Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@خلیل

خو مشکل همینه که با خواننده های مرد زیاد مییونه ی خوبی ندارم، قاطی کرده بودم LOL
از این دیدگاه بهش نگاه نکرده بودم! :-"

نگرد عاقا :d
حواسم نبود، الان نگا کردم، هنوز یک ماه دیگه مونده که BDـش بیاد

P.S
خبرش رو تو همین تاپیک گفته بودم....تیزرش رو پروفایل ـت میفرستم.
دستت درد نکنه:bighug:
البته تو پروفایل هم گفتم! :-" فکر کردم انیمه سینمایی میباشد :d :-" ، با فیلم ها اصلا کنار نمیام! :-"

گفتی Katanagatari:
من با کلاس آهنگ سازی Iwasaki Taku خیلی حال میکنم...خیلی متفاوت کار میکنه.
کارهایی قشنگش Katanagatari، Ben-Tou، Jormungand، تو Akame ga Kill! ای بدک نیست.
من خودم هیچی از آهنگای کاتاناگاتاری و بقیه ی انیمه هایی که گفتی! (و دیدم!!! ) یادم نیست! :d
Akame ga Kill هم نه اپنینگ و نه اندینگ! حال نمیکنم:-" (از این حس های دوگانه! :-" )
و ... تمام اندینگ های کاتاناگاتاری از یک نفر بودن؟ :-" عجب! :d
راستی یکی دیگه از نکات مثبت این زنگ تفریح این بود که الان یادم اومد من قسمت 10 Jormungand رو نداشتم!!! برای همین نتونستم ادامش بدم! :| پیش به سوی دانلود! >:)

راستی این رو یادم بگم....شخصیت ای که Kazuya Nakai روش صحبت میکنه، خیلی به چسب نیست...صداش حروم شده ):
تنها کاراکتر درست حسابی این انیمه، همین بشره به نظرم! :d درسته با بقیه ی کاراکترهایی که Kazuya Nakai صداپیشه ـشون هست فرقایی داره!
عذاب وجدان اینجوری که نتونه شمشیر:-" (ربات:-" ) به دست بگیره! :d معمولا باید بزنه تو دل دشمن برای انتقام! :-"

حالا که اومدیم اسپویلر، تو این قسمت آخر این ندیمه یا هرچی که هست:-" دقیقا چجوری رانندگی میکرد با اون قدش؟ :-" دیگه این مورد زیادی تابلو بود:-"
ولی خوب... میتونست کاراکتر خفن تری باشه! ولی بازم دوست داشتنیه! :d

خود خوانندش Motohiro Hata اصلاً عددی نیست :d یه دو سه تا از کارهاش رو قبلاً گوش کردم، ولی عجیب استارت آهنگ تو Garden of the Words با پایان اون تیکه ی انیمه، خیلی قشنگ در آمده بود.
بقیه ی کاراش رو در جریان نیستم، اما این آهنگ واقعا دوست داشتنیه! :x البته همینطور که قبل گفتم،کلا این انیمه همه جوره دوست داشتنیه! :x ( + ؟ )

---
یادم رفت در مورد انیمه های امروز بگم! :-"

OMG !!!
دوفلا!!! چه کرد!!! رسما خورد خاک شیر کرد لاو رو! :-o اختلاف سطح بیداد میکنه! عالیه! :bighug:

لوفی هم واقعا نامردی کرد بدون زورو رفت کلوسیوم:(( اصلا کلوسیوم مخصوص لوفیه! :((

---

کلا هیجان قسمت قبل خیلی بیشتر بود! و به نظرم بهترین قسمت انیمه بودش! :x
اما این قسمتم خوب بود! :( فقط بدیش اینه...سال سومی ها! :(( یعنی من همیشه توی انیمه های ورزشی بیشتر از هرچیزی،برای اینت که عمرشون به دنیا نیست:)) (مدرسشون تموم میشه! :-" ) ناراحت میشم! :((
ولی یه چیزی هم هست...اونطرف پادشاه بزرگ اگر شکست میخورد ناراحت میشدم! :( نه به خاطر اینکه دوستش دارم! (که ندارم اصلا! و به هیچ وجه کاراکتر امیرپسندی نیست:-" ) به خاطر اینکه واقعا بازیکن خوبی بود! تلاش کرده بود! :((
ولی شکست بدی بود بازم:( این همه انرژی! این همه جون کندن...آخرش پخش زمین شدن:( خیلی هم دلم برا این پسره(حافظه! :x ) که اومد سرویس بزنه قسمت قبل میسوزه! :( بنده خدا روحیه ـش پوکید! شاید از بقیه هم بدتر! :(
اون دوستای مربی هم که کلا هدفشون مخ زنی بود تا والیبال دیدن! :-" :d
اوضاع مانگا چطوره؟ کی میتونی انتظار فصل بعدی رو داشته باشیم؟

