Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
من چرا پستم پاک شد؟

این همه زحمت میکشی مینویسی آخرشم پاک میشه

دفعه اول و دومشون هم نیست خیلی این کار رو کردن

هیچی هم نمیگن که خودم درست کنم مشکل کجاست عکس P0rn که نزاشتم
معرفی شخصیت با عکس هم جوری صحبت درباره روند داستانی انیمست و میتونه لذت معرفی یک شخصیت رو از بیننده بگیره ؛ که شما این کار رو بدون اسپویلر انجام دادید .
من یا بقیه مدیران هم ادیتور شخصی شما یا سایر کاربران نیستیم . برای چیزی که از بدیهیاته هم احتیاجی به تذکر نمیبینم . تو پست اول گفتیم که از تگ اسپویلر استفاده کنید .
معمولاً هم برای اینجور موارد اخطار و درصورت اسپویل خیلی شدید قطع دسترسی در انتظار کاربر خواهد بود که اینبار رو من به پاک کردن پست اکتفا کردم .
امیدوارم دیگه همچین پستهایی از کاربرا نبینیم .

راستی این انیمه رو دیدی خودت ؟ :دی این اولین انیمه ای بود که دیدم که سبک کمدی خاصی داشت که بعد ها تو این تاپیک با بچه ها به اون سبک می گفتیم کمدی توالتی :دی بعدش که گینتاما (سر دسته ی کمدی های توالتی :دی) و Level -E و Azazel San و Daily Lives of High School Boys و این انیمه های جدید تر رو که دیدم اینو تقریبا فراموش کرده بودم ولی الان که عکس ازش گذاشتی یادش افتادم. خیلی باحال بود :دی

آره 2-3 باری کامل دیدمش!:d

این عکسها (بغیر از آخری) مال قسمت 3 بود... یعنی یکی از بهترین اپیزودهای کمدی (تو تمام انیمه‌ها) هست که تا حالا دیدم، آهنگی که میخونن خداست!! :bighug:

کلاً عاشق این سبک کمدی توالتی (برید ثبتش کنید!) هستم... مخصوصاً اونایی که تو مدرسه است و شخصیت اصلی‌ها همه ارزل و اوباش...

اصلاً شدید با این داستانهای ارازل اوباشی تو دوران مدرسه حال میکنم و یک حس غریبی دارم به اینجور داستانها... دعوا با گُنده مدرسه، جنگ با سایر مدرسه‌ها، قاچاق فیلم **** و ...

یکجورایی مثل دوران مدرسه خودمون میمونه... برای همین شدید با این مدل کارها حال میکنم

البته دورانی که ما مدرسه میرفتیم منظورمه، لعنتی اتمسفر یاکوزایی خوفی داشت مدارس اون زمان... الان که آدم بچه مدرسه‌ای میبینه بیشتر یاد UsagiDrop و Potemayo میفته!

تو این سبک هم (ارازل بازی) سلطان GTO بنظرم از همه شاختره (مخصوصاً مانگاش)... بعدش هم GTO-Shounan Junai Gumi رو خیلی دوست دارم (مانگای دوران جوانی Onizuka) حیف شد که تمومش نکردن ... لعنتی این GTO-14 Days in Shonan هم نصفه نیمه ول کرده بزغاله (مانگاکا)

یک OVA هم بود خیلی سال پیش دیدم به اسم Angel Densetsu... خیلی ردیف بود و شدید ازش خوشم اومد... 3 سوت رفتم مانگا رو از اول تا آخر خوندم...

72665759230076563409.jpg

داستان در مورد یک پسر خیلی مهربونه که قلبی مثل فرشته‌ها داره ولی قیافه‌اش فوق وحشتناک و مثل شیاطین میمونه، جوری که هرکی میبینتش جفت میکنه!
کیتانو (همین پسره) میره یک مدرسه و اونجا با گنده مدرسه و مدارس دیگه به خاطر قیافه‌اش درگیر میشه و یک گروهی برای خودش تشکیل میده و ادامه داستان... کلاً روند داستانش خیلی جالبه مخصوصاً موقعیتهای عجیب غریبی که توش قرار میگیره.

یکی از آرزوهای انیمه‌ایم این بود که یک سری تلویزیونی از روش بسازن .... که خب جزو محالاته که همچین اتفاقی بیفته مخصوصاً تو این وضعیت که دیگه طرفدارهای این سبک داستانها رو به انقراض هستن... یعنی این Ecchi و Harem تو این 8-9 سال اخیر ریشه 70-80 درصد از سبکهای قدیمی رو خشک کردن.

