Trunks
کاربر سایت
آقا اوپنینگ قشنگ تر از مال Elfen Lied هم داریم ... ؟:d
Shingeki - Guren no Yumia

من در مورد فن ساب ها خبری ندارم فن ساب خودم اسمش Perfection بود واسه کل انیمه که به معنای واقعی perfection بودشOVA با Hatsuyuki هماهنگه؟

من در مورد فن ساب ها خبری ندارم فن ساب خودم اسمش Perfection بود واسه کل انیمه که به معنای واقعی perfection بودشOVA با Hatsuyuki هماهنگه؟
Death Note - What's up, people! :dآقا اوپنینگ قشنگ تر از مال Elfen Lied هم داریم ... ؟:d
@محدعلی
اون اخویتون که عاشق خون و خونریزی و کاراکترهای روانیه(کستر
) چیز عجیبی نیست اگر با شرایط اینا هم حال کنه و بخنده!
(خنده های شیطانی مینمایید دیگه؟ :d )
خودتم که شباهت های بسیاری با گینتوکی داری! (البته اخوی هم داره :d ) خوب،پس یحتمل سادیسم هم داریددر کل عجیب نیست! :d
ولی چطوری غم و غصه شما رو فرانمیگیره ؟![]()
اگر نظر شخصی منُ بخوای (که احتمالاً نمی خوایآقا اوپنینگ قشنگ تر از مال Elfen Lied هم داریم ... ؟:d
انیمه های بوده که از دیدنش غم منُ فرار گرفته. اما واقعاً دغدغده های نوجوانان در حوالی سن بلوغ جزو کمترین مسایلی ـه که منجر به غمگین شدن آدم میشه. بیشتر باعث میشه آدم لبخند ملیحی روی صورتش بیاد.:bighug:@محدعلی
اون اخویتون که عاشق خون و خونریزی و کاراکترهای روانیه(کستر
) چیز عجیبی نیست اگر با شرایط اینا هم حال کنه و بخنده!
(خنده های شیطانی مینمایید دیگه؟ :d )
خودتم که شباهت های بسیاری با گینتوکی داری! (البته اخوی هم داره :d ) خوب،پس یحتمل سادیسم هم داریددر کل عجیب نیست! :d
ولی چطوری غم و غصه شما رو فرانمیگیره ؟![]()

انتخاب بهترین Opening یک چز سلیقه ای هست ولی بدترین قابل تشخیص ـه .

از آخر؟آقا اوپنینگ قشنگ تر از مال Elfen Lied هم داریم ... ؟:d
خیر از آخر بخوای حساب کنی همون ELـه 
به جان امیرحسین، این انیمه ش کمر ما شکسته! یه سری اتفاق میوفته خیلی در پیت! بعد اینا ناراحت میشن بعد من و محمد از خنده فرش رو گاز میگیریم!
مثلاً:
دختره از پسر نقش اول انیمه خوشش میاد بعد عین احمقا میگه نه من خوشم نمیاد میره تو دریا و در محل تلاقی آسمان و دریا خودش رو محو می کنه!
خوب پس من خیلی روح و روان شکننده ای دارماگر نظر شخصی منُ بخوای (که احتمالاً نمی خوای) قشنگ ترین اپنینگی که دیدم مال Last Exile بوده. (کلاً همه چیز این انیمه عالی بود. حیف که دیده نشد!)
انیمه های بوده که از دیدنش غم منُ فرار گرفته. اما واقعاً دغدغده های نوجوانان در حوالی سن بلوغ جزو کمترین مسایلی ـه که منجر به غمگین شدن آدم میشه. بیشتر باعث میشه آدم لبخند ملیحی روی صورتش بیاد.:bighug:
با اوضاع فعلی، میشه گفت اون هم خیلی سلیقه ای ـه![]()
به قول همین شهاب،کورنای سنسه میباشم

پیشنهاد بدید :d
نمیشه بریم ببینیم چیز بدرد بخوری داره یا نه! :d (البته هیتلرشکن هست ولی حسش نیست
)
بدترین اپنینگی که من شخصا دیدم اپنینگ ناروتو زمان شروع جنگ بود. من هنوزم موندم کدوم ناقص العقلی به طرف گفته برو خواننده شو![]()
آقا این Fate Stay Night رو نبینین. همه چیز رو براتون اسپویل می کنه.الان تا ته Fate Zero رو فهمیدم چی میشه. دیگه فایده نداره نگاه کردنش.
![]()

خیلی ممنونسلام
ای کاش اول سریال انیمه رو میدیدی چون تو سریال بمراتب شخصیت پردازی بهتری داره طبیعی هم هست, 25 قسمت 25 دقیقه ای
فیلم هم خیلی خوبه ولی برای کسایی که خیلی وقت پیشها انیمه رو دیدن و قسط تجدید دیدار با berserk رو دارن مناسبتره!
فیلم بازسازی انیمه بود بغیر از 10-15 دقیقه آخر فیلم سوم
برای خوندن مانگا باید از اول شروع کنید,جلد 1 تا 3 بعد از وقایع Eclipse هست و از جلد 4 تا اوسط جلد 13 که میشه فصل 5,6 flashback میخوره که تو انیمه نشون داده شده و بعد از اون جدیده
بنظر من اگه وقت داری,مانگا رو از اول کامل بخون چون یه جاهایی از مانگا توی انمیه حذف شدن![]()