Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@امیرحسین
حرف محمدعلی(اسکتبار دونو) رو گوش نده:-" حالا دلمون نمیاد خونش رو حلال کنیم که(مخصوصا که دیروز پریروز بهمون اخوی ها هدیه داد :d ) ولی خوب بشین این بلندا رو ببین لذت ببر! مخصوصا One Piece :x
بین 2تا انیمه ی بلند،اون موقع بشین 5-6تا کوتاه ببین! (انقدر شاهکار هم پشت سر هم نبین! کمبود میاری:-" )
و همینجوری ادامه بده :d انقدرم نگو اکشن و تخیل ژاپنی نمیخوام :p بشین وان پیس ببین:-"

Gosick رو هم زودتر ببین! چطور دلت میاد تا الان تمومش نکردی؟ :x

---
@جمیعاً
منم هانتر میخوام :((
---
@بردیا
اخوی ها ( Space Brothers ) رو حتما ببین! از اون انیمه های شاهکاریه که توی دید نیست متاسفانه :( ولی واقعا این انیمه عالیه:bighug:
---
خوب داشتم Jormungand رو میدیدم! :d
بد نیست،خوبه! ولی امیدوارم بهتر هم بشه! :d :-"
اما چرا داشتم؟ به خاطر اینکه هم اکنون متوجه شدم،قسمت 10 رو دانلود نکردم:| هیچی دیگه! تا اطلاع ثانوی خبری از ادامش نیست :((

مانگا هم که نمیاد! در خماری شدید به سر میبریم! آخرش یه بلایی سر خودم میاری:(( فکر کنم 2 هفته ی دیگه هم هنوز باید تحمل کنیم! :((

اما مهمترین بخش امروز Space Brothers بود! :d
قسمت 69 و 70 رو دیدم :
عکس موتا =)) =)) =)) واقعا نیاز به فوتوشاپ داشت! =))
خوب انیمه ی اخوی ها هم،فکر کنم الان نقش همون انیمه ی هیبیت که نشون دادن رو داره ایفا میکنه! شاید برای همینه که فعلا ادامه داره:bighug: (الان یکی میاد میگه : " قراره پخشش قطع بشه" :| )
از اینکه این فرصت رو به یکی دیگه که هم آرزوشه،هم میتونه کار بهتری انجام بده داد بسیار استقبال میکنیم:bighug:
اینجا هم انشاالله به عنوان اولین مهندس حرفه ای خوردو بتونه کار خفنی انجام بده و به جای تبعید،سکوی پرتابی باشه برای موتای عزیز:x
---
در مورد J-Star نمیدونم خبرهاش رو دنبال میکنید یا نه(بازیه :d ) هیسوکا(هانتر) نیز در بازی وجود دارد! حالا ساپورت کاراکتر یا قابل بازیه رو نمیدونم! :d ولی توی اسکن تایید Allen Walker به صورت سایه وار عکسش رو زده بود :d احتمالا 21ـم ژانویه معرفی خواهد شد(اگر اون چیزی که کنار سایه ی هیسوکا بود،تاریخ باشه:-" )

Hunter X Hunter - E111

عالی بود..با موسیقی ـش واقعاً حال میکنم، این قسمت ترکُند. راوی داستان، کارش شاهکاره.
Next Timeـش، عجب اسپویل ناجوری داشت...واقعاً چیزی رو نشون داد، قسمت بعد رو برام خراب کرد ):

@Akiba
امیرحسین، اگه میخوای دانلود کنی...برات PM کردم

وان پیس و باقی انیمه های بلند رو شوت کن کنار. فعلاً از انیمه های کوتاه لذت ببر:biggrin1:
فکر می کنم با این حرف خون خودمُ حلال کردم، اما به حرف های ملت گوش نده. 600 قسمت انیمه دیدن ارزش نداره آدم از انیمه های کوتاه غافل بشهb-)

دقیقاً حرف محمدعلی (استکبار) تایید میشه.

