Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
و البته برعکس :دی
کلا توگاشی و کیشی با هم رفیقن. حتی قبل از اینکه ناروتو به وجود بیاد.
من تصور می کنم تو یه مصاحبه از توگاشی میپرسن که جناب توگاشی نظر شما چیه که ناروتو اومده رسما محتویات هانتر رو دزدیده ؟
توگاشی بنده خدا هم گفته کیشی بچه خوبیه، ما با هم رفیقیم. حتی من خودم از فن های ناروتو هستم! حالا اینکه شخصیت ناروتو یکم شبیه گونه یا اینکه آرک اول امتحان ناروتو شبیه آرک امتحان هانتره یا اینکه شارینگان یکم شبیه چشمای کوراپیکاس یا اینکه ایل و تبار ناروتو مثل ایل و تبار کوراپیکا قتل عام شدن و این چیزا و اینکه تنها بازمانده به دنبال انتقامه، همه اش تصادفیه! ما رفیقای خوبی واسه هم هستیم. از این حرفا نزنید که به کیشی این وصله ها نمی چسبه :دی

خودت شروع کردی :دی

یه سوال خیلی مهم!
الان اینا برای منی که HxH رو ندیدم یه کمی اسپویل حساب نمیشه؟:d

یه سوال خیلی مهم!
الان اینا برای منی که HxH رو ندیدم یه کمی اسپویل حساب نمیشه؟:d
فکر نمی کنم. اگرم باشه بیشتر واسه ناروتوئه. چون همه ی اون قضایای هانتر توی 3-4 قسمت اول مشخص میشه. اینکه آرک اولشم در مورد آزمونه از اسم آرک معلومه: آزمون هانتر!
به هر حال من پستمو میذارم تو اسپویلر.

یه عکسی رو یه نفری یک جایی گذاشته بود که ربطی به اونجا نداشت، اما به اینجا ربط داشت (چی گفتم؟;;))
به هر حال:
http://upload7.ir/images/51935234249487687415.jpg

رابطه ی ماه تولد و انیمه و اینا. به جای راهنمای تماشای انیمه می تونید استفاده کنید=))
اون کج و کوله هایی که برای January افتادن مال کدوم انیمه ـس؟! :دی

یه عکسی رو یه نفری یک جایی گذاشته بود که ربطی به اونجا نداشت، اما به اینجا ربط داشت (چی گفتم؟;;))
به هر حال:

رابطه ی ماه تولد و انیمه و اینا. به جای راهنمای تماشای انیمه می تونید استفاده کنید=))
بیا...من میگم الکی نبود ک من دارم بلیچ و میبینم و بخاطرش op و ft رو الآن گذاشتم کنار...اینا همش دست سرنوشت بوده و ماخبرنداشتیم:دی

به هر حال:

november :d میگم چرا از SAO اینقدر خوشم میاد پس همینه دلیلش :))

آخرین ویرایش:
چند وقت پیش یه سری از قسمت های گذشته وان پیس را می دیدم و با مسائلی که الان هست مقایسه می کردم. یه سری سوالات واسه من ایجاد شد!!
تو نبرد مارینفورد، دون فلامینگو یه جا مقابل کروکودایل قرار گرفت و زد سرش را قطع کرد!
ولی خوب اونجا از هاکی استفاده نکرد و هیچ آسیبی به کروکودایل وارد نشد. ولی همین قسمت های آخر انیمه یه در گیری با اسموکر داشت و به شدت اسموکر را خط خطی کرد!
حالا سوالی که برای من ایجاد میشه اینه که تو مارینفورد چرا از هاکی استفاده نکرد! اصلا تواناییش را نداشته و تو این دو سال تونسته به این توانایی برسه!!؟
یا یه جایی آئوکیجی در مقابل وایت برد قرار می گیره . وایت برد نیزه اش را می کنه تو شکم آئوکیجی!! ولی آئوکیجی هیچ آسیبی نمی بینه و بعد با ضربه جوزو بهش آسیب وارد میشه! یه جا دیگه هم مارکو با لگد شوتش می کنه!
چرا وایتبرد کبیر از هاکی استفاده نکرده و نزد دخل آئوکیجی را بیاره!؟ :-/ در حالی که در مقابل تیچ که یه لوگیا هست از هاکی استفاده کرد و یه خط خوشگل انداخت روش!!:دی
کلا احساس می کنم بعد از نبرد مارینفورد، مساله هاکی یه مساله مهم شد و قبلش انگار به اندازه الان مهم نبوده (از نظر مطرح شدن مساله هاکی تو داستان و قدرتها) یا اینکه نیازی به نشون دادنش نبود ! حتی بعد از مارینفورد هاکی زره به صورت سیاه شدن دست (لوفی و اسموکر) و بدن (ورگو) نشون داده شد و قبلش همچین چیزی ندیده بودیم.