اصلاً انگار نه انگار تا همین چند سال پیش داستان کمدی تو مدرسه میساختن بدون حتی یک صحنه Ecchi... الان اکثر کمدی‌های مدرسه‌ای یا Ecchi!‍ه یا Harem... اونم با چنان شدتی که آدم تو خلوته خودش هم این انیمه‌ها رو میبینه حس لوزر بودن و NHKیی بهش دست میده!

--------------------

این Durarara رو هم بیخیال انیمه‌اش شو... پاشو برو LNهاشو بخون حالشو ببر... فکر کنم دیگه وقتشه که به راه راست هدایت بشی و به جمع ما بپیوندی! :d

یک OVA هم بود خیلی سال پیش دیدم به اسم Angel Densetsu... خیلی ردیف بود و شدید ازش خوشم اومد... 3 سوت رفتم مانگا رو از اول تا آخر خوندم...

72665759230076563409.jpg

داستان در مورد یک پسر خیلی مهربونه که قلبی مثل فرشته‌ها داره ولی قیافه‌اش فوق وحشتناک و مثل شیاطین میمونه، جوری که هرکی میبینتش جفت میکنه!
کیتانو (همین پسره) میره یک مدرسه و اونجا با گنده مدرسه و مدارس دیگه به خاطر قیافه‌اش درگیر میشه و یک گروهی برای خودش تشکیل میده و ادامه داستان... کلاً روند داستانش خیلی جالبه مخصوصاً موقعیتهای عجیب غریبی که توش قرار میگیره.

یکی از آرزوهای انیمه‌ایم این بود که یک سری تلویزیونی از روش بسازن .... که خب جزو محالاته که همچین اتفاقی بیفته مخصوصاً تو این وضعیت که دیگه طرفدارهای این سبک داستانها رو به انقراض هستن... یعنی این Ecchi و Harem تو این 8-9 سال اخیر ریشه 70-80 درصد از سبکهای قدیمی رو خشک کردن.

اصلاً انگار نه انگار تا همین چند سال پیش داستان کمدی تو مدرسه میساختن بدون حتی یک صحنه Ecchi... الان اکثر کمدی‌های مدرسه‌ای یا Ecchi!‍ه یا Harem... اونم با چنان شدتی که آدم تو خلوته خودش هم این انیمه‌ها رو میبینه حس لوزر بودن و NHKیی بهش دست میده!

--------------------

این Durarara رو هم بیخیال انیمه‌اش شو... پاشو برو LNهاشو بخون حالشو ببر... فکر کنم دیگه وقتشه که به راه راست هدایت بشی و به جمع ما بپیوندی! :d

اه... اسکو* بازی های کرودا سان چه کیفی داره انیمه اش رو دیدن...
کی میشه این ژاپنی ها به راه راست هدایت بشن و دست از اینکاراشون بردارن!!

سلام

معرفی شخصیت با عکس هم جوری صحبت درباره روند داستانی انیمست و میتونه لذت معرفی یک شخصیت رو از بیننده بگیره ؛ که شما این کار رو بدون اسپویلر انجام دادید .
من یا بقیه مدیران هم ادیتور شخصی شما یا سایر کاربران نیستیم . برای چیزی که از بدیهیاته هم احتیاجی به تذکر نمیبینم . تو پست اول گفتیم که از تگ اسپویلر استفاده کنید .
معمولاً هم برای اینجور موارد اخطار و درصورت اسپویل خیلی شدید قطع دسترسی در انتظار کاربر خواهد بود که اینبار رو من به پاک کردن پست اکتفا کردم .
امیدوارم دیگه همچین پستهایی از کاربرا نبینیم .

من انیمه رو دیدم من میدونم چیه داستان اسپویله چیه شخصیت اسپویل نیست

خیلی از کاراکترا رو میتونستم معرفی کنم اما برا همین اسپویل نکردم داستان هم هیچی اسپویل نکردم شما خلاصه داستان از انیمه هارو تو هر سایتی میخونی خلاصه داستان قسمت اول رو میزارن که منم همین کار رو کردم

شما هم نخواستیم پست رو ویرایش کنی به خودم میگفتی خودم این کار رو میکردم

- - -ویرایش - - -

این Durarara رو هم بیخیال انیمه‌اش شو... پاشو برو LNهاشو بخون حالشو ببر... فکر کنم دیگه وقتشه که به راه راست هدایت بشی و به جمع ما بپیوندی!

