Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
AKU NO HANA قسمت آخر !

انیمه{شاید نمیشه گفت انیمه} که قسمت اولش رو همو موقع دانیده بودم که اول اومده بود سریع دیلیتش کردم حالا طرفدار دو آتیشش شدم !
خیلیــــــــــــــــــــی رابطه ی خوبی با سبک گرافیکیش برفرار کردم بنظرم اگر انیمه عادی بود عمق سیاهی رو نمیشد توش نشون داد ‌!
خیلی انیمه ی شاخی بود بنظرم !
فقط در مورد قسمت آخر سوال برام پیش اومد بعد از اینکه ناکومارا پرید رو کاسوگا چند صحنه ی قدیم یادش اومد بعدش هم چند صحنه ی جدید اون صحنه ی جدید ها مربوط به فصل دومش که نشون دادن ؟
آیا فصل دومش تایید شد ؟
اون مرده آخر هر قسمت میومد کی بود ؟
:d
راستی خدایی آخر انیمه چی شد ؟ یکی توضیح میده ؟

AKU NO HANA قسمت آخر !

انیمه{شاید نمیشه گفت انیمه} که قسمت اولش رو همو موقع دانیده بودم که اول اومده بود سریع دیلیتش کردم حالا طرفدار دو آتیشش شدم !
خیلیــــــــــــــــــــی رابطه ی خوبی با سبک گرافیکیش برفرار کردم بنظرم اگر انیمه عادی بود عمق سیاهی رو نمیشد توش نشون داد ‌!
فقط در مورد قسمت آخر سوال برام پیش اومد بعد از اینکه ناکومارا پرید رو کاسوگا چند صحنه ی قدیم یادش اومد بعدش هم چند صحنه ی جدید اون صحنه ی جدید ها مربوط به فصل دومش که نشون دادن ؟
آیا فصل دومش تایید شد ؟
فصل دوم این انیمه مثل SnK یک جورایی تایید شده ولی باید 1-2 سال صبر کنیم :d البته خود کارگردان گفته که مانگا نخونید تا تا فصل دوم بیاد ( یعنی خودتون رو در کف بگذارید :-":d) ولی باید زودتر از SnK متظرش باشیم :x
اون هم کارگران بودش فکر کنم :d

مانگا ناروتو 660

سال ها منتظر این لحظه بودم...
دلم خنک شد>:)

به قول خارجی ها I have mixed feelings about this :دی از یه طرف خوبه که الان فقط ناروتو هست و مطمئنم نقش Sage Mode بیشتر میشه، از یه طرفم خداییش هیچ راه منطقی به عقل من نمیرسه که از پس مادار بر بیان و مطمئنم باز داستان میزنه به تخیل های دراگون بالی :دی

به قول خارجی ها I have mixed feelings about this :دی از یه طرف خوبه که الان فقط ناروتو هست و مطمئنم نقش Sage Mode بیشتر میشه، از یه طرفم خداییش هیچ راه منطقی به عقل من نمیرسه که از پس مادار بر بیان و مطمئنم باز داستان میزنه به تخیل های دراگون بالی :دی

سیج مود!؟
شهاب یادت رفته وقتی هیولای دم دار رو بکشن بیرون جینجوریکی میمیره؟ گارا هم به کمک چیو اوباسان زنده موند...

مانگای ناروتو660:
عالی بود. الان ناروتو میمیره؟!!!!
کوراما یه درخواستی از گارا کرد!! احتمالا مربوط به این میشه که چطور ناروتو رو زنده نگه دارند!!
اهان... الان یه چیزی یادم اومد:d ناروتو از خاندان اوزوماکی هست. با بیرون اوردن کیوبی از درونش نمیمیره!! فقط خیلی خسته میشه. درست مثل کوشینا. چون خاندان اوزوماکی نوعی چاکرای خاص دارند که باعث این میشد که بتونن راحت کیوبی رو رام کنن و یکی دیگه خاصیت هم مربوط به بیرون اوردن بیجو ها هست

راستی آخرین قسمت انیمه ناروتو یکی از بدترین و شاید حتی بدترین قسمت و ضعیف ترین قسمت این سری بودش. در واقع این میتونست مهم ترین اپیزود باشه بخاطر
افشا شدن هویت توبی ولی گند زدن توش. نه تنها روند کند و خسته کننده ای داشت، حتی طراحی های فوق العاده مانگا رو هم نداشت.