---

نــــــــــــــــــــــــــــه! :((
انیمه چند قسمته؟ 11-12 قسمت؟ :((
من نمیخوام تموم بشه! :(( نارو :(( بقیه ی بچه های دهکده! :((
چرا رفتش آخه! :((
انیمه های اینجوری رو آدم هیچوقت نمیخواد تموم میشه! میخواد زمان بایسته و همینطور زندگی توی اون دوره جریان داشته باشه! Barakamon ، Gin no Saji ، Usagi Drop ! :(
سر UD که یکی از بچه ها چند وقت پیش میخواست از مانگا اسپویل کنه! خیلی جدی بهش گفتم دیگه نه من،نه اون:(( بلک لیست ابدی! :(( (کیان! :(( دیگه با من از این شوخی ها نکن! :(( )

آخرین ویرایش:
Police _ 110@

اوهایو {بامداد شده دیگه :-"}

خوب سنپای در باره ی فیری تیل میخوام بگم حتما ادامش رو دان کن و ببین !
من خودم سر قسمت 124 دراپش کردم ولی دوباره ادامه دادم خدا شد !
بعضی وقت ها خیلی به دل میشینه !
همون سادگی و این های مبارزه ها و جو باحال ناتسو و گروه فیری تیل واقعا خداست !
مخصوصا یکی از ارواح آسمانی لوسی یعنی Plue خیلی باحاله !
ولی یک چیز بگم قبل از آرک آخری که تازه توی فصل دومش تموم شد یعنی آرک ماقبل اونی که الان داره پخش میشه و تموم شده یکی از بدترین آرک های عمر انیمه ای بود که دیدم !
ولی آرک فعلیش که تازه تموم شد توی فصل دو خدا بود خلیل دونو واقعا یکی از بهترین ها بود آرکش فکر کنم دورو و بر 151 فصل اول شروع شد و توی قسمت 23 فصل دوم تموم شد .
ولی آرک قبلش که اسمش Key of Starry Sky Arc بود واقعا ضعیف بود !‌
کلا جو انیمه توی فصل دومش خداتر هم شده یعنی گرافیک انیمه و نقاشی هاش و کلا رنگ بندی و لباس شخصیت ها همه کلا یک رنگ و رویی باز کرده و خیلی کیفیت بهتری پیدا کرده مخصوصا صورت هاشون که بعضی توی فصل اول واقعا توی دیوار بودن !‌
ولی خلیل دونو پیشنهاد میکنم حتما ببینی انیمش رو چون خیلی باحاله !

و ... تمام اندینگ های کاتاناگاتاری از یک نفر بودن؟ عجب!
راستی یکی دیگه از نکات مثبت این زنگ تفریح این بود که الان یادم اومد من قسمت 10 Jormungand رو نداشتم!!! برای همین نتونستم ادامش بدم! پیش به سوی دانلود!

امیر حسین، نه منظورم به آهنگ ساز انیمه یکی بودش....و گرنه Katanagatari اینقدر اواز داشت که خواننده کم آوردن، از دوبلورها استفاده کردن D:

Jormungand هر دو فصلش خیلی خیلی خفنه، الخصوص فصل دومش

+++++++++++++++

@بردیا

که اینطور...ولی بازم نمیتونم با احساس بدی که بهش دارم کنار بیام D:
ولی حالا امشب انیمه های هفتگی روز 1شنبه رو دارم، فک نکنم برسه، مابقی ـش دانلود بشه...میزارم برای شب های بی انیمه ایم، خُرد خُرد بیارمش

دوستان من یه قسمت از یه انیمه رو دیدم که شبیه فوتبالیستها بود (پرسپکتیوش) ولی در مورد تنیس بود گوگل کردم یکی اومد the prince of tennis توی دنیای انیمه نبود شما می تونید یا از همین لینک بدین یا یکی دیگه معرفی کنید ؟؟ممنون

آقا یکی بیاد منو از این منجلاب موسیقیایی‌ای که الان توشم در بیاره:دی
این aliez هر دو نسخش خعلی خوبه:دی، البت نسخه‌یمایک کوبایاشی خعلی خعلی خفن تره...حالا این وسط من قفل ک دم روی نسخه‌ی instrumental ‍ش و تا الان شونصد بار گوشیدمش:دی
خیلی خوبه:دی
P.S:مایک‌ کوبایاشی هم اولین اسم یک فرد حقوقی ژاپنی که آموختم:دی.