اگه برگردم زمانی که تازه انیمه دیدن رو شروع کردم...بجای اینکه اول با وان پیس، ناروتو و بلیچ، "انیمه بین" میشدم، اون تقریباً 2هزار قسمتی که برای این سه تا انیمه وقت صرف کردم رو انیمه های کوتاه نگا میکردم.
فک کن...2هزار قسمت، میشه 166 انیمه ی تک فصلی ویا 80تا انیمه ی دو فصلی.

@Dαnte
نظر من، اول سعی کن حسابی انیمه ی کوتاه نگاه کنی، خودت رو که حسابی پُر کن، آرشیوت رو پُر کن تا به سبک مورد علاقه ی خودت برسی و اینکه خودت بتونی انیمه ـت رو انتخاب کنی...این خیلی بهتر از دیدن وان پیس ـه :d

بعداً اگه خواستی وان پیس و ناروتو رو هم نگا کنی، وقتُ ترافیک ـت حروم اینها نکن، تو فروم دنیای انیمه از بخش بدون منفعت، انیمه رو بگیر که خیلی به صرفه تره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: slipkboy
HxH EPISODE 111

انیمه فوق العاده شروع شد این قسمت !
امروز داشتم فکر میکردم آرک اول انیمه مسابقات هانتر و این ها اولش گوگولی میزد ولی دیگه کیلوا دیوار رو شکست یکم خشونت وارد انیمه کرد ولی بازم شاد بود !
ولی این آرک مورچه ها از اولش بگیری تا الان تاریک خشن خونین اصلا نمیدونم احساس میکنم یک انیمه ی دیگه شده خیلی تنوعش قشنگه هانتر !
مانگاکا واقعا دمت گرم چی ساختی انیمه رو !
راستی اینم بگم احساس میکنم کیفیت انیمه در حد فیلم های انیمه های دیگست چون فیلم های انیمه های دیگه کیفیت بالاتری نسبت به هفتگی دارن ولی هانتر کیفیتش فکر کنم این قسمت افزایشی هم بوده !
با نترو حالیدیم سنگین !
چطوری نیگا کرد پیتو رو !
این پیتو چطور یهو شیطانی میشه من ترسیدم ولی فکر کنم از نترو کم میاره !
این خانواده ی کیلوا همه ی آرک ها هستن ! باید دلیلی داشته باشه !
گذشته نترو عالیــــــــــــــي بود !‌
حتی بابابزرگ کیلوا هم تعریف کرد ازش !
میدونید این 10 قسمت اخیر آهنگ اندینگ منو مست میکنه بهترین اندینگی هست که دیدم !‌
آهنگش موهای تنم رو سیخ میکنه !
اینم بگم که من فکر میکردم کیلوا و گون با پیتو بجنگن ولی اینطوری نشد نمیدونم چر !؟
راستی بچه ها اونجایی که اشاره کرد چشم های گون سر هست و خشن منطورش چی بود والا تو بقیه ی سکانس ها عادی بود !
یا منظورش مبارزه طلبی گون هست !‌
ولی میتونم بگم واقعا انیمه داره خوب پیش میره !‌
میترسم بخاطر مانگا بره تو در و دیوار !
اون کوراپیکو هم خوبه نیست بدم میاد ازش !
با اون یارو دکتره !

