Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
درسته اینی که گرفتی :d

@فرشاد
البته این عکسی که نقل قول کردی، ورژن اصلی نیست :-" جای ژانویه و دسامبر رو عوض کن :d
حالا این مهد کودک دخترونه ای که May میباشد چه انیمه ایه؟ :p (من خودمم متولد این ماه میباشم :-" )

خوب پس شانس آوردم. #:-s
___
انیمه ای که توی May هست . انیمه زیبای High School DxD هست. که فصل دومش تابستون پخش شد با عنوان High School DxD New . مهدکودک دخترونه هم نیست!!;;)

ایسه آخرتشه , دست هر چی هنت*ای رو از پشت بسته =))
انیمه هم ایچی هست البته :d

---
دفترچه مرگ
توی خود انیمه فکر کنم کیرا توضیح داده شده حکمت پشت اسمش!
فکر کنم ترجمه ی ژاپنی Killer بود!
توضیح داد ولی یادم نیست :-" :دی
52457d1275503803-c030_ani.gif

من مشکل با معنی ـش ندارم؛ می‌گم چرا لقب این ها همش فحش ـه تو فارسی :دی

آخرین ویرایش:
انیمه ای که توی May هست . انیمه زیبای High School DxD هست. که فصل دومش تابستون پخش شد با عنوان High School DxD New . مهدکودک دخترونه هم نیست!!;;)

ایسه آخرتشه , دست هر چی هنت*ای رو از پشت بسته =))
انیمه هم ایچی هست البته
:d
اصلا و ابدا :-"
البته یک پسر کم داره انیمه :-"
---
@امیرحسین
مشکل از زبون فارسیه! :d ولی کلا با این دید نگاه نکن:-" یکهو میبینی یک بلایی سرت میاد میشی مثل این توهم توطئه ای ـها ، هرچیزی رو با دید منفی میبینیا :-" :d

منم جزو طرفداران لایت هستم ولی دیگه L منفور؟!؟!؟!؟!؟!؟

L منفوره؟!!!
اون لایت خبیث به درد نخور کجا،ال سامای کبیر و دوست داشتنی و عزیز کجا!:d
لایت خبیث نبود و نیست L باعث شد که دست به این کارا بزنه و هدفشو گم کنه راه دیگه ای هم نداشت البته تا حدودی هم غرور گرفتش
اگه Lنبود لایت دنیایی میساخت عاری از هر گونه جرم و جنایت و خلاف

RESPECT FOR GOD
Light_Yagami_5.jpg
yagami-light-98.jpg

آخرین ویرایش:
راستش من همشونو نمیدونم اما اونایی که میدونم

به ظاهر یکی از دوستان عکس رو تغییر داده و منم با همون تغییر داده هه میگم

ژانویه = وان پیس

فبریه = ولش کن ندونی بهتره

مارچ = فیری تیل

آپریل = بلیچ

جون = Soul Eater

جولای = شینگکی نو کیوجین

سپتامبر = ناروتو

نوامبر Sword Art Online

دسامبر = MiraiNikki:|

اینی که نوشتی درست نیست , اصلی در پست Mat موجوده :d
----------------------
من این انیمه رو تا قسمت 8 دیده بودم ولی بخاطر بعضی مسائل مضحک Drop ـش کرده بودم ولی این انیمه رو 2-3 روزه که کامل نگاه کردم .
انیمه ای به این شاهکاری , چطور ممکن هست که این قدر برای بعضی ها ناشناس بیاد , از لحاظ داستانی , مثل این بود که F/Z و Stein;Gate رو با هم در امیخته بودن و یکیش کردن . شما وقتی خودتون این انیمه رو ببینید یک سری حدس هایی می زنید که شاید در اینده درست در بیاد و یا در طول قسمت ها با خودتون کلنجار برید بگید '' آخه چرا ؟ '' و از همه مهمتر دنبال دلایل باشید که باعث میشه انیمه عالی بشه . Mirai Nikki یکی از فوق العاده ترین انیمه های بود که دیدم .

لایت خبیث نبود و نیست L باعث شد که دست به این کارا بزنه و هدفشو گم کنه راه دیگه ای هم نداشت البته تا حدودی هم غرور گرفتش
اگه Lنبود لایت دنیایی میساخت عاری از هر گونه جرم و جنایت و خلاف

RESPECT FOR GOD
Light_Yagami_5.jpg
yagami-light-98.jpg

جان ؟ :| قبل از اینکه جناب L تشریف بیاره ایشون زده بود چند نفر رو پر پر کرده بود. اصلا حرف شما قبول که دنیا عاری از جنایت و خلافکار و این حرفا. طرف اومده یه چیزی دزدیده، بعد بیایم بکشیمش درسته ؟ یا مثلا شاید یکی به جرمی که مرتکب نشده افتاده باشه زندان بعد لایت اومده کشتدش یعنی کار درستی کرده ؟

فک نمی کنم هدف این داستان این باشه که بگن هر کسی که قدرتی داره می تونه بر مردم قضاوت داشته باشه بلکه هدف از این داستان اینه که بفهمیم هر کسی فقط در جایگاه خودش می تونه بر مردم کنترل داشته باشه و قضاوت کنه در موردشون.

