Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@بردیا

یک پیشنهاد برات دارم... اونم اینکه کلاً بیخیال Gundam شو...! پاشو برو Gurren Lagann ببین که هم ثواب دنیوی کنی هم اُخروی... اَجرت هم با آقا!

این عکسی که گذاشتی مال Mobile Fighter G Gundam‍ه

خلاصه بخوام بگم... Gundam سه تا بازه زمانی مختلف داره که تمام انیمه‌ها و فیلم‌ها و... تو یکی از اینها هستن...

بازه زمانی اصلی اسمش Universal Century یا UC هست... UC بازه زمانی اصلی انیمه است و تقریباً همه سریال‌ها و فیلم‌ها و غیره (تو این بازه زمانی) ادامه همدیگه هستند و بهم دیگه مرتبط.

ولی دو تا بازه زمانی دیگه (Anno Dominoi و Cosmic Era) اینجوری نیستن و اکثر انیمه‌ها تو این دو تا بازه زمانی به هم هیچ ربطی ندارن و مهم نیست اول کدوم رو ببینی... همینجوری خرکی از هر جا حال کردی میشه شروع کرد... البته Destiny بحثش جداست و کلاً ارزش دیدن هم نداره.

برای انتخاب بهترین Gundam بین عُلما اختلاف نظره ولی مسلماً اینها جزو بهترین‌ها هستن

سری اول
Wing
00
Zeta
Unicorn
The 08th MS Team
Stardust Memory

آت و آشغال هم تو سری زیاد پیدا میشه مثل Age و Destiny

در آخر بازم پیشنهاد میکنم بیخیال دیدنش شو... زندگی آدمی کوتاهه و ارزش حرص خوردن الکی نداره..!

وایسا تا بهار 2014 قراره سری اول گاندم رو بازسازی کنن... همونو ببین جالشو ببر

@ emperor 69

One Outs و Cross Game رو حتماً ببین... بغیر از اینها من Giant Killing هم پیشنهاد میکنم (فوتبال) البته خیلی مثل باقی ورزشی نیست ولی دیدنش خیلی حال میده... راجع به یک مربی فوتباله.

Area no Kishi رو هم ببین... تو سبک فوتبال هست و 100% ورزشی... مسابقه و رقبای خفن و رفاقت و عشق و هر کوفت و زهر ماری که بگی توش هست! :d

Over Drive تو سبک دوچرخه سواری... خیلی خوبه... هیجانش فوق‌العاده است و مطمئناً باهاش حال میکنی.

انیمه تو سبک ورزشی زیاد هست ولی اینها به نظرم بهتر از بقیه هستن... همشون هم تقریباً تو 5-6 سال اخیر پخش شدن و کیفیت ساخت خوبی دارن....حالا چیزی دوباره به ذهنم رسید بهت میگم

Ashita No Joe
این دو تا فصله... بین هر فصل هم فکر کنم 10 سال فاصله افتاد!

مانگاش رو نخوندم ولی انیمه‌اش که خیلی خوب بود... تو سبک بوکس هست... شخصیت پردازیش خیلی خوبه مخصوصاً رابطه شخصیت اصلی با مربیش... داستان هم حسابی هیجانی و احساسی هست و مطمئناً باهاش حال میکنی... تنها مشکلش اینه که انیمه خیلی قدیمیه

اگه مثل من با دیدن انیمه‌های قدیمی مشکل نداری حتما حتماً Touch رو هم ببین... یک انیمه تو سبک بیسبال... داستان و شخصیت‌پردازیش فوق‌العاده است... مطمئن باش تبدیل به یکی از بهترین انیمه‌های که تا حالا دیدی میشه.. اصلاً حرف زدن راجع بهش بیهوده است، پاشو برو ببین!