چند وقت پیش یه سری از قسمت های گذشته وان پیس را می دیدم و با مسائلی که الان هست مقایسه می کردم. یه سری سوالات واسه من ایجاد شد!!
تو نبرد مارینفورد، دون فلامینگو یه جا مقابل کروکودایل قرار گرفت و زد سرش را قطع کرد!
ولی خوب اونجا از هاکی استفاده نکرد و هیچ آسیبی به کروکودایل وارد نشد. ولی همین قسمت های آخر انیمه یه در گیری با اسموکر داشت و به شدت اسموکر را خط خطی کرد!
حالا سوالی که برای من ایجاد میشه اینه که تو مارینفورد چرا از هاکی استفاده نکرد! اصلا تواناییش را نداشته و تو این دو سال تونسته به این توانایی برسه!!؟
یا یه جایی آئوکیجی در مقابل وایت برد قرار می گیره . وایت برد نیزه اش را می کنه تو شکم آئوکیجی!! ولی آئوکیجی هیچ آسیبی نمی بینه و بعد با ضربه جوزو بهش آسیب وارد میشه! یه جا دیگه هم مارکو با لگد شوتش می کنه!
چرا وایتبرد کبیر از هاکی استفاده نکرده و نزد دخل آئوکیجی را بیاره!؟ :-/ در حالی که در مقابل تیچ که یه لوگیا هست از هاکی استفاده کرد و یه خط خوشگل انداخت روش!!:دی
کلا احساس می کنم بعد از نبرد مارینفورد، مساله هاکی یه مساله مهم شد و قبلش انگار به اندازه الان مهم نبوده (از نظر مطرح شدن مساله هاکی تو داستان و قدرتها) یا اینکه نیازی به نشون دادنش نبود ! حتی بعد از مارینفورد هاکی زره به صورت سیاه شدن دست (لوفی و اسموکر) و بدن (ورگو) نشون داده شد و قبلش همچین چیزی ندیده بودیم.

ببین تو مارین فورد دوفلا همش دنبال این بود که کروکودایل رو متحد خودش کنه...
با اینکه کروکودایل پسش زده بود ولی هنوزم امیدوار بود و برای همین اونجا از هاکی استفاده نکرد...
و دلیل دیگش شخصیت دوفلی هست اون شخصیت شدیدا خودگرایی داره و هر کاری دوست داشته باشه انجام میده
اینکه تو جنگ مارین فورد شرکت کرد دلیلش این بود که به نظرش تقابل چند نسل و کله گنده ها براش جالبه ....و هم یه ماموریت داشت...
و صرفا تو مارین فورد اومده بود پیکنیک...
تو پانک هازارد اینکه زد اسموکر رو ناک اوت کرد دلیلش اینه که اونجا مسئله منافع شخصیش بود و نمیخواست هیچگونه رحمی از خودش نشون بده
در حدی که حتی حاظر بود با یه ادمیرال سابق هم درگیر بشه....(ترس کایدو)
اینکه جلوی ائوکیجی شیروهیگه از هاکی استفاده نکرد به نظر دلیل خاصی نداره ...
اینکه جلوی تیچ استفاده کرد خودت شاهد بودی گفت:تیچ تو تنها کسی هستی که من پسرم نمیدونشم....
در مورد اون خطی که روش انداخت هم با هاکی نبود اگه درست یادم باشه...ولی اره جلوی تیچ از هاکی استفاده کرد...