حرف محمدعلی(اسکتبار دونو) رو گوش نده:-" حالا دلمون نمیاد خونش رو حلال کنیم که(مخصوصا که دیروز پریروز بهمون اخوی ها هدیه داد :d ) ولی خوب بشین این بلندا رو ببین لذت ببر! مخصوصا One Piece :x
بین 2تا انیمه ی بلند،اون موقع بشین 5-6تا کوتاه ببین! (انقدر شاهکار هم پشت سر هم نبین! کمبود میاری:-" )
و همینجوری ادامه بده :d انقدرم نگو اکشن و تخیل ژاپنی نمیخوام :p بشین وان پیس ببین:-"

با "ص" نوشته می‌شه اسم من :-" :دی
بلند ها رو که اصلا نمی‌شه دید فعلا :دی الان باید با کوتاه ها خودم رو خفه کنم :دی وقت برای One Piece زیاده :-"
Gosick کلا 4 قسمت مونده؛ تموم شه من از بی ویکتوریکایی می‌میرم :(( :دی
@Dαnte
نظر من، اول سعی کن حسابی انیمه ی کوتاه نگاه کنی، خودت رو که حسابی پُر کن، آرشیوت رو پُر کن تا به سبک مورد علاقه ی خودت برسی و اینکه خودت بتونی انیمه ـت رو انتخاب کنی...این خیلی بهتر از دیدن وان پیس ـه :d

بعداً اگه خواستی وان پیس و ناروتو رو هم نگا کنی، وقتُ ترافیک ـت حروم اینها نکن، تو فروم دنیای انیمه از بخش بدون منفعت، انیمه رو بگیر که خیلی به صرفه تره.
سبک Death Note چیزی داریم بازم؟! :-"
Naruto که خوشم نمیاد :-" :دی
بی منفعت هم قسمت جالبی ـه منتها من هارد ندارم :دی
به علاوه این که هنوز هم مطمئن نیستم از One Piece خوشم بیاد و فعلا فقط انیمه کوتاه می‌بینم :دی

هانتر این هفته قسمت خوبی داشت ولی اینجور که دوستان شروع کردن در موردش حرف زدن همچین قسمت فوق العاده ای هم نبود البته از نظر من هانتر قسمت های بهتر از این کم نداشته بازم نظر دوستان قابل احترام:d

الان هم قسمت اول Noragami رو دیدم عجب انیمه باحالی هستش من خیلی خوشم اومد از قسمت اول این انیمه و جزء کارهای مورد پسند من هستش و با توجه به کاراکتر های خوبی که داره و همچنین داشتن داستان با پتانسیل نسبتآ خوب من کاملآ به این انیمه امیدوارم یکی از کارهایی هستش که فکر کنم تو این فصل حتمآ باید دیدش پیشنهاد میکنم دوستان هم دنبالش کنن

یکی از نکات مثبت انیمه دو شخصیتی بود که تو قسمت اول نشون داد و هردو کاراکتر جالبی بودن مخصوصآ کاراکتر دختر انیمه که اصلآ لوس و کلیشه ای نبود

attachment.php

اول پستت رو لایک کردم بخاطر اینکه از پست Akiba که دو خط در مورد SnK نوشته و 11 تا لایک گرفته بود و تو 26 خط نوشته بودی و 7 تا لایک گرفته بودی , عقب نمونی :d

دوم هم که همین الان انیمه رو تمام کردم , بزار اول نظر خودم رو بگم بعد برم , پستت رو بخونم ;
این انیمه بالواقع جز بهترین و زیباترین انیمه هایی بود که تا حالا دیده بودم و بعد از Shinsekai Yori که دارای یک داستان عمیق و سالم بدون هیچ اغراقی و انجام بعضی اعمال مستهجا بود , واقعا لذت یک اثر زیبا دوباره تجربه کردم .
این انیمه واقعا می تونه کنار انیمه های Death Note , Code Gease و Shinsekai Yori که هم از لحاظ داستان و هم هیجان در مراتب خیلی بالایی قرار دارند . ZnT از همان قسمت اول که با یک لبخند معنادار و زیبا آغاز شد , به من این موضوع رو قبولوند , که با یک شاهکار طرف هستم . علاوه بر داستان زیبایی که ZnT داره , دارای یک Opening و Ending خیلی زیبایی هم هست که فقط آدم باید باید بشنوه تا خودش درک بکنه . صحبت در مورد آهنگ شد , این انیمه جز معدود انیمه هایی که موقع صحبت های عادی اشخاص هم با صدای ملایمی که پخش می کنه , باعث میشه تا قلب آدم به لرزه در بیاد و زیبایی انیمه رو دو چندان می کنه .
خدا رو شکر انیمه چنان از داستان کامل و عمیق هست , که اصلا هیچ اجازه و وقتی را برای لوس بازی هایی که بیشتر کاراکترهای مونث در انیمه های زمان خودش ( 2013 ) انجام میدادند , رو نداد .
راستی Ending انیمه هم خیلی می تونستند بهتر درست بکنند تا جا برای فصل دوم هم باشه :d .
------------
انیمه بعدی ; Psycho Pass یا Btoom! یا Mushi-shi .

