Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نظرت دوستان در مورد انیمه ی Kamisama no Inai Nichiyoubi چیه؟ ارزش دیدن رو داشت؟ جلوتر داستان درگیر کننده تر شد؟
همون فصلی که پخش شد سه قسمت اولش رو دیدم..زیاد برام جالب نبودش، ولی خوب تورنت هاش همینطور خاک خوردند..خواستم امشب تکلیف ـشون رو مشخص کنم، پاک ـشون کنم یا بزارم دانلود بشند!

گیــــــنتاما !!!

سر قسمت 40 من دراپ کرده بودم انیمه رو !
{واقعا کار بدی کردم الان درک میکنم}

از دیروز خودم رو ترکوندم الان قسمت 79 هستم !

میتونم بگم از این رو به اون رو شدم !‌
اون موقع فکر کنم سر بلیچ بود دیگه دراپ شد ! {تابستون بود}

بهترین قسمت تا الان :
گیناما اپیزود 50
اولین بار بود تو 2 ماه از ته دلم خندیدم !
چه فکر هایی داشتن مخصوصا کاگورا گوندام بود بیچاره شینپاچی هیچی نگفت !
:d

تازه افتاده رو دور برام گیــــــــــــنتاما عالــــیـــــــــــــه !‌

PS: بچه ها کی میتونم فیلم جدیده رو ببینم ؟
PSS: انیمه تموم شده ؟

آخرین ویرایش:
PS: بچه ها کی میتونم فیلم جدیده رو ببینم ؟
PSS: انیمه تموم شده ؟
فیلم گینتاما رو که الانم تقریبا میتونی ببینی البته اونجایی که تو هستی فک نکنم تاما هنوز معرفی شده باشه یادم نیست

اما بزاری کل انیمه رو ببینی بیشتر بهت میچسبه

اونجوری همه شخصیتارو تقریبا کامل شناختی و رابطشونو میدونی بعد بهت فیلمش خیلی بیشتر حال میده

ببینم تو الان به یوشیوارا رسیدی؟ اگه نرسیدی پس واقعا باید صبر کنی:d

سوال دومت هم فک کنم 10 بار از من پرسیدی 100 بار هم از بقیه :| خسته نمیشی یه سوال رو چند بار میپرسی و همیشه جوابای یکسان میگیری؟ :d میخوام نابودت کنم که دیگه این کارو نکنی

این که خیلی بد نیست. یکی از شخصیت های اصلی کمیک Tower of God، اسمش Koon ـه. حالا توی aw که می خواییم در مورد داستان حرف بزنیم، مدام درگیر شرم و عذاب وجدانیم=))
حتی به مترجمش پیشنهاد شد که به جای ترجمه اصلی، از اسم "کان" استفاده کنه، اما مثل مرد زیر بار نرفته:biggrin1:

=))
اره اسمش بدخفن جاده خراب کنه....ولی شخصیتش خیلی باحاله...از فناشم....
دم مترجمش گرم....

نظرت دوستان در مورد انیمه ی Kamisama no Inai Nichiyoubi چیه؟ ارزش دیدن رو داشت؟ جلوتر داستان درگیر کننده تر شد؟
همون فصلی که پخش شد سه قسمت اولش رو دیدم..زیاد برام جالب نبودش، ولی خوب تورنت هاش همینطور خاک خوردند..خواستم امشب تکلیف ـشون رو مشخص کنم، پاک ـشون کنم یا بزارم دانلود بشند!

نمی دونم توی دو سه قسمت اول متوجه شدی یا نه، اما تقریباً هر 2-3 قسمت این انیمه یه ماجرا رو برای دختره پیش میاره که این ماجراها به هم مربوط هستن و قراره مثلاً به یه نتیجه ای برسن...

در کل این انیمه از اون انیمه هایی ـه که دیدنش با ندیدنش فرق نداره (اگر نیمه ی پر لیوان رو ببینیم از اون انیمه هایی نیست که ندیدنش از دیدنش بهتره و اگر منفی بافی کنیم، از اون انیمه هایی هم نیست که دیدنش از ندیدنش بهتره!:d)

فقط چند قسمت آخر این انیمه یه ماجرایی رو میگه که دیدنش از ندیدنش بهتره! یعنی اگر انیمه ارزشی داشته باشه برای اون چند قسمت آخرش و احتمالاً همین 2-3 قسمت اولشه.

