Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
حس نوشتن راجع بع فصلیا اومده:دی تا نرفته برم تو کارشون...
همگی تا پخش هفتگی هستند.
توی دو قسمت آخر جو به شکل مثبتی تغییر نمود:دی، بعد اومدیم با این تغییرات خودمونو وفق بدیم و لذت بردن رو شروع کنیم که این خانوم یخیه زد تو کار لوس بازی:|
خورد اندرون ذوقمان و انیمه همچنان کار نرمالی باقی ماند.
ولی این یائگرها تیم خیلی جالبی بودن و پتانسیلشون بس بالاست:دی.
هیچی نمیگم:دی برید خودتون ببینید شاید به رستگاری نسبی رسیدید.
کاراکتر اول بس من‌پسنده همونطور که قبلا گفتم:دی، خواهرش روی مخه:|، پرنسس هم دیگه داره گند میزنه با این گریه زاریاش:|، هی زرت و زورت احساساتی میشه وسط جنگ:|
قسمت ده و یازده به مراتب یه لول بالاتر بودن از اقسام قبلی و هر جفتشون ترکوندن:دی
موسیقی هم که خدا بود دیگه:دی
نَــــــروووووووووووووووووووووووووو:((:((:((
مادربگرید:((چرا اینجوری شد!!!:دی
پ.ن:الان برای نوشتن همین "مادر بگرید"‍م دوباره سه دیقه‌ی آخرشو دیدم:دی.
موزیک تو حلق تمامی فعالان تاپیک منجمله بنده:دیسانسور هم باالطبع تو حلقمون:))
باس وایسم این یک قسمتش رو بلوری بیاد مجددا ببینم:|تنها قسمتی بود که سانسور واقعا روی مخ بود
ZnT رو هم هنوز ندیدم‌.
Tokyo ESP هم کلا چیزی برای گفتن راجع بهش ندارم...فقط منتظرم که تموم بشه.
پ.ن:منظورم آخرین قسمت پخش شده بود.
پ.ن۲:کسایی که قسمت آخر توکیو‌غول رو دیدند بدانند که اون مریضیت اگر در انیمه‌ی دیگری موجود است معرفیش مستحب است.:)).

بله خوب امروز چقدر انیمه ی خفن داشتیم! :-" با اتفاق های خفن! :d

البته این اولی رو همون روز دیده بودم که یادم رفت در موردش بگم! :|

این 5 اونجوری که میخواستم نمرد! :(( نامردی بود! :(( حداقل کاش اون مامور همراهش میزد تو مغزش که آرزو به دل میمرد! یا حداقل صدای زجه ـش از توی آتیش ها میومد!!! :((
کلا نوع مردنش نکته ی منفی برای انیمه محسوب میشه! :(

حیف شد کنفرانس تشکیل نشد! خیلی دوست داشتم ببینم چیا میگه! :|
در مورد قسمت آخر هم...ببینیم چه میکنند! :-"
---
یا خدا! :-"
چه آرک شلوغیه! :-"

کلاه حصیری ها ، لاو ، شیجیبوکای دوفلامینگو ، دست راست بلک بیرد ، CP0 ، آدمیرال نیروی دریایی ، بیگ مام !!!!!!!!!!!!!!!!! و ............. خودشه ؟ :-o ، غیر مستقیم هم که به کایدو ربط داره!

لاو که رسما ترکید! :( ، اونطرفم سانجی اینا رسما ترکیدن! :-"

هیچی دیگه! این آرک میره برای بهترین شدن! فقط باید بارت ناکاما بشه! :-"

این چیزی بود که موقع خوندن این چپتر میگفتیم:-" البته اون بخش " ......... خودشه؟ :-o " رو چپتر بعد میگفتیم! :-" اینا زودتر نشون دادن! :-" خودشون هم فهمیدن با اسپیشال و تریلر بازی چه کردن،گفتن زودتر نشون بدیم:| :-"

---
چقدر دوست داشتنی بود این قسمت! :(( کلا همه ی قسمت هاش دوست داشتنیه! :(
اونجایی هم که تلفن صحبت میکردن! :x :-s
شبیه سازی نارو! =))
خاک بر سرش ولی گند زد به "ستاره" ! :| بهترین طراحیش بود! :x
به نظر منم به جای این نمایشگاه ها، باید کل آثار جزیره رو یه نمایشگاه اختصاصی به راه بندازه! :-" همشون جالب بودن:x

اونجا که پتو کشیده بود رو سرش،من رو یاد موجودات ناتسومه مینداخت! =)) تهش بود قیافش =))

امیدوارم ادامه ای براش باشه! :( خیلی خوب بود این انیمه! :( :x یا حداقل بازم از این انیمه ها داشته باشیم! :(

