه! :-"
این 2 روز باقی مونده(خیلی دیر شروع کردم:| ) بند و بساط رو جمع کنم:-" :d

PM شد

انیمه NHK رو نبینید.افتضاحه(فکت:d)به جاش برید light novel شو بخونید رستگار بشید:d
من light novel رو نخوندم ولی با کمی اغراق میتونم بگم انیمه‌ش جزء بهترین انیمه هایی بوده ک تا حالا دیدیم:x. شما انیمه رو کامل دیدی؟
___
اخیرا Wolf Children(:x) و Ano Hana رو دیدم هردوشون واقعا عالی بودن البته. اتنظار داشتم Ano Hana خیلی بیشتر از این غمگینم کنه (خیلی میگفتن رو اعصابه و ...:d) ولی نکرد . نمیدونم چرا شاید بعد از Clannad دیگه این چیزا روم اثر نداره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or