در مورد قسمت اول حرفات اصلا واسه من اهمیتی نداره تعداد لایک و این حرفا. مهم اینه که کی لایک کنه، نه تعدادش :دی

در مورد انیمه بعدیت هم Mushshi رو ندیدم ولی بین دو تا اولی Psycho Pass خیلی خوبه ولی Btooom یه انیمه کاملا معمولی و بی هدف و ادامه اش هم که تو مانگاس مثل همیشه :دی

@داوود
اونایی که پست تو رو لایک کردن،یحتمل پست منم لایک کردن >:) (اصلا این بحث لایک چیه اومده تاپیک؟ :d اینی که گفتمم شوخی بودا! :-" )

---
اوه اوه! اوضاع خطری شد! :d خلیل هم به جبهه ی اسکتبار پیوست...من میترسم:-s حسن تو بیا طرف ما بگو وان پیس رو ببینه:))
---
@امیر حصین
حالا چون خودت میخوای با "ص" مینویسیم! :d ولی چرا؟ :-" (البته بهتره، اینجوری با هم قاطی نمیشیم:p )
نه آقا! وقت برای دیدن وان پیس کمه! :-" شاید خدایی نکرده،خدایی نکرده،عمرت کفاف نداد:p 600 قسمته ها :-" بعد که رسیدی هفتگی دیگه میدونی حداقل 10-12 سال دیگه عمر میکنی،چون به هیچ وجه نمیزاری هیچ عاملی باعث بشه بی خیال زندگی بشی تا تموم شدن وان پیس=)) (این وضعیت خودمه ها! وگرنه توی این 4ماه اخیر، 10-20 بار خودکشی میکردم :d )

حالا...

ویکتوریکا که عزیز دله! :(( انقدر دلم براش تنگ شده که نگو! :( ولی خوب! برای تجدید دیدار،هر از گاهی میشینم اپنینگ و اندینگش رو میبینم :d

بی منفعت از نوع DVD هم هست:-"
---
راستی یکی میشه بیاد Ergo Proxy رو برای من شفاف سازی کنه؟ فکر کنم پارسال دیدم البته:-" ولی هیچی ازش نفهمیدم! :d
---
امروز هم شروع کردم به آلوده کردن یکی از اقوام به انیمه! :-" از مخالفان سرسخت انیمه میباشد! فعلا تونستم راضیش کنم Psycho-Pass ببینه! >:) البته فعلا یک قسمت دیده! :d ولی سعی میشود کاری کنم ادامه بده! :-"
اگر بتونم معتادش کنم،قدم بزرگی برداشتم >:)

چقدر آلوده کردن ملت به انیمه لذت بخشه;;)

آخرین ویرایش:
سبک Death Note چیزی داریم بازم؟! :-"
Naruto که خوشم نمیاد :-" :دی
بی منفعت هم قسمت جالبی ـه منتها من هارد ندارم :دی
به علاوه این که هنوز هم مطمئن نیستم از One Piece خوشم بیاد و فعلا فقط انیمه کوتاه می‌بینم :دی
تو سبک DN کد گیاس (Code Gease) هست.
کوتاه SnK و Fate Zero رو اگه ندیدین از دست ندینشون.

