Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
منم بیام تو بحث FT ! :d
خوب من تقریبا وسطای اون شهر متحرک بود،که دیگه دیدم کششی نداره انیمه برام:-" اونجا نمیدونم چی بود که بهم حال نداد! احساس کردم داره تکراری میشه:|
مورد دیگه هم این یارو...(اسم ها رو یادم نیست:-" ) همونی که توی فیری تیل جزو کلاس S میباشد و ماسک داشت بود :d انتظار یه کاراکتر خفن رو داشتم! (مثلا از نظر طراحی ، یه چیزی مثل اون یارو تو بخش پلیس و این چیزای ناروتو که کچله و یه زخم روی صورتش داره:-" ) کلا انتظار یه چیز خفنی رو داشتم که ابهت از سر و روش بباره :d بعد که ماسکش برداشته شد،یک انرژی منفی خفنی من رو فراگرفت :-"
کلا مبارزاتش یه جوریه...زیادی ناکاما بازیه! و به نظرم ناکاما بازیشون هم خیلی مصنوعیه! :-" به دلم نمیشینه :(
بین این همه کاراکتر هم،فقط گری بوده که ازش خوشم اومده :d
انشاالله حسش بیاد،بشینم ادامش رو هم ببینم :d

این انیمه یک ویژگی خیلی خوبی که داره این ـه که سعی می کنه مثل Naruto یا هر انیمه بلند دیگری ( بجز OP ) آرک های قبلی و کاراکترها رو فراموش نکنه و روی اونها خیلی کار می کنه
این رو نگرفتم من دقیقا! :d الان یعنی منظور اینه که وان پیس کاراکترها رو فراموش میکنه آیا ؟ یا من جمله رو کاملا برعکس گرفتم؟ :d
چون به نظرم اتفاقا وان پیس از اون انیمه هاییه که دقیقا کاراکترهای آرک های قبل فراموش نمیشن! :d
کاراکتر که هیچی! دروغ های ملت توی قسمت 9-10 انیمه هم حتی فراموش نمیشن! چه برسه به کاراکترها:-"
اگرم برگردن به داستان،خدا رو صد هزار مرتبه شکر به روش ادو تنسه ای به یاد نمیان کاراکترها! :-"
کسی که وان پیس رو دیده مطمئنا نیازی به توضیح نیست این مورد براش،ولی فکر کنم چون وان پیس رو تا یه جاهایی دیدی فقط،شاید نیاز به مثال هست! مثال بزنم؟ :d

خوب من تقریبا وسطای اون شهر متحرک بود،که دیگه دیدم کششی نداره انیمه برام:-" اونجا نمیدونم چی بود که بهم حال نداد! احساس کردم داره تکراری میشه:|
مورد دیگه هم این یارو...(اسم ها رو یادم نیست:-" ) همونی که توی فیری تیل جزو کلاس S میباشد و ماسک داشت بود :d انتظار یه کاراکتر خفن رو داشتم! (مثلا از نظر طراحی ، یه چیزی مثل اون یارو تو بخش پلیس و این چیزای ناروتو که کچله و یه زخم روی صورتش داره:-" ) کلا انتظار یه چیز خفنی رو داشتم که ابهت از سر و روش بباره :d بعد که ماسکش برداشته شد،یک انرژی منفی خفنی من رو فراگرفت :-"

این رو نگرفتم من دقیقا! :d الان یعنی منظور اینه که وان پیس کاراکترها رو فراموش میکنه آیا ؟ یا من جمله رو کاملا برعکس گرفتم؟ :d
چون به نظرم اتفاقا وان پیس از اون انیمه هاییه که دقیقا کاراکترهای آرک های قبل فراموش نمیشن! :d
کاراکتر که هیچی! دروغ های ملت توی قسمت 9-10 انیمه هم حتی فراموش نمیشن! چه برسه به کاراکترها:-"
اگرم برگردن به داستان،خدا رو صد هزار مرتبه شکر به روش ادو تنسه ای به یاد نمیان کاراکترها! :-"
کسی که وان پیس رو دیده مطمئنا نیازی به توضیح نیست این مورد براش،ولی فکر کنم چون وان پیس رو تا یه جاهایی دیدی فقط،شاید نیاز به مثال هست! مثال بزنم آیا؟ :d

فکر کنم منظورش تاثیر هر شخصیت روی داستان اصلی باشه. ناروتو یه جورایی مثل زنجیر و بهم متصل هستش اما وان پیس یه دنیای باز داره و هر گوشه اش یه چیز جدیده که میتونه به آرک قبلی ربطی نداشته باشه.

