منم آکو نو هانا رو دراپ کردم (البته از قسمت اول) بعد یه نگاه فرز هم به مانگاش انداختم. به نظر میومد که بیشتر از داستان، روند تکامل (یا شاید سقوط) کاراکترها باعث جذابیت این بشه.
از اسم داستان میشه حدس زد که آخرش پسره قراره به چه روزی بیافته
میخواستم نظرتون رو در باره ی انیمه های زیر بدونم و آیا ارزش دان کردن دارند ؟
(در موردشون اطلاعات و سبکش رو میدونم ولی از لحاظ ارزش وقت گذاشتن بیشتر سوالم هست)
نظرتون و شنیده هاتون رو بگید !
:-*
با تشکر !
:bighug:
انیمه های :
HIGH SCHOOL DxD
DARKER THAN BLACK
FULL METAL PANIC
COWBOY BEBOB
BASILIK
CODE GEASS
ERGO PRO**XY
Rurouni Kenshin
و
انیمه ی Breserk
خوشبختانه برای همشون تورنت عالی دان کردم ولی فقط میخوام مطمعن شم لیست خوبیه ؟
و انیمه های نیاز هست حذف بشه ؟
HIGH SCHOOL DxD
اچی ـه. من اچی باز نیستم. اما اونایی که اچی بازن شاید بتونن بگن به درد می خوره یا نه. من فکر می کنم تریپ just about b00b و اینا باشه.
DARKER THAN BLACK
FULL METAL PANIC
CODE GEASS
ERGO PRO**XY
رو حتماً ببین. اما این آخری ـه یه کم ممکنه پس زننده باشه. یعنی اتمسفرش کمی متفاوت با 3 تای بالایی ـه. اما قطعاً ارزش دیدن داره.
COWBOY BEBOB
نوستالژی بازها میگن دهه ی 80 و 90 دوران طلایی انیمه بوده. (من نمی دونم بوده یا نه) و کابوی گل سر سبد اون دورانه (برای خیلی ها)
Rurouni Kenshin
حتماً ببین. OVA ها رو هم بعدش ببین. داستان از قسمت شصت و خرده ای فیلر میشه
Breserk
شدیداً توصیه میشه دیدنش. به صورت طبیعی خود به خود بعدش میری مانگاشُ می خونی، بعد هم میرسی به جایی که مانگا دیگه نیومده. بعد میای اینجا ما رو فحش میدی
BASILIK
فیلم شینوبی رو دیدی؟ این همونه.
من خیلی از فرهنگ و تاریخ ژاپن خبر ندارم. اما میگن بر خلاف نینجاهای توی ناروتو، در واقعیت نینجا آدم های چرک و منفوری بودن. نینجاها توی این انیمه دقیقاً همین شکلی هستن.
برای آدم هایی مثل من که به هیناتا و میزوکاگه عادت داشتن، دیدن این انیمه ممکن نبود
دقیقا. اپنینگ ها که جفتی جملات آلمانی دارن. Flugel der Freihet که میشه بال های آزادی یا مثلا همون Jager ییگر میشه شکارچی به زبون آلمانی و الی آخر. اون اول اپنینگ اولی هم آلمانی هست. کلا دمشون گرم برای منی که آلمانی بلدم و میخونم این خیلی حال داد که انیمه مورد علاقم تا میتونسه از آلمانی ها استفاده کرده
کلا الان فکر میکنم 70 درصد crew آلمانی هستند. کریستا لنز، رینر براون، برتولت هوور، ارن ییگر و آرمین آرلت رو مطمئنم آلمانی ان. ژان کریستن فرانسویه. اروین اسمیت هم میخوره امریکایی/کانادایی.
اینجا فقط Levi میمونه. Levi تا اینجا که من خوندم مربوط میشه به Hebrew Bible که یه جورایی Jewish Bible هستش و میشه گفت یه جورایی اسم مربوط به اسرائیل و اون دور ور هستش.