در مورد قسمت اول حرفات اصلا واسه من اهمیتی نداره تعداد لایک و این حرفا. مهم اینه که کی لایک کنه، نه تعدادش :دی

در مورد انیمه بعدیت هم Mushshi رو ندیدم ولی بین دو تا اولی Psycho Pass خیلی خوبه ولی Btooom یه انیمه کاملا معمولی و بی هدف و ادامه اش هم که تو مانگاس مثل همیشه :دی
نظرت برای من هم مهم نیست , چون من می خواستم بهت کمک کنم :d

اصلا داخل اسپویل با این اسم مسخره رو خوندی ؟!

تو سبک DN کد گیاس (Code Gease) هست.
کوتاه SnK و Fate Zero رو اگه ندیدین از دست ندینشون.
این رو یکی دیگه از دوستان هم معرفی کرده بود؛ حتما می‌گیرم.
SnK رو دو قسمت اول رو دارم. Fate/Zero هم بعد از Mushishi قراره دانلود شه :دی
@داوود

---
@امیر حصین
حالا چون خودت میخوای با "ص" مینویسیم! :d ولی چرا؟ :-" (البته بهتره، اینجوری با هم قاطی نمیشیم:p )
نه آقا! وقت برای دیدن وان پیس کمه! :-" شاید خدایی نکرده،خدایی نکرده،عمرت کفاف نداد:p 600 قسمته ها :-" بعد که رسیدی هفتگی دیگه میدونی حداقل 10-12 سال دیگه عمر میکنی،چون به هیچ وجه نمیزاری هیچ عاملی باعث بشه بی خیال زندگی بشی تا تموم شدن وان پیس=)) (این وضعیت خودمه ها! وگرنه توی این 4ماه اخیر، 10-20 بار خودکشی میکردم :d )

حالا...

ویکتوریکا که عزیز دله! :(( انقدر دلم براش تنگ شده که نگو! :( ولی خوب! برای تجدید دیدار،هر از گاهی میشینم اپنینگ و اندینگش رو میبینم :d

بی منفعت از نوع DVD هم هست:-"
---
راستی یکی میشه بیاد Ergo Proxy رو برای من شفاف سازی کنه؟ فکر کنم پارسال دیدم البته:-" ولی هیچی ازش نفهمیدم نمیاد! :d
---
امروز هم شروع کردم به آلوده کردن یکی از اقوام به انیمه! :-" از مخالفان سرسخت انیمه میباشد! فعلا تونستم راضیش کنم Psycho-Pass ببینه! >:) البته فعلا یک قسمت دیده! :d ولی سعی میشود کاری کنم ادامه بده! :-"
اگر بتونم معتادش کنم،قدم بزرگی برداشتم >:)

