Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ubypaqyh.jpg

sent from Valhalla.

من 2 3 هفته اس دارم فکر میکنم اگه لایو-اکشن هالیوویدیه SnK رو بسازن کی میخواد Levi باشه. الان فهمیدم :دی

سلام
همین الان EL رو پاک کن خیال خودت رو راحت کن
:-"
(با احترام نسبت به نظر فن های این انیمه
:d
)
من این همه روزانه لعن و نفرین میفرستم به F/SN اما بالاخره تمومش کردم! اما این تنها انیمه ای بود که تمام شرایطش فراهم بود(زیرنویس داشت، خودش رو داشتم،وقت دیدنش هم بود ) ولی پاکش کردم بره به امون خدا!

رسما این کوتا که میفرمایید،مهدکودک دخترونه(
:d
) راه انداخته
من خوشم اومد از انیمه .
شنیدم ناقصه و برای ادامش باید مانگا خوند . منم که مانگا خون نیستم . یکی بیاد تو اسپویلر خیلی دقیق برام بگه چی میشه .
مشکلم با اون کوتا ی احمق باز کردن خوابگاه دختران نیست ؛ مشکلم رفتاریه که تو اون خوابگاه داره :دی

سلام.
من هی میام تو این تاپیک میبینم راجع ب یه سری انیمه‌های ناشناس حرف میزنن بعد به خودم میگم بیا و ببخیال بلیچ شو بشین اینایی ک بچه‌ها میگن روببین بعد یه دفعه ایچیگوی درونم بهم میگه ک دلت میاد آخه!!!:دیبعد منم میرم دوباره بلیچ و میبینم!!!
کلا قشنگیای این چند قسمت و هیجانش از کل قسمتا بیشتر بوده...زانگتسو ک کلا من نابود شکل مادیش شدم!!!اون یارو شبهِ‌هالو هم که وسط مبارزه‌ی ایچیگو با نیساما اومد خعلی باحال بود ک باعث شد کلی حدث و گمان بزنم که یکیش این بود که این در آینده مشکل‌زیاد میسازه:دی
فقط یه چیزی اونم اینکه این دختره[گربه‌ه درواقع فک کنم ایچیمارو بود!]این چرا اون فلش استپ‌هارو ب ایچیگو یاد نمیده!!!؟؟؟
ودر آخرم اینکه این پسره قدرتای کوینشیش رو از دست داد؟؟؟عایا!!!:دی
WFX3YNQS2
T588WQ9L9
CYAJJF7VL
CRVC6TX76
P0H2DPTSA

اینا کدای اینویتیشن سایت furk.net هستش...چندصفحه پیش بحث تورنت لیچر اومد وسط منم اینارو داشتم گفتم بزارم...فقط هر کی ثبتنام کرد کدای اینوایتش رو به اشتراک بذاره که همه داشته باشند...سایت بدی نیست.

آخرین ویرایش:
سلام.
من هی میام تو این تاپیک میبینم راجع ب یه سری انیمه‌های ناشناس حرف میزنن بعد به خودم میگم بیا و ببخیال بلیچ شو بشین اینایی ک بچه‌ها میگن روببین بعد یه دفعه ایچیگوی درونم بهم میگه ک دلت میاد آخه!!!:دیبعد منم میرم دوباره بلیچ و میبینم!!!
کلا قشنگیای این چند قسمت و هیجانش از کل قسمتا بیشتر بوده...زانگتسو ک کلا من نابود شکل مادیش شدم!!!اون یارو شبهِ‌هالو هم که وسط مبارزه‌ی ایچیگو با نیساما اومد خعلی باحال بود ک باعث شد کلی حدث و گمان بزنم که یکیش این بود که این در آینده مشکل‌زیاد میسازه:دی
فقط یه چیزی اونم اینکه این دختره[گربه‌ه درواقع فک کنم ایچیمارو بود!]این چرا اون فلش استپ‌هارو ب ایچیگو یاد نمیده!!!؟؟؟
ودر آخرم اینکه این پسره قدرتای کوینشیش رو از دست داد؟؟؟عایا!!!:دی
WFX3YNQS2
T588WQ9L9
CYAJJF7VL
CRVC6TX76
P0H2DPTSA

اینا کدای اینویتیشن سایت furk.net هستش...چندصفحه پیش بحث تورنت لیچر اومد وسط منم اینارو داشتم گفتم بزارم...فقط هر کی ثبتنام کرد کدای ایوایتش رو به اشتراک بذاره که همه داشته باشیم...سایت بدیم نیست.

دوست عزیز بشین بلیچ رو ببین ...
بقیه دوستان اینا رو دیدن ، به خواطر همین دیگه در موردشون بحث نمیکنن ، وگرنه اینا پایه یه انیمه بین رو میسازن ...

سلام دوستان میشه یه انیمه بهم معرفی کنید؟
اینا رو دیدم :
11eyes/deathnote/vanhelsing/persona4/naruto
می خوام fun باشه و خنده دار باشه...چون تازه van helsing رو دیدم!:d
البته در کل زیاد مهم نیست فان باشه یا نه:|
اینم دارم ولی ندیدم!full metal alchemist که خوشم اومد ازش!