من این انیمه رو فقط به عشق ایزایا دیدم کاراکتر جالب دیگه ای رو ندیدم توش اما تو LN میگن خیلی کاراکترای جالب میاد

Goshadam نمیتونم LN بخونم. من از اون دسته از آدمام که میخوام کتاب بخونم فقط دنبال عکسم :d

Grave Of The Firflies:
:((
واقعا پایان ناراحت کننده ای داشت. ولی انتظارش رو داشتم.
خیلی قشنگ فاجعه ی جنگ رو نمایش داده بود. میشد فهمید جنگ چه حسی داره. چه سختی هایی هست!!
خیلی واسه ستسکو ناراحت شدم
کار قشنگی بود. بهش 9 میدم:d

حال به تماشای Sword Of Stranger میرویم

الان دو قسمت 12 و 13 ایپپو رو دیدم حرف نداشت دو قسمتی که این هفته پخش شد یعنی بعد از اخرین مبارزه ایپپو تو فصل اول بعد از مدت ها بهترین مبارزه این انیمه رو تو این دو قسمت دیدم

انیمه های زمستون هم بالاخره پخش شدن ولی هنوز هیچکدومشون رو شروع نکردم احتمالآ تا فردا یه سری هاشون رو میبینم میام نظرم رو میگم ;)

آره 2-3 باری کامل دیدمش!:d

این عکسها (بغیر از آخری) مال قسمت 3 بود... یعنی یکی از بهترین اپیزودهای کمدی (تو تمام انیمه‌ها) هست که تا حالا دیدم، آهنگی که میخونن خداست!! :bighug:

کلاً عاشق این سبک کمدی توالتی (برید ثبتش کنید!) هستم... مخصوصاً اونایی که تو مدرسه است و شخصیت اصلی‌ها همه ارزل و اوباش...

اصلاً شدید با این داستانهای ارازل اوباشی تو دوران مدرسه حال میکنم و یک حس غریبی دارم به اینجور داستانها... دعوا با گُنده مدرسه، جنگ با سایر مدرسه‌ها، قاچاق فیلم **** و ...

یکجورایی مثل دوران مدرسه خودمون میمونه... برای همین شدید با این مدل کارها حال میکنم

البته دورانی که ما مدرسه میرفتیم منظورمه، لعنتی اتمسفر یاکوزایی خوفی داشت مدارس اون زمان... الان که آدم بچه مدرسه‌ای میبینه بیشتر یاد UsagiDrop و Potemayo میفته!

تو این سبک هم (ارازل بازی) سلطان GTO بنظرم از همه شاختره (مخصوصاً مانگاش)... بعدش هم GTO-Shounan Junai Gumi رو خیلی دوست دارم (مانگای د:/..ران جوانی Onizuka) حیف شد که تمومش نکردن ... لعنتی این GTO-14 Days in Shonan هم نصفه نیمه ول کرده بزغاله (مانگاکا)

72665759230076563409.jpg

--------------------

آره، کمدی های انیمه ای مورد علاقه منم، توالتی ان اکثرا :دی

حس NHKیی ؟ نیهون هیکیموری کیودای ؟ :دی

واسه دورارارارارارا هم خودم میدونم نباید امیدوار باشم به انیمه اش. اما حس LN خوندن هم نیست. کلا این مدیوم های تصویری، انیمه، فیلمف سریال، مانگا و ... حس خوندن و کتاب خوندن رو بردن. تنبل شدم. ترجیح میدم هر چیزی فیلمشو ببینم!
خواهش :d
---
من از Magi خوشم اومده! انیمه ی جالبیه :d هم شخصیت های باحالی داره،هم داستان خوبی :d
سبکش هم شونن ـه! :d همون قسمت اول،علاالدین و علی بابا انقدر میخندوننت که عاشقشون میشی:p

فیلم Z وان پیس هم بسیار خفن است! من خودم اول SW رو دوست دارم،بعد Z ! :d ولی خوب،خیلی ها هم هستن که Z رو بهترین فیلم وان پیس میدونند! یه جورایی 50-50 میباشد :d
Magi فصل اول، یه سری تصمیمات عجیبی گرفتن سر پیچوندن مانگا. یه سری جاهای زیادی از مانگا رو کلا وِل کردن، یه سری جاها هم بدون هیچ دلیل خاصی عوض کردن، در صورتی که نتیجه اش همون بود! وگرنه magi کار لذت بخشیه.

