Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خُب، اما این special فقط یه بهانه بود واسه تایید فصل دوم Mushishi ! بعد از 8 سال!

45535625715132380514.jpg
40916274026021594684.jpg

78689712104440920449.jpg
80391290043404240728.jpg

68020712546581468845.jpg
02045975705649035401.jpg

32060841433952306812.jpg
38574264045304724244.jpg

43837209888006923976.jpg
16180284396978004672.jpg

41368267021150564076.jpg

Otoko no Roman

Mononoke Hime رو دیدم. باید بگم شاهکار بود:xخیلی باهاش حال کردم.

الان میخوام Grave Of Firefliesرو ببینم.

شاهدخت مونونوکه عالیههههههه , یعنی باید بر دستان استاد میازاکی بوسه زد . استاد خیلی نامردی چرا بازنشست کردی خودت رو؟ دیگه کی برامون شاهکار بسازه؟!:((:((

این گورستان کرم های شب تاب رو اگه افسردگی , میل به خودکشی , ناراحتی قلبی و از این دست مشکلات داری پیشنهاد میکنم نبینی , چون داستانش مخصوصا پایانش داغونت میکنه! :((

یه نگا کردم، دیدم که بله، برای انیمه ی From Up on Poppy Hill استاد هم همین داستان بودش، تا تو امریکا پخش نشد، خبری از بلوری ـش هم نشد. یعنی تقریباً یک سال طول کشید.
البته خلیل ساما، این فیلم From Up on Poppy Hill مال اون میازاکی معروف (هایاتو میازاکی) نیست. مال پسرشه (گورو میازاکی) که هنوز خیلی کار داره بشه باباش :دی
یکی میتونه چندتا انیمه شونن که اخیرا اومده رو معرفی کنه :دی؟ کلا کار جدی ولی در حین حال جالب و قشنگی میخوام باشه غیر از SOA و SNK.
الان دو تا شونن خیلی خفن داره پخش میشه. یکی Hunter x Hunter و یکی هم Hajime no Ippo که به نظر من جفتشون از SnK و بخصوص SAO بهترن. ولی خب واسه رسیدن به پخش تو این دو تا، واسه هر کدوم حدود 100 قسمت باید ببینی. چیزای دیگه هم هست. مثلا فصل دوم Magi که من فصل اولشو بعد چند قسمت ول کردم، چون به طرز عجیبی مانگا رو می پیچوند! یه سری کارای ورزشی مثل Kuroku no Baske و اون انیمه ی بیس بال و دوچرخه سواری هم هستن که من نمی بینم ولی بعضی از بچه ها می بینن و مثل اینکه خوب هم هستن. به خصوص کوروکو.
Log Horizon هم هست که مثل SAO داستانش در مورد گیر کردن تو یه بازی MMO ـه و اینم من هنوز شروع نکردم.
اما به نظر من واسه تنوع هم که شده، بشین Silver Spoon رو ببین. اینم از یه مانگای خیلی معروف شونن ساخته شده (مانگاکای فولمتال الکمیست) ولی اکشن نیست. کمدی/ Slice of Life ـه ولی خیلی خوبه :دی
یه سوال لطفا کسی که 3 تا انیمه رو دیده پاسخ بده F/Z:
1.درحد Death note/code geas هست
2.از اونا بهتره
3.از اونا چند لول پایین تره
اخه هنوز f/zرو ندیدم میخوام ببینم در چه حده
به نظر من F/Z از جفتشون بهتره اما همونطور که بقیه بچه ها هم گفتن، اساسا انیمه ی متفاوتیه. اون دو تا شونن هستن ولی F/Z خیلی بزرگسالانه تره. اگه یه انیمه ی هیجانی مثل کد گیس و دث نوت میخوای بهتره Kaiji و Attack on Titan ببینی.
خیلی عالی تر میشه اگر بعد از این حتما فصل دوم Aku no hana رو هم تایید کنند .
موشیشی قراره split cour باشه. یعنی مثل silver spoon بین دو فصلش، یه فصل فاصله باشه. یعنی 12 قسمت تو بهار و 12 قسمت تو پاییز. پس میشه گفت تا زمستون انتظارشو نداشته باش! اما خب وقتی یه انیمه ای مثل موشیشی (که قطعا به مزاج اتاکوهای ژاپنی این دوره زمونه سازگار نیست) بعد از 8 سال، فصل دومش ساخته میشه، میتونیم امیدوار باشیم که از Aku no Hana هم ساخته بشه:دی
این که هیچی. من الان ته دلم امیدواری درست شده واسه Baccano S2 ، Durarara S2 ، Spice & Wolf S3 ، Claymore S2 و ... :دی

