Hotarubi No Mori e: به نظر جالب میاد . شبیه شهر ارواحه ؟
Ibara No Ou: منم این فیلم رو دیدم ولی از پایان زیاد خوشم نیومد
Rurouni Kenshin New Kyoto Arc : اگه این اولین کنشینی هست که میخوای نگاه کنی بهت پیشنهاد میکنم اول Trust and Betrayal رو ببینی بعد هم انیمه اش رو ببینی تا پیش زمینه داشته باشی
mononoke hime:bighug:
چشممون روشن لاعقل وقتی خبر از شروع دوباره انیمه FT شد , یک نجوایی می دادی یا حداقل از FT کمی میگفتی :d
امیدوارم وقتی سری شروع بشه بتونیم با هم بحث کنیم .
چشممون روشن لاعقل وقتی خبر از شروع دوباره انیمه FT شد , یک نجوایی می دادی یا حداقل از FT کمی میگفتی :d
تقریباً اکثر نام ها آلمانی ـه. اسم خود ارن، آرمین و ...
اپنینگ و اندینگ هم به شدت آلمانی میزنه. فضای معماری شهری هم به شدت شبیه تصورات بیمارگونه ی ژاپنی ها از شهرهای اروپایی ـه
سیستم حکومتی/مذهبی داستان خیلی شبیه قرون وسطی میزنه.
از اون مهم تر این که جو میلیتاریستی جامعه شون کاملاً آلمانی ـه
میکاسا رو که از داستان برداریم، سر تا پای داستان هیچ ربطی به ژاپن نداره. این که جمع بشه با سبک فیلم سازی ژاپنی ها و سطح جلوه های ویژه اش، عمق فاجعه روشن میشه:d
از نظر ارجاعات فرهنگی شبیه شهر ارواحه ـه. اما داستان و کاراکترها ربطی به شهر ارواح نداره.
شهر ارواح بیشتر یه فانتزی گوگولی بود، اما این یه رومنس با ته مایه های اشک و احساس
نزدیک ترین انیمه به این هم Natsume Yuujinchu که مانگاکای هر دوی این ها یک نفره.
-----------------------
در مورد اسپویل F/SN و F/Z روایات مختلفه. آدم هایی مثل من که قبل از ساخته شدن F/Z نشستن F/SN دیدن مشکلی از نظر کیفیت F/SN و اسپویل F/Z
نداشتن. اصلاً داستان F/Z جوری نیست که آخرش مهم باشه. از همون اول حتی بدون دیدن F/SN هم شاید بشه حدس زد مبارزه آخر بین کدوم سرونت ها و ارباب شونه
فکر کنم , شماها انیمه رو دیدید ولی تا قسمت 10 یا 20 . چون FT از قسمت 30 چنان اوجی میگیره که باعث میشه , هر شخصی به زیبای ظاهری و باطنی این انیمه پی می بره . من خودم دفعه اول تا قسمت 4 دیدم ولی بعدا کی دنبالش کردم فهمیدم چه چیزی رو از دست داده بودم .
پ.ن : Ok , خیلی از شما ها ممنونم با اینکه FT رو خوب نمی دونید ولی سعی نمی کنید بزنیدش .
تقریباً اکثر نام ها آلمانی ـه. اسم خود ارن، آرمین و ...
اپنینگ و اندینگ هم به شدت آلمانی میزنه. فضای معماری شهری هم به شدت شبیه تصورات بیمارگونه ی ژاپنی ها از شهرهای اروپایی ـه
سیستم حکومتی/مذهبی داستان خیلی شبیه قرون وسطی میزنه.
از اون مهم تر این که جو میلیتاریستی جامعه شون کاملاً آلمانی ـه
میکاسا رو که از داستان برداریم، سر تا پای داستان هیچ ربطی به ژاپن نداره. این که جمع بشه با سبک فیلم سازی ژاپنی ها و سطح جلوه های ویژه اش، عمق فاجعه روشن میشه:d
دقیقا. اپنینگ ها که جفتی جملات آلمانی دارن. Flugel der Freihet که میشه بال های آزادی یا مثلا همون Jager ییگر میشه شکارچی به زبون آلمانی و الی آخر. اون اول اپنینگ اولی هم آلمانی هست. کلا دمشون گرم برای منی که آلمانی بلدم و میخونم این خیلی حال داد که انیمه مورد علاقم تا میتونسه از آلمانی ها استفاده کرده
کلا الان فکر میکنم 70 درصد crew آلمانی هستند. کریستا لنز، رینر براون، برتولت هوور، ارن ییگر و آرمین آرلت رو مطمئنم آلمانی ان. ژان کریستن فرانسویه. اروین اسمیت هم میخوره امریکایی/کانادایی.
