Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اگر زیرنویس های AnimWorld درست حسابی ـه همون ژاپنی ببینم.
تا حالا زیرنویس ازشون گرفتی ببینی چجوری ـه؟! :دی

حالا جو نده انقدر سکته مکته می‌کنی یهو :دی
با ژاپنی می‌بینم قسمت اول رو ببینم چجوریاس :دی
بچه های Animwoorld دیگه حرفه ای شدن تو زمینه زیرنویس :d
تازه اگه زیرنویس هم مشکلی داشته بیشتر مواقع به خاطر فن ساب انگلیسیشه نه اشتباه مترجم:d
به نظر منم انیمه ها با صدای اوریجینال خودشون بیشتر میچسبن ، چرا؟
چون مطمئنا اونقدری که سازنده ی انیمه به کیفیت صدای شخصیت ها و صداگذاریشون اهمیت میده ، دوبلر های انگلیسی زبان اهمیت نمیدن ( نمونه اش : تفاوت دوبله ی انگلیسی Code Geass با صداگذاری ژاپنیش زمین تا آسمونه ) حالا واقعا نمیدونم دلیلش چیه ، شاید اونجوری که ژاپنی ها به انیمه به عنوان یه صنعت نگاه میکنن آنگلیسی زبان ها نگاه نمیکنن .
در ضمن معمولا زیرنویس های فارسی بیشتر با صداگذاری ژاپنی هماهنگن تا دوبله ی انگلیسی ( احتمالا به خاطر اینکه تو دوبله ی انگلیسی دیالوگ ها عوض شدن :d )
منم خودم یه زمانی جزو طرفداران دوبله های انگلیسی بودم ولی بعد از چند بار مقایسه فهمیدم اشتباه میکردم
بگذریم از اینکه لینک نسخه ی زبان اصلی انیمه ها رو راحتتر گیر میاری تا دوبله انگلیسی :d

Naruto خیر سرش داشت اوج می گرفت , 2 هفته دیگر معطل ـش کردند , بخاطر چی , بخاطر کریسمس .
انیمه های دیگر هم این طوری شدند یا فقط این شتری ـه که باید دم در خونه ما بشینه ؟!
پس بگو چرا از صبح تا حالا خبری از Kill la Kill و Golden Time نیست :d
تا کی قراره اینجوری باشه ؟
OMG الان یعنی HxH این هفته پخش نمیشه ؟ بعد چند هفته تازه به جاهای جالبش داره میرسه .
دوستان نظرتون راجع به Tengen Toppa Gurren-Lagann چیه ؟!
yahoo_4.gif
فضاش مثل Kill la Kill ـه فقط سبکش مکا فضاییه ( چی شد:d)