یه مدت بود انیمه خفن و سوپر جذاب ندیده بودم تا اینکه آریا بهم Psycho Pass رو داد

چرا زود تر ندیده بودمش؟

واقعا که دیوانم

انیمش حرف نداره و از قسمت 6 به بعد منو بدجوری جذب خودش کرد

یکی از بهترین شخصیت منفیای عمرم رو داشت این انیمه

فقط یه موشکول

چرا من هر کی رو که تو این انیمه دوس داشتم مرد؟ دقیقا هر 3 نفری که دوسشون داشتم مردن :((

شخصیت پردازیش معرکه بود داستانش عالی بود موسیقی مادر بگرید بود هیچ نقصی نداشت

یه مشکل کوچیک داشت اونم این که فک کنم نشون دادن فرو کردن قیچی تو دهن یه انسان و بعدش کوبوندن صورتش رو میز یکم زیادی خشنه -__-
بزار حدس بزنم که اون سه نفر کیا بودن :d
شوکو چان :x
کاگاری چان:bighug:
اوجی سان آیرون هند b-) ( گینوزا سان رو میگم :d)
خودم بیشتر از همه از مرگ اولی ناراحت شدم
جالب اینجاست که این انیمه رو 5 ماه پیش دانلود کرده بودم و این اواخر از درد بیکاری رفتم نگاش کردم ، اگه میدونستم اینقدر زودتر میرفتم سراغش.
یه مشکل کوچیک داشت اونم این که فک کنم نشون دادن فرو کردن قیچی تو دهن یه انسان و بعدش کوبوندن صورتش رو میز یکم زیادی خشنه -__-
تو اینو میگی
تنها صحنه ای که حسابی اعصابم رو خورد اون قسمت بود که اون زنه رو تو خیابون با چکش کشتن و بقیه فقط نگاه کردن ، یعنی من این تیکه به رسالت شوکو چان برای نابودی شیبیل ایمان آوردم
------------------------------------------------------------------------------------
منم چند تا انیمه به امیر حسین دانته پیشنهاد بدم ( از اونایی که بقیه نگفتن :d )

Code Geass : شروعش شبیه انیمه DN است و شخصیت اصلیش هم مثل لایت به قدرت جدید دست پیدا میکنه و سعی میکنه با استفاده از این قدرت دنیا رو عوض کنه ( فقط تنها تفاوتی که با لایت داره اینه که بین یکی جزو شخصیت های خوب حساب میشه ). برعکس DN این انیمه تو قسمت های اول خیلی بی حاله ولی از وسطای فصل اول (قسمت 10) تا آخر فصل دوم جذابیتش خیلی زیاد میشه و پایانش هم بهتر از DN ـه . سبکش هم مکا (روبات جنگی ) و قدرت های ماوراییه.

PSycho Pass : گفتی از پلیسی جنایی خوشت میاد ؟ :d خب دیدن این انیمه بهت پیشنهاد میشه . شخصیت منفی این انیمه هم مثل لایت هدف بالایی داره ولی بازم مثل لایت از هر روشی استفاده میکنه تا به هدفش برسه ( برعکس لایت من یکی از طرفدارای این شخصیتم :d ) . سبک : آینده ، پلیسی ، جنایی

Fate/Zero : عجیبه کسی این انیمه رو معرفی نکرده ! توضیح خاصی ندارم براش فقط اینکه حتما دو قسمت اولش رو نگاه کن تا بفهمی چی جوریه ، دیدنش شدیدا توصیه میشه ( این از اون انیمه هاس که به هر کی نشونش دادم عاشقش شده )

Claymore : دیدن اینم توصیه میشه . البته 4 قسمت اولش جزو داستان اصلی نیست و 3 قسمت آخرش هم اضافیه . سبک : Killing Monsters

آخرین ویرایش:
سلام
یه انیمه ای بود، اون قدیم قدیم ها تلویزیون خودمون نشون می داد. داستانش درباره موجودات فضایی بود که به زمین حمله کرده بودن و سفینه های بزرگ داشتن. این آدم های فضایی از نظر ظاهر شبیه آدمها بودن ولی اندازه شون اندازه یه ساختمون 6 7 طبقه بود!:| اینها با یه سری ربات حمله می کردن.
زمینی ها هم با یه سری هواپیما باهاشون مقابله می کردن! این هواپیماها قابلیت تغییر حالت به شکل ربات را داشتن... داستان تقریبا درباره خلبان های همین هواپیما-رباتها بود. که یکی از اون خلبانها هم موهای یه وری داشت و خیلی ماهر بود ولی یادمه که مُردش :(
حالا با این توضیحات دست و پا شکسته من، از دوستان کسی همچین انیمه ای میشناسه؟:-/