کسی که وان پیس رو دیده مطمئنا نیازی به توضیح نیست این مورد براش،ولی فکر کنم چون وان پیس رو تا یه جاهایی دیدی فقط،شاید نیاز به مثال هست! مثال بزنم؟ :d

دقیقا

کسی که وان پیس رو دیده مطمئنا نیازی به توضیح نیست این مورد براش،ولی فکر کنم چون وان پیس رو تا یه جاهایی دیدی فقط،شاید نیاز به مثال هست! مثال بزنم آیا؟ :d

بله برعکس فهمیدی , OP رو از لجاظ کاراکتر قبول دارم ولی یکمی ( خیلی خیلی کم :d ) افراط کرده .
میستوگان , شهرش هم اسمش ادولاس ـه جایی اکسید هایی مثل هپی و شارلوت به دنیا اومدند .
خوب شما انتظار یک اتفاق فوق خفن رو از این آرک داشتی , برای این کار می تونی بری آخرین آرک که مربوط به مسابقه بزرگ جادوگران شهر فیوره رو ببینی .

@علی رضا
خوب جمله بندیت یه جوریه که کلا برداشت اشتباه میشه:-" نگاه کن،الان شهاب هم مثل من برداشت کرده:p

نه اون شهرـه نبود! :-" جایی بود که با چندتا دیگه از گروه ها یه گروهی تشکیل دادن! :d اونجا به هپی و شارلوت اشاره ای نشد :d
انتظار چیز خفنی رو اتفاقا نداشتم! :d ولی خیلی یه جوری بود مبارزاتش! :-" چطور بگم...مثل آرک های قبل،ناتسو متلاشی میشه،بعد بلند میشه،میزنه بقیه رو میترکونه،همه چی مثل روز اولش میشه :d
البته این اتفاقات توی وان پیس و ناروتو و بلیچ هم میفته ها! :d ولی نمیدونم...اونجاها منطقی تره ! شایدم چون زیاد ناکاما بازی توی این انیمه ها دیدم،ظرفیت اینجور چیزام پر شده :))

@شهاب
وان پیس هم کم تاثیر نداره ها! :d
ایس ـی که توی آراباستا وارد داستان میشه، بعد از انیس لابی مبارزه ـش رو میبینیم، بعدشم که یه آرک کامل رو ازش داشتیم!
بلک بیردی که توی جایا با لوفی کل کل میکنه و به دنبال سر لوفیه،بعد از انیس لابی شیچیبوکای میشه و الانم که یک یونکو
از آراباستا، مستر 1و2و3 و کروکودایل (و باگی هم از قبل تر) بر میگردن به داستان! باگی و مستر2 تاثیرات زیادی داشتن،یکی مثل کروکودایل هم که وارد شینسکای شد و در آینده مطمئنا باز تاثیر گذار خواهد بود
11سوپرنووا داریم،3تاشون که توی اتحاد لوفی هستند و خودت در جریان کاراشون هستی:-"
3تاشون هم کارشون رو شروع کردند،و اینا هم مطمئنا جلوتر کارای تاثیر گذار زیادی خواهند کرد! :d
یکیشون هم که زیر دست کایدو،دشمن شماره 1 اتحاد لوفی اینا میباشد،پس این هم باهاش کار خواهیم داشت :d