لوی اسم اخوی یوسف بوده. اما نمی دونم این لوی همون لوی ـه یا نه.
اما بدتر از این که کست کار باید اروپایی/آمریکایی باشن، لوس بازی های توی فیلم های ژاپنی ـه. تقریباً هر فیلم ژاپنی که من دیدم و ربطی به سامورایی ها نداشته
مقدار زیادی حرکات جلف و لوس توش بوده
این از ژاپنی کردن کاراکترهای اروپایی هم ترسناک تره.
واقعا!! طرف داره phd عمران میگیره اومده اینجا در مورد کاراکترای گوگولی حرف میزنه!
من خودم یادمه دیدن موشیشی واسم تو بار اول، نزدیک به دو ماه طول کشید و بعد از اینکه تموم هم شد، توی هارد دیسکم نگهش داشتم (معمولا انیمه ای که تموم بکنم رو میریزم تو هارد اکسترنالم واسه آرشیو یا پاکش می کنم کلا) و هنوز هم که هنوزه هر از چند گاهی یکی از قسمتاشو به صورت رندوم نگاه می کنم.
-------------------------------------------------
این TOP20 انیمه هایی که توی 2013 دیدم. حالا شاید بعدا بشینم یه لیست کاملتر با عکس و توضیحات اضافه کنم، ولی خیلی بعیده
1- Shin Sekai Yori
2- Aku no Hana
3- Space Battleship Yamato 2199
4- Wolf Children
5- Hunter x Hunter
6- Space Brothers
7- Death Billiards
8- Uchouten Kazoku
9- Kyousougiga
10- One Piece Film Z
11- Little Witch Academia
12- Zetsuen no Tempest
13- Hanasaku Iroha: Home Sweet Home
14- Chihayafuru 2
15- Shingeky no Kyoujin
16- Psycho Pass
17- Saint Young Men
18- Monogatari: Second Season
19- The Garden of Words
20- Gintama: Last Mission
و نکته ی آخر هم اینکه نظر شخصی و اینا ولی از هرگونه بحثی استقبال می کنم!
وقتی آدم 40 ساله میشه انیمه ی moe میبینه، من که 26 سالمه چه موشکولی دارم؟
توی لیستت اسم Uchouten Kazoku رو آورده بودی که یادم انداخت قرار بود من گیر شخصیم به این انیمه رو بدم.
نشستم با خودم فکر کردم که چرا از این اون طور که باید خوشم نیومده.
بیشتر قضیه به خود من مربوط بود نه من.
چند تا چیز بود که نمی تونستم باهاش در مورد این انیمه کنار بیام.
مثلاً این که سرنوشت تانوکی ها این بود که برن توی دیگ. و این سرنوشت رو با روی گشاده قبول می کردن.
در واقع این ماجرا غلط نیست. مرغ ها هم سرنوشت شون اینه که برن توی دیگ. اما مرغ ها نه حرف می زنن و نه عاشق میشن. (احتمالاً)
از طرف دیگه انیمه این حس رو به من میاد که قصد داره نشون بده هر "سیاه بختی چهل روز سفید بختی داره" یا به عبارتی می خواست زندگی رو به صورت خاکستری واقعی نشون بده
اما این واقعیت رو توی یه انیمه ی فانتزی چپونده بود. اینم برای من قابل قبول نبود.
قصه ی سوم این بود که شخصیت هاش روی مغزم پیاده روی می کردن. دلم می خواست هر قسمت بنتن بره زیر تریلی
حالا اگر به جای یه انیمه ی یک فصلی همه ی این ها توی یه فیلم 90 دقیقه ای اومده بود دیگه این مشکلاتُ باهاش نداشتم. چون دیگه یک هفته بین هر دو قسمت وقت نبود که بنشینم و فکر کنم که کی چه کار کرده
حالا که از گورن لاگان خوشت اومده شاید بخوای Kill la Kill رو ببینی که در حال پخشه. همون سازنده ها دارن میسازنش و همون سبک گرافیکی رو داره. منتهی مکا نیست، موسیقیش به گرد گورن لاگان نمی رسه و هنوزم نمیشه در مورد کلیت داستان نظر داد، چون تموم نشده. ولی همون سبک مبارزات و انرژی گورن لاگان رو داره.
