بهترین کاراکتر گینتاما:d
هر روز بر میگردم یه بار دیگه آهنگ زورا رو گوش میدم روحم تازه میشه:d
بهترین کاراکتر گینتاما اوکیتا سوگو ـه

بهترین کاراکتر گینتاما:d
هر روز بر میگردم یه بار دیگه آهنگ زورا رو گوش میدم روحم تازه میشه:d
بهترین کاراکتر گینتاما اوکیتا سوگو ـهیعنی دست هرچی سادیسم ـه رو از پشت بسته
هیچ وقت یادم نمیره توی مایونز همین طرف , فلفل ریخته بود بعد با گینتوکی خوردنش
وقتی برگشت :shrewd: کرد منم بهش این طوری کردم :victory:
اسمش شدیدا آشنا میزنه!در مورد چیه؟این جا کسی هست که مانگای
homunculus
رو خونده باشه؟
اسمش شدیدا آشنا میزنه!در مورد چیه؟
شاید هم هومونکلوس F/Z رو میگه :d
شاید هم هومونکلوس F/Z رو میگه :dاحیانا ارتباطی به Homuculus های انیمه FMA Brotherhood نداره ؟
زودترین حالت رو نمی دونم، اما بهترین حالت رو میشه گفت 2 سال دیگه است.به نظرتون زودترین موقعی که احتمال میره سیزن 2 shingeki no kyojin ساخته بشه کی هست؟![]()
من هایپ شدم و حرف خاصی ندارمبشین این رو ببین. جدا! من تضمین میکنم که یا عاشقش میشی یا به شدت ازش متنفر میشی :biggrin1: ولی تجربه ی واقعا بی نظیریه دیدن این انیمه.
اینکه تو قسمت اول دراپ کردی، دو دلیل میتونه داشته باشه احتمالا. یکی کُند بودن روند داستان، یکی هم ظاهر انیمه و rotroscope . اولی بعید می دونم دلیلش باشه، با توجه به اینکه میدونم مثلا انیمه ی کندی مثل موشیشی رو دوست داری. در مورد دومی هم خیلی سریع بهش عادت میکنی و وقتی انیمه تموم بشه، به این نتیجه میرسی که بدون اون تکنیک نمیشد این اتمسفر سنگین رو درست کرد. ضمن اینکه هر چقدر که جلوتر میره انیمه، از rotroscope استفاده ی بهتری می کنن و کیفیت بصری انیمه بیشتر میشه.
همین کُندی بیش از حد (واقعا بعضی جاها بیش از حد) انیمه باعث میشه یه سری climax هایی که انیمه داره به طرز وحشتناکی قوی باشن. قسمت 7و 10 این انیمه رو هیچوقت فراموش نمی کنم! ضمن اینکه یه شاهکار کارگردانیه این انیمه. کار ناگاهاما تو درست کردن اتمسفر این انیمه حتی کار خودش تو موشیشی رو هم رد میکنه.
جدا بشین این انیمه رو ببین! حتی اگه خوشت نمیاد و مطمئنی که بعدش پشیمون میشی! رسما هیچ چیز دیگه ای شبیهش وجود نداره.
چند وقت پیش یه بنده خدا که داره به 70 سالگی می رسه، لیست بازی های برتر سال 2013 اش رو داده بود.بهتره اینجوری بگیم: وقتی آدم 70 ساله میشینه انیمه موئه درست میکنه، چرا ما نباید نگاه کنیم؟ :biggrin1:
الان یادم افتاد کمتر از 2 ماه دیگه منم میشم 24 سالهجوانی کجایی که گور بابات :biggrin1:
یه تعدادی مانگای spin-off از شینگکی دارن میزنن، که کاملاً نیت شون دوشیدنه. (مثل کاری که با Steins;Gate کردن). همونا رو هم می تونن به صورت OVA و ... بدن به خورد ملت:dپیش بینی دقیق که نمیشه کرد، اما میشه یه حدسایی زد. اگه فروش مانگا کم نشه و همینطوری این فروش وحشتناکش ادامه داشته باشه، و با توجه به فیلمی که واسه سال بعد قراره ازش ساخته بشه، فکر نمی کنم تا نیمه ی دوم سال 2015 خبری ازش بشه. منتهی اگه فروش مانگا کم بشه، احتمالا واسه tease کردن فروش مانگا، یه مقدار دیگه ازش رو میسازن. حتی این احتمال هم وجود داره که واسه tease کردن فیلم لایو اکشن، یه انیمه ی جدید ازش بسازن یا شاید دوباره پخشش کنن یا شاید حتی ریمیکش کنن. به هر حال قطعا توی 6 ماه آینده (زمستون و بهار) خبری ازش نخواهد بود.
واقعاً پتانسیلت برای دیدن کارهای رومنس بالاست. اون دفعه انکار کردی، اما این بار وضعیتت نشون میده جای انکار نداری:dزدم بقیه Aku No Hana هم دان شه فقط به خاطر داستان و اون "Hana go hana go" ته انیمه
Gosick هم همه قسمت هاش دان شد و تا 15 دیدم؛ احتمالا امروز تموم میشه![]()
هولی ششششت ...
حتما توی اون پست آریا که در مورد انیمه های زمستون نوشته بود دیده بودید که قرار بود یه special از Mushishi پخش بشه که دقایقی پیش پخش شده.
خُب، اما این special فقط یه بهانه بود واسه تایید فصل دوم Mushishi ! بعد از 8 سال!
همه ی دست اندر کارای انیمه ی اصلی هم ظاهرا برگشتن. علی الخصوص ناگاهاما، کارگردان! تاریخ پخش هم بهار 2014 !
