Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چیزایی که توی فیلم نشون داد توی OVA نبود. کل فیلم از چند چپتر مانگاش برداشت شده. یعنی انگار از روی یه مانگا یه انیمه ی 6 قسمتی بسازی، بعد این 6 قسمت رو پشت سر هم بچسبونی به هم.
خود OVA ها هم هر کدوم یکی دو قسمت از مانگا بودن.
پس باید ova ها رو هم ببینم ؟؟! بهتر :دی
محمدعلی دونو، والا Wolf Children همونطور که قبلاً به خودت گفته بودم..نتونست انتظارهام رو برآورده کنه...
برای همین حس حالش نبود که سمت OST برم...ولی حالا که گفتی..گذاشتم دانلود بشه. گوش که کردم نظرم میدم
آره یادمه گفته بودی زیاد خوشت نیومد. من از فیلم خوشم اومد و فکر می کنم بهترین فیلم انیمه ای از 2008 تا حالاست اما خب میتونم بفهمم چرا تو خوشت نیومد. آهنگاش هم باحاله.

----------------------------------------------------------------
احتمالا همه میدونن که استودیو Ufotable یه پروژه ی جدید از Fate/Stay Night داره. اولین تریلرش رو ببینید :
Ufotable FSN PV - Video Dailymotion
نکته اینکه این تریلر شاید یکم اسپویلر از F/Z داشته باشه. اما اگر F/Z رو دیدید، حتما تریلر رو ببینید، خیلی حال میده :دی

آره یادمه گفته بودی زیاد خوشت نیومد. من از فیلم خوشم اومد و فکر می کنم بهترین فیلم انیمه ای از 2008 تا حالاست اما خب میتونم بفهمم چرا تو خوشت نیومد. آهنگاش هم باحاله.

----------------------------------------------------------------
احتمالا همه میدونن که استودیو Ufotable یه پروژه ی جدید از Fate/Stay Night داره. اولین تریلرش رو ببینید :
نکته اینکه این تریلر شاید یکم اسپویلر از F/Z داشته باشه. اما اگر F/Z رو دیدید، حتما تریلر رو ببینید، خیلی حال میده :دی
چه آهنگی داشت اون اولش:x:bighug:
ممکنه Heaven's Feel باشه؟ :-s (البته هیچ خبری از عزیز دل من نبود،برای همین احتمالش کمه:-" )

البته این علامتی که پشت سر F/SN هست، رو با یکی از عکس هایی که داشتم رفتم تطبیق بدم ببینم Comman Seal چه کسی میباشد، به Command Seal یک یارویی به نام Kishinami Hakuno حدود 80% شبیه بود:-" ولی این بشر توی بازی بوده ( Fate/Extra و Fate/Extra CCC )

ولی خوب چون 100% خودش نیست، و این یارو هم توی بازیه،نقشش هم میتونه متفاوت باشه توی بازی و ... ، فکر نکنم اصلا به اون ربطی داشته باشه:-"

ولی کلا من سیبر و شیرو رو که میبینم روانم بهم میریزه:-"

یکم توضیح میدی در مورد تریلر ؟
مطمئنی فیک نیست چون انگار فقط یه تیکه هایی از F/Z و FSN رو مونتاژ کرده بودن و چیز جدیدی نداشت ؟

آره:d
به نظرم اگر از این سریال می ساختن خیلی بهتر بود.
این نقطه مقابل Uchōten Kazoku بود که به نظرم اگر به جای سریال توی یه فیلم 1.5 ساعته جمعش می کردن خیلی بهتر می شد:d
===========================

PV از اسپشال موشیشی هم اومده. کلاً هیچی معلوم نبود، به جز این که خیلی خفنــــــــــــــــــــــه!!!!!b-)

این Death Note لامصب چقدر طرفدار داره :دی
از امروز شروع می‌کنم به دیدن.
خلاصه داستان قسمت اول رو خوندم بسی خوشم آمد :دی
انقدر کشته مرده داره تو یکی از فروم های داخلی فونتش رو هم ساختن :دی
ایناهاش:دی:
346e87cd48f31ed01.jpg

فقط یه چیزی:
من هر چقدر گشتم نتونستم لینک 720p زبان انگلیسی گیر بیارم؛ اگر کسی لینک داره لطفا پ.خ کنه.
ممنون

آقا من درست متوجه شدم میخوای انیمه رو با دوبله انگلیسی نگاه کنی
:-&
شرمنده ولی این یک توهینه که یک انیمه ژاپنی رو با دوبله انگلیسی نگاه کنی اصلاً صدای یگامی لایتو الان تو گوشمه .