دستت درد نکنه نمیدونستم !:d بله Kill la Kill تو برنامه دیدنم هست ولی حالا که چیز زیادی ازش نمیدونم میخوام صبر کنم تموم شد ببینم که تو خماری نمونم !:d
فعلا Hunter X Hunter رو شروع کردم و 30 قسمت دیدم !:d کم کم داره خیلی جذاب میشه . ولی چقدر شبیه ناروتو هست یا بهتره بگیم ناروتو چقدر شبیه این هست !:d هرچی میبینم بیشتر میشه شباهتشون !:d
Aku no Hana اساسا یه f*uck you از طرف مانگاکا و کارگردانه به بیننده هاش. بیننده هایی که طبق انیمه هایی که دیدن و چیزایی که شنیدن فکر می کنن که دوران مدرسه و سن بلوغ یه دوران فوق العاده ست. مدرسه ها پر از دخترای کاوایی و پسرای باحاله و همه اش اتفاقای بامزه مثل شرکت کردن تو club ها و فستیوال برگزار کردن و این چیزا میفته و کلا همه چیز موئه ست و همه چیز قشنگ و رنگارنگه و اینا! عاشق شدن خیلی خوبه و هر کسی که عاشق میشه و به عشقش میرسه خیلی خوشبخته و ... . یکی از اهداف Aku no Hana اینه که بگه این چیزا یه مشت bullsh*it محضه و همه چیزو تو بدترین شکلش نشون بده. به نظرم بعدا برگرد و ادامه اش رو ببین.
نه، خوب نیست. یه داستانی که توی بازی چیزی حدود 6 ساعت طول میکشه رو تو یه فیلم خلاصه اش کردن. بعلاوه UBW با این فرض ساخته شده که بیننده از داستان خط داستانی Fate آگاهی داره. یعنی باید اینو بعد از انیمه اش ببینی تا کامل بفهمی چی به چیه! البته فیلمش از این نظر که نسبت به انیمه اش کوتاهتره و در نتیجه عذابش خیلی طول نمیکشه، در کل حس بهتری نسبت به انیمه اش میده، جوریکه میشه از اکشن خوب و موسیقی خیلی خیلی خوبش لذت برد، ولی لیاقت F/SN خیلی بیشتر از ایناست.
منم آکو نو هانا رو دراپ کردم (البته از قسمت اول) بعد یه نگاه فرز هم به مانگاش انداختم. به نظر میومد که بیشتر از داستان، روند تکامل (یا شاید سقوط) کاراکترها باعث جذابیت این بشه.
از اسم داستان میشه حدس زد که آخرش پسره قراره به چه روزی بیافته
بشین این رو ببین. جدا! من تضمین میکنم که یا عاشقش میشی یا به شدت ازش متنفر میشی ولی تجربه ی واقعا بی نظیریه دیدن این انیمه.
اینکه تو قسمت اول دراپ کردی، دو دلیل میتونه داشته باشه احتمالا. یکی کُند بودن روند داستان، یکی هم ظاهر انیمه و rotroscope . اولی بعید می دونم دلیلش باشه، با توجه به اینکه میدونم مثلا انیمه ی کندی مثل موشیشی رو دوست داری. در مورد دومی هم خیلی سریع بهش عادت میکنی و وقتی انیمه تموم بشه، به این نتیجه میرسی که بدون اون تکنیک نمیشد این اتمسفر سنگین رو درست کرد. ضمن اینکه هر چقدر که جلوتر میره انیمه، از rotroscope استفاده ی بهتری می کنن و کیفیت بصری انیمه بیشتر میشه.