آقا من دارم مانگا شینگکی رو میخونم. انصافا باید بگم طراحی بهتر و جوندار تری نسبت به انیمه نداره اما از تغییرات داستانی و برخا دیالوگ های انیمه بیشتر خوشم اومده. نمونش:
قسمت 7 وقتی میکاسا خودش رو تسلیم میکنه. توی مانگا از اول جلوی تایتانه وایمیسته اما توی انیمه اول تسلیم میشه اما لحظه آخر به قول خودش بهش trigger میشه. که به نظرم خیلی عمیق تر و قابل درک تر هستش واسه من.
قسمت آخر در واقع میکاسا دست آنی رو قطع میکنه و اصلا اون صحنه ای که ارن وحشی میشه و آتش از پوستش بلند میشه رو نداره. که من شخصا epicness انیمه با اون میکس فوق العاده موزیک (به خصوص صحنه ای که اروین رو نشون میده) ترجیح میدم و به نظر منطقی تره که آنی باید اول به شکل نافرمی توسط ارن زخمی و شکست بخوره تا میکاسا بتونه دستش رو قطع کنه.

در کل طراحی انیمه فوق العاده اس ولی از یه طرف من تغییرهای کوچیک انیمه رو هم میپسندم.

سلام
حتی به مترجمش پیشنهاد شد که به جای ترجمه اصلی، از اسم "کان" استفاده کنه، اما مثل مرد زیر بار نرفته
:biggrin1:
خوب میکنه :دی
با این پیشنهادت یاد اون زمانی که تلویزیون عربستان " سوباسا " رو پخش میکرد افتادم . اسم سوبا رو گذاشته بود " کاپتن ماجد " !!! اسم کاکرو هم " سید بسطام " !!! بود :دی

سلام

خوب میکنه :دی
با این پیشنهادت یاد اون زمانی که تلویزیون عربستان " سوباسا " رو پخش میکرد افتادم . اسم سوبا رو گذاشته بود " کاپتن ماجد " !!! اسم کاکرو هم " سید بسطام " !!! بود :دی

با آریا صحبت میکردیم به این نتیجه رسیدیم که ماهم باید میذاشتیم مثلا "کاپیتان بهمن" تا ست شه. معنی نداره که این همه وقت بذاریم دوبله کنیم بعد ملیش نکنیم :|

از قسمت 26 به بعد قشنگ یه شلنگ گرفتن تو داستان Death Note :| :دی
با این حال بازم به نظرم قشنگ ـه :love:
بعد از این می‌رم تو کار Gosick و Ergo Pr0xy :x
قسمت آخر
لایت :(
البته اصلا با کشته شدنش مشکلی نداشتم و تنها چیز مسخره به نظرم این بود که دو تا بچه تونستن کاری رو کنن که L هم نتونسته بود :|

آخرین ویرایش:
فیلم گینتاما رو که الانم تقریبا میتونی ببینی البته اونجایی که تو هستی فک نکنم تاما هنوز معرفی شده باشه یادم نیست

اما بزاری کل انیمه رو ببینی بیشتر بهت میچسبه

اونجوری همه شخصیتارو تقریبا کامل شناختی و رابطشونو میدونی بعد بهت فیلمش خیلی بیشتر حال میده

ببینم تو الان به یوشیوارا رسیدی؟ اگه نرسیدی پس واقعا باید صبر کنی:d

سوال دومت هم فک کنم 10 بار از من پرسیدی 100 بار هم از بقیه :| خسته نمیشی یه سوال رو چند بار میپرسی و همیشه جوابای یکسان میگیری؟ :d میخوام نابودت کنم که دیگه این کارو نکنی

دستت درد نکنه فرشاد !
آخه خیلی از فیلم تعریف کرده بوده ‌!
تو تا حالا از هرچی تعریف کردی با ما سازگار بود بجز چند مورد !

به اون بابا هنوز نرسیدم پس فعلا صبر و صبر و صبر !‌
جون من سخته !
:|

این مریضی نمیدونم چیه ! :d

ولی خوشم میاد جوابی رو دریافت کنم که خوشحالم میکنه چه 1 بار چه 100 باز !‌
مریضی نا شناخته ای هست !‌
ولی چون اعصاب فرد مقابل خورد میشه خوشم میاد !