چقدر آلوده کردن ملت به انیمه لذت بخشه;;)
اگر یه ذره به پند های "صلح و صفا" گوش می‌کردی و رپ گوش می‌دادی الان سوال نمی‌شد واست :-" :دی
اول باید این کوچولو ها تموم بشه :دی
من سر DN مثل خر صبح تا شب نگاه می‌کردم؛ الان OP رو بخوام اون طوری ببینم بر اثر سکته قبلی می‌میرم :-" :دی
بالاخره تموم شد :(( چقدر قسمت آخر قشنگ و پر هیجان بود :(
اون طوری پول DVD با اینترنت رو هم دیگه سنگین می‌شه، احتمال سکته قلبی هم بالاتر می‌ره :-" :دی
Ergo رو من قسمت اول دیدم زیاد چیز خاصی نداشت ولی یه سری نکته ریز توش بود که آخر تیتراژ، خود مترجم، زیر نویس کرده بود وقتی خوندم کف کردم اصلا :-o
قسمت 2 رو هم دارم هنوز ندیدم :-"
P-P رو هم 3 قسمت اول رو دارم ندیدم هنوز :دی
Death Note به عنوان اولین انیمه عمر من (و شروع برای هدایت به انیمه :-" :دی) هم فکر کنم اولین نفر خودت معرفی کردی :دی
آلوده کردن نیست؛ هدایت ـه :دی
چقدر پر استرس و قشنگ بود این قسمت :((
همش انتظار داشتم "کوجو" با ویلچر بیاد ولی فهمیدم کارگردان منظورش این بوده که نشون دهنده راه برگشت به ویکتوریکا، عشق کوجو به اون هست و با عقل و منطق و پا (!!!) نمی‌تونه بره سمتش! در واقع هدف زندگی ـش ویکتوریکاس :(
مو های نقره ای هم به ویکتوریکا نمیومد زیاد :-" با طلایی بیشتر حال می‌کردم :دی
هر چی بود، این Romance قسمت آخر عالی بود :love:
پ.ن: اصلا هم به رمنس علاقه ندارم :-" :دی

@داوود
اونایی که پست تو رو لایک کردن،یحتمل پست منم لایک کردن >:) (اصلا این بحث لایک چیه اومده تاپیک؟ :d اینی که گفتمم شوخی بودا! :-" )

من این همه کار واسه سایت انجام دادم. سر E3 2 سال پیش که خبرنگار بودم، کلی وقت گذاشتم و متن ترجمه کردم وقتی که رفتم هیشکی یه تشکر خشک و خالی ازم نکرد حالا از 4 تا لایک بخوام خوشحال یا ناراحت بشم؟ :دی لایک چیه برو از خدا بترس :دی

=============================================

قضیه این Movie که قراره از Psycho Pass بسازن چیه؟ جدیه ؟ Season 2 همین انیمه رو چند وقت پیش دیدم تو یکی از این سایته TBA زده بود. تاریخ قطعی خورده.

این رو یکی دیگه از دوستان هم معرفی کرده بود؛ حتما می‌گیرم.
SnK رو دو قسمت اول رو دارم. Fate/Zero هم بعد از Mushishi قراره دانلود شه :دی
Ergo رو من قسمت اول دیدم زیاد چیز خاصی نداشت ولی یه سری نکته ریز توش بود که آخر تیتراژ، خود مترجم، زیر نویس کرده بود وقتی خوندم کف کردم اصلا :-o
قسمت 2 رو هم دارم هنوز ندیدم :-"
P-P رو هم 3 قسمت اول رو دارم ندیدم هنوز :دی
Death Note به عنوان اولین انیمه عمر من (و شروع برای هدایت به انیمه :-" :دی) هم فکر کنم اولین نفر خودت معرفی کردی :دی
آلوده کردن نیست؛ هدایت ـه :دی
چقدر پر استرس و قشنگ بود این قسمت :((
همش انتظار داشتم "کوجو" با ویلچر بیاد ولی فهمیدم کارگردان منظورش این بوده که نشون دهنده راه برگشت به ویکتوریکا، عشق کوجو به اون هست و با عقل و منطق و پا (!!!) نمی‌تونه بره سمتش! در واقع هدف زندگی ـش ویکتوریکاس :(
مو های نقره ای هم به ویکتوریکا نمیومد زیاد :-" با طلایی بیشتر حال می‌کردم :دی
هر چی بود، این Romance قسمت آخر عالی بود :love:
پ.ن: اصلا هم به رمنس علاقه ندارم :-" :دی

از همون روزی که اومدی گفتی از گوسیک خوشت اومده، هر عارف طی طریق کرده ای می تونست بفهمه که کارت به رومنس می کشه.
احتمالش بالاست که به زودی تصمیم به ازدواج بگیری:-"
بعد از گوسیک اگر می خوای همین حال و هوای عاشقانه رو حفظ کنی، باید بری سراغ Usagi Drop. قطعاً بعد از دیدنش یا میری ازدواج می کنی، یا یه بچه رو به فرزند خواندگی قبول می کنیo:-)