منم Z رو بیشتر دوست دارم. villain بهتری داشت نسبت به SW . البته نه اینکه SW بد باشه، Z رو یکم بیشتر دوست دارم. اما در کل فیلم 6 وان پیس از جفتشون بهتره:دی

الان دو قسمت 12 و 13 ایپپو رو دیدم حرف نداشت دو قسمتی که این هفته پخش شد یعنی بعد از اخرین مبارزه ایپپو تو فصل اول بعد از مدت ها بهترین مبارزه این انیمه رو تو این دو قسمت دیدم

انیمه های زمستون هم بالاخره پخش شدن ولی هنوز هیچکدومشون رو شروع نکردم احتمالآ تا فردا یه سری هاشون رو میبینم میام نظرم رو میگم ;)

دقیقا! خفن ترین مبارزه ی این فصل ایپو بود! خیلی هیجانی بود. در حد قسمت 21 شینگکی و شاید حتی بیشتر.
یه سری مشکلاتی انیمیشن ایپو داره، اما از همون سری اول، مبارزات رو جوری کارگردانی می کنن که خیلی tense میشه.
دوبلور ساوامورا سنگ تموم گذاشته بود انصافا! آهنگی هم که اول قسمت 13 پخش شد عالی بود.

کاش برو بچ هانتر هم مرام بذارن، دو قسمت بدن!!

---------------------------------------------------------
Space Dandy 01
این به عنوان اولین انیمه ای که همزمان دوبله ی انگلیسی هم پخش میشه (در واقع دوبله ی انگلیسی چند ساعت زودتر از نسخه ی ژاپنی پخش میشه)، واقعا دوبله ی خوبی داشت، نسبت به اکثر انیمه ها. من هم با دوبله ی انگلیسی دیدمش هم با ژاپنی. صدای خود dandy توی ژاپنی خیلی بهتره قطعا. Suwabe Junichi صداش ساخته شده واسه یکی مثل دندی. منتهی صدای راوی و QT توی دوبله انگلیسی بهتر بود به نظرم. شاید چون من اول انگلیسی رو دیدم اینجوری فکر می کنم ولی نسخه ی انگلیسی خنده دارتر هم بود! script نسخه ی انگلیسی رو جوری نوشته بودن که شوخی ها رو تا حد ممکن بتونن تو یه زبان دیگه منتقل کنن، اگر هم یه شوخی رو نتونسته بودن، به جاش چیز جدیدی گذاشته بودن! مثلا رفرنس به toy story توی دوبله ی انگلیسی بود فقط!

در مورد خود انیمه هم باید بگم که با اینکه از قبل طبق گفته ی خود سازنده ها می دونستم باید انتظار یه انیمه ی خیلی کمدی تر نسبت به Cowboy Bebop و Samurai Champloo داشته باشم ولی بازم یجورایی سورپرایز شدم از این همه تمرکز روی فن سرویس و کمدی! البته بیباپ و چمپلو هم یه سری قسمت هایی داشتن که خیلی مسخره و تماما کمدی بودن، ولی مثل اینکه دندی، خیلی بیشتر قراره اینجوری باشه.

نیمه ی دوم این قسمت، کلی انیمیشن های خفن و رنگ آمیزی های زیبا داشت. در کل از نظر انیمیشن و گرافیک، حرفی واسه گفتن نمیذاره.
در مورد داستان هم چیزی نگفتم، چون واقعا چیز خاصی در مورد داستان وجود نداشت و اون چیزی هم که بود خیلی مسخره بود!

در مجموع قسمت اول okیی بود. اگه انتظار یه چیزی مثل چمپلو یا بیباپ نداشتم خیلی بیشتر هم لذت میبردم ولی همین الان هم بسیار سرگرم کننده بود!

Magi فصل اول، یه سری تصمیمات عجیبی گرفتن سر پیچوندن مانگا. یه سری جاهای زیادی از مانگا رو کلا وِل کردن، یه سری جاها هم بدون هیچ دلیل خاصی عوض کردن، در صورتی که نتیجه اش همون بود! وگرنه magi کار لذت بخشیه.

منم Z رو بیشتر دوست دارم. villain بهتری داشت نسبت به SW . البته نه اینکه SW بد باشه، Z رو یکم بیشتر دوست دارم. اما در کل فیلم 6 وان پیس از جفتشون بهتره:biggrin1:
پس خدا رو شکر که مانگاش رو نخوندم تا مثلا جایی تو ذوقم نخوره:-"
با اینکه خیلی کار رنگارنگیه،ولی خشونت هم زیاد داره:-" یکم میزان خون ـش رو هم بیشتر کنند بهتر میشه>:)

SW به نظر من بیشتر حس وان پیسی رو داشت:-" میزان ماجراجوییش از Z بیشتر بود:d برای همین SW رو بیشتر دوست دارم! :d
علاوه بر SW و Z ، فیلم 4یا5 رو هم خیلی دوست دارم! در مورد زورو بود >:) :x
فیلم 6ـش کدوم بود؟ :-/
---
نکن این کارا رو! منم Space Dandy میخوام پس :((
---
اسم دورارارا رو هم اوردید باز غم من تازه شد :( خیلی حال میکردم با انیمه ـش و کاراکترهاش :(( شیزو سان>:)

