BARDI YA
کاربر سایت
سلام ناکاماهای من !
چطوریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ؟!
بچه ها میخواستم بدونم انیمه ی Pupa کی شروع میشه ؟
سلام ناکاماهای من !
چطوریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ؟!
بچه ها میخواستم بدونم انیمه ی Pupa کی شروع میشه ؟
1 روز و 23 ساعت و 14 دقیقه دیگه قسمت اول پخش میشه :d
خب Gosick رو هنوز تموم نکردم؛ پرهام هم افکار پلیدی (Aku No Afkar ) داره (اسپویل ) پس سریع تر باید تمومش کنم
Aku No Hana تموم شد. انیمه جالبی بود ولی به نظرم سیزن 2 هم خواهد داشت. از خود انیمه بهتر زیرنویسش بود! کولاکی بود اصلا!!! همه چیز زیر نویس شده بود که هیچ، بعضی از قسمت ها آدم فکر میکرد واقعا تو خود انیمه فارسی نوشته! مثلا کتاب Aku No Hana که دست تاکائو بود جوری زیر نویس رو قرار داده بودن و رنگ بندی کرده بودن که دقیقا روی خود کتاب و به صورت مایل چاپ شده بود "گل های پلیدی" عالی بود
هنوز One Piece و Steins Gate و FullMetal و Attack on Titan و Ergo موندن
وان پیس و باقی انیمه های بلند رو شوت کن کنار. فعلاً از انیمه های کوتاه لذت ببر:biggrin1:
فکر می کنم با این حرف خون خودمُ حلال کردم، اما به حرف های ملت گوش نده. 600 قسمت انیمه دیدن ارزش نداره آدم از انیمه های کوتاه غافل بشهb-)
-------------------------
قسمت 75 اخوی های فضا، یکی از بهترین چیزهایی بود که این چند وقت اخیر دیدم. هنوز به پای قسمت های 51-52 و 40-44 نرسیده. اما باز هم عالی بود.
نیمی از مدتش داشتم از خنده وا می رفتم و توی نیمه ی دومش دلم می خواست گریه کن
به نظر من زودتر شروع کن به دیدن One Piece ! به نظر من انیمه ای هست که هیچوقت تکرار نمیشه! من تابستون با این انیمه زندگی کردم:d تیکه هایی داره که بینظیره!!خب Gosick رو هنوز تموم نکردم؛ پرهام هم افکار پلیدی (Aku No Afkar ) داره (اسپویل ) پس سریع تر باید تمومش کنم
Aku No Hana تموم شد. انیمه جالبی بود ولی به نظرم سیزن 2 هم خواهد داشت. از خود انیمه بهتر زیرنویسش بود! کولاکی بود اصلا!!! همه چیز زیر نویس شده بود که هیچ، بعضی از قسمت ها آدم فکر میکرد واقعا تو خود انیمه فارسی نوشته! مثلا کتاب Aku No Hana که دست تاکائو بود جوری زیر نویس رو قرار داده بودن و رنگ بندی کرده بودن که دقیقا روی خود کتاب و به صورت مایل چاپ شده بود "گل های پلیدی" عالی بود
هنوز One Piece و Steins Gate و FullMetal و Attack on Titan و Ergo موندن
کی ؟
دختری بی نقص از همه لحاظ در انیمه Zetsuen No Tempest . امروز که قسمت 20 انیمه دارم , نگاه می کنم هنوز درک زیبایی های کلام و حرف هایی که آیکا در یک بازه زمانی خیلی کم زده میشه , رو نتونستم به صورت کامل درک بکنمفووا آیکا - Fuwa Aika
دختری بی نقص از همه لحاظ در انیمه Zetsuen No Tempest . امروز که قسمت 20 انیمه دارم , نگاه می کنم هنوز درک زیبایی های کلام و حرف هایی که آیکا در یک بازه زمانی خیلی کم زده میشه , رو نتونستم به صورت کامل درک بکنم
پ.ن: خواستم بزارم تا امروز جواب ـت رو بدم .