Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یعنی یه مانگاکا تا چه حد میتونه ارمان گرا باشه ...کلا زد به فنا فرستاد داستانو
نمیدونم چقدر از این کمیک های مسخره امریکای تاثیر میگره ولی دیگه شورشو در اورده...
با چپتر هفته قبل دیگه به خودم گفتم داستان به ایچیگو نیاز نداره رنجی با کمال میل لقب اچار فرانسه رو میتونه
به یدک بکشه و این یارو گنده رو شکست بده و بره سراغ بقیه...ولی نه انگار کوبو میخواد نشون بده
این المانی ها چقدر قویین و همه پاور اپ رنجی رو جلوی همین یارو گندهه رو کنه....حالا باز از یه طرفی خوب شده
که رنجی اچار فرانسه نشد ...ولی تا این حد دیگه زیادی ـه...
ناروتو هم که نمیتونم بهش خورده بگیرم از همون اول این ارک داشت تو منجلاب فرو میرفت
دیگه بیشتر از اون ادمو از خودش نمیزد...
حالا مثلا میخواد با گرفتن بیجو ها توسط مادارا نشون بده وضعیت نینجاها چقدر بد هست و بعدشم هم
ناروتو میره کنار گوش مادا چارتا حرف از دوستی رفاقت و گشتن بیرون با رفقا و قلیونی رفتن با رفقا بزنه تا اونو به راه راست بیاره
و سر ته داستان رو بهم بیاره...البته شاید قضیه رو متفاوت با ناگاتو و توبی حل کنه مثلا ناروتو بدون
بیجوش بعد اینکه از دستش داده به یاد خاطرات خوش گذشته ای که با کورما داشته چارتا اشک بریزه کورما هم همین طور و یهو
کورما به خاطر این اشکا از اون مجسمهه بیاد بیرون و بره تو بدن ناروتو و ناروتو هم یه راسن شوریکن درس میکنه و با همین راسن شوریکن
مادرا رو ناک اوت مینه و تموم....

سلام،
ببخشید وسط این اسپویلای وحشتناکتون مزاحم میشم!:دی
سوالی به مخیله رسید ک گفتم عنوان کنم!:دی:انیمه‌ی بلیچ تموم شده عایا؟؟؟[اینو ک البته خودم میدونم تموم شده:دی!]...مانگای بلیچ الآن ک داره عرضه میشه ربطی ب انیمه داره عایا!!؟؟ادامه‌اش هست عایا؟؟؟؟الآن منی ک قسمت هفتادم اگر ک بخوام مانگاهاش رو شروع کنم باید از چپتر چندش شروع کنم!!؟؟؟عایا!!؟؟؟اصن نیازی به خوندنش هست!!؟؟؟عایا چه فایده‌ای داره؟
پ.ن:شماهایی ک مانگا میخونید ژاپنی بلدید یا اینکه اینا انگلیسی هم ترجمه میشند؟؟؟؟!!!
برای دانلود مانگا اگر ک یک سایت یهم معرفی کنید عالی میشه...تورنت و غیرتورنت...
یک سایت مرجع هم راجع به انیمه‌ها و مانگاها ک حالت دانشنامه داشته باشه اگه میشناسید مرا غنی سازید:دی
ویرایش:خارجی هم باشه ایرادی نداره.
خداحافظ.

آخرین ویرایش:
کنم!!؟؟؟عایا!!؟؟؟اصن نیازی به خوندنش هست!!؟؟؟عایا چه فایده‌ای داره؟
پ.ن:شماهایی ک مانگا میخونید ژاپنی بلدید یا اینکه اینا انگلیسی هم ترجمه میشند؟؟؟؟!!!
یک سایت مرجع هم راجع به انیمه‌ها و مانگاها ک حالت دانشنامه داشته باشه اگه میشناسید مرا غنی سازید:دی
خداحافظ.
مانگای ترجمه شده رو از این سایت میتونی بگیری
خواندن تحت وب مانگا و مانهوا فارسی - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld

50318d1388003831-svwc-7973.jpg

امروز صبح داشتم آلبوم OST انیمه ی Kill La Kill رو از هیروکی ساوانو رو گوش میکردم....بعضی هاشون رسماً ریمیکس ای از OSTهای حمله به غول ـش بود.!
منم اینو حس کرده بودم!
کلا به نظرم آلبوم شینگکی یه سر و گردن بالاتر از KLK بود، با اینکه استایل ساوانو بیشتر به KLK میخوره!
خلیل OST فیلم Wolf Children رو شنیدی ؟ من خیلی دوست دارمش :دی

------------------------------------------------
سه فیلم دیگه که دیدم:

اولیش Gintama : Yorozuya yo Eien Nare که چند روزیه اومده. قبل از هر چیز، اشتباه منو نکنید و این نسخه ای که ازش اومده رو دانلود نکنید، چون زیرنویسش اصلا خوب نیست. اصلا! احتمالا به زودی یه فن ساب بهتر، یه نسخه ی بهتر ریلیز میکنه.
خود فیلم ولی خیلی کیف داد:دی گینتاما بود دیگه!!جالبیش این بود که دقایق اولش حوصله ام داشت سر میرفت و داشتم فکر می کردم که فیلم خوبی نیست، چون همونطور که میدونید این فیلم بازسازی یکی از آرکای قدیمیه ولی خب برو بچ گینتاما به محض اینکه گرم شدن، نظر منم عوض شد. کلا این فیلم چیز جدیدی نداره ولی اگه فکر میکنید دلتون واسه گین سان و بقیه تنگ شده، الان که گینتامایی پخش نمیشه، ارزش دیدن رو داره!

دومین فیلم HAL بود. همونطور که از قبل هم مشخص بود به داستان رومنس بود که المان های سای فای هم داشت. لازم به گفتن نیست که نباید به خاطر جنبه های علمی تخیلی و روانشناختیش، نگاهش کنید، چون خیلی ساده و سطح پایین هستن ولی رومنسش خوبه. از نظر تکنیکی هم فیلم قابل قبولیه و چون کوتاه هم هست، وقت زیادی نمیگیره. در کل یه فیلم OK هست. اگه نبینید چیز خاصی از دست نمیدید ولی اگه ببینید هم پشیمون نمیشید.

سومین فیلم هم Saint Onii San بود! فیلم یه داستان مشخص نداره و واضحه از چند تا تیکه ی کوچیکتر درست شده (مثل اینکه بیشتر محتویات فیلم قبلا تو دو تا OVA اومده بوده) اما در مجموع من ازش لذت بردم. قسمتای خنده دار باحالی داشت. در ضمن، عیسی مسیح شحصیت جدید انیمه ای مورد علاقه ی منه:دی

76w5aDL.gif

کاواااااااااااااایی

یه قاعده کلی توی بلیچ هست که میگه، اونی که اول قدرتشُ نشون بده شکست می خوره;;)

- - -ویرایش - - -

سومین فیلم هم Saint Onii San بود! فیلم یه داستان مشخص نداره و واضحه از چند تا تیکه ی کوچیکتر درست شده (مثل اینکه بیشتر محتویات فیلم قبلا تو دو تا OVA اومده بوده) اما در مجموع من ازش لذت بردم. قسمتای خنده دار باحالی داشت. در ضمن، عیسی مسیح شحصیت جدید انیمه ای مورد علاقه ی منه:دی

76w5aDL.gif

کاواااااااااااااایی

چیزایی که توی فیلم نشون داد توی OVA نبود. کل فیلم از چند چپتر مانگاش برداشت شده. یعنی انگار از روی یه مانگا یه انیمه ی 6 قسمتی بسازی، بعد این 6 قسمت رو پشت سر هم بچسبونی به هم.
خود OVA ها هم هر کدوم یکی دو قسمت از مانگا بودن.

سلام،
ببخشید وسط این اسپویلای وحشتناکتون مزاحم میشم!:دی
سوالی به مخیله رسید ک گفتم عنوان کنم!:دی:انیمه‌ی بلیچ تموم شده عایا؟؟؟[اینو ک البته خودم میدونم تموم شده:دی!]...مانگای بلیچ الآن ک داره عرضه میشه ربطی ب انیمه داره عایا!!؟؟ادامه‌اش هست عایا؟؟؟؟الآن منی ک قسمت هفتادم اگر ک بخوام مانگاهاش رو شروع کنم باید از چپتر چندش شروع کنم!!؟؟؟عایا!!؟؟؟اصن نیازی به خوندنش هست!!؟؟؟عایا چه فایده‌ای داره؟
ویرایش:خارجی هم باشه ایرادی نداره.
خداحافظ.
بله مانگا ربط داره انیمه رو از روی مانگا میسازن....انیمه تموم شده یعنی تا جای از مانگا رو انیمه ساختن و دیگه بیشتر از اون
از مانگا انیمه اش رو نساختن...در مورد خوندن مانگا این سلیقه ای بعضیا میخونن بعضیا هم صبر میکنن که دوباره انیمه اش ساختش شروع بشه
فایده خوندن مانگا هم اینه که داستان رو ادامه میدی دیگه....
خوندن و دانلود انلاین نسخه فارسیش رو دوستان لینک دادن برای خوندن یا دانلود نسخه انگلیسی هم میتونی از این سایتا اشتفاده کنی
Read Free Manga Online - Online Manga - MangaBaby
Read Manga Online for Free. Online Manga Reader
www.batoto.com
mangastream.com
mangatraders.com
mangahere.com

جفت fat/zero و gintama رو يه قسمتشون رو ديدم...اولي بسيار زيبا و صد البته جدي...
دومي رو كه نگو(پاره شدم از خنده).....
هنوز زوده واسه این حرف ها :d اگر می بینی در زندگی ـت خیلی کاملی از همه لحاظ برو F/Z ببین که زندگی رو به مزاجت عالی می کنه .