---
اوه اوه! گند خورد به همه چی که! :-"
پرنسس مرد! :( ، ایناهو مرد! :bighug: ، سلین زنده موند! :bighug: ، ماریتو ( Kazuya Nakai :-" ) زنده موند! :bighug: ، گویا پرش زمانی خواهیم داشت! :bighug:
خوب کلا این قسمت خیلی خوب بود! :d
وقتی پرنسس تیر خورد و بعدش هدشات شد(حالا میگن نشد:| ) ،هی میگفتم نامرد! میزدید این ایناهوی لعنتی رو میکشتید! :| که سلین همچین هدشاتش کرد روحم شاد شد! >:) >:) >:)
بچه 2 ساله میاد از این همه سربازها و فرمانده با تجربه مخش بهتر کار میکنه و بیشتر حالیشه! :| مسخرمون کردن:| با اون قیافه ی " :| "ـش :-"

ولی اینکه الان قراره جبهه ها چی بشه رو من نمیدونم! سلین میخواد با مریخ بجنگه یا زمین؟ یا جفتش؟ :-" تنهایی چه غلطی میخواد بکنه دقیقا؟ :-"
از اونطرف جبهه ی زمین و مریخ چه واکنشی نشون میدن! هیچی معلوم نیست! :-"
صبر میکنیم ... :|

خب خب:>:)ZnT رو هم دیدم.
مردن این دوشیزه به نطر من خیلی خوب WTFی بود:((
خود مردنش رو البته نمیگم، اونو میشد وحشیانه ترم در آورد:دی...منظور اون بوسه ی عشق بود و من بعدش...من یه نفر انتظار این یه مورد رو حداقل نداشتم:دی
قسمت بعدم که مادر و پدر با هم بگرید:-$

چرا اینقدر جو میدید؟ باراکامون یه قسمت دیگه هم دارتو MAL زده بود 12 قسمت
دقیقا خو بخاطر همینه:|:دی

خب خب:>:)ZnT رو هم دیدم.
مردن این دوشیزه به نطر من خیلی خوب WTFی بود:((
خود مردنش رو البته نمیگم، اونو میشد وحشیانه ترم در آورد:دی...منظور اون بوسه ی عشق بود و من بعدش...من یه نفر انتظار این یه مورد رو حداقل نداشتم:دی
قسمت بعدم که مادر و پدر با هم بگرید:-$

دقیقا خو بخاطر همینه:|:دی
همچین زانوی غم بقل گرفتید کسی ندونه فکر میکنه از کل انیمه یه قسمت 2 دقیقه ای مونده:d
ولی واقعا حیف که همچین انیمه هایی اینقدر کوتاهن،کاش حداقل صد قسمتی میشدن:-"

همچین زانوی غم بقل گرفتید کسی ندونه فکر میکنه از کل انیمه یه قسمت 2 دقیقه ای مونده:d
ولی واقعا حیف که همچین انیمه هایی اینقدر کوتاهن،کاش حداقل صد قسمتی میشدن:-"
24 دیقه و 2 دیقه یکیه :-" :(
من سر باکومن که فهمیدم به جای 4 فصل،قراره توی فصل سوم تموم بشه اصلا دپرس بودم شدید :((
بشین Space Brothers ببین:-" دقیقا این سبک نیست ولی Slice of Lifeـه :-" و ... البته عمر اینم کفاف نداد 100 قسمت بشیه! :( 99 قسمت تموم شد:((

من هوس کردم یه mech قشنگ ببینم.تا حالا اصلا mech ندیدم:d.استثناً داستان برام مهم نیست. هیجان خونم کم شده فقط میخوام انفجار ببینم:d
Code Geass رو سرچ دادم از آرت کاراکترها خوشم نیومد.یه جوری بود!
میتونید اسم انیمه بگید من میرم کلیپ هاشو از یوتیوب پیدا می کنم.همینم برام بسه:d(اگه مثلا بگید فلان انیمه و فلان کاراکتر Vs فلان کاراکتر که دیگه عالی میشه:d)

من هوس کردم یه mech قشنگ ببینم.تا حالا اصلا mech ندیدم:d.استثناً داستان برام مهم نیست. هیجان خونم کم شده فقط میخوام انفجار ببینم:d
Code Geass رو سرچ دادم از آرت کاراکترها خوشم نیومد.یه جوری بود!
میتونید اسم انیمه بگید من میرم کلیپ هاشو از یوتیوب پیدا می کنم.همینم برام بسه:d(اگه مثلا بگید فلان انیمه و فلان کاراکتر Vs فلان کاراکتر که دیگه عالی میشه:d)
مکا کلا چرته :-" (>:) )
ولی خوب،اگر Kill la Kill دوست داری Tengen Toppa Gurren Lagann پیشنهاد میشه:-"