اینجا فقط Levi میمونه. Levi تا اینجا که من خوندم مربوط میشه به Hebrew Bible که یه جورایی Jewish Bible هستش و میشه گفت یه جورایی اسم مربوط به اسرائیل و اون دور ور هستش.
میخواستم نظرتون رو در باره ی انیمه های زیر بدونم و آیا ارزش دان کردن دارند ؟
(در موردشون اطلاعات و سبکش رو میدونم ولی از لحاظ ارزش وقت گذاشتن بیشتر سوالم هست)
نظرتون و شنیده هاتون رو بگید !
:-*
با تشکر !
:bighug:
انیمه های :
HIGH SCHOOL DxD
DARKER THAN BLACK
FULL METAL PANIC
COWBOY BEBOB
BASILIK
CODE GEASS
ERGO PRO**XY
Rurouni Kenshin
و
انیمه ی Breserk
خوشبختانه برای همشون تورنت عالی دان کردم ولی فقط میخوام مطمعن شم لیست خوبیه ؟
و انیمه های نیاز هست حذف بشه ؟
میگن آدم موقع امتحانات بیشتر وقت آزاد داره انیمه ببینه کاملا درسته !:d
اولین انیمه تو سبک مکا بود که میدیدم و هیچ انیمه ندارم که بخوام باهاش مقایسه کنم . اوایلش خیلی جذبم کرد ولی اواسطش یکم معمولی تر شد که خب عادی بود و داشت به شخصیتها میپرداخت !:d آخرشم خیلی طوفانی بود من که خیلی خوشم اومد . داستانشم که کاملا شبیه Mass Effect بود !:d یک نژادی که زنده بوددن خودشونو ماشین تبدیل میکنن تا از رشد بققیه نژادها جلوگیری کنن تا بقول خودشون جلوی نابودی دنیا رو بگیرن !:dبخاطر همین موضوع براحتی جزو تاپ تن انیمه هام میشه !:d
حالا که از گورن لاگان خوشت اومده شاید بخوای Kill la Kill رو ببینی که در حال پخشه. همون سازنده ها دارن میسازنش و همون سبک گرافیکی رو داره. منتهی مکا نیست، موسیقیش به گرد گورن لاگان نمی رسه و هنوزم نمیشه در مورد کلیت داستان نظر داد، چون تموم نشده. ولی همون سبک مبارزات و انرژی گورن لاگان رو داره.
هر چند خیلی مونده ولی از همین الات منتظریم!
Trust & Betrayal شاید احتمالش کمتر باشه واسه اقتباس سینمایی چون یه اقتباس انیمه ی بی نقص داره، ولی من با همون رفرنس های توی فیلم اول هم ذوق مرگ شده بودم، اگه فیلم کاملشو بسازن که دیگه هیچی!!
پیش نیاز و اینا که نه! قضیه اینه که دیدن گینتاما واسه انیمه های اول یه نفر اصلا ایده ی خوبی نیست. نه فقط به خاطر اینکه رفرنس ها رو شاید نگیره بیننده، چون گینتاما خیلی چیزا رو مسخره میکنه. از انیمه و مانگا گرفته تا حتی سریالای امریکایی! بهتره گینتاما بعد از یه مدتی دیده بشه که طرف بتونه کمدی انیمه ای رو درک کنه. بخصوص شونن ها و کمدی توی شونن ها. گینتاما یجورایی مثل simpson میمونه. هرچقدر بیشتر sitcom دیده باشی، بیشتر از simpson لذت میبری!
Mushishi:
به نظرم این انیمه یه هایپ اساسی پشتش بوده!! من انتظاراتم خیلی از انیمه زیاد بود . ولی نمیتونم ازش عیب بگیرم.(من زیاد گندش کرده بودم)
آهنگ این انیمه بدون شک یک شاهکار بود!!
طراحی جالب داشت ولی شخصیتا زیاد تو طراحی با هم فرق نداشتن. این منو یکم اذیت کرد.
داستان جالب بود. ولی با افت و خیز زیاد. بعضیاش خیلی قشنگ و شاهکار و بعضیا معمولی
بهش 8 میدم
2.
هایپ که نه! موشیشی مال سال 2005 ، 2006 ئه! مسئله اینه که با وجودی که موشیشی واسه منم (مثل خیلی های دیگه) جزو بهترین کاراییه که تو زندگیم دیدم، اما فکر نمی کنم کار درستی باشه که اینجا به یکی توصیه کنیم بشینه نگاهش کنه. چون اکثر ماها اینجا عادت داریم که انیمه رو ظرف چند روز پشت سر هم ماراتن وار ببینیم. در صورتی که موشیشی یه کار اپیسودیکه و اصلا یه داستان عادی با یه نقطه شروع و پایان نداره.