80cb8e_4052259.jpg

و دوم اینکه واسه چی صداش رو عوض کردن؟ صدای توبی فوق العاده بود و الان صداش شبیه یه دانزو ِ مریض در حال مرگه. اه اه حالم بهم خورد از این قسمت. فاتحه انیمه ناروتو خوندس.

پ.ن: هرچی هم جلو تر میریم این اندینگ و اپنینگ ها افتضاح تر میشه. اون 6 7 تا اپنینگ اول کجا. این جدیدا کجا. اون قدیمی ها ارزش دانلود رو داشت که بذاری توی ماشین گوش بدی حتی.

- - -ویرایش - - -

سیج مود!؟
شهاب یادت رفته وقتی هیولای دم دار رو بکشن بیرون جینجوریکی میمیره؟ گارا هم به کمک چیو اوباسان زنده موند...

مردنش که آره اما کوشینا هم زنده موندش. به علاوه اینکه نصف کیوبی توی میناتو seal شده و با این فیلم هندی های اخیر ناروتو بعید نیست که با همون نصفه و نیمه مادارا رو شکست بدن :دی

:|
در همین حد کافیه.

وان پیس رو هم به دلایل امتحانی دراپ کردم (عین مرد:دی) که نشون دهنده خوب بودن انیمه اس. کسی وان پیس رو ندیده که کلا وله :دی

من حدود 200 تا انیمه دیدم تا الان هنوز جرات نمی کنم برم طرف گینتاما. نمیدونم چطور با این انیمه هایی که دیدن می خواین گینتاما رو هم ببینین. :دی من 2 قسمت دیدم انقدر به انیمه های دیگه تیکه انداخته بود، که بیشترش رو درک نکردم ( بحث دو سال پیشه:دی)

AKU NO HANA قسمت آخر !

آیا فصل دومش تایید شد ؟

علی رضا چیزهایی که لازم بود رو گفت.

درباره ی SP
اون صحنه ها از آینده بودش که نشون میداد اگه این دو با هم دوباره هم راه بشند، دست به چه کارهایی میزنند...که صحنه هاش و دوبلش، فوق خفن بود.
اخر انیمه رو باید تو فصل دومش دنبال کرد...

نمیدونم این رو گذاشته بودم یا نه...ولی در هر حال، کمی از پشت صحنه ی ساخت انیمه Aki no Hana ـه که قرار بود با Vol.4 ـش بیرون بیاد..حالا امد یا نه دقیق خبر ندارم (دنبالش نرفتم)

50317d1387992438-untitled.jpg

P.S
راستی دوتا EDهاش رو برات PM کردم.

Attachments

• aku-no-hana.rar
    aku-no-hana.rar
    1.8 MB · مشاهده: 31
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    70.9 KB · مشاهده: 127
آخرین ویرایش:
این قسمت مانگای بلیچ انقدر بد بود که ملت پای کامنت های وان پیس داشتن کوبو رو هو می کردن8-|
---------------------
ناروتو - مانگا - 660
والا در مورد ناروتو حس دوگانه ای دارم. یکی از فانتزی های من از اول خوندن ناروتو این بوده که آخر داستان ناروتو بمیرهb-)
الآن هم میدونم دوباره با یه هندی بازی یه اتفاقاتی می افته و همه چی حل میشه، اما باز حال کردم:d

یکی گیر داده به OP... از اونجا که خسته م حس تایپ کردن نی (:دی) با همین تصویر جوابشون رو میدم:

هیچ وقت جنگی رو شروع نکنید که از قبل بازنده ش باشید!. (OP vs other Anime/Manga)

کی خواست به OP حرفی بزنه :-/ هرکی زد بگو بزنم تو دهنش :punish:
پ.ن : Meme هم قدیمی ـه :-":d