جفت fat/zero و gintama رو يه قسمتشون رو ديدم...اولي بسيار زيبا و صد البته جدي...
دومي رو كه نگو(پاره شدم از خنده).....
فقط F/Z رو سعی کن کم کم نگاه کنی که بعدش پشیمون نشی :d
به یکی از بچه ها F/Z رو دادم ، از ساعت 6 عصر تا 4:30 صبح یه سره تمومش کرد:d .

منم اینو حس کرده بودم!
کلا به نظرم آلبوم شینگکی یه سر و گردن بالاتر از KLK بود، با اینکه استایل ساوانو بیشتر به KLK میخوره!
خلیل OST فیلم Wolf Children رو شنیدی ؟ من خیلی دوست دارمش :دی

محمدعلی دونو، والا Wolf Children همونطور که قبلاً به خودت گفته بودم..نتونست انتظارهام رو برآورده کنه...
برای همین حس حالش نبود که سمت OST برم...ولی حالا که گفتی..گذاشتم دانلود بشه. گوش که کردم نظرم میدم

ONE PIECE SKYPIA ARC
WARNING

بچه ها {امروز یهو تو ذهنم اومد بپرسم بعد از چند دهه} :dمیخواستم بدونم لوفی وقتی همون خدا یا همون انل رو شکست داد {یارو بابا برقی رو میگم} زنده موند نه ؟
یعنی ممکنه دوباره سر و کلش پیدا بشه ؟

ONE PIECE EPISODE 627
:d

خیلی منتظرم این قسمت این هفته بیاد بنظرتون مخصوص کریسمس میدن یا مثل ناروتو نمیدن کلا دو هفته !

ONE PIECE SKYPIA ARC
WARNING

بچه ها {امروز یهو تو ذهنم اومد بپرسم بعد از چند دهه} :dمیخواستم بدونم لوفی وقتی همون خدا یا همون انل رو شکست داد {یارو بابا برقی رو میگم} زنده موند نه ؟

ONE PIECE EPISODE 627

خیلی منتظرم این قسمت این هفته بیاد بنظرتون مخصوص کریسمس میدن یا مثل ناروتو نمیدن کلا دو هفته !

Enel زنده موند ولی فک نکنم برگرده. مگه ناروتو ئه :دی

یکی از بدترین آرک های وان پیسه به نظر من. بعد از این آرک Water 7 فوق العاده اس.

ONE PIECE SKYPIA ARC
WARNING

ONE PIECE EPISODE 627

Enel زنده موند ولی فک نکنم برگرده. مگه ناروتو ئه :دی

یکی از بدترین آرک های وان پیسه به نظر من. بعد از این آرک Water 7 فوق العاده اس.
کلا این اسپویلر پایینی رو اگه وان پیس رو ندیدید باز نکنید ولی خوب تا مهمش تا همون اسکایپیاست:
تو داستان های روی جلد مانگا تو آرک انیس لوبی نشون دادن که انل رفته رو کره ماه و اونجا هم کلی سرباز فضایی پیدا میکنه و آماده حمله به زمین شده:dاحتمال بازگشتش هست تا یکی از دروغ های اسوپ ساما به حقیقت بپیونده:d

ONE PIECE SKYPIA ARC
WARNING

ONE PIECE EPISODE 627

Enel زنده موند
اگه مانگا خونده باشی میبینی که صفحه اول هر چپتر معمولا مربوط به شخصیت های آرک های قبلی هست
در مورد Enel همچین چیزی یادم میاد
رفت یه سیاره دیگه یه روبات های اسباب بازی که با برق کار میکردن رو نجات داد رئیسشون شد :دی
چپتر 428 تا 474

الان داشتم تریلر چند تا انیمه میدیدم
بر خوردم به تریلر دوبله انگلیسی انیمه Psycho-Pass :دی
به نظر خودم که جالب کار نشده :d تا نظر دوستان چی باشه :دی

لیست دوبلر ها انیمه:
Shion Karanomori – Lydia Mackay
Yayoi Kunizuka – Lindsay Seidel
Tomomi Masaoka – Jason Douglas
Shusei Kagari – Scott Freeman
Nobuchika Ginoza – Josh Grelle
Shogo Makishima – Alex Organ
Akane Tsunemori – Kate Oxley