من خودم یادمه دیدن موشیشی واسم تو بار اول، نزدیک به دو ماه طول کشید و بعد از اینکه تموم هم شد، توی هارد دیسکم نگهش داشتم (معمولا انیمه ای که تموم بکنم رو میریزم تو هارد اکسترنالم واسه آرشیو یا پاکش می کنم کلا) و هنوز هم که هنوزه هر از چند گاهی یکی از قسمتاشو به صورت رندوم نگاه می کنم.
بعد یه نکته ی دیگه هم هست اینه که باید قبول کنیم که خیلی از ما انیمه فن ها، انیمه میبینیم واسه fun. یا بهتره بگم popcorn fun! که البته چیز بدی هم نیست. یه داستان هیجان انگیز، انیمیشن های رنگارنگ و خفن، کمدی، اکشن و ... . در صورتی که یه انیمه مثل موشیشی هیچکدوم از اینا رو نداره. موشیشی یه کار به شدت اتمسفریکه. نوع طراحی، کارگردانی و موسیقی که استفاده شده واسه اینه که به همراه حس و حال خاصی که داستان هر قسمت داره، یه اتمسفر قوی درست کنه که موفق هم شده. به خاطر همینم هست که موشیشی یه شاهکاره، چون این کارش رو عالی انجام میده. ضمن اینکه موشیشی احتمالا بهترین انیمه، توی روایت داستان های اپیسودیکه.
کسی میتونه اون لذت لازم رو از موشیشی ببره که ریتم کند انیمه (هم توی هر قسمت و هم توی کلیت انیمه) رو قبول کنه و ازش چیزی نخواد که نیست، که این با اینکه یه نفر بخواد بشینه موشیشی رو طی چند روز ماراتن وار ببینه، در تضاده.
اینطوری که من فهمیدم لایت نوول FSN سه تا خط داستانی داشته که از دو تاش تا حالا انیمه ساختن .
حالا این FSN ای که قراره ufotable بسازه به خط داستانی سوم میپردازه ؟
الان اگه من انیمه و فیلم FSN که قبلا اومده رو نگاه کنم پایان داستان انیمه ی جدید برام اسپویل نمیشه ؟
درسته، سه خط داستانی داره و دو تاش تا حالا انیمه شده.
مشخص نیست هنوز پروژه ی جدید هر سه خط داستانیه، یا یکیش یا کلا چیه. آخر این ماه قراره توی یه event همه چیز انیمه رو توضیح بدن، اما طبق اون تریلری که چند وقت پیش داده بودن، من حدس میزنم که هر سه خط داستانی رو میسازن. حالا یا تو یه انیمه یا تو چند تا انیمه.
در مورد دیدن F/SN فعلی، اگر نظر منو بخوای، نبینش. چون واقعا انیمه ی خوبی نیست.
-------------------------------------------------
این TOP20 انیمه هایی که توی 2013 دیدم. حالا شاید بعدا بشینم یه لیست کاملتر با عکس و توضیحات اضافه کنم، ولی خیلی بعیده
1- Shin Sekai Yori
2- Aku no Hana
3- Space Battleship Yamato 2199
4- Wolf Children
5- Hunter x Hunter
6- Space Brothers
7- Death Billiards
8- Uchouten Kazoku
9- Kyousougiga
10- One Piece Film Z
11- Little Witch Academia
12- Zetsuen no Tempest
13- Hanasaku Iroha: Home Sweet Home
14- Chihayafuru 2
15- Shingeky no Kyoujin
16- Psycho Pass
17- Saint Young Men
18- Monogatari: Second Season
19- The Garden of Words
20- Gintama: Last Mission
نکته اینکه فقط انیمه هایی که تو سال 2013 تموم شده باشن و یا اینکه تو کل سال پخش شده باشن رو حساب کردم و انیمه هایی که نصفشون قراره سال 2014 پخش بشن، میرن واسه 2014 . مثلا Kill la Kill ، Hajime no Ippo 3 و Silver Spoon .
نکته ی بعدی اینکه فیم و ova و سریال، همه اش تو یه لیسته. درست مثل لیستی که سالای پیش میذاشتم. منتهی امسال 20 تا انتخاب کردم به جای 15 تا، چون فیلم و ova های خوب بیشتری بودن.
نکته ی دیگه هم اینکه همونطور که واضحه فقط از بین چیزایی که دیدم انتخاب کردم! مثلا من Little Busters یا Kuroku no Baske رو ندیدم!
یه چیز دیگه هم انتخاب اول و دوممه! من الان این ترتیب رو گذاشتم ولی شاید مثلا نیم ساعت بعد نظرم عوض بشه و آکو نو هانا رو بذارم بالای شیسنکای یوری! کلا این دو تا در یه حدن تقریبا واسه من
و نکته ی آخر هم اینکه نظر شخصی و اینا ولی از هرگونه بحثی استقبال می کنم!