آها قبلا توی zerochan زیاد دیده بودم ایزایا(دورارارا) و جودال(Magi) رو با هم مقایسه کرده بودن، دقیقا حکمتش چی بود؟ من هرچی مینگرم وجه تشابهی نمیبینم:-" غیر از رنگ مو البته:p

---
Golden Time رو هم تا قسمت 11 دیدم
هی خدا :| بازم مثلث عشقی! :-" نمیشه یه چیزی مثل Gosick یا Hyouka به تور ما بخوره که لذت ببریم؟ :-"
البته خوب باز اینجا خدا رو شکر مثلثه و تعداد ضلع هاش کمتره :d
ولی لیندا :-s دلم براش میسوزه :(

---
Tales from Earthsea رو هم دیدم!
گول خوردم:-" داشتم توی ویکی پدیا میگشتم کارای میازاکی رو بیابم،اینم توش بود دیگه:-" بعد نمیدونم چی شد قبل از دیدنش،گذرم افتاد به ویکی دوباره،دیدم اِ این کار پسرشه نه خود استاد:p
خوب بود،ولی انتظار یه کار خفن رو داشتم:-" مخصوصا که توی پوسترش اژدها داشت:-"

آها قبلا توی zerochan زیاد دیده بودم ایزایا(دورارارا) و جودال(Magi) رو با هم مقایسه کرده بودن، دقیقا حکمتش چی بود؟ من هرچی مینگرم وجه تشابهی نمیبینم غیر از رنگ مو البته

ویرایش:

چرت گفتم صداشون یکی نیست :| اما صدا ایزایا و آکاشی یکیه

یه لحظه گفتم کجای صدای این دو نفر یکیه

imgres

آخرین ویرایش:
دو تا از انیمه های زمستون رو دیدم :

Buddy Complex : سبک روباتیک داره و با اینکه این سبک جزء انیمه های مورد علاقه من نیست ولی کار بدی به نظر نمیرسه و خوش ساخت هستش در کل برای قسمت اول بد نبود فعلآ ادامش میدیم تا ببینیم پتانسل داستانیش چقدر هست و میشه دنبالش کرد یا نه

attachment.php

Nobunaga the Fool : این انیمه هم سبک سامورایی و روباتیک رو با هم داشت و از این یکی بیشتر خوشم اومد جو انیمه تو قسمت اول بسیار جالب بود و نشون دادن دو سرزمین متفاوت که یکی خاکستری و جو سامورایی داشت و دیگری حالت فضایی شاید در اینده چیز جالبی از کار در بیاد شخصیت اولش هم میتونه جزء کاراکتر های مورد علاقه من باشه معمولآ هیچکس نمیتونه با یه قسمت دیدن از یه انیمه در موردش نظر بده ولی به نظر کار خوبی میرسه حالا بعدآ معلوم میشه

attachment.php

Attachments

• 57303l.jpg
    57303l.jpg
    95.6 KB · مشاهده: 78
  • 55993l.jpg
    55993l.jpg
    114.4 KB · مشاهده: 78
دقیقا! خفن ترین مبارزه ی این فصل ایپو بود! خیلی هیجانی بود. در حد قسمت 21 شینگکی و شاید حتی بیشتر.
یه سری مشکلاتی انیمیشن ایپو داره، اما از همون سری اول، مبارزات رو جوری کارگردانی می کنن که خیلی tense میشه.
دوبلور ساوامورا سنگ تموم گذاشته بود انصافا! آهنگی هم که اول قسمت 13 پخش شد عالی بود.

کاش برو بچ هانتر هم مرام بذارن، دو قسمت بدن!!

این هفته دو قسمت دادن!!!!
من فقط قسمت 12 رو دیدم ...!!!
با اینکه HAJIME NO IPPO یه انیمه نسبتا قوی داره ازش ساخته میشه ولی به نظرم هیچ جوره به مانگاش نمیرسه ...
مانگای ایپو تو یه کلام به نظرم بی نقصه از هر لحاظ و ادم از خوندن یه کار از همه چی تموم لذت کاملُ میبره...

دوستان من هرچی گشتم نتونستم قسمتهای 64 65 66 67 هانتر رو پیدا کنم .:( حالا اگه کسی میتونه یک توضیحی بده ببینم چی میشه برم بقیشو ببینم !:d یا حداقل بگه اتفاق مهمی میفته یا نه !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or