Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ممنون
فقط عشق و عاشقی رو یادم رفت بگم خوشم نمیاد :-" :دی
پلیسی، معمایی و ترسناک رو به همه چیز ترجیح می‌دم :love:
Aku no Hana تا جایی که خلاصه رو خوندم؛ عشق و عاشقی ـه :-"

نه امین حسین جان کی گفته آکو نو هانا عشق عاشقی هست !
:-o

نه نه نه نه نه نه اشتباه نکن انیمه سیاه و سادیستیک هست بخدا !‌
با تو سازگاره اصلا بحث عشق و لوس بازی نیست !

بالا ویرایش کردم توضیح اضاف کردم !‌

پلیسی و جنایی :

DETECIVE CONNAN
هم بی نظیر هست !

سلام
با آریا صحبت میکردیم به این نتیجه رسیدیم که ماهم باید میذاشتیم مثلا "کاپیتان بهمن" تا ست شه. معنی نداره که این همه وقت بذاریم دوبله کنیم بعد ملیش نکنیم :|
خو اون زمان باید میذاشتیم کاپیتان علی مثلاً ( علی پروین ) واکی هم میشد احمدرضا و موریزاکی هم بهزاد :دی

@ Dαnte

Steins;Gate ببین :دی داستان عالی + شخصیت های به یاد موندنی :دی درون مایه های فلسفه Nyan هم اندکی توش وجود داره که به نظرم از همین اوایل انیمه دیدن باید باهاش آشنا بشی :دی
به علاوه اینکه بهترین اپنینگ تاریخ رو هم داره FACT :-" :دی

نه امین حسین جان کی گفته آکو نو هانا عشق عاشقی هست !
:-o

نه نه نه نه نه نه اشتباه نکن انیمه سیاه و سادیستیک هست بخدا !‌
با تو سازگاره اصلا بحث عشق و لوس بازی نیست !

بالا ویرایش کردم توضیح اضاف کردم !‌

پلیسی و جنایی :

DETECIVE CONNAN
هم بی نظیر هست !
اِ نیست؟! :دی من خلاصه داستان رو تو یه جایی خوندم قسمت اول اون طوری بود فکر کردم کلش عشق و عاشقی ـه :دی
Detective Connan هم 670 قسمت ـه نمی‌شه دید :-"
از Another هم خوشم اومد.
Steins;Gate ببین :biggrin1: داستان عالی + شخصیت های به یاد موندنی :biggrin1: درون مایه های فلسفه Nyan هم اندکی توش وجود داره که به نظرم از همین اوایل انیمه دیدن باید باهاش آشنا بشی :biggrin1:
به علاوه اینکه بهترین اپنینگ تاریخ رو هم داره FACT :-" :biggrin1:​

یعنی اگر قسمت اول رو ببینم و خوشم نیاد باید برم بمیرم؟! :-/ :دی

MUSHI-SHI
آرامش بخش هست و در مورد مردی طبیعت دوست و .....

77129920987239277595.jpg

خب با تموم شدن دث نوت دوباره باید ازتون بخوام بهم انیمه معرفی کنید :-"
اول از همه باز هم این نکته رو بگم:دی:
از انیمه های سراسر فایتینگ (چه با نیرو های ماورا الطبیعه و چه معمولی مثل ناروتو و وان پیس) و انیمه های ورزشی (فوتبالیست ها و....) خوشم نمیاد اصلا :دی
خب حالا بریم سر انتخاب ها :دی
Ergo Pr0xy یک قسمت رو دان کردم بد نبود به نظرم
Gosick یک قسمت دان کردم هنوز ندیدم :دی
Shingeki
Black Lagoon
Casshern Sins
Attack on Titan
Rurouni Kenshin
FullMetal Alchemist Brotherhood
Darker Than Black
یکی یا چند تا فرقی نداره فقط پیشنهاد بدید و کنار پیشنهاد هم یه توضیح کوچیک در مورد این که انیمه کلا در مورد چی هست بدید :دی
ممنون :love:

من که میگم fullmetal alchemist brotherhood رو ببین.خیلی قشنگه و سراسر اکشن هم نیست و کلی ماجرا و چیزای پیچیده داره که از قسمت دومش شروع میشه و گاهی اوقات خشونتش هم میزنه بالا.از اسمش هم معلومه دیگه در مورد کیمیاگریه و اینکه کلا اینا از کیمیاگری برای هر کاری به جز تبدیل طلا استفاده میکنن:d طنز هم داره و خیلی زیبا کار شده.گرافیکش هم خیلی خوبه.موسیقی هم خوبه.تو سایت MAL که بزرگترین مرجع انیمس هم رتبه اوله.:d

