Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
و البته برعکس :دی
کلا توگاشی و کیشی با هم رفیقن. حتی قبل از اینکه ناروتو به وجود بیاد.
من تصور می کنم تو یه مصاحبه از توگاشی میپرسن که جناب توگاشی نظر شما چیه که ناروتو اومده رسما محتویات هانتر رو دزدیده ؟
توگاشی بنده خدا هم گفته کیشی بچه خوبیه، ما با هم رفیقیم. حتی من خودم از فن های ناروتو هستم! حالا اینکه شخصیت ناروتو یکم شبیه گونه یا اینکه آرک اول امتحان ناروتو شبیه آرک امتحان هانتره یا اینکه شارینگان یکم شبیه چشمای کوراپیکاس یا اینکه ایل و تبار ناروتو مثل ایل و تبار کوراپیکا قتل عام شدن و این چیزا و اینکه تنها بازمانده به دنبال انتقامه، همه اش تصادفیه! ما رفیقای خوبی واسه هم هستیم. از این حرفا نزنید که به کیشی این وصله ها نمی چسبه

خودت شروع کردی :دی

دقیق متوجه نمیشم منظورتو. اما به نظر من توی Uchouten توی هر قسمت یه سری مطلب رو افشا میکرد، بعدها که کامل قضیه مشخص میشد، از اون جزئیات استفاده میشد که خیلی تکنیک خوبیه. حالا شاید منظورت این نبوده!
در مورد ژاپنی بودن هم که صد در صد. نصف رفرنس های (
والا قضیه فن بودن توگاشی از اینجا شروع شد که من یه زمانی (قبل از این انیمه جدیده) رفتم مانگای هانتر رو شروع کردم، ته جلد های اول مانگا خود توگاشی شخصیت های هانتر (مخصوص گون) رو با کاستوم های ناروتویی می کشید.
پی قضیه رو گرفتم، رسیدم به همین قضیه ی رفاقت توگاشی و کیشیموتو و این که توگاشی فن ناروتوئه=))

اما اگر توگاشی فن ناروتو باشه من اصلاً تعجب نمی کنم. به طور کلی آدمی که داستان خلاقانه می نویسه و 2-3 سال یه بار هم ناپدید میشه
باید یه تخته اش کم باشه و در نتیجه اصلاً بعید نیست فن ناروتو باشه
------------
در مورد Uchouten باید یه بار بنشینم ببینم با خودم چند چند هستم. :d
اما در مورد ژاپنی بودن منظورم رفرنس هاش نبود. ده ها انیمه ی شینتویی ساخته میشن که توشن پر از این جک و جونورهای ژاپنی ـه. اما در این خود کاراکترها و رابطه هاشون خیلی ژاپنی بود:p

سلام
من کلاً نمیگنجم تو اون عکس :دی
اَلِکی میگی. کلاً این عکسه یکی از دقیق ترین پرت و پلاهایی ـه که تا حالا در تاریخ بشر ساخته شده!
مثلاً صادق که خودش متولد May ـه و صحت این رو تایید کرده. و همین طور امیر حسین که از عاشقان مهدکودک های دخترونه (به قول خودش) و در واقع حارم باز حرفه ای ـه=))

این Death Note مگه فصل دوم هم داره؟! :-/
من بیشتر جاها دیدم نوشتن تا قسمت 37 فصل اول!
مجبور بودن L رو شبیه منگلا درست کنن؟! :| :دی
من انتظار یه آدم جدی و شاخ داشتم نه این مردک قوزی با اون چشم های اندازه نلبکی و پا های اندازه کله اسب :|

سلام
اَلِکی میگی. کلاً این عکسه یکی از دقیق ترین پرت و پلاهایی ـه که تا حالا در تاریخ بشر ساخته شده!
مشکل از عکس نیست . تاریخ تولدم مشکل داره :دی
ولی خو درست گفته . من از معدود طرفدارای فری تیل هستم تو این تاپیک :دی

من انتظار یه آدم جدی و شاخ داشتم نه این مردک قوزی با اون چشم های اندازه نلبکی و پا های اندازه کله اسب :|

توی همین 37 قسمت تموم میشه.