@امیرحسین

---
@جمیعاً
منم هانتر میخوام :((
---
@بردیا
اخوی ها ( Space Brothers ) رو حتما ببین! از اون انیمه های شاهکاریه که توی دید نیست متاسفانه :( ولی واقعا این انیمه عالیه:bighug:
---
خوب داشتم Jormungand رو میدیدم! :d
بد نیست،خوبه! ولی امیدوارم بهتر هم بشه! :d :-"
اما چرا داشتم؟ به خاطر اینکه هم اکنون متوجه شدم،قسمت 10 رو دانلود نکردم:| هیچی دیگه! تا اطلاع ثانوی خبری از ادامش نیست :((

مانگا هم که نمیاد! در خماری شدید به سر میبریم! آخرش یه بلایی سر خودم میاری:(( فکر کنم 2 هفته ی دیگه هم هنوز باید تحمل کنیم! :((

اما مهمترین بخش امروز Space Brothers بود! :d
قسمت 69 و 70 رو دیدم :
عکس موتا =)) =)) =)) واقعا نیاز به فوتوشاپ داشت! =))
خوب انیمه ی اخوی ها هم،فکر کنم الان نقش همون انیمه ی هیبیت که نشون دادن رو داره ایفا میکنه! شاید برای همینه که فعلا ادامه داره:bighug: (الان یکی میاد میگه : " قراره پخشش قطع بشه" :| )
از اینکه این فرصت رو به یکی دیگه که هم آرزوشه،هم میتونه کار بهتری انجام بده داد بسیار استقبال میکنیم:bighug:
اینجا هم انشاالله به عنوان اولین مهندس حرفه ای خوردو بتونه کار خفنی انجام بده و به جای تبعید،سکوی پرتابی باشه برای موتای عزیز:x
---
در مورد J-Star نمیدونم خبرهاش رو دنبال میکنید یا نه(بازیه :d ) هیسوکا(هانتر) نیز در بازی وجود دارد! حالا ساپورت کاراکتر یا قابل بازیه رو نمیدونم! :d ولی توی اسکن تایید Allen Walker به صورت سایه وار عکسش رو زده بود :d احتمالا 21ـم ژانویه معرفی خواهد شد(اگر اون چیزی که کنار سایه ی هیسوکا بود،تاریخ باشه:-" )
خب، حالا که خلیل ساما هم از این ایده حمایت کرد و کفه ی ترازوی مخالفان دیدن انیمه ی بلند در شروع کار داره سنگین میشه.
فکر می کنم ندیدن انیمه های بلندِ در حال پخش در بدترین حالت فقط باعث میشه، آدم یه سری کاراکترهای فن کُش رو نشناسه. برای شناختن اون ها هم هیچ وقت دیر نمیشه:-"
================================
اخوی ها فعلاً هم مانگاش داره خوب می فروشه. هم انیمه به شدت پر بیننده است. بنابراین احتمالاً پخشش ادامه پیدا می کنه. فکر می کنم هزینه ی ساختش هم یکی از ارزون ترین ها باشه.
================================
خود بر و بچه های اوتاکو هم به اندازه ی تو پیگیر J-Star نیستن. انقدر گفتی که منم کم کم دارم منتظرش میشم:d

قضیه این Movie که قراره از Psycho Pass بسازن چیه؟ جدیه ؟ Season 2 همین انیمه رو چند وقت پیش دیدم تو یکی از این سایته TBA زده بود. تاریخ قطعی خورده.
از کجا این خبر Movie اومده؟
============================
دو تا خبر نسبتاً جالب!

