Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
شما چطور از اون Lمنفور خوشتون میاد؟:|
واقعا سوال شده برام با وجود شخصیتی با این ابهت مثل یاگامی لایت توی سریال چطور همه عاشق L میشن؟:دی

ببین تو مارین فورد دوفلا همش دنبال این بود که کروکودایل رو متحد خودش کنه...
با اینکه کروکودایل پسش زده بود ولی هنوزم امیدوار بود و برای همین اونجا از هاکی استفاده نکرد...
و دلیل دیگش شخصیت دوفلی هست اون شخصیت شدیدا خودگرایی داره و هر کاری دوست داشته باشه انجام میده
اینکه تو جنگ مارین فورد شرکت کرد دلیلش این بود که به نظرش تقابل چند نسل و کله گنده ها براش جالبه ....و هم یه ماموریت داشت...
و صرفا تو مارین فورد اومده بود پیکنیک...
تو پانک هازارد اینکه زد اسموکر رو ناک اوت کرد دلیلش اینه که اونجا مسئله منافع شخصیش بود و نمیخواست هیچگونه رحمی از خودش نشون بده
در حدی که حتی حاظر بود با یه ادمیرال سابق هم درگیر بشه....(ترس کایدو)
اینکه جلوی ائوکیجی شیروهیگه از هاکی استفاده نکرد به نظر دلیل خاصی نداره ...
اینکه جلوی تیچ استفاده کرد خودت شاهد بودی گفت:تیچ تو تنها کسی هستی که من پسرم نمیدونشم....
در مورد اون خطی که روش انداخت هم با هاکی نبود اگه درست یادم باشه...ولی اره جلوی تیچ از هاکی استفاده کرد...

اینکه میگی اصلا توانایی نداشته و تازه به هاکی رسیده که اصلا با عقل جور در نمیاد....
اودا هاکی رو از همون چپترای اول تو ذهنش داشته و رسما تو ارک جزیره اسمانی ازش استفاده میکنه...به نظرت
برای هاکی دار کردن شخصیت های کله گنده ی مثل دوفلی تا ارک مارین فورد فکر کرده که بهش هاکی بدم یا نه!!
دلیل اینکه مسئله هاکی بعد مارین فوردگنده شد اینه که اودا دیگه هاکی رو مطرح کرده و باید یه توضیحی در موردش بده
نمیتونه صبر کنه اخر کار هاکی رو مثل یه برگ برنده رو کنه...

ژانویه.....b-)
16786310892627225625.jpg

فک کنم تو بهترین ماه سال به دنیا اومدم :d . . . . من May به دنیا اومدم :d

بیچاره اون کسی که February به دنیا اومده :))

این ماه وحشتناک (:-s ) که واسه ماه june هست، مربوط به کدوم انیمه میشه ؟:-/

واسه انیمه Soul Eater بید.

من جدیدا دیگه هیچ وقت انیمه به کسی توصیه نمیکنم چون مثل همیشه میریزن سرم و میگن فلان بود چیز بود اینجوری بود و . . .

برن به Hell همشون

من با انیمش حال کردم شخصیتای خوبی داشتش

حالا نرین ببینین و فردا به من گیر بدین

- - -ویرایش - - -

سلام
میگم فیلم Hunter x Hunter the Last Mission کی ریلیز میشه ؟

دو روز پیش رفته رو پرده سینماها

تاریخ عرضه بلو ری رو هم معمولا فک کنم 3-4 ماه بعد از سینماهاست

ولی خدا میدونه کی با فن ساب میشه دیدش چون فیلمایی هستن که بیشتر از یک ساله پخش شدن اما هنوز فن سابی نیومده ترجمه کنه

رفقا این انیمه که برای دسامبر هست اسمش چیه؟ من متولد 25 دسامبر هستم. :d

برات متاسفم :d

انیمه MiraiNikki

دوتا انیمه تو زندگیم هست که ازشون متنفرم واقعا متنفرم حالم ازشون بهم میخوره

یکی از اونا این انیمست

دو تا شخصیت اول داره یکیش دختره که عالیه شخصیتش حرف نداره اما تمام تنفر من از این انیمه برا اون یکی شخصیت اولست پسره اسمش Yukiteru بود فک کنم