ملت با همین وضعیت خراب و خسته ی اوشون هستن:biggrin1:

- - -ویرایش - - -

سلام

مشکل از عکس نیست . تاریخ تولدم مشکل داره :دی
ولی خو درست گفته . من از معدود طرفدارای فری تیل هستم تو این تاپیک :دی

آهان!
پس من زودتر از همه این خبر خوب رو بدم که از آوریل انیمه دوباره شروع میشه8-|

جز محبوب ترین شخصیت های دنیای انیمه اس:دی

پ.ن: ما هم از بیکاری بشینیم یه دور دیگه این انیمه رو ببینیم.:bighug:

این وسط یعنی فقط منم که چیزی که ازش متنفرم رو برای ماه تولدم زده ؟ :))
نکنه محمدعلی توش دست برده و جای دسامبر و می رو عوض کرده؟ :-" (از این کارا نکردی که؟ :p )

ولی خدایی می و مهدکودک دخترونه ؟ :( اصلا با هم جور در نمیان:-"
---
به L عزیز ما توهین نشود! کاراگاه از این خفن تر؟ :bighug:

2 قسمت اولش رو دیدم. یه چیز جالب. :دی

دقیقا مثل شینگی بین هر دو پارت اطلاعاتی در مورد انیمه اون وسط داده میشه. :دی یعنی تو این همه سال هیچ تغییری تو کار این کارگردان بوجود نیومده. :x

رفقا این انیمه که برای دسامبر هست اسمش چیه؟ من متولد 25 دسامبر هستم. :d

انیمه شاهدخت مونونوکه رو دیدم. عالی بود , عالی.
من یعنی استاد میازاکی رو ببینم مرد نیستم اگر بر دستانش بوسه نزنم. باید طلا گرفت این مرد بزرگ رو. شاهکار میسازه فقط. خیلی خیلی خیلی قشنگ بود. البته هنوز شهر اشباح رتبه 1 رو داره تو سینمایی ها!
_____

Mushishi ep 1 &2
فکر نمیکردم اینقدر زیبا باشه! البته اول که دان کردم قسمت 1 رو سرسری رد کرد ع گفتم نه آنچنانم جالب نیست. بعد که سر فرصت دیدمش مث چی پشیمون شدم از حرفم!:">

پ.ن :
داشته باشید آواتار رو ! :x:bighug::((

من خودم خیلی از L خوشم میاد ولی انصافا این قیافس براش درست کردن؟! :| :دی
گرچه کم کم داره از همین قیافش هم خوشم میاد :love: :دی
آفرین به راه راست بیا که بسیار راه خوبیست :d
ولی ما عاشق همین تیپ و قیافشیم! :d خیلی خفنه L ساما :-"

رفقا این انیمه که برای دسامبر هست اسمش چیه؟ من متولد 25 دسامبر هستم. :d
شوخی بود الان؟ :| اگر شوخی بود،تنت میخواره آیا؟ :d
وان پیس میباشد! :|

نکته : پست اول این صفحه توی عکس دستکاری نموده شده:-"
به این پست مراجعه نمایید!

آفرین به راه راست بیا که بسیار راه خوبیست :d
ولی ما عاشق همین تیپ و قیافشیم! :d خیلی خفنه L ساما :-"

شوخی بود الان؟ :| اگر شوخی بود،تنت میخواره آیا؟ :d
وان پیس میباشد! :|

نکته : پست اول این صفحه توی عکس دستکاری نموده شده:-"
به این پست مراجعه نمایید!

اوپسسسسس! سوتی دادم در حد عظمت ابر شاهکاری F/Z ! :"> منظورم 25 نوامبر بود , اشتباهی گفتم دسامبر! :| دسامبر که تبلوی وان پیس هست! :d

Fullmetal Alchemist Brotherhood قسمت 1-8 رو از دوستم گرفتم. (فلش مموری پر بود ع وگرنه بیشتر میگرفتم.)
میخوام همزمان با انیمه دلنشین و زیبای Mushishi (موسیقیش عالیه عالی!!!!!!!!!!!!:(() ببینمش.