دوستان من یه قسمت از یه انیمه رو دیدم که شبیه فوتبالیستها بود (پرسپکتیوش) ولی در مورد تنیس بود گوگل کردم یکی اومد the prince of tennis توی دنیای انیمه نبود شما می تونید یا از همین لینک بدین یا یکی دیگه معرفی کنید ؟؟ممنون

لینک دانلود prince of tennis رو براتون pm کردم اگه انیمه تنیسی هم میخوای الان Baby Steps جزء کارهای جدید و خوب این چند وقت اخیر بوده

آفرین خوبه بشین ببینش خیلی خوبه :D

الان آکیبا رو درک میکنم که همرو با وان پیس وان پیس گفتنش دیوونه کرده :d منم با Prince of Tennis این حس رو دارم :d

هرچند توهین نکنین میدونم غیر مقایسه نیست و کدوم بهتره -___-

لینک دانلود انگار بهتون دادن اما اگه بازم خواستی درخدمتم ^_^

این Hunter x Hunter از کدوم قسمت شروع میکنه به اوج گرفتن؟ الان من طرفای قسمت 6 و 7 ـم فقط هی مرحله مرحله ای هستش و بیشتر شبیه فیلر تا داستان اصلی :دی البته من بازم لذت میبرم فقط میخوام بدونم تا چقدر دیگه باید ببینم :دی

این Hunter x Hunter از کدوم قسمت شروع میکنه به اوج گرفتن؟ الان من طرفای قسمت 6 و 7 ـم فقط هی مرحله مرحله ای هستش و بیشتر شبیه فیلر تا داستان اصلی :دی البته من بازم لذت میبرم فقط میخوام بدونم تا چقدر دیگه باید ببینم :دی
یه دفعه ای اوج نمیگیره، کم کم هر چی جلوتر میری و شخصیت ها بیشتر شناخته میشن انیمه هم جالبتر میشه:d

همونجور که مسلم گفت هانتر نم نم اوج میگیره... مخصوصاً اوایلش
ولی اگه درست متوجه شده باشم اون چیزی که تو میخوای از وسط قسمت 41 شروع میشه :d
آرک به آرک خفن‌تر میشه تا آرکهای آخر انیمه که از شدت هیجان میخوای خودتو حلق آویز کنی! :d

بسیار عالی. البته قسمت قبلی یه اتفاق جالب واسه کیلویا افتاد که من مشتاق به ادامه کردش :دی
این دوستم مثل من عاشق SnK هست ولی میگفت HxH بهتر از اون هستش :دی دیگه خدا میدونه چقدر خفن میتونه باشه :دی

خب من fate/zero رو نشستم حدود 10قسمت و یه کله دیدم بسی حال نمودیم مخصوصا با "کریتسوگو" اگه انیمه تو همین مایه های جادوی ژاپنی(یوگا،چاکرا) دارین با آغوش بار پذیراییم:bighug:

الان یه سوال
چرا اول انیمه کینث با سورینتش به سورینت استادش (گیلگمش)حمله کرد استادش نمی دونه این صاحب Assassin هست؟؟

خب من fate/zero رو نشستم حدود 10قسمت و یه کله دیدم بسی حال نمودیم مخصوصا با "کریتسوگو" اگه انیمه تو همین مایه های جادوی ژاپنی(یوگا،چاکرا) دارین با آغوش بار پذیراییم:bighug:

الان یه سوال
چرا اول انیمه کینث با سورینتش به سورینت استادش (گیلگمش)حمله کرد استادش نمی دونه این صاحب Assassin هست؟؟
آقا سورینت چ صیغه‌ایه؟؟؟!!!:دی
سرونت=servant البته فک کنم اشتباه تایپی بودش
بهرحال جریانش رد گم کنیست برای دیگر مسترها و سرونتا:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or