بقیه ی کاراکترها ، یا بهتره بگیم از جزیره ی دُرام(جزیره ی چوپر) بگیر تا جزیره ی فیشمن ها، هممون میدونیم در آینده لوفی به جنگ دولت جهانی میره! و مطمئنا یک جنگ جهانی در پیش داریم:-" پس اینا هم نقش متحدها رو بازی خواهند کرد! :-" (داستان اصلیه دیگه! :d )
طبق پیش بینی های اسوپداموس هم یحتمل انل برمیگرده :d

کم کاراکتر تاثیر گذار نداره وان پیس! یا بهتره بگیم،از بقیشون کاراکترهای تاثیر گذار توی داستان بیشتر داره! :d خیلی هاشون فعلا هستن،خیلی هاشون هم نوبتشون نشده هنوز! :-"

دیگ داستان های روی صفحه اول(غیر از موضوع انل و اون اسپویلر:-" ) و یا اشخاصی مثل
کوالا و بلامی
رو هم کار نداریم :d چون روی داستان اصلی،تاثیر گذاری ندارن...یا حداقل پیشبینی میشه تاثیری ندارن:-"
شاید به نظر بیاد،وان پیس زنجیر وار نیست،ولی اشتباه به نظر میاد:-"
کلا مخالف چیزی که گفتی میباشم:-"

@علی رضا
خوب جمله بندیت یه جوریه که کلا برداشت اشتباه میشه:-" نگاه کن،الان شهاب هم مثل من برداشت کرده:p

نه اون شهرـه نبود! :-" جایی بود که با چندتا دیگه از گروه ها یه گروهی تشکیل دادن! :d اونجا به هپی و شارلوت اشاره ای نشد :d
انتظار چیز خفنی رو اتفاقا نداشتم! :d ولی خیلی یه جوری بود مبارزاتش! :-" چطور بگم...مثل آرک های قبل،ناتسو متلاشی میشه،بعد بلند میشه،میزنه بقیه رو میترکونه،همه چی مثل روز اولش میشه :d
البته این اتفاقات توی وان پیس و ناروتو و بلیچ هم میفته ها! :d ولی نمیدونم...اونجاها منطقی تره ! شایدم چون زیاد ناکاما بازی توی این انیمه ها دیدم،ظرفیت اینجور چیزام پر شده :))
خوب کلا تو تمام ارک های انیمه رو قاطی کردی که بعد میای انتقاد می کنی نسبت ـش :d
این آرک اصلا اونی نیست که میستوگان ماسک ـش رو بر میداره ( البته نمی دونم شاید منظورت کاراکتر دیگه ای بود ولی اگر مشخصاتی که میگم داشته باشه حرف ـم داشته درسته - بیشتر صورت ـش آبی ـه مثل جلال و 5-6 تا اسلحه پشت ـش داره . ) این یک ارکی جداست و اصلا میستوگان نقشی درش نداره بجز اخر ارک , این آرک بیشتر به جلال ربط داره .
اره این همان حرفی ـه که اقا فرشاد و بقیه زدند , این به نوع برداشت خود شخص برمی گرده نه اظهار نظر کسای دیگر .

آخرین ویرایش:
منم منظورم این نبود که تو یه آرک اتفاق افتادن که :دی
کلا دلایل دلسرد شدنم از FT رو گفتم :دی

راستی بزار تو اسپویلر:-" شاید بعضی ها ندیده باشن و بخوان در آینده ببینند :دی

درسته، سه خط داستانی داره و دو تاش تا حالا انیمه شده.
مشخص نیست هنوز پروژه ی جدید هر سه خط داستانیه، یا یکیش یا کلا چیه. آخر این ماه قراره توی یه event همه چیز انیمه رو توضیح بدن، اما طبق اون تریلری که چند وقت پیش داده بودن، من حدس میزنم که هر سه خط داستانی رو میسازن. حالا یا تو یه انیمه یا تو چند تا انیمه.
در مورد دیدن F/SN فعلی، اگر نظر منو بخوای، نبینش. چون واقعا انیمه ی خوبی نیست.
---------------------------------------------------------------
بعد FSN UBW رو چی ؟ اونم نبینم ؟ چون انگار ازش خیلی تعریف کرده بودن ؟
----------------------------------------------------------------
با سلام به آنیکی های گل انیمه ای !!

