Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یکی از دوستان یه انیمه ی خیلی قشنگ با تم جنایی، معمایی، تریلر، روانشناسانه بهم معرفی کرد به اسم Denpa Teki Na Kanojo :x

600704d1410121492-denpa-teki-na-kanojo.jpg

حتما ببینینش ;) (ترجیحا با زیرنویس انگلیسی :-")
چند قسمته ؟ لطفا لینکش را اگه ممکنه pm کن

death note واقعا خیلی حیف شد :|
نیمه اولش عالی بود،دساتان،نحوه پرداختن به داستان،Plot twist ها،کاراکتر ها و همه چی خوب بود ولی از نیمه دومش نمیدونم چی شد که 180 درجه تغییر کرد :|
+
Fullmetal خیلی خوب بود:bighug: تا آخرش واقعا عالی بود..........
هر وقت هوس میکنم بشینم دوباره death note را ببینم یاد نیمه ی دوم که میفتم کلا پیشمون میشم کاشکی مثل فیلمش تو نیمه اول تموم میشد :|

خوب مشخص بود ساسکه بیکار نمیشینه و یه حرکتی میزنه فقط دلیلش برا اینکار موجه کننده نبود میتونست دلایل بهتری بیاره ! فقط امیدوارم این یکی به راه راست هدایت نشه که با سر میرم تو دیوار ! :|

دوستان ممنون بابت راهنمایی :دی بعد naruto چی؟ اون پیشنهاد نمیشه؟ یکی رفیقام میبینه خیلی تعریف میکنه!
من کلا نظرم اینه با انیمه های بلند،انیمه دیدن شروع بشه! >:) :d
وان پیس ، ناروتو ، وان پیس ، بلیچ ، وان پیس ، هانتر و ... ! :-" :d

البته هانتر گرافیکش یک سر و گردن از بقیه بالاتره،امیدوارم انتظاراتت رو نبره بالا:-" بعدا اینا رو همون قسمتای اول دراپ کنی :d ولی خوب...وان پیس! :d :bighug:

نیما بیا پیش خودم راهنماییت می کنم. این آکیبا هی میخواد وان پیس فن کنه ملت رو :دی
مگه بده ؟ :-" به راه راست حقیقی دعوتش میکنم! :bighug: :d

البته پیشنهاد دیدن بدم اینجوریه :
وان پیس ، ناروتو،بلیچ،هانتر،گینتاما (اگر بخواد میتونه قبل از گینتاما دراگون بال هم ببینه! یا حداقل قبل از شروع گینتاما اطلاعاتی باید در مورد دراگون بال داشته باشه:-" ) :d
بین این انیمه های بلند هم میتونه به بقیه ی پیشنهادات اینجا برسه :d

مثلا اینا رو ببینه :
Fate/Zero
FullMetal Alchemist : Brotherhood
Death Note
Ano Hana
Gosick
Usagi Drop
Bakuman
Psycho-Pass
Stein's ; Gate
Shingeki no Kyojin
Gin no Saji
Kimi to Boku
Log Horizon
Kuroku no Basket
و یه عالمه انیمه ی دیگه :-"

تقریبا این لیست بالا،همه سبکی رو شامل میشه :d

در کل فک کنم AoT برای شروع یه گیمر از همه بهتره:d
مثلا اینا رو ببینه :
Fate/Zero
FullMetal Alchemist : Brotherhood
Death Note
Ano Hana
Gosick
Usagi Drop
Bakuman
Psycho-Pass
Stein's ; Gate
Shingeki no Kyojin
Gin no Saji
Kimi to Boku
Log Horizon
Kuroku no Basket
Code Geass
و یه عالمه انیمه ی دیگه :-"

تقریبا این لیست بالا،همه سبکی رو شامل میشه :d
:d

فک کنم از کلّ عالم فقط داداشم بوده که با نیمه دوّم دث نوت هم کلّی حال کرده:|
با پایانش هم حال کرده :|
(این آکیبا یه چیزایی در مورد داداشم میدونه!!!کلّاً انیمه بین ناجوریه!!! :دی)

فک کنم از کلّ عالم فقط داداشم بوده که با نیمه دوّم دث نوت هم کلّی حال کرده:|
با پایانش هم حال کرده :|
(این آکیبا یه چیزایی در مورد داداشم میدونه!!!کلّاً انیمه بین ناجوریه!!! :دی)
حالا من خودمم انقدر که اینجا فحشش میدن،فحشش نمیدم:-" درسته نسبت به نیمه ی اول تو دیوار بود! ولی خوب...فاجعه نبود :-"
پایانش خیلی هم خوب بود:-" :-" :-" گرچه باید همونجایی که میدونید،ولی یه جور دیگه! تموم میشد:-" (فکر کنم میگفتن تو یکی از فیلماش اینجوریه:-" )

ناروتو رو نبین کلا، کسی که تا حالا انیمه ندیده فکر نمیکنم بتونه با انیمه های بلند و شروع کندشون کنار بیاد و راحت ول میکنه، انیمه کوتاه برا شروع خیلی بهتره!:d همون Attack on Titan آقا:|

در ضمن منم از نیمه دوم دث نوت خوشم میاد، z-fan عزیز داداشت تنها نیست:-" از نظر من:
دث نوت در بدترین حالتش>90% انیمه ها :d

چند قسمته ؟ لطفا لینکش را اگه ممکنه pm کن
دو قسمت 40 دقیقه ایه

---------------------------------------
این Angel Beats چقدر انیمه ی قشنگی بود :(( واقعا شخصیت پردازی، داستان، گرافیک، موسیقی و صداگذاری خیلی خوبی داشت :((