چه آهنگی داشت اون اولش:x:bighug:
ممکنه Heaven's Feel باشه؟
والا طبق تریلر و اون عکسی که تو اکانت توئیترشون گذاشتن، تقریبا قطعیه که Fate رو دوباره دارن میسازن. منتهی این احتمال وجود داره که UBW و HF رو هم بعدا طی فصلای جداگانه بسازن! یه چیزی که هست اینه که اینا به ترتیب معنی دار میشن. یعنی نمیشه همون اول HF رو بسازن!
یه احتمال دیگه هم اینه که تو یه انیمه به اسم F/SN از هر سه Route ترکیب کنن. به نظر من حتما به HF و قضیه ی پایان مسابقات جام اشاره میکنن، حتی اگه HF رو کامل نسازن. چون توی F/Z خیلی مقدمه چینی شد واسه اونجاها.
به هر حال JAN 30 قراره یه event واسش برگزار کنن و اطلاعات کامل رو بدن.
یکم توضیح میدی در مورد تریلر ؟
مطمئنی فیک نیست چون انگار فقط یه تیکه هایی از F/Z و FSN رو مونتاژ کرده بودن و چیز جدیدی نداشت ؟
قبلا یه بار استودیو DEEN یه انیمه از ویژوال ناول F/SN اقتباس کرده بود که اولا فقط یه مسیر از سه مسیر داستانی بازی بود، دوما همونم ناقص و ضعیف درآورده بودن. کل فرنچایز Fate متعلق به یه شرکت سرگرمی به اسم Type Moon هست. Type Moon جدیدا همه ی اقتباس های مهم از کاراشو میده استودیو Ufotable بسازه. مثل F/Z و Kara no Kyoukai . حالا بعد از اینکه F/Z خوب گرفت، قرار شده Ufotable یه انیمه از F/SN بسازه.
توی تریلر هم اون قسمتایی که F/Z هست که خب از همون انیمه شه. اون قسمتای F/SN اما از OP بازی F/SN نسخه ی VITA هست که Ufotable ساختش. اگه منظورت اینه که چرا شخصیتا شبیه اون انیمه ی سال 2006 استودیو DEEN از F/SN هستن، به خاطر اینه که شخصیتا و اینا قرار نیست عوض بشن. طراحی کاراکترا و دوبلورها و اینا همه از بازیها منتقل شدن به انیمه.
آره:d
به نظرم اگر از این سریال می ساختن خیلی بهتر بود.
این نقطه مقابل Uchōten Kazoku بود که به نظرم اگر به جای سریال توی یه فیلم 1.5 ساعته جمعش می کردن خیلی بهتر می شد
پس OVA ها رو هم می بینم :biggrin1:
والا من هرچقدر که میگذره بیشتر از Uchouten خوشم میاد:biggrin1: کلا نظرم تو یکی دو قسمت اول با نظرم تو قسمتای آخر واسه این انیمه زمین تا آسمون فرق میکرد.
Naruto خیر سرش داشت اوج می گرفت , 2 هفته دیگر معطل ـش کردند , بخاطر چی , بخاطر کریسمس .
انیمه های دیگر هم این طوری شدند یا فقط این شتری ـه که باید دم در خونه ما بشینه ؟!
هر سال موقع سال نو که کریسمس ژاپنی ها هم هست این اتفاق میفته. دست انیمه ها هم نیست. شبکه ها برنامه های ترکیبی و ویژه دارن که پخش می کنن به جای انیمه ها. تقریبا همه ی انیمه ها یک یا دو هفته پخش نمیشن.

@Dαnte
Death Note تموم شده البته مثل اینکه پایانش با پایان مانگا چند تفاوت کوچک داره.
این انیمه خیلی فرازو نشیب داره برعکس حمله به غول که تقریباً همیشه تو اوجه و همیشه سوپرایزت میکنه نیست.

و واقعاً میگم یکی از بهترین کارهای دوبله بود که من دیدیم.
اون مقعه ها که من Death Note رو دیدم دقیقاً من 5 تا انیمه رو دراپ کردم از بس که کلاس این انیمه متفاوت بود نمیتونستم چیزه دیگه رو ببینم.

اما فکر کنم حمله به غول گزینه خوبی باشه بعد از Death Note.
==================
آقا این HXH
داره خیلی فرا تر از انتظارهای من ظاهر میشه

اصلاً فکرشو نمیکردم اینجوری پیش بره هرچند که ترکیب شخصیتها خیلی داره شبیه نارتو میشه.
خدا کونه اینجوری ادامه پیدا نکنه

همون طور که حدس می‌زدم عالی بود و خیلی خوشم اومد.
واقعا حدس زدن این که در ادامه چه اتفاقی میافته غیر قابل تصور من ـه!
مگر این که لایت همش اسم بنویسه تو دفترچه بعد تموم شه انیمه :| :دی که عمرا :دی
ویرایش
بعد از این که این تموم شد به ترتیب کدوم ها رو پیشنهاد می‌کنید:
Attack on Titan
Queen Blade
Ergo Pr0xy
Fullmetal Alchemist
Basilisk
پ.ن: به هیچ وجه با انیمه های ورزشی (فوتبالیست ها برای مثال :دی) و فایتینگ (ناروتو :دی) حال نمی‌کنم.

