Trunks
کاربر سایت
sent from Valhalla.
من 2 3 هفته اس دارم فکر میکنم اگه لایو-اکشن هالیوویدیه SnK رو بسازن کی میخواد Levi باشه. الان فهمیدم
sent from Valhalla.
sent from Valhalla.
من خوشم اومد از انیمه .همین الان EL رو پاک کن خیال خودت رو راحت کن (با احترام نسبت به نظر فن های این انیمه :d)
من این همه روزانه لعن و نفرین میفرستم به F/SN اما بالاخره تمومش کردم! اما این تنها انیمه ای بود که تمام شرایطش فراهم بود(زیرنویس داشت، خودش رو داشتم،وقت دیدنش هم بود ) ولی پاکش کردم بره به امون خدا! :d
رسما این کوتا که میفرمایید،مهدکودک دخترونه() راه انداخته
سلام.
من هی میام تو این تاپیک میبینم راجع ب یه سری انیمههای ناشناس حرف میزنن بعد به خودم میگم بیا و ببخیال بلیچ شو بشین اینایی ک بچهها میگن روببین بعد یه دفعه ایچیگوی درونم بهم میگه ک دلت میاد آخه!!!بعد منم میرم دوباره بلیچ و میبینم!!!
کلا قشنگیای این چند قسمت و هیجانش از کل قسمتا بیشتر بوده...زانگتسو ک کلا من نابود شکل مادیش شدم!!!اون یارو شبهِهالو هم که وسط مبارزهی ایچیگو با نیساما اومد خعلی باحال بود ک باعث شد کلی حدث و گمان بزنم که یکیش این بود که این در آینده مشکلزیاد میسازه
فقط یه چیزی اونم اینکه این دختره[گربهه درواقع فک کنم ایچیمارو بود!]این چرا اون فلش استپهارو ب ایچیگو یاد نمیده!!!؟؟؟
ودر آخرم اینکه این پسره قدرتای کوینشیش رو از دست داد؟؟؟عایا!!!WFX3YNQS2
T588WQ9L9
CYAJJF7VL
CRVC6TX76
P0H2DPTSA
اینا کدای اینویتیشن سایت furk.net هستش...چندصفحه پیش بحث تورنت لیچر اومد وسط منم اینارو داشتم گفتم بزارم...فقط هر کی ثبتنام کرد کدای ایوایتش رو به اشتراک بذاره که همه داشته باشیم...سایت بدیم نیست.
سلام دوستان میشه یه انیمه بهم معرفی کنید؟
اینا رو دیدم :
11eyes/deathnote/vanhelsing/persona4/naruto
می خوام fun باشه و خنده دار باشه...چون تازه van helsing رو دیدم!:d
البته در کل زیاد مهم نیست فان باشه یا نه
اینم دارم ولی ندیدم!full metal alchemist که خوشم اومد ازش!
bleach رو نگاه کردم تو dvd هام بود!لولبلیچ...بلیچ...توروخدابلیچ...Bleach.
البته به نظرم fate/zero رو هم ببین ک اون فان نیست اصلاً و خعلیم جدیه...ولی ارزشمنده.
کلا دوتا انیمه دیدم هرکی میاد همینا رو بهش میگم
fun و خنده دار باشه، اما شاهکار باشه،بخش های غمناک داشته باشه،اکشن داشته باشه ، کلا اگر یه چیزی میخوای که همه چیز داشته باشه، بشین وان پیس رو ببین! :dسلام دوستان میشه یه انیمه بهم معرفی کنید؟
اینا رو دیدم :
11eyes/deathnote/vanhelsing/persona4/naruto
می خوام fun باشه و خنده دار باشه...چون تازه van helsing رو دیدم!:d
البته در کل زیاد مهم نیست فان باشه یا نه
اینم دارم ولی ندیدم!full metal alchemist که خوشم اومد ازش!
خوب دیگه هر کی یک سلیقه ای داره :d . مثلا من که از OP خوشم نمیاد دلیل بر بد بودنش نیست . تو نمی دونی وقتی توی همین ANH میگه آنادا سایتایو مو بر تن ادم سیخ میشه , چه حال میده :d یا وقتی طرف بین خوب و بد , بد رو انتخاب میکنه , ادم چه حسی پیدا می کنه .خلیل ، محمدعلی،علی رضا ، بردیا و بقیه
آیا شما مازوخیسم میباشید؟ :d
علاوه بر کاراکتر داستان من احساس میکنم خودتون هم نابود میشید!
سلیقتون ترسناکه! :dخوب دیگه هر کی یک سلیقه ای داره :d . مثلا من که از OP خوشم نمیاد دلیل بر بد بودنش نیست . تو نمی دونی وقتی توی همین ANH میگه آنادا سایتایو مو بر تن ادم سیخ میشه , چه حال میده :d یا وقتی طرف بین خوب و بد , بد رو انتخاب میکنه , ادم چه حسی پیدا می کنه .
خلاصه ما ها سلیقه هامون هم خیلی تنگ هستش و به هر انیمه ای راضی نمیشیم :d .
====
@YUMIEL : انیمه Gintama رو حتما ببین .
one piece خیلی زیاده و مهم تر از اون هم حالا حالا هاتموم شدنی نیست مثل اینکه وگرنه تو لیسته:dfun و خنده دار باشه، اما شاهکار باشه،بخش های غمناک داشته باشه،اکشن داشته باشه ، کلا اگر یه چیزی میخوای که همه چیز داشته باشه، بشین وان پیس رو ببین! :d
Fate/Zero رو هم پیشنهاد میکنم با کیفیت خفن (هر قسمت 300-400 مگ ) دانلود کن :d حیفه این انیمه رو 90 مگی دانلود کرد و دید
البته طنز کوتاه اگر میخوای... Kimi to Boku رو میتونم پیشنهاد بدم :d
---
نگاه کن تو رو خدا این 2تا منحرف رو
انتظارمم از اسوپ بیشتر بود معمولا شاهکار میساخت :d
وان پیس رو خیلی زیاد بودن و تموم نشدنی بودنش رو کاری نداشته باش! :done piece خیلی زیاده و مهم تر از اون هم حالا حالا هاتموم شدنی نیست مثل اینکه وگرنه تو لیسته:d
gin tama هم خوب بود:d
fate/zero و gin tama امشب میرم تو کار تورنتشون!