فکر کنم , شماها انیمه رو دیدید ولی تا قسمت 10 یا 20 . چون FT از قسمت 30 چنان اوجی میگیره که باعث میشه , هر شخصی به زیبای ظاهری و باطنی این انیمه پی می بره . من خودم دفعه اول تا قسمت 4 دیدم ولی بعدا کی دنبالش کردم فهمیدم چه چیزی رو از دست داده بودم .
پ.ن : Ok , خیلی از شما ها ممنونم با اینکه FT رو خوب نمی دونید ولی سعی نمی کنید بزنیدش .
نه من انیمه رو انگوئینگ تا 124-125 دیدم...قبل همون فیلرا...ولی بعد دراپ ...مانگاشم دارم دنبال میکنم...
ولی اونقدری براش دست پا نمیشکنم...
داستانش خیلی جذابه و خیلی هم قشنگ ولی دیگه رویه اش تکراری میشه ...به نظرم اوج انیمه اش قسمتای 80-90 بعدش دیگه هایپ نمیشه...
کراکتر محور و کراکتر هایپ هست...
نه من انیمه رو انگوئینگ تا 124-125 دیدم...قبل همون فیلرا...ولی بعد دراپ ...مانگاشم دارم دنبال میکنم...
ولی اونقدری براش دست پا نمیشکنم...
داستانش خیلی جذابه و خیلی هم قشنگ ولی دیگه رویه اش تکراری میشه ...به نظرم اوج انیمه اش قسمتای 80-90 بعدش دیگه هایپ نمیشه...
کراکتر محور و کراکتر هایپ هست...
تکراری که نمیشه گفت , چون همه انیمه بر پایه Friend انیمه ها رو پیش میبرند چه Naruto چه OP و چه بلیچ . ولی FT سعی می کنه بگه با انجام بعضی کارها و عین حال همراه با ناتوانی هم میشه این کار رو انجام داد و یک حس قلبی زیبایی به ادم میده . این انیمه یک ویژگی خیلی خوبی که داره این ـه که سعی می کنه مثل Naruto یا هر انیمه بلند دیگری ( بجز OP ) آرک های قبلی و کاراکترها رو فراموش نکنه و روی اونها خیلی کار می کنه و همیشه سعی می کنه بالانس هیجان رو رعایت کنه .
قبول دارم خیلی روی ناتسو مانُور میده ولی ادم باید قبول کنه روی کاراکترهای دیگر هم کم نگذاشته و این باعث میشه تا ناتسو خیلی بیش از حد به چشم بیاد .
چون انیمه تا قسمتای 60-70 خیلی خوبه اما بهعدش میفهمی اصلا جالب نیست
همه جنگاش یه روند داره
شخصیتای معرکش هم که میبره تو باقلیا و هز هزار سال یه بار نشونشون میده مثل گیلدارتز و لاکساس و Zeref
علیرضا من و تو باید تو جنگ آرماگدون با هم بجنگیم :d
من حتی مانگاشم خوندم اما دیدم تو مانگاشم بعد انیمه همینجوریه و برا همین دراپش کردم البته شاید بعدا برم سراغش اونم فقط به عشق اون 3 تا کاراکتری که ازشون نام بردم
چون انیمه تا قسمتای 60-70 خیلی خوبه اما بهعدش میفهمی اصلا جالب نیست
همه جنگاش یه روند داره
شخصیتای معرکش هم که میبره تو باقلیا و هز هزار سال یه بار نشونشون میده مثل گیلدارتز و لاکساس و Zeref
علیرضا من و تو باید تو جنگ آرماگدون با هم بجنگیم :d
من حتی مانگاشم خوندم اما دیدم تو مانگاشم بعد انیمه همینجوریه و برا همین دراپش کردم البته شاید بعدا برم سراغش اونم فقط به عشق اون 3 تا کاراکتری که ازشون نام بردم
واقعا ؟ خوب دیگه هرکسی یک نظر داره . من نظرم کلا باهات فرق می کنه و از قسمت 10 به این طرف و وقتی که فهمیدم شخصیت ـی که قبلا مرده ( اسمش رو نگفتم ) بر میگرده یا شخصیت هایی مثل گیلدارتز یا گری , ارزا , فرید و ... داره و شخصیت ها تا علل کاری رو که می کنند نفهمند و باید هزار تا کار بکنند , باعث میشه این انیمه برای من خوب باشه و از سایر انیمه ها متمایز بشه .
اتفاقا جنگ ها نقطه قوت انیمه هم هستند و نسبت به OP و Naruto که سعی می کنند فقط به جلو حمله کنند بدون ذره ای فکر کردن ( البته شامل بعضی کاراکتر ها مثل کاکاشی , سانجی و زورو نمیشه ) فقط میزنند نیست .
FT مطمئنا با شروع مجددش خودش رو به همه نشان میده و این همه انتقاد را از روی دوشش بر میداره .