آخرین ویرایش:
قبلا یه بار استودیو DEEN یه انیمه از ویژوال ناول F/SN اقتباس کرده بود که اولا فقط یه مسیر از سه مسیر داستانی بازی بود، دوما همونم ناقص و ضعیف درآورده بودن. کل فرنچایز Fate متعلق به یه شرکت سرگرمی به اسم Type Moon هست. Type Moon جدیدا همه ی اقتباس های مهم از کاراشو میده استودیو Ufotable بسازه. مثل F/Z و Kara no Kyoukai . حالا بعد از اینکه F/Z خوب گرفت، قرار شده Ufotable یه انیمه از F/SN بسازه.
توی تریلر هم اون قسمتایی که F/Z هست که خب از همون انیمه شه. اون قسمتای F/SN اما از OP بازی F/SN نسخه ی VITA هست که Ufotable ساختش. اگه منظورت اینه که چرا شخصیتا شبیه اون انیمه ی سال 2006 استودیو DEEN از F/SN هستن، به خاطر اینه که شخصیتا و اینا قرار نیست عوض بشن. طراحی کاراکترا و دوبلورها و اینا همه از بازیها منتقل شدن به انیمه.
نه کلا به نظر اومد که همون صحنه های قبلی دوباره تکرار شده بود .
هر سال موقع سال نو که کریسمس ژاپنی ها هم هست این اتفاق میفته. دست انیمه ها هم نیست. شبکه ها برنامه های ترکیبی و ویژه دارن که پخش می کنن به جای انیمه ها. تقریبا همه ی انیمه ها یک یا دو هفته پخش نمیشن.
پس یعنی این یکی دو هفته رو مجبورم برای امتحانا درس بخونم :d
بعد از این که این تموم شد به ترتیب کدوم ها رو پیشنهاد می‌کنید:
Attack on Titan
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Queen Blade
Fullmetal Alchemist[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
تازه قسمت های جالبش از قسمت 3 به بعد شروع میشه :d
--------------------------------------------------------
اگه از من بپرسی اول میگم FullMetal Alchemist Brotherhood بعد Attack on Titans .
ویرایش : اصلاح میکنم : اول Fate/Zero رو نگاه کن بعد برو سراغ بقیه ( الان شدیدا تو هایپ F/Z ام :d )

آخرین ویرایش:
یه عکسی رو یه نفری یک جایی گذاشته بود که ربطی به اونجا نداشت، اما به اینجا ربط داشت (چی گفتم؟;;))
به هر حال:
http://upload7.ir/images/51935234249487687415.jpg

رابطه ی ماه تولد و انیمه و اینا. به جای راهنمای تماشای انیمه می تونید استفاده کنید=))

آقا این HXH
داره خیلی فرا تر از انتظارهای من ظاهر میشه

اصلاً فکرشو نمیکردم اینجوری پیش بره هرچند که ترکیب شخصیتها خیلی داره شبیه نارتو میشه.
خدا کونه اینجوری ادامه پیدا نکنه

مانگاکای هانتر یکی از فن های مانگای ناروتو ئه:p

=========================
@ محمدعلی
Uchouten یه مقدار زیادی از هم گسیخته بود. نمی دونم چه طوری میشه گفت... خیلی ژاپنی بود:p
مطلب نامربوط
شبکه نمایش داره سری گودزیلا رو نشون میده. خاطرات عین چی داره فوران می کنه:>

یه عکسی رو یه نفری یک جایی گذاشته بود که ربطی به اونجا نداشت، اما به اینجا ربط داشت (چی گفتم؟;;))
به هر حال:

رابطه ی ماه تولد و انیمه و اینا. به جای راهنمای تماشای انیمه می تونید استفاده کنید=))

@ محمدعلی
Uchouten یه مقدار زیادی از هم گسیخته بود. نمی دونم چه طوری میشه گفت... خیلی ژاپنی بود:p
مطلب نامربوط
شبکه نمایش داره سری گودزیلا رو نشون میده. خاطرات عین چی داره فوران می کنه:>

F*CK YEAH! دهن این تایتان هارو با لیوای-هیچو رو سرویس خواهیم کرد.