همین کُندی بیش از حد (واقعا بعضی جاها بیش از حد) انیمه باعث میشه یه سری climax هایی که انیمه داره به طرز وحشتناکی قوی باشن. قسمت 7و 10 این انیمه رو هیچوقت فراموش نمی کنم! ضمن اینکه یه شاهکار کارگردانیه این انیمه. کار ناگاهاما تو درست کردن اتمسفر این انیمه حتی کار خودش تو موشیشی رو هم رد میکنه.
جدا بشین این انیمه رو ببین! حتی اگه خوشت نمیاد و مطمئنی که بعدش پشیمون میشی! رسما هیچ چیز دیگه ای شبیهش وجود نداره.
وقتی آدم 40 ساله میشه انیمه ی moe میبینه، من که 26 سالمه چه موشکولی دارم؟
بهتره اینجوری بگیم: وقتی آدم 70 ساله میشینه انیمه موئه درست میکنه، چرا ما نباید نگاه کنیم؟
الان یادم افتاد کمتر از 2 ماه دیگه منم میشم 24 ساله جوانی کجایی که گور بابات
مثلاً این که سرنوشت تانوکی ها این بود که برن توی دیگ. و این سرنوشت رو با روی گشاده قبول می کردن.
در واقع این ماجرا غلط نیست. مرغ ها هم سرنوشت شون اینه که برن توی دیگ. اما مرغ ها نه حرف می زنن و نه عاشق میشن. (احتمالاً)
اتفاقا منم با این مشکل داشتم. ولی اینجوری نگاه کن به قضیه : سالی یه دونه تانوکی میفته تو دیگ و اینا هم قبول کردن که سرنوشته و ممکنه واسه هر کدومشون پیش بیاد. البته دلشون هم نمی خواد این اتفاق واسشون بیفته و سعی می کنن که نیفته!! حالا ما آدما هم می دونیم که ممکنه که یه روز تصادف کنیم و بمیریم! مثلا شاید سالی به دونه از اعضای چند هزار نفریه بازیسنتر این اتفاق واسش بیفته. همه اینو میدونیم و قبول کردیم که ممکنه آخر کار ماها این اتفاق باشه. سعی میکنیم که چنین اتفاقی نیفته ولی ممکنه بیفته!!
حالا مشکل اصلی من یه قضیه ای بود که اتفاقا توی Silver Spoon هم که همزمان پخش میشد بهش اشاره ای شد. اینکه
آدمیزاد که به حیوون یا گیاه یا هر چیز دیگه ای که میدونه جانداره و اینا و حتی ممکنه بهش علاقه داشته باشه، بخورتش! مشکل من با دیالوگای اون یارو استاد دانشگاهه بود که میگفت من اینقدر تانوکی ها رو دوست دارم که میخوام بخورمشون. اصلا تو کَت من نمیره
البته من از اینا نیستم که بگم که مثلا نباید حیوانات رو بخوریم و این سوسول بازیا ولی اینکه چون دوست داریم، بخوریمشون خیلی غیر قابل هضمه!
از طرف دیگه انیمه این حس رو به من میاد که قصد داره نشون بده هر "سیاه بختی چهل روز سفید بختی داره" یا به عبارتی می خواست زندگی رو به صورت خاکستری واقعی نشون بده
اما این واقعیت رو توی یه انیمه ی فانتزی چپونده بود. اینم برای من قابل قبول نبود.
البته شخصا از بالانس فانتزی و رئالیسم توی دنیای داستان خوشم اومد ولی میفهمم منظورت چیه. منم وقتی یه برداشت خاکستری از زندگی رو میبینم، انتظار رئالیسم دارم و نه فانتزی. چون اساسا فانتزی واسه فرار از یکنواختی و خاکستری بودن زندگیه!