میخواستم نظرتون رو در باره ی انیمه های زیر بدونم و آیا ارزش دان کردن دارند ؟
(در موردشون اطلاعات و سبکش رو میدونم ولی از لحاظ ارزش وقت گذاشتن بیشتر سوالم هست)
نظرتون و شنیده هاتون رو بگید !
yahoo_11.gif

با تشکر !
yahoo_6.gif

انیمه های :

HIGH SCHOOL DxD
DARKER THAN BLACK
FULL METAL PANIC
COWBOY BEBOB
BASILIK
CODE GEASS
ERGO PRO**XY
Rurouni Kenshin
و
انیمه ی Breserk

خوشبختانه برای همشون تورنت عالی دان کردم ولی فقط میخوام مطمعن شم لیست خوبیه ؟
و انیمه های نیاز هست حذف بشه ؟
از بین لیستی که نوشتی من Full Metal Panic و Code Geass رو کامل دیدم و Rurouni Kenshin رو بعد از 6 سال دوباره دارم نگاه میکنم . به نظر من هر سه شونو خیلی خوبن و حداقل ارزش یه بار دیدن رو دارن. برای Berserk هم من پیشنهاد میکنم مانگاش رو بخونی ، چون فیلمهاش داستان رو عوض کردن و انیمه اش هم خشونت مانگا رو نداره ولی مانگاش تیکه تیکه ی داستان رو قشنگ توضیح میده.

آخرین ویرایش:
امیر آکیبا@

متوجه منظور من نشدی :دی از نظر اتصال شخصیت ها وان پیس اصلا نزدیک به هم ناروتو نمیشه. درسته که توی آرک های مختلف ممکنه کاراکتر های مختلف رو ببینی. ولی اون کاراکتر تاثیرش برخا صفره روی آرک های دیگه. چجوری بگم. شما ایس رو توی آراباستا میبینی. در حالی مثلا، مثلا توی واتر7 اصلا این شخصیت جایی نداره. و معمولا آرکی هم برای یه شخصیت شکل نمیگیره در حالی که مثلا توی ناروتو اگر یه نفر کشته شه پشتش یکی دیگه میاد برای انتقام یا حالا هرچیز دیگه ای. دقیقا فرق ناروتو و وان پیس اینه. چون دنیای ناروتو خیلی دنیای کوچیک تر و نزدیک به هم تریه و اگه مثلا یه بدمن بیوفته پشت بندش یه نفر دیگه میره دنبالش و تک تک آرک هاش متصل به هم هست. که اونم برمیگرده به ویلین اصلی سری که آکاتسوکی بودش تا قبل از جنگ و همه به هم ربط داشتن. در حالی که وان پیس یه رنج خیلی خیلی بیشتری نسبت به ناروتو از لحاظ کاراکتر داره که ممکنه اصلا به هم ربطی هم نداشته باشن.

امیر آکیبا@

متوجه منظور من نشدی :دی از نظر اتصال شخصیت ها وان پیس اصلا نزدیک به هم ناروتو نمیشه. درسته که توی آرک های مختلف ممکنه کاراکتر های مختلف رو ببینی. ولی اون کاراکتر تاثیرش برخا صفره روی آرک های دیگه. چجوری بگم. شما ایس رو توی آراباستا میبینی. در حالی مثلا، مثلا توی واتر7 اصلا این شخصیت جایی نداره. و معمولا آرکی هم برای یه شخصیت شکل نمیگیره در حالی که مثلا توی ناروتو اگر یه نفر کشته شه پشتش یکی دیگه میاد برای انتقام یا حالا هرچیز دیگه ای. دقیقا فرق ناروتو و وان پیس اینه. چون دنیای ناروتو خیلی دنیای کوچیک تر و نزدیک به هم تریه و اگه مثلا یه بدمن بیوفته پشت بندش یه نفر دیگه میره دنبالش و تک تک آرک هاش متصل به هم هست. که اونم برمیگرده به ویلین اصلی سری که آکاتسوکی بودش تا قبل از جنگ و همه به هم ربط داشتن. در حالی که وان پیس یه رنج خیلی خیلی بیشتری نسبت به ناروتو از لحاظ کاراکتر داره که ممکنه اصلا به هم ربطی هم نداشته باشن.