وای اگر Erwin حکم جهادم دهد. ارتش تایتان ها نتواند که جوابم دهد.

و البته برعکس :دی
کلا توگاشی و کیشی با هم رفیقن. حتی قبل از اینکه ناروتو به وجود بیاد.
من تصور می کنم تو یه مصاحبه از توگاشی میپرسن که جناب توگاشی نظر شما چیه که ناروتو اومده رسما محتویات هانتر رو دزدیده ؟
توگاشی بنده خدا هم گفته کیشی بچه خوبیه، ما با هم رفیقیم. حتی من خودم از فن های ناروتو هستم! حالا اینکه شخصیت ناروتو یکم شبیه گونه یا اینکه آرک اول امتحان ناروتو شبیه آرک امتحان هانتره یا اینکه شارینگان یکم شبیه چشمای کوراپیکاس یا اینکه ایل و تبار ناروتو مثل ایل و تبار کوراپیکا قتل عام شدن و این چیزا و اینکه تنها بازمانده به دنبال انتقامه، همه اش تصادفیه! ما رفیقای خوبی واسه هم هستیم. از این حرفا نزنید که به کیشی این وصله ها نمی چسبه

خودت شروع کردی :دی

@ محمدعلیUchouten یه مقدار زیادی از هم گسیخته بود. نمی دونم چه طوری میشه گفت... خیلی ژاپنی بود
دقیق متوجه نمیشم منظورتو. اما به نظر من توی Uchouten توی هر قسمت یه سری مطلب رو افشا میکرد، بعدها که کامل قضیه مشخص میشد، از اون جزئیات استفاده میشد که خیلی تکنیک خوبیه. حالا شاید منظورت این نبوده!
در مورد ژاپنی بودن هم که صد در صد. نصف رفرنس های (

آخرین ویرایش:
AOT چند لول از Death note بالاتره هم مانگاش و هم انیمه اش البته 3 تا چپتر اخر مانگا یک ذره پتانسیل تو باقالیا رفتن رو از خودش نشون داده
Dante من Fullmetal Alchemist و AoT رو پیشنهاد میکنم

من تصور می کنم تو یه مصاحبه از توگاشی میپرسن که جناب توگاشی نظر شما چیه که ناروتو اومده رسما محتویات هانتر رو دزدیده ؟
توگاشی بنده خدا هم گفته کیشی بچه خوبیه، ما با هم رفیقیم. حتی من خودم از فن های ناروتو هستم! حالا اینکه شخصیت ناروتو یکم شبیه گونه یا اینکه آرک اول امتحان ناروتو شبیه آرک امتحان هانتره یا اینکه شارینگان یکم شبیه چشمای کوراپیکاس یا اینکه ایل و تبار ناروتو مثل ایل و تبار کوراپیکا قتل عام شدن و این چیزا و اینکه تنها بازمانده به دنبال انتقامه، همه اش تصادفیه! ما رفیقای خوبی واسه هم هستیم. از این حرفا نزنید که به کیشی این وصله ها نمی چسبه :دی

یا بسم الله رحمن رحیم. :دی در این حد کپی برداری کرده بودن.

ولی عمرا بتونن مثل ناروتو از پتانسیل ادوتنسی استفاده کنن.