قصه ی سوم این بود که شخصیت هاش روی مغزم پیاده روی می کردن. دلم می خواست هر قسمت بنتن بره زیر تریلی
خب این نشون میده بنتن شخصیت خوبی بوده
یکی از چیزایی که من در مورد Uchouten دوست داشتم این بود که واقعا یه داستان خانوادگی بود. یعنی من به ندرت یادم میاد تا حالا خانواده به این خوبی تو انیمه ای نشون داده شده باشه. جوریکه آخر انیمه آدم حس کنه که واقعا اینا یه خانواده ان، به هم اهمیت میدن، واسه هم فداکاری می کنن و همدیگه رو دوست دارن. من میتونم n تا مثال بزنم که یه خانواده ی مزخرف هستن که مثلا مادر یا پدر به بچه شون اهمیت نمیدن و ... ولی به ندرت چیزی یادم میاد که اعضای یه خانواده واقعا با هم بسازن و مثل تعریفی باشن که من از خانواده میشناسم. خیلی جالبه که Kyousougiga هم که یه داستان فانتزی/رئال توی کیوتو داشت هم امسال بود و اونم تقریبا یه داستان با محوریت خانواده داشت!
فعلا Hunter X Hunter رو شروع کردم و 30 قسمت دیدم ! کم کم داره خیلی جذاب میشه . ولی چقدر شبیه ناروتو هست یا بهتره بگیم ناروتو چقدر شبیه این هست ! هرچی میبینم بیشتر میشه شباهتشون !
یکی از نکات خیلی خوب در مورد هانتر اینه که هر آرکش با بقیه ی آرک ها فرق داره. جوری که انگار توگاشی (مانگاکا) خسته میشده و میخواسته یه مانگای دیگه بسازه ولی به جای اینکار با همون دو قهرمان داستان و چند تا شخصیت ثابت دیگه، برمیداره یه چیز کاملا جدید تو همون دنیای هانتر درست میکنه! هانتر هر چقدر که جلوتر میره بزرگتر و متفاوت تر میشه.
به نظرتون زودترین موقعی که احتمال میره سیزن 2 shingeki no kyojin ساخته بشه کی هست؟
پیش بینی دقیق که نمیشه کرد، اما میشه یه حدسایی زد. اگه فروش مانگا کم نشه و همینطوری این فروش وحشتناکش ادامه داشته باشه، و با توجه به فیلمی که واسه سال بعد قراره ازش ساخته بشه، فکر نمی کنم تا نیمه ی دوم سال 2015 خبری ازش بشه. منتهی اگه فروش مانگا کم بشه، احتمالا واسه tease کردن فروش مانگا، یه مقدار دیگه ازش رو میسازن. حتی این احتمال هم وجود داره که واسه tease کردن فیلم لایو اکشن، یه انیمه ی جدید ازش بسازن یا شاید دوباره پخشش کنن یا شاید حتی ریمیکش کنن. به هر حال قطعا توی 6 ماه آینده (زمستون و بهار) خبری ازش نخواهد بود.
سلام به همه
من این انیمه ها رو خوشم امده از 100 ها انیمه ای که دیدم
1 one pice
2 death nots
3 SHINGEKI NO KYOJIN
4 Naruto Shippuden
5 bleach
6 High School of the Dead
7 Guilty Crown
و این انیمه های پایین هم تو لیست انتظار واسه دانلود هستن . حالا به نظرتون انیمه دیگه ای هست که بهتره قبل از این پایینی ها دانلود کنم ؟ اگه نیست بهتره از کدوم شروع کنم ؟
مهمترین چیزی که میخوام یه سایت واسه دانلود این انیمه ها از اولین قسمت هست (تورنت باشه چه بهتر ) فدای همتوووووون
Psycho-Pass
gintama
Fate/Zero
داشتم نگا میکردم که ببینم آخرین کار استاد میازاکی که خیلی وقت پیش تو ژاپن اکران شده، 6ماه ـش تموم شده، گفتم ببینم کی قراره بلوری ـش بیاد که $%#@، عجب سیستم مسخره ای داره.