البته به این نکته هم باید توجه داشت که کیشیموتو تو همون قسمت های اول ( 4 یا 5) اومد کل جهانی که ناروتو توش زندگی می کنه رو معرفی کرد و بالاخره مشخصه که تو یه چنین دنیای محدودی یه تعداد کاراکتر خاص بیشتر نمیشه تعریف کرد و اگر از یه حدی تعداد کاراکترها بیشتر بشه، باید روابط بین اون ها هم مشخص بشه ولی تو وان پیس قضیه کاملا فرق می کنه. کاراکتر ها اکثرا هیچ ارتباطی بهم ندارن اونم به خاطر سایز دنیای وان پیس هست. قبل از اینکه وارد گراند لاین بشیم، چندین تا جزیره ریز و درشت رو پشت سر می گذاریم که هر کدومشون یه تعداد کاراکتر توش دارن که به هم هیچ ربطی ندارن و بعدش هم وارد گرند لاین میشیم که ماشالله سایزش اون قدر بزرگ تعریف شده که اگه مانگاکا بخواد یه میلیون کاراکتر هم معرفی کنه (:دی) مشکلی پیش نمیاد از نظر نحوه ارتباط اون ها با یکدیگه یا اتفاقات مشترکی که ممکنه بینشون افتاده باشه.

چند بار هم اینجا دیدم که بچه ها میان ناروتو رو با وان پیس از این نظر مقایسه می کنن که هر کدوم دنیا و داستان پهناورتری داره، پس همون بهتره که کلا منطق خیلی ضعیفی هست به نظر من.

تو داستان ناروتو از اول مشخص شده که تعداد کاراکتر ها چقدرن، گروه بندی کاراکتر ها به چه صورته، دنیای اتفاق افتادن داستان چه ابعادی داره و چطوری تقسیم بندی شده ولی تو وان پیس چطور؟

تو وان پیس تعداد کاراکترها نا متنهاهی هست و هر لحظه ممکنه یه کاراکتر جدید معرفی بشه یا یکی از کاراکترهای قبلی دوباره به داستان برگرده ( که البته خیلی هم خوبه و این قدرت نویسنده رو می رسونه که می تونه برای تمام کاراکترها یه بیوگرافی و یه قیافه منحصر به فرد طراحی کنه!)، هر لحظه یه گروه جدید اضافه میشه به داستان، دنیا هم که ماشالله زمین و دریاش کم کوچیک بود، یه جزیره تو آسمون درست کردن :دی .

این ها همه بر می گرده به اون نگاه نویسنده و ویراستار (بقیه عوامل پشت مانگا).

از حرفای امیر اینطوری برداشت می کنم که میگه مثلا فلان کاراکتر تو قسمت فلان معرفی شده، بعد تو قسمت فلان معلوم شده بابای یارو مثلا :دی و این نشون دهنده زنجیروار بودن کاراکترها مثل ناروتو. اصلا این استدلال درست نیست. تو ناروتو (تمام فیلر ها رو فاکتور بگیر. بحث من مانگاس!) اتفاقات دقیقا بدون وقفه پشت سر هم میوفته. نابودی یه گروه باعث میشه که یه گروه دیگه از دل اون یا به موازات اون بوجود بیاد و داستان پیش بره. من فکر می کنم معنی زنجیره وار بودن داستان و کاراکتر ها به این معنا باشه نه به اون شکلی که تو وان پیس می بینیم.

پ.ن: البته من باید پست امیر رو نقل قول می کردم ولی چون فک می کردم پستم در ادامه حرفای شهاب باشه برای اون رو نقل قول بزنم.

