فول متال اولی با مانگا شروع میشه،ولی موقع پخش به مانگا میرسه ولی به جای متوقف کردن،به راهشون ادامه میدن و خودشون یه داستانی مینویسند و ...فول متال با فول متال برادرهود چه فرقی دارن؟کدومو اول ببینم؟
یه سری بازی jrpg هست که از بعضی هاشون انیمه هم ساخته شده. من تو دو نسل قبل اکثر بازیاشونو رفتم. حالا دقیقا سوالت چیه ؟نمی دونم اینجا جای درستی واسه پرسیدن این سوال هست یا نه ولی....
در مورد این سری بازی ها (انیمه ها) Tales Of کسی چیزی می دونه؟
یکی دو قسمت اول F/Z یجورایی فقط دیالوگه و معرفی داستان و شخصیتا. اگه از همین حالا اینقدر خوشت اومده، در ادامه قطعا بیشتر خوشت میاد!!کلی سورپرایز شدیم تو این قسمت. Ilya دختر Kiritsugi بود :-o و سکورا خواهر رین البته تو قبلی یه چیزایی گفته شده بود. 40 دقیقه طوفانی رو سپری کردیم. خیلی لذت بخش بود.
چه جالب! من 13 رو همینطوری رندوم انتخاب کردم. البته از بقیه ی قسمتاش هم میشه اینطور ایرادایی گرفت. از اکثر قسمتاش میشه. حالا شاید نه به این بدیمن خودم توی پست قبلیم گفتم بجز قسمت 13. توی همون پست بلنده فکر کنم به این اشاره کردم
قسمت 13 پر از مشکله. وقتی نگاه میکنی احساس میکنی که اصلا انیمه ســانسور شده مثل انیمه های دوبله شده. فریم های still یا حتی صحنه هایی که آهسته شده زیاده. مثلا صحنه ای که Levi میاد میخوان صحنه رو آهسته کرده باشن، ولی در واقع فقط slow مثل بازی های لگ دار هستش و slow motion نیست. فقط تایم فریم اون صحنه رو افزایش دادن و خیلی صحنه های دیگه اگه برای 5 ثانیه در نظر گرفته بودن، اینجا تا 10 ثانیه هم کششون داده. بدتر از همه افکت تیکه های آتش هست که وقتی آهسته و وقتی سرعتش معمولی میشه قشنگ به چشم میاد.
در واقع من با بد بودن و مشکلات زیاد 13 صددرصد موافقم. ولی خداییش مثالی خوبی نیست که بخاطر یک قسمت، تمام انیمه رو مشکل دار بدونیم. قسمت 13 هم دلیلش کمبود وقت شدید و فشار روی استودیو بودش. دلیل recap قسمت 13.5 هم همین بود تا زمان بخره واسه استودیو.
من خودم بعد از 13 بشدت حواسم رو باقی قسمت ها جمع کردم که ببینم بازم این مشکل فریم آهسته هست یا نه ولی پیدا نکردم چون در غیر این صورت بشدت تو چشم خودم میخورد. ولی بازم میگم قسمت 13 دلیلی برای قضاوت کل اثر نیست. مثل این میمونه بگیم اون قسمت مبارزه پین با کیوبی افتضاح بود پس کل انیمه ناروتو هم خوب نیست
البته من میدونم از نظر pacing که گفتی مشکلات دیگه ای هم وجود داره و فقط ماله این قسمت نیست. ولی این قسمت پر از مشکل بود کلا. با این وجود بازم قسمت مورد علاقه من بود بخاطر اون کاری که انجام دادن
دیگه این میشه پیاز داغ زیاد کردن. هر دوی این انیمه ها خوبن. اما n تا انیمه ی دیگه هم تو سطح اینا و حتی بهتر از اینا هست.یه چیزی در حد F/Z فقط fullmetal alchemist brotherhood هست.همین یکی و بس.خیلی جاها به نظرم فول متال حتی بهتر از F/Z بود.حتما ببینش.64 قسمته.
بالاخره PSYCHO-PASS رو دیدم.
شروع خیلی خوبی داشت. روند داستان خیلی خوب بود. قسمتا اکثرا هیجان انگیز بودن ولی هر از گاهی 1 قسمت میومد که حوصله ادم سر میرفت.
شخصیت پردازی ماکیشیما عالی بود. همین طور کو چان:d
موزیک متن هم عالی بودش. تو این زمینه گل کاشتن. موزیک و صحنه ها با هم هم خوانی کامل داشتن.
به نظرم چند تا ضعف داشت که بارزترینش هم پایان داستان بود.
