Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اینا به کنار، اصلاً آدم نمی تونه تصور کنه داستانی که همه ی کاراکترهاش تیپ و اسم اروپایی دارن، چه جوری قراره توی ژاپن ساخته بشه
دقیقا. شینگکی قشنگ کل دنیا با اسم ها و ملیت های مختلف رو در کنار هم نشون میده. نه یه فیلم هالیوودی که بخوان همرو بازیگرهای درپیت امریکایی بذارن جواب میده، و نه ژاپنی. کلا اگه دراگون بال رو بشه فیلم کرد، شینگکی رو من حس میکنم هیچ جوره نمیشه.

اِرن باید یه آلمانی باشه. میکاسا یه ژاپنی/اروپایی. رینر یه اروپایی/آلمانی. ژان یه فرانسوی، اروین یه آمریکایی و الی آخر.

@دانته امیر حسین !

دیدی گفتم از ANOTHER خوشت میاد !
:d
آکو نو هانا رو چیکار کردی ؟​

امیر حصین درسته :دی
آکو نو هانا راستش اصلا خوشم نیومد :دی نه از داستانش نه از نوع طراحی و گرافیک ـش!
وسط قسمت دوم هستم تموم که بشه این قسمت می‌ندازمش Recycle Bin دیگه هم دان نمی‌کنم :| :دی

دقیقا. شینگکی قشنگ کل دنیا با اسم ها و ملیت های مختلف رو در کنار هم نشون میده. نه یه فیلم هالیوودی که بخوان همرو بازیگرهای درپیت امریکایی بذارن جواب میده، و نه ژاپنی. کلا اگه دراگون بال رو بشه فیلم کرد، شینگکی رو من حس میکنم هیچ جوره نمیشه.

اِرن باید یه آلمانی باشه. میکاسا یه ژاپنی/اروپایی. رینر یه اروپایی/آلمانی. ژان یه فرانسوی، اروین یه آمریکایی و الی آخر.

البته اکثر قریب به اتفاق اسمها آلمانی بود. :دی نه بابا فیلم بسازن ازش گند می خوره توش.

بچه ها یک سوال :

با اینکه خیلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي مونده برسم که این فیلم جدیده گینتاما اومده رو ببینم !
ولی
میخواستم بپرسم این فیلم دومی گینتاما با اسم Gintama: The Movie: The Final Chapter: Be Forever Yorozuya آخرین قسمت گیناما بود ؟
دیگه فصل دیگه ازش نمیسازن ؟

بخاطر اون تیکه قرمزه این رو میگم !!
(با اینکه مانگاش هنوز ادامه داره !)

اسم فیلم بوی آخرین قسمت رو میده !!

خودت جواب خودت رو دادی :d

چطور میتونه تموم بشه وقتی مانگاش داره میاد؟؟

اسمشو اون انتخاب کردن چون مربوط به داستان فیلم میشه

یه خلاصه کوچولو از فیلم میگم زیاد اسپویل نیست یه کلیت بگیری که بدونی چرا اینو میگه

یه اتفاقی برا دنیا افتاده که خیلی اوضاع رو خراب کرده و گینتوکی توش باید کشته بشه تا درست بشه (یکم زیادی خلاصش کردم :d) برا همینه که اسمش رو گذاشته فاینال چپتر

دیدید برای دیدن Gintama هیچ پیش نیازی لازم نیست . این حرف ها برای کسانی ـه که می خواد تا عمق مطلب رو بفهمند , نه ماها !

حرفت کاملا اشتباهه

شما اگه بدون پیش نیاز دیدی بدون که خیلی جاهای گینتاما رو از دست دادی :d

خیلی از قسمتاش از خیلی از انیمه ها میگه و تیکه میندازه که اگه ندونی راجع به چیه هیچی نمیفهمی و میری جلو اما اگه بدونی چیه تازه بهت میچسبه و کلی کیف میکنی ^_^

نه اینکه اصلا گینتاما نمیشه اگه چیزی نبینی اما اگه بدونی راجع به چیه خیلیییی بیشتر بهت حال میده