چون قراره فیلم تو آمریکا پخش بشه..اینطور شده که اول July 20, 2013 تو ژاپن پخش شده و قرار نیست که 6ماه بعدش نسخه ی بلوری بیاد..اول باید صبر تا February 21, 2014 تو آمریکا پخش بشه و بعدش، تقریباً 4ماه صبر کرد تا بلوری ـش بیاد ):
یه نگا کردم، دیدم که بله، برای انیمه ی From Up on Poppy Hill استاد هم همین داستان بودش، تا تو امریکا پخش نشد، خبری از بلوری ـش هم نشد. یعنی تقریباً یک سال طول کشید.
خلاصه باید تا اوسط فصل بهار سال آینده خودمون و یا تا اواخر ماه May امسال براش صبر کرد.
سلام به همه
1 one pice
2 death nots
3 SHINGEKI NO KYOJIN
4 Naruto Shippuden
5 bleach
7 Guilty Crown
و این انیمه های پایین هم تو لیست انتظار واسه دانلود هستن . حالا به نظرتون انیمه دیگه ای هست که بهتره قبل از این پایینی ها دانلود کنم ؟ اگه نیست بهتره از کدوم شروع کنم ؟
مهمترین چیزی که میخوام یه سایت واسه دانلود این انیمه ها از اولین قسمت هست (تورنت باشه چه بهتر ) فدای همتوووووون
Psycho-Pass
gintama
Fate/Zero
زیرساختت خیلی خوبه، مخصوصا برای دیدن Gintama
و از اونجایی که مثل من وان پیس فن هستی میتونی از صدای زورو تو Gintama لذت ببری (صدای یکی از شخصیت های مهم هست)
خب دوستان برای ورودم به دنیای انیمه شروع کردم به دیدن attack on titan از چند روز پیش و فصل اولش رو تموم کردم و باید بگم برای منی که تازه با دنیای انیمه اشنا شدم عالی بود.
حالا میخواستم بدونم فصل دومش کی میاد؟
و همینطور اگه میشه یه انیمه با خشونت فوقالعاده بالا معرفی کنید برای دیدن.
پیشاپیش تشکر.
زدم بقیه Aku No Hana هم دان شه فقط به خاطر داستان و اون "Hana go hana go" ته انیمه
Gosick هم همه قسمت هاش دان شد و تا 15 دیدم؛ احتمالا امروز تموم میشه
سلام به همه
1 one pice
2 death nots
3 SHINGEKI NO KYOJIN
4 Naruto Shippuden
5 bleach
7 Guilty Crown
Psycho-Pass
gintama
Fate/Zero
خب دوستان برای ورودم به دنیای انیمه شروع کردم به دیدن attack on titan از چند روز پیش و فصل اولش رو تموم کردم و باید بگم برای منی که تازه با دنیای انیمه اشنا شدم عالی بود.
حالا میخواستم بدونم فصل دومش کی میاد؟
و همینطور اگه میشه یه انیمه با خشونت فوقالعاده بالا معرفی کنید برای دیدن.
پیشاپیش تشکر.
زیرساختت خیلی خوبه، مخصوصا برای دیدن Gintama
و از اونجایی که مثل من وان پیس فن هستی میتونی از صدای زورو تو Gintama لذت ببری (صدای یکی از شخصیت های مهم هست)
@Dαnte
این Aku No Hana توی تاپ تن من جا داره به نظرم من که از دیدنش پشیمون نمیشی:d
هر چند یکم باید سلیقت متفاوت باشه. من که خودم عاشق اندینگ هاش بودم جزء کمترین انیمه ها بود که دوست داشتم زودتر انیمه تموم بشه تا اندینگش رو ببینم.
---------------
این جا کسی هست که مانگای homunculus
رو خونده باشه؟