الان بهتر شد ؟
:d:-s
موشی ها اولین شکل زندگی پایه های تشکیل دهنده ی جهان مادی اونها برای جهان به منزله ی قلب برای دست هستند اونها فراتر از قیدهای خوب یا بد بودن هستند و می تونند شکل های بیشماری داشته باشند مثل رنگین کمان گیاهان و حتی بیماری ها...این که واقعا موسوشی ها درجهان اطراف ما حضور پررنگی دارند و اکثر مردم اونها را نمیشناسند و این که ما نتونستیم تعریف کاملی درموردشون ارائه بدیم ولی این دلیل نمیشه گینکو دست از تحقیقاتش برداره و تسلیم بشه اون به دنبال درک معنای واقعی زندگی سفر میکنه و در طول مسیر سفرش به مردمی که با موشی ها تماس داشتند یا به خاطر اونها دچار بیماری و مشکل شدند کمک میکنه و درمانشون میکنه و به مسیرش ادامه میده.

- - -ویرایش - - -

@امیر حسین دانته :

تو دانلود کن قسمت 1 آکو نو هانا رو بعد درک میکنی چی میگم !
عشق و عاشقی نی !
میکس جنایی و روانی هست ! یکمم ادویه ترسناک !‌

سمت چپی ها DN که تموم شد اون دو تا هم Ergo یک و Gosick دو قسمت ـش رو دارم.
سمت راستی ها هم که لینک دانلود واسه فرداس :دی
مشکلی چیزی توش نداره که؟! :دی
اون Elfen Lied دیگه جا نشد می‌ره واسه سری بعدی :دی
2a927c934ced7dd51.jpg

اِ نیست؟! :دی من خلاصه داستان رو تو یه جایی خوندم قسمت اول اون طوری بود فکر کردم کلش عشق و عاشقی ـه :دی
Detective Connan هم 670 قسمت ـه نمی‌شه دید :-"
از Another هم خوشم اومد.

یعنی اگر قسمت اول رو ببینم و خوشم نیاد باید برم بمیرم؟! :-/ :دی

اتفاقآ من دیشب
Detective Conan رو شروع کردم و سه قسمت ازش دیدم و تا اونجایی که من میدونم این هفته قسمت 722 هم پخش شد در نتیجه اگه خدا طول عمر داد و هنوز زنده بودم فکر کنم سال بعد همین موقع ها بتونم به پخش هفتگی برسم​
:دی

البته میگن فیلر زیاد داره باید دید چی میشه

در مورد لیستی هم که گذاشتی لیست بدی نیست من بیشترشون رو دیدم البته یکی دو تاشون جزء انیمه های مورد علاقه منه و از اونجایی که سلیقه هامون خیلی فرق میکنه انیمه ای پیشنهاد نمیدم

----------------------------------------
راستی یه سوال در مورد انیمه ورزشی Major داشتم کسی از دوستان میدونه این انیمه در چه سطحی هست و ارزش دیدن و یا حتی وقت گذاشتن برای زیرنویس کردنش هست یا نه چون تا اونجایی که من میدونم 6 فصل هستش و از کودکی تا بزرگسالی کاراکتر رو نشون میده

اتفاقآ من دیشب
Detective Conan رو شروع کردم و سه قسمت ازش دیدم و تا اونجایی که من میدونم این هفته قسمت 722 هم پخش شد در نتیجه اگه خدا طول عمر داد و هنوز زنده بودم فکر کنم سال بعد همین موقع ها بتونم به پخش هفتگی برسم

البته میگن فیلر زیاد داره باید دید چی میشه

----------------------------------------
راستی یه سوال در مورد انیمه ورزشی Major داشتم کسی از دوستان میدونه این انیمه در چه سطحی هست و ارزش دیدن و یا حتی وقت گذاشتن برای زیرنویس کردنش هست یا نه چون تا اونجایی که من میدونم 6 فصل هستش و از کودکی تا بزرگسالی کاراکتر رو نشون میده

DConan کلاً بالا و پایین زیاد داره... بعضی از آرکهاش واقعاً عالیه و بعضی‌هاش هم خیلی آشغاله... من شخصاً از دیدنش لذت میبرم... فقط بعد از این همه قسمت یک مقداری معماهاشون تکراری شده.