احتمالا چند وقت دیگه میاد میگه :" Clannad رو هم تموم کردم ، دیگه چی تو این مایه ها هست ؟ " :dواقعاً پتانسیلت برای دیدن کارهای رومنس بالاست. اون دفعه انکار کردی، اما این بار وضعیتت نشون میده جای انکار نداری:d
هم Gosick و هم Another به شدت رومنس بودن. مخوصاً Another
خب پس تا بهار وقت دارم که فصل اول رو تموم کنم ، فعلا عجله ای نیست :dهولی ششششت ...
حتما توی اون پست آریا که در مورد انیمه های زمستون نوشته بود دیده بودید که قرار بود یه special از Mushishi پخش بشه که دقایقی پیش پخش شده.
خُب، اما این special فقط یه بهانه بود واسه تایید فصل دوم Mushishi ! بعد از 8 سال!
همه ی دست اندر کارای انیمه ی اصلی هم ظاهرا برگشتن. علی الخصوص ناگاهاما، کارگردان! تاریخ پخش هم بهار 2014 !
![]()
هیچ کدوم :dیه سوال لطفا کسی که 3 تا انیمه رو دیده پاسخ بده F/Z:
1.درحد Death note/code geas هست
2.از اونا بهتره
3.از اونا چند لول پایین تره
اخه هنوز f/zرو ندیدم میخوام ببینم در چه حده
یکی جواب بده ممنون میشم...یادش بخیر این قسمت رو نمیدونم چندبار دیدم ولی عالی بود...
تو یه amv هم این صحنه بود تو اون amv هر وقت به این صحنه میرسیدم هیجان زده میشدم
کی میدونه قسمت چند بود؟
ببخشید :d قسمت 99 ـه .یادش بخیر این قسمت رو نمیدونم چندبار دیدم ولی عالی بود...
تو یه amv هم این صحنه بود تو اون amv هر وقت به این صحنه میرسیدم هیجان زده میشدم
کی میدونه قسمت چند بود؟
Gosick شخصیت پردازی ـش خداس واسه همین خوشم میادواقعاً پتانسیلت برای دیدن کارهای رومنس بالاست. اون دفعه انکار کردی، اما این بار وضعیتت نشون میده جای انکار نداری:d
هم Gosick و هم Another به شدت رومنس بودن. مخوصاً Another
Clannad چیه دیگهاحتمالا چند وقت دیگه میاد میگه :" Clannad رو هم تموم کردم ، دیگه چی تو این مایه ها هست ؟ " :d
هایپ که نه! موشیشی مال سال 2005 ، 2006 ئه! مسئله اینه که با وجودی که موشیشی واسه منم (مثل خیلی های دیگه) جزو بهترین کاراییه که تو زندگیم دیدم، اما فکر نمی کنم کار درستی باشه که اینجا به یکی توصیه کنیم بشینه نگاهش کنه. چون اکثر ماها اینجا عادت داریم که انیمه رو ظرف چند روز پشت سر هم ماراتن وار ببینیم. در صورتی که موشیشی یه کار اپیسودیکه و اصلا یه داستان عادی با یه نقطه شروع و پایان نداره.
من خودم یادمه دیدن موشیشی واسم تو بار اول، نزدیک به دو ماه طول کشید و بعد از اینکه تموم هم شد، توی هارد دیسکم نگهش داشتم (معمولا انیمه ای که تموم بکنم رو میریزم تو هارد اکسترنالم واسه آرشیو یا پاکش می کنم کلا) و هنوز هم که هنوزه هر از چند گاهی یکی از قسمتاشو به صورت رندوم نگاه می کنم.
بعد یه نکته ی دیگه هم هست اینه که باید قبول کنیم که خیلی از ما انیمه فن ها، انیمه میبینیم واسه fun. یا بهتره بگم popcorn fun! که البته چیز بدی هم نیست. یه داستان هیجان انگیز، انیمیشن های رنگارنگ و خفن، کمدی، اکشن و ... . در صورتی که یه انیمه مثل موشیشی هیچکدوم از اینا رو نداره. موشیشی یه کار به شدت اتمسفریکه. نوع طراحی، کارگردانی و موسیقی که استفاده شده واسه اینه که به همراه حس و حال خاصی که داستان هر قسمت داره، یه اتمسفر قوی درست کنه که موفق هم شده. به خاطر همینم هست که موشیشی یه شاهکاره، چون این کارش رو عالی انجام میده. ضمن اینکه موشیشی احتمالا بهترین انیمه، توی روایت داستان های اپیسودیکه.
کسی میتونه اون لذت لازم رو از موشیشی ببره که ریتم کند انیمه (هم توی هر قسمت و هم توی کلیت انیمه) رو قبول کنه و ازش چیزی نخواد که نیست، که این با اینکه یه نفر بخواد بشینه موشیشی رو طی چند روز ماراتن وار ببینه، در تضاده.
یعنی اصلا این F/Z با اون دوتا انیمه قابل مقایسه نیست!!:d یعنی سبکا زمین تا زیر زمین فاصله داره:dولی حتما ببین. جزو انیمه هایی هست که یه انیمه باز باید دیده باشه!!یه سوال لطفا کسی که 3 تا انیمه رو دیده پاسخ بده F/Z:
1.درحد Death note/code geas هست
2.از اونا بهتره
3.از اونا چند لول پایین تره
اخه هنوز f/zرو ندیدم میخوام ببینم در چه حده
اصلا F/Z سبکش به کل با این دو تا فرق داره و نمیشه مقایسه کرد کدوم بهتره
ولی یه چیزی رو بهت میگم : F/Z تو سبک خودش ( اگه نگیم بهترین ) جزو بهترین ها هست