16180284396978004672.jpg

Otoko no Roman

راستی این انیمه رو دیدی خودت ؟ :دی این اولین انیمه ای بود که دیدم که سبک کمدی خاصی داشت که بعد ها تو این تاپیک با بچه ها به اون سبک می گفتیم کمدی توالتی :دی بعدش که گینتاما (سر دسته ی کمدی های توالتی :دی) و Level -E و Azazel San و Daily Lives of High School Boys و این انیمه های جدید تر رو که دیدم اینو تقریبا فراموش کرده بودم ولی الان که عکس ازش گذاشتی یادش افتادم. خیلی باحال بود :دی

اگه فهمیدی به منم بگو :دی

من کشف کردم مشکل چیه باید به مدیر ها بگیم درست کنن !

اینطوریه قضیه :

هرکی توی این تاپیک پستی بده به نوشته هاش اضافه نمیشه !
امتحان کنید مثلا نوشتتون 100 تا هست اینجا پستی بزارید اضاف نمیشه و حساب نمیشه ولی تو تاپیک دیگه پست بزارید اضاف میشه ! :d

نمیدونم عمدیه یا نه !

سلام
هرکی توی این تاپیک پستی بده به نوشته هاش اضافه نمیشه !
امتحان کنید مثلا نوشتتون 100 تا هست اینجا پستی بزارید اضاف نمیشه و حساب نمیشه ولی تو تاپیک دیگه پست بزارید اضاف میشه !
:d

نمیدونم عمدیه یا نه !
عقل کلا نوشته های گفتگوی آزاد کلاً محاسبه نمیشه :دی اینو که نوشته بودن یه جایی که جلو چشم همه باشه . قوانین بود فکر کنم

سلام

سلام

عقل کلا نوشته های گفتگوی آزاد کلاً محاسبه نمیشه :دی اینو که نوشته بودن یه جایی که جلو چشم همه باشه . قوانین بود فکر کنم
اونو ک خودمم میدونم ولی این ادم جاهای دیگه‌هم پست داده‌ها!!!:دی...
ویرایش:الآن ک دیدم فهمیدم اصن این ادم توی همین تاپیک داره زندگی میکنه:دی.
پ.ن:پرهام من قوانین این انجمنو بعد از اون دوتا اخطار کذایی ک دادی دیگه از خود مدیرکلا هم بهتر بلدم:دی.
یعنی حال میکنم این ایچیگو هر چقدر کتک میخوره بازم مثل مرد پا میشه یَتا زنپوگانگتسو میزنه باز...:دی...خعلی مرده این پسر:دیجون میده واسه دعواهای خیابونی برش داری ببریش:دی.

Magi قسمت جدیدش اومد

چرا این ژاپنیا با احساسات ما بازی میکنن؟ -__-

دیگه این قسمت خود عالاجین (؟) هم تعجب کرد که طرف پسره یا دختر

جنگ باحالی داشتن امیدوار بودم عالاجین (؟) نابود بشه اما نشد Pff

این سنگه کا Magi ها رو دستشون میزارن که شناخته نشن نمیشد یه جا دیگه بزارن که دیده نشه؟ -__-

دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟

لطفا یکی به من بگه که کدوم احمقایی مانگاکاهای Manga of the Dead هستن؟؟

نگفتم کدوم احمقی چون فک کنم چندتا مانگاکا داره که هر قسمت سبک کشیدن مانگا فرق میکنه

واقعا مزخرفه حالم بد شد. حسی که بهم میده اینه که یه آدم روان پریش مانگاکای این بوده

هرکی تونست بیشتر از 4 چپتر تحملش کنه خیلی مرده. من خودم 8 چپترش رو خوندم الان دیوانه شدم

دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟

لطفا یکی به من بگه که کدوم احمقایی مانگاکاهای Manga of the Dead هستن؟؟

نگفتم کدوم احمقی چون فک کنم چندتا مانگاکا داره که هر قسمت سبک کشیدن مانگا فرق میکنه