خبر خبر , خبر دارم خبر داغ :x : فیری تیل بعد 4 ماه دوباره انیمه ـش شروع میشه :x
510607d1388430473-jubia.jpg

510606d1388430473-fairi.png
پ.ن : عجب ماهی این ماه 2 تا خبر عالی داشتم ;
1. Saw
2.Fairy Tail
:x

سلام
یه انیمه ای بود، اون قدیم قدیم ها تلویزیون خودمون نشون می داد. داستانش درباره موجودات فضایی بود که به زمین حمله کرده بودن و سفینه های بزرگ داشتن. این آدم های فضایی از نظر ظاهر شبیه آدمها بودن ولی اندازه شون اندازه یه ساختمون 6 7 طبقه بود!:| اینها با یه سری ربات حمله می کردن.
زمینی ها هم با یه سری هواپیما باهاشون مقابله می کردن! این هواپیماها قابلیت تغییر حالت به شکل ربات را داشتن... داستان تقریبا درباره خلبان های همین هواپیما-رباتها بود. که یکی از اون خلبانها هم موهای یه وری داشت و خیلی ماهر بود ولی یادمه که مُردش :(
حالا با این توضیحات دست و پا شکسته من، از دوستان کسی همچین انیمه ای میشناسه؟:-/

اسمش Robotech ـه یا به زبون خودمون دژ فضایی
سه سری هم داره که روی هم میشه 85 قسمت. اون ساختمون 7-8 طبقه ها هم یه چیزی توی مایه های زین تریلی یا زین تریدی یا همچین چیزایی بود:p

نکته ی مثبت داستان اینه که روبوتک انیمه نیست! در واقع این انیمیشن از ترکیب و کلاژ چند سه تا انیمه، یکی از سری ماکروس و دو تا چیز دیگه ساخته شده
که داستان مفصلی داره که قصه اش رو توی ویکیپدیا نوشته

خود روبوتک رو میشه گیر آورد، اما مشکلش اینه که زیرنویس نداره. یعنی اگر مشکل در فهم دیالوگ ها به صورت شنیداری داری، طرفش نرو.

این عمل چسبوندن سه تا انیمه ی نیمه بی ربط به هم یه سری باگ هم توی داستان ایجاد کرده! مثلاً توی سری دوم و سوم همیشه حرف از ریک هانتر هست (که نقش اول سری اول بود)
اما همیشه یا پشت مشتری گیر کرده یا توی منظومه ی فلان داره با فضایی ها می جنگه...

پ.ن: ریک هانتر (نقش اول سری اولش) قهرمان زندگی من بود!;;)

آخرین ویرایش:
اسمش Robotech ـه یا به زبون خودمون دژ فضایی
سه سری هم داره که روی هم میشه 85 قسمت. اون ساختمون 7-8 طبقه ها هم یه چیزی توی مایه های زین تریلی یا زین تریدی یا همچین چیزایی بود:p

نکته ی مثبت داستان اینه که روبوتک انیمه نیست! در واقع این انیمیشن از ترکیب و کلاژ چند سه تا انیمه از سری ماکروس ساخته شده
که داستان مفصلی داره که قصه اش رو توی ویکیپدیا نوشته

خود روبوتک رو میشه گیر آورد، اما مشکلش اینه که زیرنویس نداره. یعنی اگر مشکل در فهم دیالوگ ها به صورت شنیداری داری، طرفش نرو.

این عمل چسبوندن سه تا انیمه ی نیمه بی ربط به هم یه سری باگ هم توی داستان ایجاد کرده! مثلاً توی سری دوم و سوم همیشه حرف از ریک هانتر هست (که نقش اول سری اول بود)
اما همیشه یا پشت مشتری گیر کرده یا توی منظومه ی فلان داره با فضایی ها می جنگه...

