m.a.t
Loyal Member
والا قضیه فن بودن توگاشی از اینجا شروع شد که من یه زمانی (قبل از این انیمه جدیده) رفتم مانگای هانتر رو شروع کردم، ته جلد های اول مانگا خود توگاشی شخصیت های هانتر (مخصوص گون) رو با کاستوم های ناروتویی می کشید.و البته برعکس
کلا توگاشی و کیشی با هم رفیقن. حتی قبل از اینکه ناروتو به وجود بیاد.
من تصور می کنم تو یه مصاحبه از توگاشی میپرسن که جناب توگاشی نظر شما چیه که ناروتو اومده رسما محتویات هانتر رو دزدیده ؟
توگاشی بنده خدا هم گفته کیشی بچه خوبیه، ما با هم رفیقیم. حتی من خودم از فن های ناروتو هستم! حالا اینکه شخصیت ناروتو یکم شبیه گونه یا اینکه آرک اول امتحان ناروتو شبیه آرک امتحان هانتره یا اینکه شارینگان یکم شبیه چشمای کوراپیکاس یا اینکه ایل و تبار ناروتو مثل ایل و تبار کوراپیکا قتل عام شدن و این چیزا و اینکه تنها بازمانده به دنبال انتقامه، همه اش تصادفیه! ما رفیقای خوبی واسه هم هستیم. از این حرفا نزنید که به کیشی این وصله ها نمی چسبه
خودت شروع کردی
دقیق متوجه نمیشم منظورتو. اما به نظر من توی Uchouten توی هر قسمت یه سری مطلب رو افشا میکرد، بعدها که کامل قضیه مشخص میشد، از اون جزئیات استفاده میشد که خیلی تکنیک خوبیه. حالا شاید منظورت این نبوده!
در مورد ژاپنی بودن هم که صد در صد. نصف رفرنس های (
پی قضیه رو گرفتم، رسیدم به همین قضیه ی رفاقت توگاشی و کیشیموتو و این که توگاشی فن ناروتوئه
اما اگر توگاشی فن ناروتو باشه من اصلاً تعجب نمی کنم. به طور کلی آدمی که داستان خلاقانه می نویسه و 2-3 سال یه بار هم ناپدید میشه
باید یه تخته اش کم باشه و در نتیجه اصلاً بعید نیست فن ناروتو باشه
------------
در مورد Uchouten باید یه بار بنشینم ببینم با خودم چند چند هستم. :d
اما در مورد ژاپنی بودن منظورم رفرنس هاش نبود. ده ها انیمه ی شینتویی ساخته میشن که توشن پر از این جک و جونورهای ژاپنی ـه. اما در این خود کاراکترها و رابطه هاشون خیلی ژاپنی بود
اَلِکی میگی. کلاً این عکسه یکی از دقیق ترین پرت و پلاهایی ـه که تا حالا در تاریخ بشر ساخته شده!سلام
من کلاً نمیگنجم تو اون عکس
مثلاً صادق که خودش متولد May ـه و صحت این رو تایید کرده. و همین طور امیر حسین که از عاشقان مهدکودک های دخترونه (به قول خودش) و در واقع حارم باز حرفه ای ـه