این Major هم من تا فصل 4 دیدم... بدک نیست... شخصیت اصلیش از این کاراکترهای تریپ ناروتوئه (احمق - مهربون و خستگی ناپذیر با یک مقدار Eroبازی)

تو هر فصل هم تقریباً یکسری شخصیت جدید معرفی میشن... فصل 4 که آخرین فصلی بود که من دیدم پا میشه میره آمریکا و ادامه داستان تو لیگ اونجا اتفاق میفته

روند داستان هیجان خوبی داره ولی نه در سطح انیمه‌های شاخ این سبک... مشکل اصلی انیمه هم به نظرم شخصیت‌پردازی انیمه‌ است... تقریباً 100% شخصیت‌های انیمه نچسب و بدردنخور طراحی شدن و عمراً بعد از دیدن انیمه حتی اسمشون هم یادت نمیمونه!

در کل من زیاد باهاش حال نکردم

به نظرم انیمه تو سبک بیسبال بهتر از major خیلی داریم... مثل One Outs که فوق العاده است... اگه ندیدیش حتماً ببین... این Cross Game هم بنظرم خیلی بهتر از Major‍ه.

بچه ها برای شروع انیمه سری GUNDAM :

کدوم انیمه از این سری رو معرفی میکنید نیگاه کنم !؟
مشکلی از لحاظ قدیمی بودن و جدید بودن ندارم !‌

میخوام 5 تا سری اصلی زمانی باشه !
1 دونه هم بهترین جدید ترین باشه !
{مانگا و لایت ناول هم بود استقبال میشه}
(کلا هر چی باشه استقبال میشه):bighug:

البته فکر کنم بعضی هاشون OVA باشند که بیشتر استقبال میشه !
:d

هرکی جواب بده تشکر !‌
ولی این از اون سوال هایی که آریا-سمپای AsaraymA خدا هست تو سری GUNDAM جواب بده !!

راستی این عکس مال گوندام هست کدوم سری ؟!
-animepaper.net-picture-standard-anime-mobile-fighter-g-gundam-chibodee-and-gundam-maxtor-120919-angelearth10-preview-2eafdf66.jpg

نی نی تر بودم یادمه میدیدم !
میگفتن ربات جنگی ها !
:d

DConan کلاً بالا و پایین زیاد داره... بعضی از آرکهاش واقعاً عالیه و بعضی‌هاش هم خیلی آشغاله... من شخصاً از دیدنش لذت میبرم... فقط بعد از این همه قسمت یک مقداری معماهاشون تکراری شده.

این Major هم من تا فصل 4 دیدم... بدک نیست... شخصیت اصلیش از این کاراکترهای تریپ ناروتوئه (احمق - مهربون و خستگی ناپذیر با یک مقدار Eroبازی)

تو هر فصل هم تقریباً یکسری شخصیت جدید معرفی میشن... فصل 4 که آخرین فصلی بود که من دیدم پا میشه میره آمریکا و ادامه داستان تو لیگ اونجا اتفاق میفته

روند داستان هیجان خوبی داره ولی نه در سطح انیمه‌های شاخ این سبک... مشکل اصلی انیمه هم به نظرم شخصیت‌پردازی انیمه‌ است... تقریباً 100% شخصیت‌های انیمه نچسب و بدردنخور طراحی شدن و عمراً بعد از دیدن انیمه حتی اسمشون هم یادت نمیمونه!

در کل من زیاد باهاش حال نکردم

به نظرم انیمه تو سبک بیسبال بهتر از major خیلی داریم... مثل One Outs که فوق العاده است... اگه ندیدیش حتماً ببین... این Cross Game هم بنظرم خیلی بهتر از Major‍ه.