پ.ن: ریک هانتر (نقش اول سری اولش) قهرمان زندگی من بود!;;)

الان اسمش را سرچ کردم. عکس هاشو دیدم و رفتم به گذشته ها:(
اون قدیمها تلویزیون چه چیزایی نشون می داد...
محمد علی یه دنیا ممنونم ازت:-*
پ.ن : الان لینک ها را هم نگاه کردم، یادم اومد که تو تلویزیون با اسم "دژ فضایی" پخش می شد.

یه جا را گیر آوردم که تا قسمت 65 دوبله را داره!! ولی برای فروشه فقط :|
gaah.gif

آخرین ویرایش:
بزار حدس بزنم که اون سه نفر کیا بودن :d
شوکو چان :x
کاگاری چان:bighug:
اوجی سان آیرون هند b-) ( گینوزا سان رو میگم :d)
خودم بیشتر از همه از مرگ اولی ناراحت شدم
جالب اینجاست که این انیمه رو 5 ماه پیش دانلود کرده بودم و این اواخر از درد بیکاری رفتم نگاش کردم ، اگه میدونستم اینقدر زودتر میرفتم سراغش.

تو اینو میگی
تنها صحنه ای که حسابی اعصابم رو خورد اون قسمت بود که اون زنه رو تو خیابون با چکش کشتن و بقیه فقط نگاه کردن ، یعنی من این تیکه به رسالت شوکو چان برای نابودی شیبیل ایمان آوردم
:

آره همین سه نفرن -__-

البته غیر از اینا دیگه مرگ مهمی تو انیمه نداشتیم بقیشون کاراکترای مهمون یکی دو قسمتی بودن

کلا همه جا خشونت دیده میشه اون دختر دیوونه هه نقاشه هم خیلی ناجور بود طرف

الان اسمش را سرچ کردم. عکس هاشو دیدم و رفتم به گذشته ها:(
اون قدیمها تلویزیون چه چیزایی نشون می داد...
محمد علی یه دنیا ممنونم ازت:-*
پ.ن : الان لینک ها را هم نگاه کردم، یادم اومد که تو تلویزیون با اسم "دژ فضایی" پخش می شد.

یه جا را گیر آوردم که تا قسمت 65 دوبله را داره!! ولی برای فروشه فقط :|
gaah.gif

فکر نکنم دوبله اش کامل باشه. من یک سری قسمت ها رو که به صورت زبان اصلی دیدم، اصلاً به نظرم نمیومد که تلویزیون این ها رو نشون داده باشه/:)

اگر نسخه ی زبان اصلی رو خواستید اینجا هست:
دانشجوی ایرانی � آرشیو � کارتون دژ فضایی (Robotech)

@ حسن: همه ی بسکتبالی ها رو که دیدی، اگه به فوتبال علاقه داری، به نظر من Giant Killing رو ببین. کار بزرگسال و خیلی خوبیه، منتهی بدیش اینه که نصفه میمونه انیمه اش. یه انیمه هم هست که من با بردارم نگاه میکردم به اسم Ginga e Kickoff که همین چند ماه پیش تموم شد. اینو نگاه نکن شخصیتای بچگونه داره و اینا، خیلی لذت بخشه. من اینو به بهانه ی اینکه واسه برادرم بگیرم، همیشه دانلود میکردم ولی خودم بیشتر دوست داشتم ببینمش
:biggrin1:

اتفاقآ ginga e kickoff رو تا اونجایی که :

حال اون پسر کچله رو گرفتن و بعدش قرار بود برن اسپانیا دیدم ولی دیگه بعدش رو ندیدم

کار بدی نبود ولی خب مخاطبش بیشتر بچه هایی با سن کمتر بودن

این انیمه پیدا کردن برای برادر ها هم داره تبدیل به یه سنت میشه حالا خوبه شما برای برادر کوچیکت دنبال انیمه میگردی من برای داداش بزرگم دنبال انیمه میگردم :d

Giant Killing رو هم حتمآ میبینم ولی اینجوری که میگی نصفه کاره میمونه خیلی حیفه

@ emperor 69

One Outs و Cross Game رو حتماً ببین... بغیر از اینها من Giant Killing هم پیشنهاد میکنم (فوتبال) البته خیلی مثل باقی ورزشی نیست ولی دیدنش خیلی حال میده... راجع به یک مربی فوتباله.