مثلا وقتی از To Love ru میگه باید بدونی داستان این انیمه چیه

یا CrossOver میکنه با Sket Dance باید بدونی انیمش چه سبکیه و چه تشابهاتی نسبت به گینتاما داره که ماشالله تو اون قسمت گینتوکی این انیمه رو نابود کرد :))

باید بدونی که همون هفته که تو گینتاما Sket Dance اومد تو خود انیمه Sket هم شخصیتای گینتاما اومدن و گند زدن به انیمشون :))

و خیلی چیزای دیگه

آخرین ویرایش:
قسمت 98 و 99 گینتاما به کل گیمر های دنیا توصیه میشه شدید :d
دو تا تیکش من پکیده بودم از خنده :
یکی اون قسمت که هایدی رو مسخره کرده بود :d
یکی دیگه هم اون قسمت که دراگون کوئست رو مسخره کرده بود ، یعنی باگاش تو حلقم :d
من تازه قسمت 105 ام ، کم کم دارم نگاه میکنم که همیشه تامین باشم:d

بچه ها یک سوال :

با اینکه خیلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي مونده برسم که این فیلم جدیده گینتاما اومده رو ببینم !
ولی
میخواستم بپرسم این فیلم دومی گینتاما با اسم Gintama: The Movie: The Final Chapter: Be Forever Yorozuya آخرین قسمت گیناما بود ؟
دیگه فصل دیگه ازش نمیسازن ؟

بخاطر اون تیکه قرمزه این رو میگم !!
(با اینکه مانگاش هنوز ادامه داره !)

اسم فیلم بوی آخرین قسمت رو میده !!
اصلا به این نام گذاری ها اعتماد نکن :d تو قسمت 50 بود که خود گین سان و بر و بچ سیستم اسم گذاری انیمه ها رو مسخره میکردن ، یه تیکه گفتن :" به آخر اسم گینتاما یه فاینال اضافه کنیم که مردم فکر کنن قسمت آخره و جذبش بشن ":d

دیدید برای دیدن Gintama هیچ پیش نیازی لازم نیست . این حرف ها برای کسانی ـه که می خواد تا عمق مطلب رو بفهمند , نه ماها !
نه دیگه شما حداقل برای شروع گینتاما باید Rurouni Kenshin پاس کرده باش چه برسه به قسمت های بعدیش:d
خوبی اون نسخه ای که من که گرفتم این بود که این تیکه ها را بالای تصویر توضیح داده

حرفت کاملا اشتباهه

شما اگه بدون پیش نیاز دیدی بدون که خیلی جاهای گینتاما رو از دست دادی :d

خیلی از قسمتاش از خیلی از انیمه ها میگه و تیکه میندازه که اگه ندونی راجع به چیه هیچی نمیفهمی و میری جلو اما اگه بدونی چیه تازه بهت میچسبه و کلی کیف میکنی ^_^

نه اینکه اصلا گینتاما نمیشه اگه چیزی نبینی اما اگه بدونی راجع به چیه خیلیییی بیشتر بهت حال میده

مثلا وقتی از To Love ru میگه باید بدونی داستان این انیمه چیه

یا CrossOver میکنه با Sket Dance باید بدونی انیمش چه سبکیه و چه تشابهاتی نسبت به گینتاما داره که ماشالله تو اون قسمت گینتوکی این انیمه رو نابود کرد :))

باید بدونی که همون هفته که تو گینتاما Sket Dance اومد تو خود انیمه Sket هم شخصیتای گینتاما اومدن و گند زدن به انیمشون :))

و خیلی چیزای دیگه
منم گفتم , بیشتر این ها برای توی بعضی قسمت ها اتفاق خودشم به صورت لحظه ای اتفاق میافته :d
مثلا همین Sket Dance که من تا جایی که یادم ـه یک قسمت به صورت کامل بهش اختصاص دادند , حالا اینم تو پارانتز خودشم خیلی Voice Actor کیوبی باحال بود :d وقتی داشت اسم میمونَ رو می گفت =))
[h=3]Jugemu Jugemu Go-Kō-no-Surikire Kaijari-suigyo no Suigyō-matsu Unrai-matsu Fūrai-matsu Kū-Neru Tokoro ni Sumu Tokoro Yaburakōji no Burakōji Paipo Paipo Paipo no Shūringan Shūringan no Gūrindai Gūrindai no Ponpokopii no Ponpokonaa no Chōkyūmei no Chōsuke[/h]
نه دیگه شما حداقل برای شروع گینتاما باید Rurouni Kenshin پاس کرده باش چه برسه به قسمت های بعدیش:d
خوبی اون نسخه ای که من که گرفتم این بود که این تیکه ها را بالای تصویر توضیح داده