واقعا ؟ خوب دیگه هرکسی یک نظر داره . من نظرم کلا باهات فرق می کنه و از قسمت 10 به این طرف و وقتی که فهمیدم شخصیت ـی که قبلا مرده ( اسمش رو نگفتم ) بر میگرده یا شخصیت هایی مثل گیلدارتز یا گری , ارزا , فرید و ... داره و شخصیت ها تا علل کاری رو که می کنند نفهمند و باید هزار تا کار بکنند , باعث میشه این انیمه برای من خوب باشه و از سایر انیمه ها متمایز بشه .
اتفاقا جنگ ها نقطه قوت انیمه هم هستند و نسبت به OP و Naruto که سعی می کنند فقط به جلو حمله کنند بدون ذره ای فکر کردن ( البته شامل بعضی کاراکتر ها مثل کاکاشی , سانجی و زورو نمیشه ) فقط میزنند نیست .
FT مطمئنا با شروع مجددش خودش رو به همه نشان میده و این همه انتقاد را از روی دوشش بر میداره .

این شونصد البته هرکی نظری داره

راجع به مبارزات منظورم مبارزات بد نیست نه

منظورم اینه که یه رون خیلی تکراری داره

ناتسو با دوستاش میجنگن ---> ناتسو نابود میشه و تا سر حد مرگ میره ---> آدم بده یکی از دوستای ناتسو رو اذیت میکنه -----> ناتسو قاطی میکنه قدرت 1000 برابر میشه و حریفش رو شکست میده

این روند مبارزات FTیه و تا جایی که من دیدم همشون اینجورین

سلام بچه ها !
(جواب ندادید ها دو صفحه ی قبل:d سوالم رو !)
{جواب بدید خوشحال میشم}

ولی حالا بماند :

میخواستم بدونم دوتا OVA های رورونو کنشین رو باید قبل از انیمه دید یا بعدش ؟
منظورم : REFLECTION و TRUST AND BETRYAL هست !

----------

راستی : در مورد فیری تیل با اینکه خیلی از دوستان گفتن نبین (فرشاد میکشه من رو;;)) 3 قسمت اول انیمه و 3 قسمت اول مانگا رو دیدم بنظرم مانگا بهتر بود ولی به قول یکی از دوستام (بازم فرشاد هست:d) میگه

اونی که از 5 قسمت اول بگی انیمه خوبه یا بده ***** میباشد !

ولی بنظرم مانگا رو ادامه میدم بهتره اگر تونستم مانگا رو تموم کنم وقتی فصل دومش اومد آپریل انیمه رو میبینم ولی با توجه به توضیحات دوستم (بازم فرشاد >:)) دراپ میشه انیمه !

-----------------

GINTAMA EPISODE 72
SECOND THROUGH
دومین بار هست این قسمت رو میبینم تو گینتاما از قسمت هایی که خیلی خوشم میاد آخرشون یک X میزارم یادم باشه دوباره ببینم این یکی از اون قسمت ها بود !
نامرد گینتوکی و زورا{نه کاتسورا} میرن تعلیم رانندگی =))مردم از خنده گینتوکی اولش زورا {نه کاتسورا} رو همچین له میکنه آدم حال میکنه !
آخرش کنار ریل قطار{واقعی نبود ریله} چه توهمی زد نامرد قشنگ یک داستان دیگه رفت جو انیمه ! خیلی باحال بود پیشنهاد میکنم ببینید !

قسمت اول این قسمت از همه بهتر بود ساداهارو عاشق یک خانم ببخشید سگ بچه دار شده بود !
من همیشه فکر میکردم ساداهارو دختر میباشد !:|
آخرش باحال بود سگ فلزی ماداو سان چیکار کرد ؟ =)) اعمال رو انجام داد !