Area no Kishi رو هم ببین... تو سبک فوتبال هست و 100% ورزشی... مسابقه و رقبای خفن و رفاقت و عشق و هر کوفت و زهر ماری که بگی توش هست! :d

Over Drive تو سبک دوچرخه سواری... خیلی خوبه... هیجانش فوق‌العاده است و مطمئناً باهاش حال میکنی.

انیمه تو سبک ورزشی زیاد هست ولی اینها به نظرم بهتر از بقیه هستن... همشون هم تقریباً تو 5-6 سال اخیر پخش شدن و کیفیت ساخت خوبی دارن....حالا چیزی دوباره به ذهنم رسید بهت میگم

Ashita No Joe
این دو تا فصله... بین هر فصل هم فکر کنم 10 سال فاصله افتاد!

مانگاش رو نخوندم ولی انیمه‌اش که خیلی خوب بود... تو سبک بوکس هست... شخصیت پردازیش خیلی خوبه مخصوصاً رابطه شخصیت اصلی با مربیش... داستان هم حسابی هیجانی و احساسی هست و مطمئناً باهاش حال میکنی... تنها مشکلش اینه که انیمه خیلی قدیمیه

اگه مثل من با دیدن انیمه‌های قدیمی مشکل نداری حتما حتماً Touch رو هم ببین... یک انیمه تو سبک بیسبال... داستان و شخصیت‌پردازیش فوق‌العاده است... مطمئن باش تبدیل به یکی از بهترین انیمه‌های که تا حالا دیدی میشه.. اصلاً حرف زدن راجع بهش بیهوده است، پاشو برو ببین!

one outs , Giant killing رو حتمآ میبینم

Area no Kishi رو هم تا اونجایی که انیمه اومد دیدم که بازم نصف کاره موند بعدشم دیگه حسش نیومد مثل اسلم دانک برم مانگاش رو بخونم

تو سبک دوچرخه سواری هم دارم yowamushi pedal رو هفتگی میبینم بد نیست نمیدونم این انیمه ای که معرفی کردی دقیقآ تو همین سبک هست یا نه ولی اگه اینجوری باشه احتمالآ جزء کارای مورد پسند من هستش

من کلآ با انیمه های قدیمی مشکلی ندارم که هیچ خیلی هاشون رو برتر از انیمه های امروزی میدونم در کل اولین چیزی که برای من مهمه داستان هستش بعد شخصیت ها و شخصیت پردازی بعد بقیه موارد که گرافیک هم شامل حالشون میشه

الان این همه انیمه رو چجوری برنامه ریزی کنم ببینم خیالی نیست من روم زیاده همش رو بالاخره میبینم :d

@بردیا

یک پیشنهاد برات دارم... اونم اینکه کلاً بیخیال Gundam شو...! پاشو برو Gurren Lagann ببین که هم ثواب دنیوی کنی هم اُخروی... اَجرت هم با آقا!

این عکسی که گذاشتی مال Mobile Fighter G Gundam‍ه

خلاصه بخوام بگم... Gundam سه تا بازه زمانی مختلف داره که تمام انیمه‌ها و فیلم‌ها و... تو یکی از اینها هستن...

بازه زمانی اصلی اسمش Universal Century یا UC هست... UC بازه زمانی اصلی انیمه است و تقریباً همه سریال‌ها و فیلم‌ها و غیره (تو این بازه زمانی) ادامه همدیگه هستند و بهم دیگه مرتبط.

ولی دو تا بازه زمانی دیگه (Anno Dominoi و Cosmic Era) اینجوری نیستن و اکثر انیمه‌ها تو این دو تا بازه زمانی به هم هیچ ربطی ندارن و مهم نیست اول کدوم رو ببینی... همینجوری خرکی از هر جا حال کردی میشه شروع کرد... البته Destiny بحثش جداست و کلاً ارزش دیدن هم نداره.

