Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بهترین کاراکتر گینتاما:d
هر روز بر میگردم یه بار دیگه آهنگ زورا رو گوش میدم روحم تازه میشه:d

بهترین کاراکتر گینتاما اوکیتا سوگو ـه =)) یعنی دست هرچی سادیسم ـه رو از پشت بسته =)) هیچ وقت یادم نمیره توی مایونز همین طرف , فلفل ریخته بود بعد با گینتوکی خوردنش =)) وقتی برگشت :shrewd: کرد منم بهش این طوری کردم :victory:

بهترین کاراکتر گینتاما اوکیتا سوگو ـه =)) یعنی دست هرچی سادیسم ـه رو از پشت بسته =)) هیچ وقت یادم نمیره توی مایونز همین طرف , فلفل ریخته بود بعد با گینتوکی خوردنش =)) وقتی برگشت :shrewd: کرد منم بهش این طوری کردم :victory:

سوگو شبا میخواد بخوابه جنازه های هیجیکاتا رو میشماره تا خوابش ببره:)) ابر سادیسم انیمه ایه:d
این جا کسی هست که مانگای
homunculus
رو خونده باشه؟
اسمش شدیدا آشنا میزنه!در مورد چیه؟

خدا ترین شوخی که در مورد Death Note شنیدم =))
یه روز نیئر داشته با اسباب بازی هاش بازی می‌کرده؛ یهو یکی میاد می‌گه: "یه کیــــرای جدید ظهور کرده بدو باید تا شهر رو به هم نریخته دستگیرش کنی" نیئر می‌گه: "خفه شو بابا دفعه قبلی خودم هم نفهمیدم لایت رو چجوری دستگیر کردم"
:lol:

به نظرتون زودترین موقعی که احتمال میره سیزن 2 shingeki no kyojin ساخته بشه کی هست؟ :(
زودترین حالت رو نمی دونم، اما بهترین حالت رو میشه گفت 2 سال دیگه است.
هاجیمه-چان گفته می خواد حدود 2.5 سال دیگه مانگا رو تموم کنه. البته اگر بعداً دبه در نیاره:d

بشین این رو ببین. جدا! من تضمین میکنم که یا عاشقش میشی یا به شدت ازش متنفر میشی :biggrin1: ولی تجربه ی واقعا بی نظیریه دیدن این انیمه.
اینکه تو قسمت اول دراپ کردی، دو دلیل میتونه داشته باشه احتمالا. یکی کُند بودن روند داستان، یکی هم ظاهر انیمه و rotroscope . اولی بعید می دونم دلیلش باشه، با توجه به اینکه میدونم مثلا انیمه ی کندی مثل موشیشی رو دوست داری. در مورد دومی هم خیلی سریع بهش عادت میکنی و وقتی انیمه تموم بشه، به این نتیجه میرسی که بدون اون تکنیک نمیشد این اتمسفر سنگین رو درست کرد. ضمن اینکه هر چقدر که جلوتر میره انیمه، از rotroscope استفاده ی بهتری می کنن و کیفیت بصری انیمه بیشتر میشه.
همین کُندی بیش از حد (واقعا بعضی جاها بیش از حد) انیمه باعث میشه یه سری climax هایی که انیمه داره به طرز وحشتناکی قوی باشن. قسمت 7و 10 این انیمه رو هیچوقت فراموش نمی کنم! ضمن اینکه یه شاهکار کارگردانیه این انیمه. کار ناگاهاما تو درست کردن اتمسفر این انیمه حتی کار خودش تو موشیشی رو هم رد میکنه.
جدا بشین این انیمه رو ببین! حتی اگه خوشت نمیاد و مطمئنی که بعدش پشیمون میشی! رسما هیچ چیز دیگه ای شبیهش وجود نداره.
من هایپ شدم و حرف خاصی ندارم:دی
بهتره اینجوری بگیم: وقتی آدم 70 ساله میشینه انیمه موئه درست میکنه، چرا ما نباید نگاه کنیم؟ :biggrin1:
الان یادم افتاد کمتر از 2 ماه دیگه منم میشم 24 ساله :( جوانی کجایی که گور بابات :biggrin1:
چند وقت پیش یه بنده خدا که داره به 70 سالگی می رسه، لیست بازی های برتر سال 2013 اش رو داده بود.
جزئیات در این حد بود که مثلاً AC IV نسبت به DNA سری AC چه طور بوده و اینا:d
یه مدتی بود به خاطر گرفتاری خیلی کم طرف Game می رفتم. لیست این بابا رو که دیدم فوراً اپلیکشن Rayman رو باز کردم و چند مرحله بازی کردم:))