اوپسسسسس! سوتی دادم در حد عظمت ابر شاهکاری F/Z ! :"> منظورم 25 نوامبر بود , اشتباهی گفتم دسامبر! :| دسامبر که تبلوی وان پیس هست! :d

Fullmetal Alchemist Brotherhood قسمت 1-8 رو از دوستم گرفتم. (فلش مموری پر بود ع وگرنه بیشتر میگرفتم.)
میخوام همزمان با انیمه دلنشین و زیبای Mushishi (موسیقیش عالیه عالی!!!!!!!!!!!!:(() ببینمش.
برو بشین وان پیس ببین بهتره:p
نوامبر هم Sword Art Online میباشد :d
---
فلش مموری رو چیکار کردید پر بود؟ :| FMA:BH از هرچی که توش بوده به احتمال 99% مهم تر بوده:-"
2تا انیمه ی خوف رو هم با هم نبین،ضرر داره :-"

---
Kyoukai no Kanata رو نیز تموم کردم بالاخره! :d
خوب...به نظرم با توجه به دنیایی که داشت، پتانسیل برای بهتر شدن رو هم میداشت! :d البته من ازش خوشم اومد :-"
البته کار اورجینال بود،اگر از روی مانگا بود مطمئنا طولانی تر میشد:-" کلا حداقل اگر 24 قسمت میبود بهتر بود! :d
ولی به نظر میاد فصل دومی هم انشاالله در کار باشد:bighug:

فقط من آخرش رو نفهمیدم :| کلا که نیست و نابود شد! یکهویی از هوا دوباره به دنیا برگشت؟ /:)
این 2تا پسرهای منحرف هم عالی بودن >:) وقتی توهمات منحرفانه ی خود را با هم به اشتراک میزاشتن خیلی باحال بود >:)

برو بشین وان پیس ببین بهتره:p
نوامبر هم Sword Art Online میباشد :d
---
فلش مموری رو چیکار کردید پر بود؟ :| FMA:BH از هرچی که توش بوده به احتمال 99% مهم تر بوده:-"
2تا انیمه ی خوف رو هم با هم نبین،ضرر داره :-"

---
Kyoukai no Kanata رو نیز تموم کردم بالاخره! :d
خوب...به نظرم با توجه به دنیایی که داشت، پتانسیل برای بهتر شدن رو هم میداشت! :d البته من ازش خوشم اومد :-"
البته کار اورجینال بود،اگر از روی مانگا بود مطمئنا طولانی تر میشد:-" کلا حداقل اگر 24 قسمت میبود بهتر بود! :d
ولی به نظر میاد فصل دومی هم انشاالله در کار باشد:bighug:

فقط من آخرش رو نفهمیدم :| کلا که نیست و نابود شد! یکهویی از هوا دوباره به دنیا برگشت؟ /:)
این 2تا پسرهای منحرف هم عالی بودن >:) وقتی توهمات منحرفانه ی خود را با هم به اشتراک میزاشتن خیلی باحال بود >:)

Hana Yori Dango توش بود قسمت 1-4 . (قسمت 4 حجمش 1.5 گیگ بود! ) فلش مموری هم کلهم 4 گیگ هست!
خوب پس یعنی تا اتمام Mushishi سراغ FMA:B نرم دیگه!؟:-/

برای وان پیس هم با عرض شرمندگی تمام حس و حال دانلود 625 قسمت رو ندارم. :d تازه حسش هم باشه هارد ندارم. بخوام بخرم هم پول ندارم. (میخوام Xperia TX بخرم. پول لازم میشه براش:d)

این عکس داخل اسپویلر تیتراژ FMA:B هست دیگه؟!
16394085434687905106.jpg

آخه ننوشته Brotherhood!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or