بی خیال , اونقدرا هم سخت نگیر , من هیچ کدوم نگاه نکردم بعد نشستم عین مرد دیدم ... :d بقیه ـش رو خودت حدس بزن :d

اون Cross Over گینتاما و Sket Dance بیشتر CO با وان پیس بود :))
رسما یه مشت خل وضع به سردستگی گینتوکی دور هم جمع شده بودن =))

یا مثلا MMO RPG ها رو مسخره میکنه، اون وسطا از کاراکترهای گیم، مثل کلود هم میپرن وسط :p

کلا پیش نیاز زیاد داره:دی
مثلا بچه ها میگن کنشین ک to love ru هم بوده، من که ندیدم (و کلا نمیدونم این انیمه ها چی بیدن:-" ) مطمنا تیکش رو نگرفتم :p

امروز FT رو برای بار دوم تمام کردم , عکسی از قسمت آخر که در Spoil گذاشتم , واقعا مو رو به تنم سیخ می کنه .

پ.ن : کسانی که FT ندیدند , هم می تونند این Spoil رو باز کنند .

حالا اینم تو پارانتز خودشم خیلی Voice Actor کیوبی باحال بود وقتی داشت اسم میمونَ رو می گفت
اونجا من همش سییو کیوبی رو تجسم میکردم وقتی که داشت این اسمو میگفت :)) از رو هم بخونی شونصد بار اشتباه میکنی حالا چه برسه به کیوبی که خیلیییی خونسرد میگفتش

ما هم چند تا انیمه دیدیم:
Hotarubi No Mori e:
یک انیمه ی 45 دقیقه ای جالب بود. با اینکه یک داستان ساده داشت ولی خیلی دلنشین بود. پیشنهاد میشه ببینین.
یه توضیح کوچیک راجع بهش دادم . چیزی اسپویل نمیشه ولی با این حال میزارم تو اسپویلر(کلا 5 دقیقه اولشه)
داستانش در مورد یه دختر بچه هست که تو جنگل گم شده و به وسیله یک شبح راهی خونش میشه:d این دختر نباید به این شخص دست بزنه!! وگرنه .... (چقدر خوب توضیح دادم:p)
بهش 8 میدم

Ibara No Ou:
یک فیلم سینمایی سال 2009 هست. دنیاش من رو یاد ماتریکس انداخت. (یعنی یه شباهت هایی داشت)
جو زده نشیدااااا. ماتریکس نیست:d
داستان : بیماری مدوسا دنیا رو فرا میگیره. یه سری افراد انتخاب میشن که به خواب زمستانی برن تا در اینده شاید داروش پیدا شه!! ولی وقتی از خواب پا میشن دنیا عوض شده;)
کلا تو این فیلم یک اهنگ بود!! ولی خداییش همین یک اهنگ ترکوند.... خیلی قشنگ بود.
کلا با یکی از شخصیتاش حال کردم. بقیه به نظرم جالب نبود.
بهش 7 میدم

Mushishi:
به نظرم این انیمه یه هایپ اساسی پشتش بوده!! من انتظاراتم خیلی از انیمه زیاد بود . ولی نمیتونم ازش عیب بگیرم.(من زیاد گندش کرده بودم)
آهنگ این انیمه بدون شک یک شاهکار بود!!
طراحی جالب داشت ولی شخصیتا زیاد تو طراحی با هم فرق نداشتن. این منو یکم اذیت کرد.
داستان جالب بود. ولی با افت و خیز زیاد. بعضیاش خیلی قشنگ و شاهکار و بعضیا معمولی
بهش 8 میدم

the place promised in our early days:
یک فیلم سینمایی!! داستان در مورد 3 دانش اموزی بود که هدفشون این بود یه هواپیما بسازن و برن یک برجی رو ببینن!! ولی یه سری اتفاق رخ میده که.....
من از اهنگش خوشم اومد.
بهش 7 میدم

الان هم 2 تا انیمه گذاشتم واسه دانلود.
1.Rurouni Kenshin New Kyoto Arc
2. mononoke hime

البته اکثر قریب به اتفاق اسمها آلمانی بود. :دی نه بابا فیلم بسازن ازش گند می خوره توش.