اولین ضعف: شخصیت اکانه بود. چطور میشه دوستت رو جلوی چشمات بکشن بعد خیلی با ارامش زندگیت رو ادامه بدی طوریکه هیچی نشده!! تازه ضریب جرمش هم کم شده بود. من اون لحظه میخواستم بزنم مانیتور رو خورد کنم. نویسنده شورش رو در آورده بود. مثلا میخواست بگه شخصیت اول باید از بقیه بهتر باشه؟!!!
دومین ضعف: چطوری ییهو یکی مثل آکانه میتونه اینقدر سریع عوض شه!! از یه بچه کوچولو که هیچی بارش نبود تبدیل به یه کاراگاه با شامه ی قوی شده بود.(واسه ما کلاس میذاشت و پرونده حل میکرد ) اونجا که گینو وقتی اکانه داشت حرف میزد یاد کوگامی افتاد که بگه چقدر شبیهشه:-o میخواستم کلا انیمه رو پاک کنم
سومین ضعف: پایان داستان!!! اصلا حال نکردم.
البته ضعف آخر فقط شامل این انیمه نمیشه و همه ی انیمه ها رو در بر میگیره!!!
اونم اینه که خوبی باید برنه شه!! :wallbash: خسته شدم از بس دیدم "خوبی" هر طور شده باید برنده اعلام شه. اصلا به تفاوت قدرت نمیشه اتکا کرد. مرگ ماکیشیما؟!!! این بشر داشت واس خودش انقلاب راه مینداخت بعد کشکی کشکی مرد!!
فقط و فقط به خاطر برکت ماکیشیما و موزیک به این انیمه 9 میدم. (میخواستم به خاطر اکانه 5 بدم:d)
P.S
دوستان انیمه ای چیزی سراغ ندارین که شامل اون ضعف آخری که بالا گفتم نباشه؟!!(همون قضیه خوبی و بدی)
Tnxفول متال اولی با مانگا شروع میشه،ولی موقع پخش به مانگا میرسه ولی به جای متوقف کردن،به راهشون ادامه میدن و خودشون یه داستانی مینویسند و ...
برادرهود ولی کاملا از روی مانگاست!
به هم هیچ ربطی ندارن! هرکدوم رو خواستی اول ببین! من خودم فقط برادرهود رو دیدم :d
اول از همه در مورد انیمه ای که تو این فصل فکر نمیکردم حتی تا اخر دنبالش کنم ولی الان تبدیل به یکی از بهترین های فصل برام شد بگم که Little Busters! Refrain از اون انیمه هایی بود که چی بود و چی شد ( البته کاملآ نظر شخصی هستش ولی به نظر من فصل دوم این انیمه کاملآ نجاتش داد و یه کار درست حسابی در اخر ارائه شد و فکر کنم هفته اینده شاهد قسمت اخرش هم باشیم )
تو این هفته خیلی از انیمه های پاییز تموم شد که در کمال تعجب من هیچکدومشون رو دنبال نمیکردم:d
خلیل جان در مورد انیمه های فصلی که گفتی هم
Yowamushi Pedal رو دنبال میکنم و چون کلآ طرفدار سبک های ورزشی هستم هرگونه انیمه ای که یکم جذابیت داشته باشه رو دنبال میکنم در مورد این انیمه هم قبلآ گفتم شاید کاراکتر های کاریزماتیکی نداشته باشه ولی خود انیمه در بعضی از قسمت هاش واقعآ جذابه
در مورد Kuroko no Basket مثال بارزش امیر حسن هستش بهش گفتم این انیمه بهترین انیمه ورزشی حال حاضر یعنی اگه با این انیمه ارتباط برقرار نکنید با هیچ انیمه ورزشی کنار نمیاید خود امیر حسین برگشت گفت من ورزشی نیستم و معلوم نیست خوشم بیاد یا نه گفتم نگاه کن پای من اگه خوشت نیومد من دو ماه تا تاپیک انیمه نمیام :d
Coppelion رو هم یه قسمت دیدم دیگه ندیدم زیاد با روحیات من سازگار نبود یعنی انقدر وضعش خراب بود و نمیدونستیم خوب شد ادامه ندادیم:d
Magi هم اتقاقآ همین چنذ وقت پیش فصل اولش رو تموم کردم این یکی دو روزه هم چند قسمت از فصل دومش رو دیدم کلآ جو خاصی داره مبارزاتش بد نیست داستانش هم با اینکه یه فصل کامل ازش پخش شده معلوم نیست کدوم وری قراره بره ولی در کل با توجه به موفقیت مانگاش و توجهی که بهش میشه فکر نکنم به راحتی بشه کنار گذاشتش