اینکه میگی اصلا توانایی نداشته و تازه به هاکی رسیده که اصلا با عقل جور در نمیاد....
اودا هاکی رو از همون چپترای اول تو ذهنش داشته و رسما تو ارک جزیره اسمانی ازش استفاده میکنه...به نظرت
برای هاکی دار کردن شخصیت های کله گنده ی مثل دوفلی تا ارک مارین فورد فکر کرده که بهش هاکی بدم یا نه!!
دلیل اینکه مسئله هاکی بعد مارین فوردگنده شد اینه که اودا دیگه هاکی رو مطرح کرده و باید یه توضیحی در موردش بده
نمیتونه صبر کنه اخر کار هاکی رو مثل یه برگ برنده رو کنه...

ژانویه.....b-)
16786310892627225625.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
اودا هاککی رو از همون چپترای اول تو ذهنش داشته و رسما تو ارک جزیره اسمانی ازش استفاده میکنه...به نظرت
هاکی رو همون اپیزودای اولی استفاده میکنه سر جریان لوفی و ماهی و شانکس .

سلام

هاکی رو همون اپیزودای اولی استفاده میکنه سر جریان لوفی و ماهی و شانکس .

دقیقا درست اشاره کردی پرهام جان :

هاکی وان پیس
ولی اون موقع هیچکی نمیدونسته این هاکی هست !
در کل هاکی پادشاهی بود که فکر کنم نمیشه بدستش اورد و توی بعضی ها هست !‌
ولی هاکی بدنی همه میتونن بدست بیارن !

درود بر تمامی دوستان :d حدود چند سال پیش [ 7 یا 8 فکر کنم :-" :| ] یه انیمه‌ای دیدم که امیدوارم دوستان بشناسنش . در این انیمه، یکی از شخصیتاش لباس و موهای قرمزی داشت و سلاحشم گل سرخ خاردار بود که دراز می‌شد [ :d ] . یکی دیگه از شخصیتاشم فردی با لباس و شلوار سبز [ به نظر میومد فرم مدرسه باشه :-" ] بود و قدرتش این بود که از دستش یه نیرویی [ کمی شبیه Dragon Ball فکر کنم ] بیرون میومد. تنها چیز دیگه ای هم که یادمه این بود که در محیط مخصوصی بعضیاشون با هم مبارزه می‌کردند. [ بازیشم برای سگا جنسیس اومده بود :-" :d ] . از دوستان ممنون میشم یه راهنمایی در رابطه بفرمایند :)

پ.ن : Dragon Ball نیست :-" :d
پ.ن 2 : متاسفانه تا همینجا یادمه :|

درود بر تمامی دوستان :d حدود چند سال پیش [ 7 یا 8 فکر کنم :-" :| ] یه انیمه‌ای دیدم که امیدوارم دوستان بشناسنش . در این انیمه، یکی از شخصیتاش لباس و موهای قرمزی داشت و سلاحشم گل سرخ خاردار بود که دراز می‌شد [ :d ] . یکی دیگه از شخصیتاشم فردی با لباس و شلوار سبز [ به نظر میومد فرم مدرسه باشه :-" ] بود و قدرتش این بود که از دستش یه نیرویی [ کمی شبیه Dragon Ball فکر کنم ] بیرون میومد. تنها چیز دیگه ای هم که یادمه این بود که در محیط مخصوصی بعضیاشون با هم مبارزه می‌کردند. [ بازیشم برای سگا جنسیس اومده بود :-" :d ] . از دوستان ممنون میشم یه راهنمایی در رابطه بفرمایند :)

پ.ن : Dragon Ball نیست :-" :d
پ.ن 2 : متاسفانه تا همینجا یادمه :|

Yu Yu Hakusho

YYK_protagonists.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or