راستی یه سوال در مورد اپنینگ Tokyo Ravens داشتم این اهنگ کاملش رو میشه پیدا کرد ؟ یه مدتی اصلآ اهنگ های شرقی گوش نکردم و خیلی فاصله افتاده دنبال اهنگ باحالم هستم اگه چیز دیگه ای هم داشتی دریغ نکن ممنون
منظورت باید آهنگ X-encounter از Maon Kurosaki باشه (اینطور که دیدم)
حسن، آهنگ رو گوش دادم، زیاد به سلیقه ام نمیخوره، قبلاً یکی دوتا از کارهای Maonچان رو شنیده بودم...اونها هم زیاد به دلم نشسته بود.
آهنگ رو آپلود و برات PM میکنم.
در مورد J-Music....والا به نظرم امسال، سال زیاد خوبی نبودش...اکثر خواننده های که فن ـشون بودم یا امسال کار نداشتند و یا فعالیت ـشون زیاد نبوده و همش به فکر تور و سفرهای خارجی بودند.
سراغ خوانندهای ناشناس هم رفتم، خیلی دانلود کردم...ولی بازم چیز دندون گیری نداشت، حتی از بیکاری رفتم سمت این خواننده های سنتی، عجب دنیای بزرگی دارند...مثلاً خانم Fuyumi Sakamoto چهل شش ساله، وقتی کارهاش رو گوش میدادم، یاد یکی از قسمت های فیلر وان پیس افتادم که فک کنم برای عید سال درست بودند، گروه لوفی بودش تو زمان ادو (قدیم توکیو) لوفی یه چوپ دسته گرفته یه اواز بیخود رو مثل همین Fuyumi Sakamoto میخونه LOL
ولی خوب من با سنتی ایرانی نتوسنتم کنار بیام، ژاپنی ـش که جای خود داره LOL
برای همین یه دو ماهی هست که خیلی کم توجه شدم به J-Music، گذاشتم امسال تموم بشه و چارت های بهترین ها بیاد بیرون و اینکه برم Complete Batch ماه ها رو بیارم.
ولی خوب، حتماً اگه چیزی گیرم امد برات PM میکنم...حالا تو آرشیوم هم یه نگاهی میکنم، شاید چیز خوبی هست که الان یادم نیست.
نمیدونم چی شد امروز شانسی دوباره توضیحات آریا رو درباره ی انیمه های زمستونی خوندم !
اون فیلم اولی که توضیح داد به قولی جو گیر شدم خودم میگم آریایزیشن شدم{تحت تاثیر شدید آریا شدم} !
کلش رو دان کردم فردا با NANA شروعش میکنم !
چون تا حالا ندیدم نظر بچه ها دربارش چیه میشه توضیح بدید : انیمه ی MUSHISHI رو میگم !
دانش 2 دقیقه پیش تموم شد !
:d
تا همین الان هم که ندیدیش، بزرگترین ظلم و خیانت رو به "انیمه بین" بودن ـت کردی.
حتماً نگاش کن...باشد تا رستگار شوی :d و مثل آریا بیای تو تاپیک و از هنگ کردن هات بگی!
بچه ها انیمه ی آکو نو هانا چطوری تعرفش رو بچه ها زیاد کردن گرافیکش که خیلی برام تازگی داره و یکم دور میکنه من رو ازش !
واقعا سادیسیمی و ناراحت کننده و نبینم نصف عمرم بر فناست و حیاطی هست برای زندگی انیمه ایم ؟ اگر هست و پیشنهاد میکننین بشینم امروز دانلودش کنم ؟
یکم توضیح میدید در موردش ؟
تو این چند سالی که انیمه نگا میکنم، اگه بخوام 10تا انیمه رو به عنوان بهترین انیمه ی کوتاه انتخاب کنم...بدون شک یکیش Aku no Hana ـه که دیدم.
به معنای واقعی آخرتشه...شاید اول فک کنی که گرافیک ـش چقدر مزخفه، ولی وقتی انیمه از نصف رد کنه، تازه متوجه میشی که چقدر هنری ساخته شده
یه پشت صحنه کوتاه از ساختش رو فک کنم قبلاً تو تاپیک گذاشته بودم....
دقیقاً همون چیزهایی که من همیشه آرزو داشتم تو یه انیمه ببینم، همشون با هم تو Aku no Hana جمع شده بود... یه Piece of sh!t واقعی، به قول خودشون تو انیمه "کسوموشی"
P.S
برم آخر قسمت 7 رو برای صدویکمین بار نگا کنم....ED ـش دیوانه کنندس، فرو پاشی رو میشه توش دید.