برای انتخاب بهترین Gundam بین عُلما اختلاف نظره ولی مسلماً اینها جزو بهترین‌ها هستن

سری اول
Wing
00
Zeta
Unicorn
The 08th MS Team
Stardust Memory

آت و آشغال هم تو سری زیاد پیدا میشه مثل Age و Destiny

در آخر بازم پیشنهاد میکنم بیخیال دیدنش شو... زندگی آدمی کوتاهه و ارزش حرص خوردن الکی نداره..!

وایسا تا بهار 2014 قراره سری اول گاندم رو بازسازی کنن... همونو ببین جالشو ببر

ممنون آریا جان دستت درد نکنه !
:-*

اون قسمت قرمز اینطوریم کرد : :-o
نمیدونستم دستت درد نکنه !
فکر میکردم دیگه از گاندم انیمه نمیسازن میخواستم بزنم تو خط قدیمیش !
ولی با پیشنهادت و خط قرمزه دیگه وای میستم تا بهار 2014 دستت درد نکنه !‌

ممنون !

راستی قسمت اول Gurren Lagann دیدم خوشم اومد ممنون با اینکه اون چیزی که میخوام نیست یعنی زیاد زیاد جدی نیست ولی حال میده کلش رو با دو فیلمش رو زدم دان دستت درد نکته آریا جان !
:-*

ولی گاندم عجب دنیایی داره !
;;)

با تشکر !! :x

--------------

به لطف فرشاد زدم سایکو پس هم دان بشه کلش !‌
قسمت اول رو دیدم دنیایش سیاه و مدرنه که خیلی حال میکنم باهاش !‌
موسیقیش هم خوب بود کیفیت تصویریش هم بنظرم عالیـــــــي بود !

خشونت هم که داره که حال میکنم باهاش !‌
;;)

با تشکر ! :bighug:

Gosick واقعا قشنگ ـه :love:
ممنون از پرهام که این انیمه زیبا رو معرفی کرد بهم!
در مورد یه دختر بچه بسیار باهوش و خونسرد به نام "ویکتوریا" ـس که در حل قضیه های جنایی به یه پلیس مو قشنگ کمک می‌کنه :دی
خیلی داستان داره جالب پیش می‌ره و شخصیت ها هم واقعا دلنشین درست شدند.

Karneval هم رویت شد

انیمش جالب بود

رنگای استفاده شده توش قشنگ بود

انیمه زیاد دیدم که سعی میکنن یه شخصیت رو کاوایی نشون بدن اما تو این انیمه زیاده روی کرده بودن رو شخصیت Nai دیگه حالم داشت از شدت کاواییت بهم میخورد

یعنی از هر المان کاواییت توش استفاده کردن از جمله سنش قیافش اخلاقش دوبلر معرکش :d (سییو محبوب منه) و اینکه موجودیتش از چی هست

در کل چیز بدی نبود

الان هم نشستم دارم Suisei no Gargantia میبینم 3:

افتادم رو دور انیمه دیدن بالاخره امتحانات شروع شده و کلی وقت برا انیمه دیدن دارم :d

آخرین ویرایش:
قیافه من بعد از دیدن اولین قسمت Mushishi : :-o:shocked::praying::o:o

قیافه من بعد از دیدن دومین قسمت از این انیمه : :-o:shocked::praying::o:o

و این داستان همچنان ادامه دارد!
_______
قیافه من بعد از دیدن اولین قسمت از FMA:B و دیدن تیتراژ فوق العادش : :o :-o:shocked::o:praying::o

____

پ.ن :
البته F/Z رو هنوزم بیشتر دوست دارم با وجود کریتسوگو :(( .

دوستان در مبحث انیمه های ورزشی، غیر از اینا که دوستان گفتن، Inazuma Eleven رو هم فراموش نکنید. :d
سازندش شرکت Level 5 هست (که بازی Ni no Kuni و خیلی بازی های توپ دیگه رو ساخته) و با اینکه بچه گونست و نتیجه 80% مسابقاتش قبل از شروع شدن معلومه، دیدنش بسیار لذت بخشه! :x

------------------------------------------

این اپنینگ جدید BlazBlue: Alter Memories همچنان بعد از 11 قسمت منو می بره فضا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or