واقعا مزخرفه حالم بد شد. حسی که بهم میده اینه که یه آدم روان پریش مانگاکای این بوده

هرکی تونست بیشتر از 4 چپتر تحملش کنه خیلی مرده. من خودم 8 چپترش رو خوندم الان دیوانه شدم

خدایی دستت درد نکنه فرشاد !
به این میگن دوست !
چون میدونه چه سبک مانگایی من دوست دارم تا لینکش رو دادی رفتم 4 چپتر و چپتر the children among dead رو خوندم حالت gross داره خیلیــــــــــــي باحاله !
دقیقا مانگایی که میخوام سبکش مثل Ultra gash inferno خشن کثیف سیاه و gross میباشد !

کلا خوشم میاد بزارید همین چپتر کودکان در میان مردگان رو بگم :

خواهر و برادر کوچک با پدرشان زندگی میکنند مادرشان هم زامبی شده و یک سگ کوچولو آروم هم دارن !
بابا که دل نداره همسرش رو اینطوری ببینه خودش رو مثل همسرش قفل میکنه همونجایی که زنش هست و به بچه هاش میگه بردی اتاق دیگه بعد بابا خودش رو میده مامان بخوره
بعد بچه ها بعد از دوروز میان میبینن مادر باباشون مثل اسکلت شدن و گشنشون هست خواهر 10 ساله به برادر 8 ساله میگه چی بدیم بخورن هیچی نداریم بخوریم بعد با هم تصمیم میگیرن سگ رو بکشن تا مامان بابا بخورن خیلی ناراحت شد پسره و حتی گریه کرد که چرا سگم رو کشتید و بیچاره اون دو بچه سگ رو دادن بابا مامان بخورن و ......

اینم لینکش همین چپتر خیلیــــــــــــــــــــي gross میزنه :

z_062b.png
z_063.png
z_064.png
z_065.png

PS: کلی دنبال مانگاکا و .... گشتم نبود تو نت فرشاد !

آخرین ویرایش:
از دست دادن یکی از بهترین دوستای خوبمون رو به همه تسلیت میگم

دوست خیلی کاوایی بود. اسم خیلی کاوایی هم داشت

باشد که یادش گرامی باشد دوست خوبمون Nyaa

خدایی دستت درد نکنه فرشاد !
به این میگن دوست !
چون میدونه چه سبک مانگایی من دوست دارم تا لینکش رو دادی رفتم 4 چپتر و چپتر the children among dead رو خوندم حالت gross داره خیلیــــــــــــي باحاله !
دقیقا مانگایی که میخوام سبکش مثل Ultra gash inferno خشن کثیف سیاه و gross میباشد !

کلا خوشم میاد بزارید همین چپتر کودکان در میان مردگان رو بگم :

خواهر و برادر کوچک با پدرشان زندگی میکنند مادرشان هم زامبی شده و یک سگ کوچولو آروم هم دارن !
بابا که دل نداره همسرش رو اینطوری ببینه خودش رو مثل همسرش قفل میکنه همونجایی که زنش هست و به بچه هاش میگه بردی اتاق دیگه بعد بابا خودش رو میده مامان بخوره
بعد بچه ها بعد از دوروز میان میبینن مادر باباشون مثل اسکلت شدن و گشنشون هست خواهر 10 ساله به برادر 8 ساله میگه چی بدیم بخورن هیچی نداریم بخوریم بعد با هم تصمیم میگیرن سگ رو بکشن تا مامان بابا بخورن خیلی ناراحت شد پسره و حتی گریه کرد که چرا سگم رو کشتید و بیچاره اون دو بچه سگ رو دادن بابا مامان بخورن و ......

اینم لینکش همین چپتر خیلیــــــــــــــــــــي gross میزنه :

z_062b.png
z_063.png
z_064.png
z_065.png

PS: کلی دنبال مانگاکا و .... گشتم نبود تو نت فرشاد !

بردیا از ته دل آرزو میکنم با این سلیقت بری به جهنم -__-

خیلی مزخرفه خیلیییی

اسم مانگاکاهاش رم من کورم نمیبینم تو چرا نمیبینی اول هر قسمت نوشته؟

حدسم درست بود همه قسمتا برا مانگاکاهای مختلف بوده و هرکدومشون داستانای کوتاهن و ادامه دیگه ندارن خدارو شکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or