اتفاقی که نبوده چون قشنگ یه داستان multi-cultural هستش و بلوند چشم آبی ژاپنی وجود نداره. رینر و اِرن و قشنگ آلمانی ان با توجه به شمایلشون :دی

ما هم چند تا انیمه دیدیم:
Hotarubi No Mori e:
یک انیمه ی 45 دقیقه ای جالب بود. با اینکه یک داستان ساده داشت ولی خیلی دلنشین بود. پیشنهاد میشه ببینین.
یه توضیح کوچیک راجع بهش دادم . چیزی اسپویل نمیشه ولی با این حال میزارم تو اسپویلر(کلا 5 دقیقه اولشه)
داستانش در مورد یه دختر بچه هست که تو جنگل گم شده و به وسیله یک شبح راهی خونش میشه:d این دختر نباید به این شخص دست بزنه!! وگرنه .... (چقدر خوب توضیح دادم:p)
بهش 8 میدم

Ibara No Ou:
یک فیلم سینمایی سال 2009 هست. دنیاش من رو یاد ماتریکس انداخت. (یعنی یه شباهت هایی داشت)
جو زده نشیدااااا. ماتریکس نیست:d
داستان : بیماری مدوسا دنیا رو فرا میگیره. یه سری افراد انتخاب میشن که به خواب زمستانی برن تا در اینده شاید داروش پیدا شه!! ولی وقتی از خواب پا میشن دنیا عوض شده;)
کلا تو این فیلم یک اهنگ بود!! ولی خداییش همین یک اهنگ ترکوند.... خیلی قشنگ بود.
کلا با یکی از شخصیتاش حال کردم. بقیه به نظرم جالب نبود.
بهش 7 میدم

Mushishi:
به نظرم این انیمه یه هایپ اساسی پشتش بوده!! من انتظاراتم خیلی از انیمه زیاد بود . ولی نمیتونم ازش عیب بگیرم.(من زیاد گندش کرده بودم)
آهنگ این انیمه بدون شک یک شاهکار بود!!
طراحی جالب داشت ولی شخصیتا زیاد تو طراحی با هم فرق نداشتن. این منو یکم اذیت کرد.
داستان جالب بود. ولی با افت و خیز زیاد. بعضیاش خیلی قشنگ و شاهکار و بعضیا معمولی
بهش 8 میدم

the place promised in our early days:
یک فیلم سینمایی!! داستان در مورد 3 دانش اموزی بود که هدفشون این بود یه هواپیما بسازن و برن یک برجی رو ببینن!! ولی یه سری اتفاق رخ میده که.....
من از اهنگش خوشم اومد.
بهش 7 میدم

الان هم 2 تا انیمه گذاشتم واسه دانلود.
1.Rurouni Kenshin New Kyoto Arc
2. mononoke hime
Hotarubi No Mori e: به نظر جالب میاد . شبیه شهر ارواحه ؟
Ibara No Ou: منم این فیلم رو دیدم ولی از پایان زیاد خوشم نیومد
Rurouni Kenshin New Kyoto Arc : اگه این اولین کنشینی هست که میخوای نگاه کنی بهت پیشنهاد میکنم اول Trust and Betrayal رو ببینی بعد هم انیمه اش رو ببینی تا پیش زمینه داشته باشی
mononoke hime:x:bighug:

-------------------------------------------------------------
یه سوال داشتم :
اینطوری که من فهمیدم لایت نوول FSN سه تا خط داستانی داشته که از دو تاش تا حالا انیمه ساختن .
حالا این FSN ای که قراره ufotable بسازه به خط داستانی سوم میپردازه ؟
الان اگه من انیمه و فیلم FSN که قبلا اومده رو نگاه کنم پایان داستان انیمه ی جدید برام اسپویل نمیشه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or