فیلم جدید هانتر توی چند روز اکرانش (فکر کنم 7-8 روز) حدود 5.5 میلیون دولار فروش رفته. که آمار خوبیه
-----------------
خبر دوم این که ملت توی اینترنت راه افتادن، میگن Kill la Kill از روی یه مانگایی اسکی رفته:
Jコミ | 学園ノイズ 2

هر چند به شدت شبیه هم هستن. اما لزوماً به معنای کپی بودن نیست:d

امیر حسین Akiba

حالا گیریم من اومد گفتم دیدن انیمه های بلند جزء ملزومات که نیست الان بهش خیانت نکردم ؟

در کل انیمه دیدن مثل سریال و فیلم دیدن سلیقه ای و به توانایی های افراد هم بستگی داره البته اون موقعی که ما شروع کردیم به انیمه دیدن حالا میگم اون موقع فکر نکنید 100 سال پیش رو میگم همین 4و 5 سال پیش من خودم تو انیمه دیدن ه رو از ب تشخیص نمیدادم اون موقع انیمه ورلد و اطلاعاتش در مورد انیمه و مانگا نبود اون موقع لینک دانلود انیمه و مانگا نریخته بود اونموقه 10 فن ساب روی یه انیمه کار نمیکردن اونموقع واسه هر انیمه کوتاه و بلند 2 و 3 مترجم روش کار نمیکردن ( یه زمانی بود گروه ترجمه من بلیچ و وان پیس رو هم زمان میزد تازه موقعی بود که کسانی که از ترجمه استفاده میکردن طلبکار بودن و ما که زیرنویس میذاشتیم بدهکار:d و از این خبرا هم نبود که به خاطر اعتراض طرف بن بشه و این حرفا البته دوستانی هم بودن که همیشه حامی بودن دستشون درد نکنه:-* )

همه اینا رو گفتم بدونی اون زمانی که ما شروع کردیم به دیدن ناروتو و بلیچ و وان پیس اولآ اونقدر تعداد قسمت هاش بالا نبود بیشترینش مال وان پیس با 300 و خورده ای قسمت و اینکه چاره ای دیگه ای هم نبود کی انیمه های دیگه رو میشناخت یا حاضر میشد بره امتحانشون کنه ببینه چجور انیمه هایی هستند ( البته بچه های قدیمی با اطلاعات هم بودند و دنبال میکردن انیمه ها رو ولی مثل الان نبود ) در کل انیمه و مانگا تو این 2و3 سال اخیر به طور نجومی تو ایران پیشرفت کرد و شناخته شد

در نتیجه اگه منم الان میخواستم شروع کنم به انیمه دیدن شاید هیچوقت سراغ انیمه های بلند نمیرفتم با این همه انیمه کوتاه که هرروز زیرنویس میشه به راحتی هم میشه پیداشون کرد دیدن 600 قسمت بیننده رو میترسونه که اصلآ حوصلم میکشه تا اخر نگاه کنم یا نه ؟

البته اینم بگم که من به شخصه یکی از طرفدارای انیمه وان پیس بودم و هستم و دیدنش رو هم برای هر کسی که انیمه دوست داره توصیه میکنم و از نظر من بهترین انیمه بلند حال حاضر هست و وقتی شما بهترین رو نبینید حتمآ یه چیزایی رو از دست میدید ولی اینکه کی ببینید و چجوری ببینیدش به حال و هوای خودتون بستگی داره:d

یه نکته بسیار جالب اینه که نسخه BD شینگکی انیمیشنش پولیش شده و تکسچر های خیلی خیلی بهتری داره.

TuXIBe8.png

با این حساب قضیه ریمیک مالیده احتمالا!

NARUTO SHIPPUDEN EPISODE 344

خیلـــــــــــــــــــــــــــــــی قسمت خوبی بود !‌
میتونم بگم از لحاظ بصری خیلی قوی شده بود !!
یعنی کلا خیلی کیفیت خوب بود زمین تا آسمون با 30 قسمت آخیر فرق داشت !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or