50318d1388003831-svwc-7973.jpg

امروز صبح داشتم آلبوم OST انیمه ی Kill La Kill رو از هیروکی ساوانو رو گوش میکردم....بعضی هاشون رسماً ریمیکس ای از OSTهای حمله به غول ـش بود.!
از یه طرف یکی دیگه از ترک هاش منو یاد Opening Theme برنامه ی Science Zero که برای شبکه NHK کار کرده بود، انداخت (البته ربطی ندارند، من یادش افتادم LOL)
ولی عشق است آهنگ گاماگوری (گوری)

Attachments

• SVWC-7973.jpg
    SVWC-7973.jpg
    92.9 KB · مشاهده: 135
ناروتو 660
اون وسط ، هاچیبی هم دوباره یه پاش رو قطع کرد، از همون روشی که جلوی ساسکه انجام داد میخواد استفاده کنه؟ میشه چنین کاری؟ (شایدم پاش قطع شد،ولی کسی نبود قطع کنه:-" )
ناروتو هم...نظری ندارم :-" یعنی نمیدونم چه بلایی سرش خواهد بودم! :dولی خوب...فکر کنم فعلا از مبارزات حذف میشه:-"

وان پیس 733 :
فقط اسولند! :x
یک مشت زود باور خوردن به تورش،قوی هم هستن،تا میتونه سو استفاده میکنه! :))
تا گفتن هدف دختره،اعتماد به نفس گرفتش :)) دوباره الانم تا دید ملت قوی میباشند بازم جوگیر شد! =))
آخرشم خیلی باحال بود! گفت همه به دنبال من...بعد گفت نه...شما جلوتر برید=))
آدم جوگیرتر از اسوپ نیست تو دنیا یعنی! =))
دلم برای دوستش(:-") سوگه کینگ تنگ شده=))

---
یکم در مورد انیمیشن ـجات هم صحبت کنم! :d

اول اینکه نمیدونم تریلر این انیمیشن جدید تارزان رو دیدید یا نه! (نمیدونم 2013 میاد(اومده) یا 2014 حالا... )
امروز اتفاقی تریلرش رو دیدم...پیشنهاد میکنم نبینید حتی تریلرش رو! :d اون انیمیشن کلاسیک دیزنی کجا....این کجا... 8-|
جدای از طراحی افتضاح، به نظرم یه چیز افتضاحی هم در کل بشه نتیجش!

مورد بعدی هم،چون من خیلی آدم جوگیری میباشم،پیشنهاد میکنم اول این آهنگ رو گوش فرا بدید :
http://www.uploadbaz.com/hyphvhfe8mc8

این آهنگ،از بازی Rain میباشد!
تا اینجا به تاپیک بی ربط بود،ولی ربطش اینه که میخوام بگم دیزنی این رو دریابه! :((
خواننده Connie Talbot میباشد،دختری 13 ساله!
ایشون میباشند :

البته خود بازی هم به من حس خیلی شبیهی(از همون معرفی اولش) به انیمیشن های کلاسیک دیزنی میداد! :-"
ولی کو گوش شنوا...8-| دیزنی میره برامون Brave 2 میسازه حالا 8-|

ویرایش 2 :
در راستای جوگیر شدنم:-" الان داشتم توی کانال رسمی یوتیوبش میگشتم و شانسی بعضی از آهنگاش رو انتخاب مینمودم از قضا یکی از آهنگاش این بود :
v=xqFL2hd2Qco&list=UUrIgjZHLv9la2iR357RuYuA&index=46

چند کلمه که خوند،دیدم این خیلیییییی آشناـه! خیلی! :d یکم دیگه فکریدم،یادم اومد این یکی از آهنگای پوکاهانتس ـه! (فکر کنم بهترین آهنگ انیمیشن بود برام :-" ) بعد اسمش رو دیدم، مطمئن شدم خودشه(اول انتخاب میکنم بعد تازه اسمش رو میبینم :)) )
خوب الان دیگه واقعا مطمئن شدم دیزنی باید ایشون رو دریابه! :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or