@خلیل
حیف شد! اصلا یادم رفت چنین شرطی گذاشته بود حسن! (البته کی دلش میاد حسن رو از تاپیک بیرون کنه؟ :d )
کورکو خیلی حال میده:bighug:
این قسمت هم عالی بود! :bighug:
یه سری بازی jrpg هست که از بعضی هاشون انیمه هم ساخته شده. من تو دو نسل قبل اکثر بازیاشونو رفتم. حالا دقیقا سوالت چیه ؟
[/
^^
بحث جالبی رو پیش کشیدی!! هرکس برداشتی از خوبی و بدی داره!! ولی من منظورم خوبی و بدی از دید خودم نبود. منظورم از دید انیمه هست!!(یا همون نویسندش)
این تو باقی انیمه ها هم میبینیم. من خودم به شخصه اکثرا طرفدار شخصیت بد داستان بودم. به خاطر اینکه اونا واقعیت رو درک کرده بودن و میخواستن باهاش مبارزه کنن. ولی مردم عادی که هیچی نمیفهمن باهاش مبارزه میکنن و اون میبازه....اگه بخوام از دید خودم بگم بدون شک ماکیشیما بهترین کار رو داشت میکرد و من اون رو خوب میدونم. و شیبیل رو که باعث شده بود انسان به این روز بیفته رو بد!!
ولی ببینیم انیمه چی میگه!! انیمه از اول داستان که شروع کرد به بیان حوادث میاد اداره امنیت رو کسایی معرفی میکنه با جرم برخورد میکنه و اینها افراد خوبی هستن. و مجرم ها که سر دستشون ماکیشیما باشه رو یه مجرم بالقوه که باعث نابودی و خرابی دنیا میشه میشناسه!! پس از دید انیمه و نویسنده تا اینجا خوبی میشه شیبیل و برو بچ امنیت:d و بدی ماکیشیما...
ولی من و شما بیننده دقیقا بر عکس این رو میدونیم و باور داریم که ماکیشیما درست عمل میکنه. اون میخواد شیبیل رو نابود کنه!! شیبیلی که باعث شده بود انسان محدود شه.
ولی با این تفاسیر نویسنده میاد ماکیشیما رو میکشه!!
پایان:d
در مورد آکانه:
دقیقا با اینش مشکل دارم. به نظرم اصلا همچین شخصیت منطقی قوی نداشت. واسه همین گفتم خیلی زود تغییر کرد. من از این هم ناراضی بودم.
یه شخصیت بی عرضه ییهو از این رو به اون رو میشه. کم مونده بیاد از دکارت و سقراط و ... واسمون نقل قول کنه
آره دیگه. مثل Final Fantasy و Dragon Quest. هر بازیش داستان و شخصیتای مجزایی داره، مگر اینکه دنباله ی مستقیم باشه.تمان این Tales Of ها دنیایی که اتفاقات توش میوفته یکی هست یا تو هر قسمت همه چیزش عوض میشه؟
اونجوری که من فهمیدم انگار تو هر قسمت یه کاراکترهای خاصی هستن که تو بقیه نیس.
تمان این Tales Of ها دنیایی که اتفاقات توش میوفته یکی هست یا تو هر قسمت همه چیزش عوض میشه؟
اونجوری که من فهمیدم انگار تو هر قسمت یه کاراکترهای خاصی هستن که تو بقیه نیس.
چرا Hajime no ippo دو هفتس نمیاد ؟؟؟
اگه انیمه ورزشی دوست دارید و ippo رو ندیدین در اولین فرصت برین ببینین . 3 سری هم اومده (سری سوم داره میاد) .
این فصل ورزیشه لامسب 3 تا انیمه ورزشی باهم . 2تاشون که عالین (ایپو و کوروکو) به غیر از این دو من فقط از kill la kill و golden time خوشم اومد و دیدم . چیزی که از دست ندادم ؟
حیف شد! اصلا یادم رفت چنین شرطی گذاشته بود حسن! (البته کی دلش میاد حسن رو از تاپیک بیرون کنه؟ :d):bighug:
کورکو خیلی حال میده:bighug:
این قسمت هم عالی بود!
Little Busters رو حتماً باید دوباره شروع کنم...:d
Kuroko no Basket که اینطور
Honey & Clover رو هنوز تموم نکردم...جنگی نگاش میکنم که بعد برم سراغ کورکو
حسن خان، یه دونه ـس