پیش بینی دقیق که نمیشه کرد، اما میشه یه حدسایی زد. اگه فروش مانگا کم نشه و همینطوری این فروش وحشتناکش ادامه داشته باشه، و با توجه به فیلمی که واسه سال بعد قراره ازش ساخته بشه، فکر نمی کنم تا نیمه ی دوم سال 2015 خبری ازش بشه. منتهی اگه فروش مانگا کم بشه، احتمالا واسه tease کردن فروش مانگا، یه مقدار دیگه ازش رو میسازن. حتی این احتمال هم وجود داره که واسه tease کردن فیلم لایو اکشن، یه انیمه ی جدید ازش بسازن یا شاید دوباره پخشش کنن یا شاید حتی ریمیکش کنن. به هر حال قطعا توی 6 ماه آینده (زمستون و بهار) خبری ازش نخواهد بود.
یه تعدادی مانگای spin-off از شینگکی دارن میزنن، که کاملاً نیت شون دوشیدنه. (مثل کاری که با Steins;Gate کردن). همونا رو هم می تونن به صورت OVA و ... بدن به خورد ملت:d

زدم بقیه Aku No Hana هم دان شه فقط به خاطر داستان و اون "Hana go hana go" ته انیمه :دی
Gosick هم همه قسمت هاش دان شد و تا 15 دیدم؛ احتمالا امروز تموم می‌شه :((
واقعاً پتانسیلت برای دیدن کارهای رومنس بالاست. اون دفعه انکار کردی، اما این بار وضعیتت نشون میده جای انکار نداری:d
هم Gosick و هم Another به شدت رومنس بودن. مخوصاً Another

هولی ششششت ...

حتما توی اون پست آریا که در مورد انیمه های زمستون نوشته بود دیده بودید که قرار بود یه special از Mushishi پخش بشه که دقایقی پیش پخش شده.
خُب، اما این special فقط یه بهانه بود واسه تایید فصل دوم Mushishi ! بعد از 8 سال!

همه ی دست اندر کارای انیمه ی اصلی هم ظاهرا برگشتن. علی الخصوص ناگاهاما، کارگردان! تاریخ پخش هم بهار 2014 !

ncRCZQy.jpg

یه سوال لطفا کسی که 3 تا انیمه رو دیده پاسخ بده F/Z:
1.درحد Death note/code geas هست
2.از اونا بهتره
3.از اونا چند لول پایین تره
اخه هنوز f/zرو ندیدم میخوام ببینم در چه حده

هولی ششششت ...

حتما توی اون پست آریا که در مورد انیمه های زمستون نوشته بود دیده بودید که قرار بود یه special از Mushishi پخش بشه که دقایقی پیش پخش شده.
خُب، اما این special فقط یه بهانه بود واسه تایید فصل دوم Mushishi ! بعد از 8 سال!

همه ی دست اندر کارای انیمه ی اصلی هم ظاهرا برگشتن. علی الخصوص ناگاهاما، کارگردان! تاریخ پخش هم بهار 2014 !

خیلی عالی تر میشه اگر بعد از این حتما فصل دوم Aku no hana رو هم تایید کنند .

واقعاً پتانسیلت برای دیدن کارهای رومنس بالاست. اون دفعه انکار کردی، اما این بار وضعیتت نشون میده جای انکار نداری:d
احتمالا چند وقت دیگه میاد میگه :" Clannad رو هم تموم کردم ، دیگه چی تو این مایه ها هست ؟ " :d
هولی ششششت ...

ncRCZQy.jpg
خب پس تا بهار وقت دارم که فصل اول رو تموم کنم ، فعلا عجله ای نیست :d

2.از اونا بهتره
هیچ کدوم :d
اصلا F/Z سبکش به کل با این دو تا فرق داره و نمیشه مقایسه کرد کدوم بهتره
ولی یه چیزی رو بهت میگم : F/Z تو سبک خودش ( اگه نگیم بهترین ) جزو بهترین ها هست

Gosick شخصیت پردازی ـش خداس واسه همین خوشم میاد :دی بعد هم همچین هم رومنس نیست دیگه:دی
Another هم که همش سر و دست و کله قطع می‌شد خون فواره می‌کرد می‌ریخت رو در و دیوار :دی هیچ رومنسی توش نداشت :دی
احتمالا چند وقت دیگه میاد میگه :" Clannad رو هم تموم کردم ، دیگه چی تو این مایه ها هست ؟ "
:d
Clannad چیه دیگه :دی