Angel_Beats!_DVD_Complete_Collection_cover.jpg

670px-11_0112angel_beats0097.jpg

توی این ماه این دومین انیمه ی مدرسه ای بود که فراتر از انتظاراتم ظاهر شد :x (اولیش Kokoro Connect بود)

پ.ن: یعنی بعد از دیدن بعضی انیمه ها آدم باخودش میگه که چرا زودتر شروع به انیمه دیدن نکرده :d

آخرین ویرایش:
ناروتو رو نبین کلا، کسی که تا حالا انیمه ندیده فکر نمیکنم بتونه با انیمه های بلند و شروع کندشون کنار بیاد و راحت ول میکنه، انیمه کوتاه برا شروع خیلی بهتره!:d همون Attack on Titan آقا:|

در ضمن منم از نیمه دوم دث نوت خوشم میاد، z-fan عزیز داداشت تنها نیست:-" از نظر من:

یه حالت دیگه هم وجود داره که کلا به جز یه دونه انیمه بلند،چیز دیگه ای نبینن! الان چهار نفر هستن که به جز وان پیس،حاضر نیستن انیمه دیگه ای ببینن:|:d

Angel Beats هم واقعا انیمه خوبیه! :x واقعا چرا انقدر اسمش رو کم میبریم! :(
این رو میتونید به لیست صفحه ی قبل هم اضافه کنید! :d

یه حالت دیگه هم وجود داره که کلا به جز یه دونه انیمه بلند،چیز دیگه ای نبینن! الان چهار نفر هستن که به جز وان پیس،حاضر نیستن انیمه دیگه ای ببینن:|:d
اتفاقا اینجوری بهتره که! از همون اول به شروع کند عادت میکنه :-"
مثلا شینگکی میبنه که یکهو میندازه وسط معرکه! بعد میره سراغ وان پیس،میگه این چرا انقدر کند پیش میره! :-" (مثال بود فقط :d )

حالا فقط یه انیمه ی بلند هم دیگه خوب نیست :-" بالانس باید رعایت بشه! :d
این 4 نفر رو معرفی کن برم سراغشون >:)
---
این وسط انیمه ای هست بسیار دوست داشتنی که فکر کنم خیلی ها ندیدنش :-" Space Brothers هم ببینید! :-"
مترجمش گفته بود برای حمایت از بیماران ALS قراره به جای چالش سطل آب یخ، یک قسمت( :| :| :| ) ساب بزنه! :d آقای مترجم، ما منتظریم:p
ولی SB رو اگر ندیدید ، ببینید! :x اصلا به فضا علاقه مند میشید! :x پر از کاراکترهای دوست داشتنیه این انیمه! :x

آخرین ویرایش:
Angel Beats هم واقعا انیمه خوبیه!
yahoo_8.gif
واقعا چرا انقدر اسمش رو کم میبریم!
yahoo_2.gif

این رو میتونید به لیست صفحه ی قبل هم اضافه کنید!
yahoo_4.gif

اتفاقا اینجوری بهتره که! از همون اول به شروع کند عادت میکنه
yahoo_65.gif

مثلا شینگکی میبنه که یکهو میندازه وسط معرکه! بعد میره سراغ وان پیس،میگه این چرا انقدر کند پیش میره!
yahoo_65.gif
(مثال بود فقط
yahoo_4.gif
)

حالا فقط یه انیمه ی بلند هم دیگه خوب نیست
yahoo_65.gif
بالانس باید رعایت بشه!
yahoo_4.gif

این 4 نفر رو معرفی کن برم سراغشون
yahoo_19.gif

---
این وسط انیمه ای هست بسیار دوست داشتنی که فکر کنم خیلی ها ندیدنش
yahoo_65.gif
Space Brothers هم ببینید!
yahoo_65.gif

مترجمش گفته بود برای حمایت از بیماران ALS قراره به جای چالش سطل آب یخ، یک قسمت(
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
) ساب بزنه!
yahoo_4.gif
آقای مترجم، ما منتظریم
yahoo_10.gif

ولی SB رو اگر ندیدید ، ببینید!
yahoo_8.gif
اصلا به فضا علاقه مند میشید!
yahoo_8.gif
پر از کاراکترهای دوست داشتنیه این انیمه!
yahoo_8.gif

متاسفانه تو نت فعالیت خاصی ندارن ولی زحمت نکش من حضوری نتونستم به راه راست بیارمشون،اصلا آدم بشو نیستن:| :-"
راستی آقای مترجم راست میگه،منم منتظرم زیرنویسش کامل بشه ببینمش:-"

آخرین ویرایش:
نــــــــــه! :(( شرلی چرا مرد!؟:(
خوشم میومد ازش :crying1:

سینا!!!!!!!
حالا که 50 قسمت داری میبینی، یه چند قسمت دیگه بهش اضافه کن و بشین FullMetal Alchemist : Brotherhood رو ببین! :d
انیمه فصلی هم به نظرم Zankyou no Terror گزینه خوبیه :d (گرچی هیچی Barakamon نمیشه:x )
اتفاقا کامل گرفتم از یکی از دوستان ولی لامصب به طرز افراطی از این ادا اطفارایی که من بدم میاد داره!:| اصلا یه چیز غیرقابل تحملی هست:دی
والا هلسینگ التیمیت هم داشت ولی کم بود، این فول متال تو همین یدونه اپیزودی که دیدم به اندازه کل هلسینگ التیمیت از این مسخره بازیا داشت! اونم کجا؟ وسط جنگ!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or