این بشر حال بهم زن ترین و لوس ترین و مزخرف ترین و ترسو ترین و احمق ترین و ____ ترین شخصیت دنیاست

اون یکی انیمه رو هم حتی نمیخوام اسمشو بیارم و فقط یه 10 دقیقه طول کشید دیدن انیمش تا اینکه من دیگه طرفشم نرم (آریا میدونی که کدوم رو میگم؟ -__- مدرسه و میز و انگشت و دهن و اهههههههههههههه )

شما چطور از اون Lمنفور خوشتون میاد؟:|
واقعا سوال شده برام با وجود شخصیتی با این ابهت مثل یاگامی لایت توی سریال چطور همه عاشق L میشن؟:دی

L منفوره؟!!!
اون لایت خبیث به درد نخور کجا،ال سامای کبیر و دوست داشتنی و عزیز کجا!:d

دو روز پیش رفته رو پرده سینماها

تاریخ عرضه بلو ری رو هم معمولا فک کنم 3-4 ماه بعد از سینماهاست

ولی خدا میدونه کی با فن ساب میشه دیدش چون فیلمایی هستن که بیشتر از یک ساله پخش شدن اما هنوز فن سابی نیومده ترجمه کنه
یعنی حالا حالا نباید منتظرش باشم :d
کاش تریلرش رو هم همون 4 ماه بعد دیده بودم :d
ولی مطمئنا یکی از فن سابها براش میداره ، HxH ـه الکی که نیست که :d

یعنی حالا حالا نباید منتظرش باشم :d
کاش تریلرش رو هم همون 4 ماه بعد دیده بودم :d
ولی مطمئنا یکی از فن سابها براش میداره ، HxH ـه الکی که نیست که :d

من الان بیشتر از یه ساله (یا شایدم یه ساله) منتظر فیلم Ao no Exorcist هستم و هنوز فن ساب درست و حسابی براش نیومده

تریلرش عالی بود حرف نداشت. مخصوصا اینکه انگار به حرف من گوش دادن و موهای کوراپیکا رو درست کردن :d نه مثل آرک فانتوم که انگار یه کیسه رو رنگ کرده بودن و گذاشته بودن رو سرش

ولی آره هانتره فک نکنم زیاد طول بکشه تا ساب بزارن براش

بلو ری های گینتاما هم (فیلم آخریه) یه چند روزی هست اومده فقط باید صبر کنیم تا فن ساب درست و حسابی ازش بیاد

- - -ویرایش - - -

یکی میاد اون ماههایی که اسمی تو عکس نیست بجز حمله به تایتان و وان پیس به من معرفی کنه ؟

راستش من همشونو نمیدونم اما اونایی که میدونم

به ظاهر یکی از دوستان عکس رو تغییر داده و منم با همون تغییر داده هه میگم

ژانویه = وان پیس

فبریه = ولش کن ندونی بهتره

مارچ = فیری تیل

آپریل = بلیچ

جون = Soul Eater

جولای = شینگکی نو کیوجین

سپتامبر = ناروتو

نوامبر Sword Art Online

دسامبر = MiraiNikki:|

آخرین ویرایش:
سلام
میگم فیلم Hunter x Hunter the Last Mission کی ریلیز میشه ؟

شما از روز اکران فیلم 8-9 ماه بعد رو در نظر بگیر. تقریباً در همون بازه زمانی میاد. حالا چند روز این طرف و اون طرف...

من الان بیشتر از یه ساله (یا شایدم یه ساله) منتظر فیلم Ao no Exorcist هستم و هنوز فن ساب درست و حسابی براش نیومده

الآن چهار ماه میشه که Hatsuyuki، Coalgirls و Coalgirls این فیلم رو دادن بیرون. چهل سال دیگه هم شما صبر کنی، بعید ـه که فن ساب دیگه ای روی این فیلم کار کنه:d

در مورد گینتاما هم چند روزی ـه که UTW و Deadfish فیلم رو دادن بیرون. فکر نکنم فن ساب بهتری هم پیدا بشه که روش کار کنه

شما از روز اکران فیلم 8-9 ماه بعد رو در نظر بگیر. تقریباً در همون بازه زمانی میاد. حالا چند روز این طرف و اون طرف...