---
دفترچه مرگ
---
دیشب نشستم از قسمت 5 تا 18 Magi رو پشت سر هم دیدم! :bighug: بسی حال داد! :d (رسما خودم رو خفه کردم! :d )
این یارو...اسمش چی بود؟ :| صبر کنید فکر کنم...:-" آها! مسرور بسی انسان خفنیست >:) باهاش بسی حال کردم! :d
دراکون هم از همون اپنینگ اول منتظر اومدنش بودم، تا اینکه بالاخره اومد! :x گرچه هیچ کاری نکرد :| فقط اومد...:| خلاقیت توی اسم گذاری ایشون هم در حلقم :|

فقط تنها نکته منفی اینکه از یکی از دوستان رسید و 480p (اونم انکود شده :| ) میباشد! الانم PC جا نداشت 720Pـش رو بگیرم :( البته فصل دوم رو 720 گرفتم:-" این تموم بشه،درجا اون رو شروع میکنم >:)
---
این عکسی که مرتضی گذاشته هم از همه درست تره >:)
---
@فرشاد
البته این عکسی که نقل قول کردی، ورژن اصلی نیست :-" جای ژانویه و دسامبر رو عوض کن :d
حالا این مهد کودک دخترونه ای که May میباشد چه انیمه ایه؟ :p (من خودمم متولد این ماه میباشم :-" )

آره عکسرو بعدا فهمیدم تو یکی از پستامم گفتم :d

Magi رو پس باید فصل 2ش رو ببینی چون خیلییییییییییییییی بهتر از فصل یکشه

مقایسه فصل 1 با 2 مثل مقایسه یه لاشه با گریگوریه

مخصوصا اینکه تو فصل دو میره طرف امپراطوریه Kou و کل خانواده هاکوریو رو نشون میده و جریاناتی که اونجا اتفاق میوفته عالیه

- - -ویرایش - - -

---
دفترچه مرگ
---
دیشب نشستم از قسمت 5 تا 18 Magi رو پشت سر هم دیدم! :bighug: بسی حال داد! :d (رسما خودم رو خفه کردم! :d )
این یارو...اسمش چی بود؟ :| صبر کنید فکر کنم...:-" آها! مسرور بسی انسان خفنیست >:) باهاش بسی حال کردم! :d
دراکون هم از همون اپنینگ اول منتظر اومدنش بودم، تا اینکه بالاخره اومد! :x گرچه هیچ کاری نکرد :| فقط اومد...:| خلاقیت توی اسم گذاری ایشون هم در حلقم :|

فقط تنها نکته منفی اینکه از یکی از دوستان رسید و 480p (اونم انکود شده :| ) میباشد! الانم PC جا نداشت 720Pـش رو بگیرم :( البته فصل دوم رو 720 گرفتم:-" این تموم بشه،درجا اون رو شروع میکنم >:)
---
این عکسی که مرتضی گذاشته هم از همه درست تره >:)
---
@فرشاد

اینی که نوشتی درست نیست , اصلی در پست Mat موجوده :d
----------------------
من این انیمه رو تا قسمت 8 دیده بودم ولی بخاطر بعضی مسائل مضحک Drop ـش کرده بودم ولی این انیمه رو 2-3 روزه که کامل نگاه کردم .
انیمه ای به این شاهکاری , چطور ممکن هست که این قدر برای بعضی ها ناشناس بیاد , از لحاظ داستانی , مثل این بود که F/Z و Stein;Gate رو با هم در امیخته بودن و یکیش کردن . شما وقتی خودتون این انیمه رو ببینید یک سری حدس هایی می زنید که شاید در اینده درست در بیاد و یا در طول قسمت ها با خودتون کلنجار برید بگید '' آخه چرا ؟ '' و از همه مهمتر دنبال دلایل باشید که باعث میشه انیمه عالی بشه . Mirai Nikki یکی از فوق العاده ترین انیمه های بود که دیدم .

خط دوم پستم رو بخونی میگیری

توضیح داد ولی یادم نیست :-" :دی
52457d1275503803-c030_ani.gif

من مشکل با معنی ـش ندارم؛ می‌گم چرا لقب این ها همش فحش ـه تو فارسی :دی

این که خیلی بد نیست. یکی از شخصیت های اصلی کمیک Tower of God، اسمش Koon ـه. حالا توی aw که می خواییم در مورد داستان حرف بزنیم، مدام درگیر شرم و عذاب وجدانیم=))
حتی به مترجمش پیشنهاد شد که به جای ترجمه اصلی، از اسم "کان" استفاده کنه، اما مثل مرد زیر بار نرفته:biggrin1:

هم اکنون فیلم گینتاما دیده شد

خدایا !!! چی بگم

دیگه خودتون فرض کنید

امکان نداره چیزی بهتر از گینتاما ساخته بشه

به هیچ وجه نمیشه. غیر ممکنه

از خنده مردم

داستان عالی بود

موقعیتی که گینتوکی رو قرار داد عالی بود

موسیقی معرکه بود

بخش آخر فیلم جز بهترین صحنه هایی بود . . . ببخشید بهترین صحنه گینتامایی بود که دیدم

فک کنم تا فردا 10 بار دیگه ببینمش

چون هر حرفی بزنم اسپویل میشه برا همین از داستان هیچی نگفتم

عالی بود

هم اکنون فیلم گینتاما دیده شد

خدایا !!! چی بگم

دیگه خودتون فرض کنید

امکان نداره چیزی بهتر از گینتاما ساخته بشه

به هیچ وجه نمیشه. غیر ممکنه

از خنده مردم

داستان عالی بود

موقعیتی که گینتوکی رو قرار داد عالی بود

موسیقی معرکه بود

بخش آخر فیلم جز بهترین صحنه هایی بود . . . ببخشید بهترین صحنه گینتامایی بود که دیدم

فک کنم تا فردا 10 بار دیگه ببینمش

چون هر حرفی بزنم اسپویل میشه برا همین از داستان هیچی نگفتم

عالی بود

خدایی چهره کاگورا و شینپاچی خیلی عالی بود :d
اخرش هم که عینک شینپاچی =))=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or