هایپ که نه! موشیشی مال سال 2005 ، 2006 ئه! مسئله اینه که با وجودی که موشیشی واسه منم (مثل خیلی های دیگه) جزو بهترین کاراییه که تو زندگیم دیدم، اما فکر نمی کنم کار درستی باشه که اینجا به یکی توصیه کنیم بشینه نگاهش کنه. چون اکثر ماها اینجا عادت داریم که انیمه رو ظرف چند روز پشت سر هم ماراتن وار ببینیم. در صورتی که موشیشی یه کار اپیسودیکه و اصلا یه داستان عادی با یه نقطه شروع و پایان نداره.
من خودم یادمه دیدن موشیشی واسم تو بار اول، نزدیک به دو ماه طول کشید و بعد از اینکه تموم هم شد، توی هارد دیسکم نگهش داشتم (معمولا انیمه ای که تموم بکنم رو میریزم تو هارد اکسترنالم واسه آرشیو یا پاکش می کنم کلا) و هنوز هم که هنوزه هر از چند گاهی یکی از قسمتاشو به صورت رندوم نگاه می کنم.

بعد یه نکته ی دیگه هم هست اینه که باید قبول کنیم که خیلی از ما انیمه فن ها، انیمه میبینیم واسه fun. یا بهتره بگم popcorn fun! که البته چیز بدی هم نیست. یه داستان هیجان انگیز، انیمیشن های رنگارنگ و خفن، کمدی، اکشن و ... . در صورتی که یه انیمه مثل موشیشی هیچکدوم از اینا رو نداره. موشیشی یه کار به شدت اتمسفریکه. نوع طراحی، کارگردانی و موسیقی که استفاده شده واسه اینه که به همراه حس و حال خاصی که داستان هر قسمت داره، یه اتمسفر قوی درست کنه که موفق هم شده. به خاطر همینم هست که موشیشی یه شاهکاره، چون این کارش رو عالی انجام میده. ضمن اینکه موشیشی احتمالا بهترین انیمه، توی روایت داستان های اپیسودیکه.
کسی میتونه اون لذت لازم رو از موشیشی ببره که ریتم کند انیمه (هم توی هر قسمت و هم توی کلیت انیمه) رو قبول کنه و ازش چیزی نخواد که نیست، که این با اینکه یه نفر بخواد بشینه موشیشی رو طی چند روز ماراتن وار ببینه، در تضاده.

بابت تاخیر عذر خواهی میکنم.;)
باهات موافقم. چون من میخواستم تو یه هفته تمومش کنم. برای همین خیلی سریع دیدمش. واسه همین بهم اونقدرا نچسبید!! ولی همچنان یک انیمه ی خیلی خوب میدونمش....

2.از اونا بهتره
یعنی اصلا این F/Z با اون دوتا انیمه قابل مقایسه نیست!!:d یعنی سبکا زمین تا زیر زمین فاصله داره:dولی حتما ببین. جزو انیمه هایی هست که یه انیمه باز باید دیده باشه!!

اصلا F/Z سبکش به کل با این دو تا فرق داره و نمیشه مقایسه کرد کدوم بهتره
ولی یه چیزی رو بهت میگم : F/Z تو سبک خودش ( اگه نگیم بهترین ) جزو بهترین ها هست

شک نکن تو سبک خودش بهترینه

Mononoke Hime رو دیدم. باید بگم شاهکار بود:xخیلی باهاش حال کردم.
Rurouni Kenshin New Kyoto Arc :
آقا اینو نبینین.... نبین آقا:d یعنی در مقابل خود انیمه, شکست بود(البته نظر منه هااا)
چقدر تغییرات داشت نسبت به انیمه!!
الان میخوام Grave Of Firefliesرو ببینم.

بچه ها نظرتون راجع به Darker Than Black چیه؟ میخوام دان کنم.

آخرین ویرایش:
y2umunu2.jpg

همینجوری الکی اسکرین شات گرفتم گفتم بزارم اینجا:دی...این شخصیت *** یا kon[:دی] خعلی جوکه...داستانم عجیب داره باحال میشه...
Bleach 1-116
این باونتوهاهم اومدن و رفتند:دی..خداییش این کاریا زد نابود کرد منو با اون تفکراتش ک قبل از مرگ داشت رو میکرد...
الآنم ک این اکاراها [ها!!؟؟:دی]اومدن جریان خوب داره پیش میره ولی یَک حسی بهم میگه چ ایچیگو اصن ربطی به این موجودات نداره‌...نه اینا و نه وایزاردا!
کلاً بعد از چندروز درس خوندن چسبید...:دی
ybedu5yg.jpg

جریان چیه؟؟؟یَک پُست؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or