اینا رو دیدم :

بلیچ...بلیچ...توروخدابلیچ:دی...Bleach.
البته به نظرم fate/zero رو هم ببین ک اون فان نیست اصلاً و خعلیم جدیه...ولی ارزشمنده.
کلا دوتا انیمه دیدم هرکی میاد همینا رو بهش میگم:دی

بلیچ...بلیچ...توروخدابلیچ:دی...Bleach.
البته به نظرم fate/zero رو هم ببین ک اون فان نیست اصلاً و خعلیم جدیه...ولی ارزشمنده.
کلا دوتا انیمه دیدم هرکی میاد همینا رو بهش میگم:دی
bleach رو نگاه کردم تو dvd هام بود!لول
اون یکی رفت تو لیست دانلود:d
وای خدا روز بد نده یه انیمه سامورایی دیدم داشت حالم بهم می خورد:d تا اپیزود 5 دووم اوردم.....رسما ترکونده بود اینقدر خشن بود.الان فقط یادم میاد یه نبردم بین یه کوره با یه کسی که دست نداشت داشت!لول:-$

اینا رو دیدم :
fun و خنده دار باشه، اما شاهکار باشه،بخش های غمناک داشته باشه،اکشن داشته باشه ، کلا اگر یه چیزی میخوای که همه چیز داشته باشه، بشین وان پیس رو ببین! :d

Fate/Zero رو هم پیشنهاد میکنم با کیفیت خفن (هر قسمت 300-400 مگ ) دانلود کن :d حیفه این انیمه رو 90 مگی دانلود کرد و دید :(

البته طنز کوتاه اگر میخوای... Kimi to Boku رو میتونم پیشنهاد بدم :d
---

نگاه کن تو رو خدا این 2تا منحرف رو =))
انتظارمم از اسوپ بیشتر بود:-" معمولا شاهکار میساخت :d

خلیل ، محمدعلی،علی رضا ، بردیا و بقیه :-"
آیا شما مازوخیسم میباشید؟ :d :-"
علاوه بر کاراکتر داستان من احساس میکنم خودتون هم نابود میشید! :-"
خوب دیگه هر کی یک سلیقه ای داره :d . مثلا من که از OP خوشم نمیاد دلیل بر بد بودنش نیست . تو نمی دونی وقتی توی همین ANH میگه آنادا سایتایو مو بر تن ادم سیخ میشه , چه حال میده :d یا وقتی طرف بین خوب و بد , بد رو انتخاب میکنه , ادم چه حسی پیدا می کنه .
خلاصه ما ها سلیقه هامون هم خیلی تنگ هستش و به هر انیمه ای راضی نمیشیم :d .
====
@YUMIEL : انیمه Gintama رو حتما ببین .

خوب دیگه هر کی یک سلیقه ای داره :d . مثلا من که از OP خوشم نمیاد دلیل بر بد بودنش نیست . تو نمی دونی وقتی توی همین ANH میگه آنادا سایتایو مو بر تن ادم سیخ میشه , چه حال میده :d یا وقتی طرف بین خوب و بد , بد رو انتخاب میکنه , ادم چه حسی پیدا می کنه .
خلاصه ما ها سلیقه هامون هم خیلی تنگ هستش و به هر انیمه ای راضی نمیشیم :d .
====
@YUMIEL : انیمه Gintama رو حتما ببین .
سلیقتون ترسناکه! :d :-"
---
گینتاما خوبه! ولی پیش نیازهای زیادی میخواد! که فعلا انجام نشده! :d
انشاالله سال دیگه همین موقع،وقتی وان پیس و بلیچ و 40-50 تا انیمه ی دیگه دید:-" وقت دیدن گینتاما میرسه :d

fun و خنده دار باشه، اما شاهکار باشه،بخش های غمناک داشته باشه،اکشن داشته باشه ، کلا اگر یه چیزی میخوای که همه چیز داشته باشه، بشین وان پیس رو ببین! :d

Fate/Zero رو هم پیشنهاد میکنم با کیفیت خفن (هر قسمت 300-400 مگ ) دانلود کن :d حیفه این انیمه رو 90 مگی دانلود کرد و دید :(

البته طنز کوتاه اگر میخوای... Kimi to Boku رو میتونم پیشنهاد بدم :d
---

نگاه کن تو رو خدا این 2تا منحرف رو =))
انتظارمم از اسوپ بیشتر بود:-" معمولا شاهکار میساخت :d
one piece خیلی زیاده و مهم تر از اون هم حالا حالا هاتموم شدنی نیست مثل اینکه وگرنه تو لیسته:d
gin tama هم خوب بود:d
fate/zero و gin tama امشب میرم تو کار تورنتشون!>:)

one piece خیلی زیاده و مهم تر از اون هم حالا حالا هاتموم شدنی نیست مثل اینکه وگرنه تو لیسته:d
gin tama هم خوب بود:d
fate/zero و gin tama امشب میرم تو کار تورنتشون!>:)
وان پیس رو خیلی زیاد بودن و تموم نشدنی بودنش رو کاری نداشته باش! :d
شروعش که بکنی مثل برق میرسی به پخش هفتگی،بعدش میگی کاش 600 قسمت دیگه هم داشتی همون موقع میدیدی:p
و الان هم دعا میکنی که کاش تموم نشه اصلا :-"
وان پیس و F/Z رو امشب شروع کن :-"

گینتاما،خیلی از انیمه های دیگه رو مسخره میکنه! برای همین میگم پیش نیاز میخواد! مثلا الان اگر ببینی،تیکه هایی که به خیلی از انیمه ها(وان پیس و بلیچ و دراگون بال ، از انیمه هایی هستن که خیلی بهشون اشاره میشه! :d ) میندازن رو متوجه نمیشی! :d
برای همین پیشنهاد میکنم فعلا نری سراغش :d

---
فیلم Hanasaku Iroha رو هم الان دیدم! (کلا یه 12 ساعتی از برنامه همیشه عقبم:-" )
چقدر اوهانا حرف میزنه! سرم رفت! =)) منم سؤالی که برای اوکامی سان اول کار ایجاد شد،برام ایجاد شده الان! :d

در کل خوب بود! دوباره ملت رو دور هم دیدیم،حال داد:bighug:

جزو انیمه های بهار بود دیگه؟ چرا پس لینکای Ano Hana نمیان؟ :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or