الآن چهار ماه میشه که Hatsuyuki، Coalgirls و Coalgirls این فیلم رو دادن بیرون. چهل سال دیگه هم شما صبر کنی، بعید ـه که فن ساب دیگه ای روی این فیلم کار کنه:d

در مورد گینتاما هم چند روزی ـه که UTW و Deadfish فیلم رو دادن بیرون. فکر نکنم فن ساب بهتری هم پیدا بشه که روش کار کنه

UTW که تا چند روز پیش دیدم نداده بود الان چک میکنم

8-9ماه یه خورده زیادی دست بالاست.
معمولاً تو ژاپن، فیلم ها... بطور میانگین شش ماه بعد از اکران فیلم، نسخه ی بلوری ـشون تو فروشگاه ها میاد..که تو همون هفته حداقل نسخه ی RAWـش تو تورنت ها هست.
مثلاً نسخه ی قبلی Phantom Rouge فیلم هانتر، تاریخ 12.1.2013 اکران شد و 24.07.2013 نسخه ی بلوری ـش امد.
یا Gintama: Kanketsu-hen – Yorozuya yo Eien Nare تاریخ اکران 2013/06/06 بودش و بلوری ـش 2013/12/18 امد

الان The Last Mission هانتر December 27, 2013 اکران شده تو اواخر June 2014 باید منتظرش بود.

Death Note
خب قسمت 24 هم تموم شد داستان که کلا خوف بود الان به ابهت اولیه ـش هم رسید دوباره :دی
فقط یه چیزی:|
این لقب ها رو از کجا میارن؟!
کیــــــرا و یاگامی کــــون :| :دی
قسمت 25
L :((

آخرین ویرایش:
Death Note
خب قسمت 24 هم تموم شد داستان که کلا خوف بود الان به ابهت اولیه ـش هم رسید دوباره :دی
فقط یه چیزی:|
این لقب ها رو از کجا میارن؟!
کیــــــرا و یاگامی کــــون :| :دی
قسمت 25
L :((

کیرا رو که یادم نیست.قسمت1-3 رو پارسال دیدم بقیش رو امسال یه 3 ماه پیش. ولی *** یه اصلاح ژاپنی هست. *** , ساما , سنپای , همونطور که تو کره ای هم داریم , مثل هیونگ , اوپا , سونبه , دونسنگ و . . . خلاصش اینه که معنی بدی نداره.

کیرا رو که یادم نیست.قسمت1-3 رو پارسال دیدم بقیش رو امسال یه 3 ماه پیش. ولی *** یه اصلاح ژاپنی هست. *** , ساما , سنپای , همونطور که تو کره ای هم داریم , مثل هیونگ , اوپا , سونبه , دونسنگ و . . . خلاصش اینه که معنی بدی نداره.
دفترچه مرگ
توی خود انیمه فکر کنم کیرا توضیح داده شده حکمت پشت اسمش!
فکر کنم ترجمه ی ژاپنی Killer بود!
---
دیشب نشستم از قسمت 5 تا 18 Magi رو پشت سر هم دیدم! :bighug: بسی حال داد! :d (رسما خودم رو خفه کردم! :d )
این یارو...اسمش چی بود؟ :| صبر کنید فکر کنم...:-" آها! مسرور بسی انسان خفنیست >:) باهاش بسی حال کردم! :d
دراکون هم از همون اپنینگ اول منتظر اومدنش بودم، تا اینکه بالاخره اومد! :x گرچه هیچ کاری نکرد :| فقط اومد...:| خلاقیت توی اسم گذاری ایشون هم در حلقم :|

فقط تنها نکته منفی اینکه از یکی از دوستان رسید و 480p (اونم انکود شده :| ) میباشد! الانم PC جا نداشت 720Pـش رو بگیرم :( البته فصل دوم رو 720 گرفتم:-" این تموم بشه،درجا اون رو شروع میکنم >:)
---
این عکسی که مرتضی گذاشته هم از همه درست تره >:)
---
@فرشاد
البته این عکسی که نقل قول کردی، ورژن اصلی نیست :-" جای ژانویه و دسامبر رو عوض کن :d
حالا این مهد کودک دخترونه ای که May میباشد چه انیمه ایه؟ :p (من خودمم متولد این ماه میباشم :-" )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or