درود

بعد از مدت ها دوری برگشتم :دی این چندوقته که نت نداشتم کلی انیمه دیدم (Code Geass, Kill la Kill, Soul Eater و...) ولی همه اینا به کنار :دی فعلا مهمتر از همه قسمت جدید وان پیسه :دی

وای وای وای! چقدر خفن شده این وان پیس :(((اشک شوق:دی)

بیگ ماما!!!!! Are you kidding me?!
Big Mom رو دیگه کجای دلم بزارم من!!! تا قبل از این اتفاق آرک درسروزا به اندازه کافی خفن میزد ولی حالا که دیگه بیگ ماما هم بهش اضافه شده..... هَی وای من هَی وای من :دی حالا من چطوری تا اومدن قسمتای جدید صبر کنم:((:((:((:((:((:((:((
تازه سانجی میخواد بره باهاشون مبارزه هم بکنه.... وای وای وای....میخوام.... من وان پیس میخوام.... :((

تازه از اون طرف هم یه پیش نمایشی از مبارزه بین فوجیتورا و زورو رو دیدیم :x وای که چه بشه مبارزه این دوتا، همین یه لحظه ای که روی همدیگه شمشیر کشیده بودن 10 برابر آرک آدم ماهی ها ارزش داشت :bighug: فکر کنم بهترین و جذابترین مبارزه این آرک برای من همین زورو و فوجیتورا باشه، چه حرکت خفنی رفت شمشیرزنمون :x از زیر زمین هم به فوجیتورا حمله کرد >:)

و اون تیکه آخر...... آخه این چه وضعشه..... چرا این همه اتفاق خفن باید پشت سر همدیگه توی یه قسمت 15-16 دقیقه ای بیوفته. نمیگن یهو قلبمون از شدت هیجان میگیره سکته رو میزنیم :دی

اون صحنه آخری..... اون صحنه آخر.......:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

آقا نمیخوام.... نه اینکه نخوام.... یعنی نمیتونم.... آقا من نمیتونم این آرک رو هفته به هفته ببینم. خماری بعد از قسمتش خیلی زیاده :((:d

آخرین ویرایش:
درود

بعد از مدت ها دوری برگشتم :دی این چندوقته که نت نداشتم کلی انیمه دیدم (Code Geass, Kill la Kill, Soul Eater و...) ولی همه اینا به کنار :دی فعلا مهمتر از همه قسمت جدید وان پیسه :دی

وای وای وای! چقدر خفن شده این وان پیس :(((اشک شوق:دی)

بیگ ماما!!!!! Are you kidding me?!
Big Mom رو دیگه کجای دلم بزارم من!!! تا قبل از این اتفاق آرک درسروزا به اندازه کافی خفن میزد ولی حالا که دیگه بیگ ماما هم بهش اضافه شده..... هَی وای من هَی وای من :دی حالا من چطوری تا اومدن قسمتای جدید صبر کنم:((:((:((:((:((:((:((
تازه سانجی میخواد بره باهاشون مبارزه هم بکنه.... وای وای وای....میخوام.... من وان پیس میخوام.... :((

تازه از اون طرف هم یه پیش نمایشی از مبارزه بین فوجیتورا و زورو رو دیدیم :x وای که چه بشه مبارزه این دوتا، همین یه لحظه ای که روی همدیگه شمشیر کشیده بودن 10 برابر آرک آدم ماهی ها ارزش داشت :bighug: فکر کنم بهترین و جذابترین مبارزه این آرک برای من همین زورو و فوجیتورا باشه، چه حرکت خفنی رفت شمشیرزنمون :x از زیر زمین هم به فوجیتورا حمله کرد >:)

و اون تیکه آخر...... آخه این چه وضعشه..... چرا این همه اتفاق خفن باید پشت سر همدیگه توی یه قسمت 15-16 دقیقه ای بیوفته. نمیگن یهو قلبمون از شدت هیجان میگیره سکته رو میزنیم :دی

اون صحنه آخری..... اون صحنه آخر.......:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

آقا نمیخوام.... نه اینکه نخوام.... یعنی نمیتونم.... آقا من نمیتونم این آرک رو هفته به هفته ببینم. خماری بعد از قسمتش خیلی زیاده :((:d

علی من دقیق خاطرم نیست ولی باز می پرسم شما ناروتو رو هم میدیدی ؟ درست میگم؟

یه نفر میتونه بیاد یه توضیحی راجب این پایان Fate/Zero بده که چی شد؟:|یجورایی فهمیدم ولی احساس میکنم کامل متوجهش نشدم:دی
بیشتر منظورم اون اتفاقایی هست که توی/برای جام افتاد هست(چجوری گیلگمش مادی شد و سیبر نابود شد و کوتومینه کیره دوباره زنده شد( :| ) و...)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or