سلام
حسنی که فری تیل داره همین سادگی و سر راست بودنشه .
من به خاطر همین دوسش دارم که موقع نگاه کردنش نه برای سرنوشت شخصیتا نگران میشدم و نه زحمت فکر کردن به معماهاش رو به خودم میدادم .
چون میدونستم نهایتاً تا آخر قسمت بعدی جوابش رو میگیرم :دی
برام زنگ تفریح بود کلاً

این شونصد البته هرکی نظری داره

راجع به مبارزات منظورم مبارزات بد نیست نه

منظورم اینه که یه رون خیلی تکراری داره

ناتسو با دوستاش میجنگن ---> ناتسو نابود میشه و تا سر حد مرگ میره ---> آدم بده یکی از دوستای ناتسو رو اذیت میکنه -----> ناتسو قاطی میکنه قدرت 1000 برابر میشه و حریفش رو شکست میده

این روند مبارزات FTیه و تا جایی که من دیدم همشون اینجورین

بزار تک تک فایت های اصلی ناتسو رو دوباره برات بگم :
Natsu Dragneel vs. Gajeel Redfox

در این مبارزه ناتسو در حال شکست بود که به وسیله اسب موشی-موشی :d به اتیش رسید ـو انرژی گرفت و تونست مبارزه رو برد .

Natsu Dragneel, Gray Fullbuster & Elfman Strauss vs. Totomaru

در اینجا ناتسو زرنگی کرد ـو اول منبع رو نابود کرد و بعد راحت مبارزه رو برد .

Natsu Dragneel & Simon vs. Fukuro

ناتسو شکست خورد .

Natsu Dragneel vs. Jellal Fernandes

ناتسو با خوردن تنروجیما تونست جلال رو شکست بده .

Natsu Dragneel & Gajeel Redfox vs. Laxus Dreyar

اگر گاجیل لحظه آخر کمک نکرده بود نتنها ناتسو نمی تونست برنده بشه بلکه می تونست به شدت صدمه ببینه و ببازه .

Natsu Dragneel vs. Erigor: Rematch

دومین برد راحت در برابر اریگور .

Natsu Dragneel & Jellal Fernandes vs. Zero

ناتسو به کمک جلال و با ترکیب قدرت خودش و جلال توانست زرو رو شکست بده .

Natsu Dragneel vs. Gildarts Clive

همون طور که انتظار میرفت , شکست خورد ( یکی از بهترین قسمت ها بود ) .

Natsu Dragneel vs. Ultear Milkovich

نتونست برنده بشه ولی گری این کار رو کرد .

Natsu Dragneel & Cana Alberona vs. Bluenote Stinger

ناتسو نقش چغندر رو بازی کرد :d .

Natsu Dragneel & Romeo Conbolt vs. Dan Straight

ناتسو با کمک رومئو که از خودش هم کوچک تر هست کمک گرفت و دن رو شکست داد . خدایی کارهای Happy خیلی خنده دار بود =))

Imitatia vs. Natsu Dragneel

ناتسو تونست راحت برنده بشه .

Natsu Dragneel vs. Midnight

ناتسو تونست با زیاد کردن انرژی از سیاه چاله آزاد بشه و چون انرژی میدنایت ( Brain 2 ) تمام شد از ناتسو شکست خورد .

Natsu Dragneel vs. Sabertooth

ناتسو هم ارگو و هم استینگ رو راحت شکست داد .
/////
انهایی که لینک رو پیدا نکردم .

Natsu Dragneel vs. God Slayer

ناتسو با اینکه یک بار شکست خورده بود ولی با خوردن اتیش طرف مقابل تونست بر اون غلبه کنه .

Natsu Dragneel vs. Second Master of Fairy Tail

ناتسو به کمک دیگر افراد و از بین رفتن قلب اصلی استاد دوم تونست با مشتش این استاد رو شکست بده .
اشکال نداره ار نخوندی ولی بدون ناتسو به هیچ وجه به شکلی که شما میگی تا حالا برنده نشده و فقط به وسیله ذهن و قدرت ایمان ـش برنده شده .

Natsu Dragneel vs. Gildarts Clive

همون طور که انتظار میرفت , شکست خورد ( یکی از بهترین قسمت ها بود ) .
یادش بخیر این قسمت رو نمیدونم چندبار دیدم ولی عالی بود...
تو یه amv هم این صحنه بود تو اون amv هر وقت به این صحنه میرسیدم هیجان زده میشدم :دی

کی میدونه قسمت چند بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or