شما چطور از اون Lمنفور خوشتون میاد؟
واقعا سوال شده برام با وجود شخصیتی با این ابهت مثل یاگامی لایت توی سریال چطور همه عاشق L میشن؟
ببین تو مارین فورد دوفلا همش دنبال این بود که کروکودایل رو متحد خودش کنه...
با اینکه کروکودایل پسش زده بود ولی هنوزم امیدوار بود و برای همین اونجا از هاکی استفاده نکرد...
و دلیل دیگش شخصیت دوفلی هست اون شخصیت شدیدا خودگرایی داره و هر کاری دوست داشته باشه انجام میده
اینکه تو جنگ مارین فورد شرکت کرد دلیلش این بود که به نظرش تقابل چند نسل و کله گنده ها براش جالبه ....و هم یه ماموریت داشت...
و صرفا تو مارین فورد اومده بود پیکنیک...
تو پانک هازارد اینکه زد اسموکر رو ناک اوت کرد دلیلش اینه که اونجا مسئله منافع شخصیش بود و نمیخواست هیچگونه رحمی از خودش نشون بده
در حدی که حتی حاظر بود با یه ادمیرال سابق هم درگیر بشه....(ترس کایدو)
اینکه جلوی ائوکیجی شیروهیگه از هاکی استفاده نکرد به نظر دلیل خاصی نداره ...
اینکه جلوی تیچ استفاده کرد خودت شاهد بودی گفت:تیچ تو تنها کسی هستی که من پسرم نمیدونشم....
در مورد اون خطی که روش انداخت هم با هاکی نبود اگه درست یادم باشه...ولی اره جلوی تیچ از هاکی استفاده کرد...
اینکه میگی اصلا توانایی نداشته و تازه به هاکی رسیده که اصلا با عقل جور در نمیاد....
اودا هاکی رو از همون چپترای اول تو ذهنش داشته و رسما تو ارک جزیره اسمانی ازش استفاده میکنه...به نظرت
برای هاکی دار کردن شخصیت های کله گنده ی مثل دوفلی تا ارک مارین فورد فکر کرده که بهش هاکی بدم یا نه!!
دلیل اینکه مسئله هاکی بعد مارین فوردگنده شد اینه که اودا دیگه هاکی رو مطرح کرده و باید یه توضیحی در موردش بده
نمیتونه صبر کنه اخر کار هاکی رو مثل یه برگ برنده رو کنه...
ژانویه.....b-)
این ماه وحشتناک ( ) که واسه ماه june هست، مربوط به کدوم انیمه میشه ؟
سلام
میگم فیلم Hunter x Hunter the Last Mission کی ریلیز میشه ؟
رفقا این انیمه که برای دسامبر هست اسمش چیه؟ من متولد 25 دسامبر هستم. :d
شما چطور از اون Lمنفور خوشتون میاد؟
واقعا سوال شده برام با وجود شخصیتی با این ابهت مثل یاگامی لایت توی سریال چطور همه عاشق L میشن؟
یعنی حالا حالا نباید منتظرش باشم :dدو روز پیش رفته رو پرده سینماها
تاریخ عرضه بلو ری رو هم معمولا فک کنم 3-4 ماه بعد از سینماهاست
ولی خدا میدونه کی با فن ساب میشه دیدش چون فیلمایی هستن که بیشتر از یک ساله پخش شدن اما هنوز فن سابی نیومده ترجمه کنه
یعنی حالا حالا نباید منتظرش باشم :d
کاش تریلرش رو هم همون 4 ماه بعد دیده بودم :d
ولی مطمئنا یکی از فن سابها براش میداره ، HxH ـه الکی که نیست که :d
یکی میاد اون ماههایی که اسمی تو عکس نیست بجز حمله به تایتان و وان پیس به من معرفی کنه ؟
سلام
میگم فیلم Hunter x Hunter the Last Mission کی ریلیز میشه ؟
من الان بیشتر از یه ساله (یا شایدم یه ساله) منتظر فیلم Ao no Exorcist هستم و هنوز فن ساب درست و حسابی براش نیومده
شما از روز اکران فیلم 8-9 ماه بعد رو در نظر بگیر. تقریباً در همون بازه زمانی میاد. حالا چند روز این طرف و اون طرف...
الآن چهار ماه میشه که Hatsuyuki، Coalgirls و Coalgirls این فیلم رو دادن بیرون. چهل سال دیگه هم شما صبر کنی، بعید ـه که فن ساب دیگه ای روی این فیلم کار کنه:d
در مورد گینتاما هم چند روزی ـه که UTW و Deadfish فیلم رو دادن بیرون. فکر نکنم فن ساب بهتری هم پیدا بشه که روش کار کنه
شما از روز اکران فیلم 8-9 ماه بعد رو در نظر بگیر. تقریباً در همون بازه زمانی میاد. حالا چند روز این طرف و اون طرف...
Death Note
خب قسمت 24 هم تموم شد داستان که کلا خوف بود الان به ابهت اولیه ـش هم رسید دوباره
فقط یه چیزی
این لقب ها رو از کجا میارن؟!
قسمت 25کیــــــرا و یاگامی کــــون
L
درسته اینی که گرفتی :d___________________________کیرا رو که یادم نیست.قسمت1-3 رو پارسال دیدم بقیش رو امسال یه 3 ماه پیش. ولی *** یه اصلاح ژاپنی هست. *** , ساما , سنپای , همونطور که تو کره ای هم داریم , مثل هیونگ , اوپا , سونبه , دونسنگ و . . . خلاصش اینه که معنی بدی نداره.
این پست : http://forum.bazicenter.com/thread1740/page451/#post3018245 رو پاسخ نداد کسی ها. درسته دیگه؟! آخه اون برادری رو نداره توش!