در مورد Detective conan تا وقتی داستان اصلی خوبی داشته باشه بالا و پایین بودنش زیاد مشکل خاصی نیست به هر حال توی همه انیمه های بلند همچین چیزی هست و هیچ انیمه ای فقط سیر صعودی نداره امیدوارم انقدر خوب باشه که برای همش وقت بذارم

بابت معرفی این سه تا انیمه دستت درد نکنه با این حساب دیگه سراغ Major نمیرم پروژه بعدی One Outs رو نگاه میکنم الان شخصیت اولش رو دیدم خوشم اومد

اریا جان انیمه ورزشی درست حسابی که سرش به تنش بیرزه اگه سراغ داری بازم معرفی کن از بین انیمه های ورزشی اینا رو دیدم :

اسلم دانک انیمه کامل مانگا هم کامل
ایشیلد 21 انیمه تا قسمت 63 دیدم که بقیش رو هم میبینم
Prince of Tennis تا حالا 6 قسمت ازش دیدم چون ترجمش شروع شده صبر میکنم یه کم تعداد قسمت های بره بالا
ایپو تا جایی که پخش شده
Ace of Diamond تا جایی که پخش شده
کوروکو تا جایی که پخش شده

توی بهار هم مثل اینکه Haikyuu میخواد پخش بشه یه سری از دوستان تعریفش رو میکردن و یه انیمه دیگه که بچه ها از مانگاش تعریف میکردن و البته خیلی هم قدیمیه انیمه Ashita No Joe هست که یه توضیح هم در مورد این بدی که ارزش دیدن داره یا نه ممنون میشم

یه مدت بود انیمه خفن و سوپر جذاب ندیده بودم تا اینکه آریا بهم Psycho Pass رو داد

چرا زود تر ندیده بودمش؟

واقعا که دیوانم

انیمش حرف نداره و از قسمت 6 به بعد منو بدجوری جذب خودش کرد

یکی از بهترین شخصیت منفیای عمرم رو داشت این انیمه

فقط یه موشکول

چرا من هر کی رو که تو این انیمه دوس داشتم مرد؟ دقیقا هر 3 نفری که دوسشون داشتم مردن :((

شخصیت پردازیش معرکه بود داستانش عالی بود موسیقی مادر بگرید بود هیچ نقصی نداشت

یه مشکل کوچیک داشت اونم این که فک کنم نشون دادن فرو کردن قیچی تو دهن یه انسان و بعدش کوبوندن صورتش رو میز یکم زیادی خشنه -__-

آخرین ویرایش:
سلام

خو اون زمان باید میذاشتیم کاپیتان علی مثلاً ( علی پروین ) واکی هم میشد احمدرضا و موریزاکی هم بهزاد :دی
حالا جالب اینجاس که اسم کاکرو یوگا هم در واقع کوجیرو هیوگاست (Kojiro Hyuga). عجیبه که چرا فقط اسم این یه نفر رو عوض کردن تو دوبله ی فارسی، ولی به نظر من کاکرو بهتر از کوجیروئه!

DConan One Outs که فوق العاده است... اگه ندیدیش حتماً ببین... این Cross Game هم بنظرم خیلی بهتر از Major‍ه.
من هردوی اینا رو دیدم. هر دو هم خوبن ولی یجورایی دقیقا نقطه ی مقابل هم هستن. One Outs بیشتر تو مایه های بازیهای فکری و تاکتیکیه ولی توی بیس بال. یعنی دقیقا مثل Kaiji میمونه، یا Akagi یا تا حدی Death Note. منتهی جای قمار توی کایجی با بیس بال و درواقع پرتاب توپ عوض بشه!! دوبلور شخصیت اصلیشون هم یکیه. درعوض Cross Game کلا تو یه حال و هوای دیگه ست. Cross Game یجورایی مثل Ano Hana میمونه ولی با تم بیس بال!
اما در کل، من اینا رو دیدم، n تا فیلم و سریال و چیزای دیگه هم از بیس بال دیدم ولی بازم نمی فهمم چه اتفاقی میفته تو زمین!! مطمئنم اگه بازی رو مثل بسکتبال یا فوتبال میشناختم بیشتر از این انیمه ها لذت میبردم. بخصوص One Out که روی ریزترین جزئیات دست میذاره.

@ حسن: همه ی بسکتبالی ها رو که دیدی، اگه به فوتبال علاقه داری، به نظر من Giant Killing رو ببین. کار بزرگسال و خیلی خوبیه، منتهی بدیش اینه که نصفه میمونه انیمه اش. یه انیمه هم هست که من با بردارم نگاه میکردم به اسم Ginga e Kickoff که همین چند ماه پیش تموم شد. اینو نگاه نکن شخصیتای بچگونه داره و اینا، خیلی لذت بخشه. من اینو به بهانه ی اینکه واسه برادرم بگیرم، همیشه دانلود میکردم ولی خودم بیشتر دوست داشتم ببینمش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or