به هر حال:

اوه از بیخ گوشم رد شد ، دو روز دیرتر به دنیا اومده بودم الان به جای SnK تو تیم اون دو تا دخترها بودم:d

توگاشی بنده خدا هم گفته کیشی بچه خوبیه، ما با هم رفیقیم. حتی من خودم از فن های ناروتو هستم! حالا اینکه شخصیت ناروتو یکم شبیه گونه یا اینکه آرک اول امتحان ناروتو شبیه آرک امتحان هانتره یا اینکه شارینگان یکم شبیه چشمای کوراپیکاس یا اینکه ایل و تبار ناروتو مثل ایل و تبار کوراپیکا قتل عام شدن و این چیزا و اینکه تنها بازمانده به دنبال انتقامه، همه اش تصادفیه! ما رفیقای خوبی واسه هم هستیم. از این حرفا نزنید که به کیشی این وصله ها نمی چسبه :دی

خودت شروع کردی :دی
پس با این حساب من که HxH رو دیدم دیگه لازم نیست ناروتو رو ببینم ، نه؟b-)

@m.a.t

ممنون از ماه تولد ها !
من افتادم تو بلیج !
:|:x

-----------

بچه ها میخواستم بدونم مانگا با تم ترسناک یا نقاشی ترسناک یا عجیب غریب چیزی معروف هست معرفی کنید ؟

آقا این Death Note تموم شده یا قرار باز هم بیاد؟!
چون 37 قسمت بیشتر ازش نیست.
هر چقدر توضیحاتش رو بیشتر می‌خونم بیشتر بهش علاقه مند می‌شم :love:

کارگردان DN با AoT یکی ـه :دی
من DN رو تموم کنم صد در صد می‌رم سر AoT ولی نمی‌دونم کدوم بهتره :دی
کارگردان رو ول کنید، مانگاکا رو دریابید و برید Bakuman ببینید >:)

به هر حال:

مهدکودک دخترونه :| =))
may :|

یا بسم الله رحمن رحیم. :دی در این حد کپی برداری کرده بودن.

ولی عمرا بتونن مثل ناروتو از پتانسیل ادوتنسی استفاده کنن.
فیلم اول هانتر،ادو تنسه داشت! :-" بسی حال دادش :-"

حالا غیر از اینا که گفتن، نحوه ی پیدا کردن اینکه ملت توی چه گروهی هستن هم خیلی شبیه همه:-" (توی ناروتو اینکه از چه عنصری استفاده میکنند:-" )

پس با این حساب من که HxH رو دیدم دیگه لازم نیست ناروتو رو ببینم ، نه؟b-)
نه، بشین ناروتو رو هم ببین. ولی خب انتظار فیلر داشته باش، اونم با سطح فوق العاده پایین (یا اینکه کلا فیلر ها رو نبین)، انتظار ریتم خیلی کند رو داشته باش، در این حد که گاهی یه مبارزه 20 قسمتی طول بکشه، انتظارت از انیمیشن رو به یک سوم چیزی که از هانتر دیدی کاهش بده، انتظار مبارزات استراتژیک مثل هانتر رو نداشته باش، انتظار اون حس horror هانتر تو بعضی از آرک هاش رو نداشته باش، انتظار یه چیز مفصل و پیچیده مثل نن نداشته باش، انتظار یه سری plot twist فوق العاده اعصاب خرد کن داشته باش و ... .

در عوض، ناروتو ( همینطور وان پیس) کلا اپیک تر از هانتر هستن، به خاطر اینکه شخصیتا نسبت به هانتر خیلی احساسی تر عمل میکنن. کمدی رو خیلی خیلی بهتر کار میکنن (انصافا دلم واسه تنها چیزی که تو ناروتو تنگ شده تیکه های زمان بچگی ناروتوئه!)، برخلاف هانتر شخصیتای مونث مفید هم توی داستان دارن، هرچند بعضی از مونث های ناروتو به شدت اعصاب خرد کن هستن! یه تعدادی OP و ED خیلی قشنگ و اینکه یه سری شخصیت خیلی کول توی ناروتو هست که حیفه نشناسیشون، مثل کاکاشی، جیرایا و چند نفر دیگه که جلوتر تو داستان میان و واست اسپویل میشه اگه بگم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or