هنوز مونده به بی نقص بودنش پی ببری
یک طورایی دلم میگه همه این بلایا کار خود Aika هست , چون می خواد داستان رو عین کتاب جلو ببره و دو تا پسر رو بخاطر خودش بجون هم بندازه . حتی به این هم شک دارم که مرده باشه .
هنوز مونده به بی نقص بودنش پی ببری
Voice Actor ـه Simon همان دوبلود Emiya در F/Z ـه ؟ صداش که خیلی آشناس ولی اصلا در Wiki و MAL این طور نیست و شخص دیری هست . خیلی عجیبه دو ادم با یک صدا ... .یک طورایی دلم میگه همه این بلایا کار خود Aika هست , چون می خواد داستان رو عین کتاب جلو ببره و دو تا پسر رو بخاطر خودش بجون هم بندازه . حتی به این هم شک دارم که مرده باشه .
اتفاقا یه بنده خدایی چند روز پیش بهم می گفت که اگر این کیشیموتو یا اودا یهو دارن از خیابون رد میشن (خب بالاخره آدمن از خیابون رد میشن دیگه. تعجب نداره ) ماشین بهشون بزنه، جواب این طرفدارا رو کی می خواد بده؟ همه نابود میشیم. حالا ناروتو رو بدن دست من یه جوری سمبلش می کنم بره ولی وان پیس رو چی.
=========================
Zetsuen رو دیدم. اولا خیلی خوشحالم که این انیمه رو زمان پخش پیگیری نکردم و یهو همه اش رو دیدم وگرنه از هایپ زدگی مفرط سکته می کردم. همین امروز سر یه اتفاقی که تو اسپویلر می گم، انقدر هیجان زده شدم که خیلی وقت بود چنین حسی بهم دست نداده بود. در کل اگر داستان رو به دو فصل تقسیم کنیم، فصل اول حالت معما گونه داشت و خیلی جذاب بود دنبال کردنش ولی طوری نبود که آخر قسمت بگی وای خدا سریع بپری next کنی ببینی چی میشه و شخصیت ها خیلی قشنگ معرفی شدن. آشنایی با شخصیت ها بیشتر فصل اول رو به خودش اختصاص داد. هم چنین اطلاعات مربوط به اتفاقات و درخت ها.
نیمه دوم سریال خیلی آتشین شروع نشد ولی از دومین قسمت طوری بود که با من کاری بکنه که 12 قسمت رو پشت سر هم ببینم که این موضوع کم پیش میاد واسم طراحی کاراکترها خیلی خوب انجام شده بود فقط من گیر این قرمزی گوشه چشم این دخترام چراش رو نفهمیدم. کلا داستان ها و انیمه ها از نظر پیکر بندی دارای 3 قسمت شروع ، پایان و روایت مرکزی هستن که تو این انیمه داستان در شروع و پایان حرف خاصی برای گفتن نداشت ولی روایتش خیلی خوب از کار در اومده بود. دقیقا اتفاقی که برای Code Geass افتاده بود. شروع و پایان معمولی ولی اتفاقات هیجان آور و زیبا. صداگذاری حرف نداشت و مثل همیشه صدای Nana Mizuki با خارج شدن اولین صوت از دهن کاراکترش می خورد تو صورت آدم
از Mage Of Exodos خیلی خوب استفاده شد تو داستان. هر دفعه یکی با دلایل نسبتا منطقی معرفی می شد ولی وقتی آخرش مشخص شد که خواهر Mahiro همون جادوگر بوده شوک بزرگی بهم وارد شد. اصلا نمی تونستم حدس بزنم و خیلی جالب بود این موضوع واسم. :-o
در کل میشه بهش 9.5 رو داد.
با تشکر
PS: همه ی اینا رو گفتم یعنی اینکه انیمه خوبیه. از دستش ندین
Ookami Kodomo no Ame to Yuki | معرفی,دانلود انیمه,زیرنویس انیمه و انیمیشنسلام :biggrin1:
آقا من چند روزه در به در دنبال یه لینک از Wolf Children هستم اما پیدا نکردم، اگه میشه لطف کنید برام لینک دانلودش رو پ.خ کنید با تشکر :biggrin1:
برای علیرضای عزیز در باب این انیمه بسیار زیبا.
پ.ن: اسپویلر رو بعد از اتمام انیمه باز کنی، اسپویل بشی بندازی گردن ما
منظورتون با من ـه ؟سلام
آقا استفاده از تگ اسپویلز هم قانون و قاعده ای داره برای خودش .
اگر باهاش آشنا نیستید میتونید پست اول تاپیک رو بخونید .
از این به بعد با اسپویل های بی عنوان یا مجهول العنوان برخورد میکنم .
هرچی ما میخوایم با دوستان کنار بیایم و فقط خواهش کنیم که رعایت کنن ، فایده نداره .
شما میتونید پست اول تاپیک رو بخونید .یعنی خدایا من چیکار کنم؟؟
پست میدی اسپویل هیچی توش نیست پاک میکنن میگن اسپویل داشته تگ اسپویلر نداشتی
با تگ اسپویلر میزارم راجع به انیمه حرف میزنم رو تگ هم نوشتم HxH و حرف میزنم راجع بهش بازم پاک میکنین
میخواین کلا منو بن کنین اینجوری راحت ترین شما
کم پیش میاد، یه انیمه باعث حالت تهوع در آدم بشهمیخوام بهترین انیمه تاریخ رو به همه معرفی کنم
انیمه Nazo no Kanojo X
درسته نقاشیش زیاد دل چسب نیست اما کاراکترای فوق معرکه و داستان خیلی عمیقی داره
تا نبینین نمیتونین درکش کنین
این انیمه رو از یه بنده خدایی (شینه) گرفتم که محض دیوانه کردن من داده بود و به هدفش هم رسید
- - -ویرایش - - -
کسی از مانگای D.Gray-Man خبر نداره؟
من که هرجا سرچ میکنم فروما تاپیکای چند ماه پیش رو میاره که میگن مریضه جامپ از تو لیست خودش حذف کرده و این حرفا میخوام ببینم اطلاعات جدیدی ازش نیومده؟
چون یه جا خونده بودم انگار از ژانویه دوباره میخواد شروع به کار کنه
با سلام بچه ها !
میخواستم بدونم این دو انیمه ی بلند زیر در چه حدن ؟
پیشنهاد میکنین ببینم :
Space brothers
Saint seiya omega
تگ اسپویل من ندیدم چطوری گذاشتید، اما حتمن باید مشخص کنه داره در مورد چه انیمه یا مانگایی از کدوم قسمت و یا چپتر صحبت می کنه.
میشه یه تگ گذاشت اینطوری:
چپتر آخر مانگای ناروتو تموم میشه.
یا اینطوری:
من هنوز این قسمت رو ندیدم.
که اولی اشتباهه و دومی درسته.