Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ترک عادت سخته نمیتونم

Ao no هم فیلمش مشاهده شد. میگم موقع امتحانا آدم رو دور انیمه و بازی میوفته همینه ها

خیلی وقت بود برادران رو ندیده بودم دلم براشون تنگ شده بود مخصوصا Rin که خیلی باحاله :)) احمقه این بشر

“I still don’t know how i’m going to have Madara defeated” and “From the beginning of the series I always thought about Sasuke becoming Hokage
خب آخر ناروتو هم به لطف کیشی مشخص شد. ناروتو هم به حساب این حرفش به احتمال زیاد می میره.:(

سلام
2 شبه شروع کردم Soul Eater میبینم ( یه جورایی خودمو خفه کردم باهاش ) بیشتر از هر چیزی از دوبلش خوشم اومده . به نظرم عالیه از نظر صوتی .

خب آخر ناروتو هم به لطف کیشی مشخص شد. ناروتو هم به حساب این حرفش به احتمال زیاد می میره.:(
با این دیگه کار دنیای شینوبی ها و مخصوصا کونوها تمومه:|
ساسکه بشه هوکاگه:|

اسپویل از مانگای ناروتو :

از نظر من تنها روشی که میتونه این مانگا رو نجات بده و بعد از این همه گندی که به شخصیت ها و داستان وارد کرد جاودانش کنه همون مردن ناروتو هست البته خیلی باید مرگ باشکوهی براش تصور کرد که همچین اتفاقی بیفته در کل این هفته ها هیچ حسی به مانگای ناروتو ندارم و خیلی وقته که برام کاملآ یه کار عادی شده یه زمانی برای اومدن و خوندن اسپویل هاش شبانه روز پای سایت ها بودم ولی الان=((

سلام
2 شبه شروع کردم Soul Eater میبینم ( یه جورایی خودمو خفه کردم باهاش ) بیشتر از هر چیزی از دوبلش خوشم اومده . به نظرم عالیه از نظر صوتی .

بالاخره یکی پیدا شد مثل من از Soul Eater خوشش بیاد :((

خیلی انیمش خوبه مخصوصا شخصیتاش که عالین مثل Stein و Mediusa و Kishin و Death the Kid که شخصیتای محبوب منن

داستانشم رفته رفته جالب میشه

جنگ هاش هم خیلی خفنه و انیمه هرچی جلوتر میره خفن تر میشه

البته انیمه 80 درصد کمدیش رو مدیون Black Star خل و چله :))

تنها چیزی که از این انیمه متنفرم و رو مخمه طراحی صورت شخصیتاست -__- یه نگاه به دماغ کاراکترا بندازی میفهمی چی میگم :| همشون دماغشون 30 تا 60 درجه رفته به طرف بالا و سوراخشون کاملا معلومه

- - -ویرایش - - -

یادم رفت از بهترین کاراکتر این انیمه نام ببرم. آقای Shinigami :)) حرفمم پس میگیرم که Black Star انیمه رو خنده کرده :))

@ خبر تازه

فصل دومه انیمه Sword Art Online برای سال 2014 تایید شده.
که مربوط به آرک Phantom Bullet
:d

xgo08twkmmykjtz8it7i7.jpg

منبع:

اسپویل از مانگای ناروتو :

از نظر من تنها روشی که میتونه این مانگا رو نجات بده و بعد از این همه گندی که به شخصیت ها و داستان وارد کرد جاودانش کنه همون مردن ناروتو هست البته خیلی باید مرگ باشکوهی براش تصور کرد که همچین اتفاقی بیفته در کل این هفته ها هیچ حسی به مانگای ناروتو ندارم و خیلی وقته که برام کاملآ یه کار عادی شده یه زمانی برای اومدن و خوندن اسپویل هاش شبانه روز پای سایت ها بودم ولی الان=((

منم دقیقا همین حس رو دارم. نه انیمه رو دیگه نگاه می کنم و نه مانگا. گذاشتم کامل که شد (حداقل 50 - 60 قسمت دیگه) بعد بشینم یهو نگاهش کنم.
گند زد توش کیشیموتو. حالا شایعاتی هست که می گه کار بعدی کیشیموتو در مورد شخصیت میناتو هست.

خبری که از پایان مانگای ناروتو اومده، منبع درست و حسابی نداره، جزئیاتش رو توی AW نوشتم:d

این که بعد از پایان ناروتو، کیشیموتو مانگایی در مورد میناتو بنویسه، بیشتر فن بوی دریم میزنه

میگن آدم موقع امتحانات بیشتر وقت آزاد داره انیمه ببینه کاملا درسته !:d

اولین انیمه تو سبک مکا بود که میدیدم و هیچ انیمه ندارم که بخوام باهاش مقایسه کنم . اوایلش خیلی جذبم کرد ولی اواسطش یکم معمولی تر شد که خب عادی بود و داشت به شخصیتها میپرداخت !:d آخرشم خیلی طوفانی بود من که خیلی خوشم اومد . داستانشم که کاملا شبیه Mass Effect بود !:d یک نژادی که زنده بوددن خودشونو ماشین تبدیل میکنن تا از رشد بققیه نژادها جلوگیری کنن تا بقول خودشون جلوی نابودی دنیا رو بگیرن !:dبخاطر همین موضوع براحتی جزو تاپ تن انیمه هام میشه !:d

خبری که از پایان مانگای ناروتو اومده، منبع درست و حسابی نداره، جزئیاتش رو توی AW نوشتم:d

این که بعد از پایان ناروتو، کیشیموتو مانگایی در مورد میناتو بنویسه، بیشتر فن بوی دریم میزنه

محمد علی جان شما همون Temp هستید :|:|:| ؟

میگن آدم موقع امتحانات بیشتر وقت آزاد داره انیمه ببینه کاملا درسته !:d

اولین انیمه تو سبک مکا بود که میدیدم و هیچ انیمه ندارم که بخوام باهاش مقایسه کنم . اوایلش خیلی جذبم کرد ولی اواسطش یکم معمولی تر شد که خب عادی بود و داشت به شخصیتها میپرداخت !:d آخرشم خیلی طوفانی بود من که خیلی خوشم اومد . داستانشم که کاملا شبیه Mass Effect بود !:d یک نژادی که زنده بوددن خودشونو ماشین تبدیل میکنن تا از رشد بققیه نژادها جلوگیری کنن تا بقول خودشون جلوی نابودی دنیا رو بگیرن !:dبخاطر همین موضوع براحتی جزو تاپ تن انیمه هام میشه !:d

کاملا درست می گن! :دی

یکی از بهترین انیمه هایی هست که دیدم . البته بهتره بگیم داستان Mass Effect شبیه این بود. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or