راستی :

GINTAMA EPISODE 86
=))
ترکیدم حتی به خواهرم هم نشون دادم !‌
نمیدونم چی بگم !‌
یک احساسی به این انیمه پیدا کردم مثل چطوری بگم آها : اعتیاد میمونه !‌
دوست دارم ببینم 24/7 هر روز !
:|

ولی خوشم میاد جوابی رو دریافت کنم که خوشحالم میکنه چه 1 بار چه 100 باز !‌
مریضی نا شناخته ای هست !‌
ولی چون اعصاب فرد مقابل خورد میشه خوشم میاد !

الکی خودت رو S نشون نده که هرکی ندونه من میدونم در حد ساچان Mیی

خب با تموم شدن دث نوت دوباره باید ازتون بخوام بهم انیمه معرفی کنید :-"
اول از همه باز هم این نکته رو بگم:دی:
از انیمه های سراسر فایتینگ (چه با نیرو های ماورا الطبیعه و چه معمولی مثل ناروتو و وان پیس) و انیمه های ورزشی (فوتبالیست ها و....) خوشم نمیاد اصلا :دی
خب حالا بریم سر انتخاب ها :دی
Ergo Pr0xy یک قسمت رو دان کردم بد نبود به نظرم
Gosick یک قسمت دان کردم هنوز ندیدم :دی
Shingeki
Black Lagoon
Casshern Sins
Attack on Titan
Rurouni Kenshin
FullMetal Alchemist Brotherhood
Darker Than Black
یکی یا چند تا فرقی نداره فقط پیشنهاد بدید و کنار پیشنهاد هم یه توضیح کوچیک در مورد این که انیمه کلا در مورد چی هست بدید :دی
ممنون :love:

آخرین ویرایش:
الکی خودت رو S نشون نده که هرکی ندونه من میدونم در حد ساچان Mیی

دست رو دلم گذاشتی فرشاد ساچان رو خیلی وقته خوب مانور نمیدون روش !‌
بجز 5 قسمت اول !

در مورد M & S !!

YOU ARE BEYOND M MY FRIEND
I AM JUST BEGIN TO BE M

بدون شرح :

اسوه ی من ::>>>>>

همراه با نقل و قولی ازش :

The bells of Jetavana toll, echoing the impermence of all things. The colour of the flowers on the sal tree. Only the evil practice certain death. I won't let you lay a finger on these people.​
Sarutobi Ayame

- - -ویرایش - - -

خب با تموم شدن دث نوت دوباره باید ازتون بخوام بهم انیمه معرفی کنید :-"
اول از همه باز هم این نکته رو بگم:دی:
از انیمه های سراسر فایتینگ (چه با نیرو های ماورا الطبیعه و چه معمولی مثل ناروتو و وان پیس) و انیمه های ورزشی (فوتبالیست ها و....) خوشم نمیاد اصلا :دی
خب حالا بریم سر انتخاب ها :دی
Ergo Pr0xy یک قسمت رو دان کردم بد نبود به نظرم
Gosick یک قسمت دان کردم هنوز ندیدم :دی
Shingeki
Black Lagoon
Casshern Sins
Attack on Titan
Rurouni Kenshin
FullMetal Alchemist Brotherhood
یکی یا چند تا فرقی نداره فقط پیشنهاد بدید و کنار پیشنهاد هم یه توضیح کوچیک در مورد این که انیمه کلا در مورد چی هست بدید :دی
ممنون :love:

بنا بر سلیقت انیمه های زیر قابل ستایشن :

AKU NO HANA
پسری که گل پلیدی کم کم توش رشد میکنه و ....
ANOTHER
تم ترسناک ولی ملو هست در مورد دختری که میتونه زنده رو از مرده ای که جای زنده خوش رو تو زنده ها کرده تشخیص بده و ....
KAMPFER
بام مزه پسری که دختر شده و ......
MUSHI-SHI
آرامش بخش هست و در مورد مردی طبیعت دوست و .....
NANA
اسلایس آف لایف میباشد که .....
Mardock Scramble
دختر تن فروش 15 ساله بر اثر اتفاق ...
ELFEN LIED
خودت ببینی میفهمی .....

آخرین ویرایش:
AKU NO HANA
ANOTHER
KAMPFER
MUSHI-SHI