خدا کنه که من اشتباه فهمیده باشم منظور شما رو

منم اوایل کار که میخواستم انیمه ببینم بیشتر سراغ زبان انگلیسی بودم چون به ژاپنی عادت نداشتم :d ولی خب الان میدونم که کیفیت کاری زبون اصلی ژاپنی خیلی بالاتره و شدیدا بیشتر میچسبه به آدم :x ... دانته زبون انگلیسی رو بیخیال شو واسه انیمه زیادی بی احساس ـه :|:d .

منم اوایل کار که میخواستم انیمه ببینم بیشتر سراغ زبان انگلیسی بودم چون به ژاپنی عادت نداشتم :d ولی خب الان میدونم که کیفیت کاری زبون اصلی ژاپنی خیلی بالاتره و شدیدا بیشتر میچسبه به آدم :x ... دانته زبون انگلیسی رو بیخیال شو واسه انیمه زیادی بی احساس ـه :|:d .
اگر زیرنویس های AnimWorld درست حسابی ـه همون ژاپنی ببینم.
تا حالا زیرنویس ازشون گرفتی ببینی چجوری ـه؟! :دی
آقا من درست متوجه شدم میخوای انیمه رو با دوبله انگلیسی نگاه کنی
:-&
شرمنده ولی این یک توهینه که یک انیمه ژاپنی رو با دوبله انگلیسی نگاه کنی اصلاً صدای یگامی لایتو الان تو گوشمه .

خدا کنه که من اشتباه فهمیده باشم منظور شما رو
حالا جو نده انقدر سکته مکته می‌کنی یهو :دی
با ژاپنی می‌بینم قسمت اول رو ببینم چجوریاس :دی

Naruto خیر سرش داشت اوج می گرفت , 2 هفته دیگر معطل ـش کردند , بخاطر چی , بخاطر کریسمس .
انیمه های دیگر هم این طوری شدند یا فقط این شتری ـه که باید دم در خونه ما بشینه ؟!

دوستان برای منی که میخوام تازه انیمه دیدن رو شروع کنم انیمه Attack on Titan خوبه؟ارزش دیدن داره این انیمه؟
از انیمه خیلی خوشم میاد ولی زیاد نمیبینم خیلی کم پیش میاد که انیمه ببینم.
انیمه رو هم به نظر خودم باید همون نسخه ژاپنی رو دید هیچی مثل اون داد زدناشون به جو انیمه کمک نمیکنه به نظرم:d

آقا این Death Note تموم شده یا قرار باز هم بیاد؟!
چون 37 قسمت بیشتر ازش نیست.
هر چقدر توضیحاتش رو بیشتر می‌خونم بیشتر بهش علاقه مند می‌شم :love:
دوستان برای منی که میخوام تازه انیمه دیدن رو شروع کنم انیمه Attack on Titan خوبه؟ارزش دیدن داره این انیمه؟
کارگردان DN با AoT یکی ـه :دی
من DN رو تموم کنم صد در صد می‌رم سر AoT ولی نمی‌دونم کدوم بهتره :دی

آقا این Death Note تموم شده یا قرار باز هم بیاد؟!
چون 37 قسمت بیشتر ازش نیست.
هر چقدر توضیحاتش رو بیشتر می‌خونم بیشتر بهش علاقه مند می‌شم :love:

کارگردان DN با AoT یکی ـه :دی
من DN رو تموم کنم صد در صد می‌رم سر AoT ولی نمی‌دونم کدوم بهتره :دی

مطمئنا Death Note یکی از قشنگ ترین انیمه هایی هست که وجود داره.
انیمه تموم شده!!
AON رو خودم هنوز ندیدم. ولی اون هم شاهکاره. انیمه ای هست که در و دیوار اینترنت رو پر کرده بود. تو MAL رتبه 12 داره

از انیمه خیلی خوشم میاد ولی زیاد نمیبینم خیلی کم پیش میاد که انیمه ببینم.
انیمه رو هم به نظر خودم باید همون نسخه ژاپنی رو دید هیچی مثل اون داد زدناشون به جو انیمه کمک نمیکنه به نظرم:d

Attack on Titan به نظر من شاهکاره و به من از Death Note خیلی خیلی بیشتر چسبید. 100 درصد پیشنهاد میشه.

نکته مهم اینه که اگه تصمیم به دیدنش کردی حتما تا زمان پایانش از اینترنت دور باش و هیچ چیزی از این انیمه رو توی هیچ جایی سرچ نکن. اسپویل ریخته تا دلت بخواد.

الان دارم Bakuman رو میبینم واقعا مانگاکاهارو درک میکنم چه کار سختی دارن !:d

وقتی ماشیرو تو بیمارستان بود اوج بدبختیشون نمایان شده بود !:d

دوستان نظرتون راجع به Tengen Toppa Gurren-Lagann چیه ؟!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or