Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@حسن
دعای خیر ما پشت تمام کسانی که انیمه معرفی میکنند هست! :d

اون بازی رو واقعا درک میکنم که چه حالی داشتی که باعث شده بری سراغ مانگا! :d
---
@بردیا
Mushishi رو همین الان بشین شروع کن:bighug:
---
Kill la Kill هم رسیدم پخش هفتگی!
الان میرم سراغ Kyoukai no Kanata :d
---
راستی یک سؤال! FMA زمانی که مانگاش میومده،جزو مانگاهای ماهانه بوده یا هفتگی؟
جاش توی J-Star خالیه! :(( جنگیر آبی ، شینگکی... اینا هم جاشون خیلی خالیه:-s

@امیر !

فردا صبح کلاس دارم ولی الان قسمت 1 رو میبینم !
خدا به خیر بگذرونه فردا سر صف صبح به جای امین گفتن چی میگم ! ;;)

---------

بچه ها انیمه ی آکو نو هانا چطوری تعرفش رو بچه ها زیاد کردن گرافیکش که خیلی برام تازگی داره و یکم دور میکنه من رو ازش !
واقعا سادیسیمی و ناراحت کننده و نبینم نصف عمرم بر فناست و حیاطی هست برای زندگی انیمه ایم ؟ اگر هست و پیشنهاد میکننین بشینم امروز دانلودش کنم ؟
یکم توضیح میدید در موردش ؟

راستی یه سوال در مورد اپنینگ Tokyo Ravens داشتم این اهنگ کاملش رو میشه پیدا کرد ؟ یه مدتی اصلآ اهنگ های شرقی گوش نکردم و خیلی فاصله افتاده دنبال اهنگ باحالم هستم اگه چیز دیگه ای هم داشتی دریغ نکن ممنون

منظورت باید آهنگ X-encounter از Maon Kurosaki باشه (اینطور که دیدم)
حسن، آهنگ رو گوش دادم، زیاد به سلیقه ام نمیخوره، قبلاً یکی دوتا از کارهای Maonچان رو شنیده بودم...اونها هم زیاد به دلم نشسته بود.
آهنگ رو آپلود و برات PM میکنم.

در مورد J-Music....والا به نظرم امسال، سال زیاد خوبی نبودش...اکثر خواننده های که فن ـشون بودم یا امسال کار نداشتند و یا فعالیت ـشون زیاد نبوده و همش به فکر تور و سفرهای خارجی بودند.
سراغ خوانندهای ناشناس هم رفتم، خیلی دانلود کردم...ولی بازم چیز دندون گیری نداشت، حتی از بیکاری رفتم سمت این خواننده های سنتی، عجب دنیای بزرگی دارند...مثلاً خانم Fuyumi Sakamoto چهل شش ساله، وقتی کارهاش رو گوش میدادم، یاد یکی از قسمت های فیلر وان پیس افتادم که فک کنم برای عید سال درست بودند، گروه لوفی بودش تو زمان ادو (قدیم توکیو) لوفی یه چوپ دسته گرفته یه اواز بیخود رو مثل همین Fuyumi Sakamoto میخونه LOL
ولی خوب من با سنتی ایرانی نتوسنتم کنار بیام، ژاپنی ـش که جای خود داره LOL

برای همین یه دو ماهی هست که خیلی کم توجه شدم به J-Music، گذاشتم امسال تموم بشه و چارت های بهترین ها بیاد بیرون و اینکه برم Complete Batch ماه ها رو بیارم.
ولی خوب، حتماً اگه چیزی گیرم امد برات PM میکنم...حالا تو آرشیوم هم یه نگاهی میکنم، شاید چیز خوبی هست که الان یادم نیست.

نمیدونم چی شد امروز شانسی دوباره توضیحات آریا رو درباره ی انیمه های زمستونی خوندم !‌
اون فیلم اولی که توضیح داد به قولی جو گیر شدم خودم میگم آریایزیشن شدم{تحت تاثیر شدید آریا شدم} !

کلش رو دان کردم فردا با NANA شروعش میکنم ‌!
چون تا حالا ندیدم نظر بچه ها دربارش چیه میشه توضیح بدید : انیمه ی MUSHISHI رو میگم !
دانش 2 دقیقه پیش تموم شد !
:d

تا همین الان هم که ندیدیش، بزرگترین ظلم و خیانت رو به "انیمه بین" بودن ـت کردی.
حتماً نگاش کن...باشد تا رستگار شوی :d و مثل آریا بیای تو تاپیک و از هنگ کردن هات بگی!

بچه ها انیمه ی آکو نو هانا چطوری تعرفش رو بچه ها زیاد کردن گرافیکش که خیلی برام تازگی داره و یکم دور میکنه من رو ازش !
واقعا سادیسیمی و ناراحت کننده و نبینم نصف عمرم بر فناست و حیاطی هست برای زندگی انیمه ایم ؟ اگر هست و پیشنهاد میکننین بشینم امروز دانلودش کنم ؟
یکم توضیح میدید در موردش ؟

تو این چند سالی که انیمه نگا میکنم، اگه بخوام 10تا انیمه رو به عنوان بهترین انیمه ی کوتاه انتخاب کنم...بدون شک یکیش Aku no Hana ـه که دیدم.
به معنای واقعی آخرتشه...شاید اول فک کنی که گرافیک ـش چقدر مزخفه، ولی وقتی انیمه از نصف رد کنه، تازه متوجه میشی که چقدر هنری ساخته شده
یه پشت صحنه کوتاه از ساختش رو فک کنم قبلاً تو تاپیک گذاشته بودم....
دقیقاً همون چیزهایی که من همیشه آرزو داشتم تو یه انیمه ببینم، همشون با هم تو Aku no Hana جمع شده بود... یه Piece of sh!t واقعی، به قول خودشون تو انیمه "کسوموشی"

P.S
برم آخر قسمت 7 رو برای صدویکمین بار نگا کنم....ED ـش دیوانه کنندس، فرو پاشی رو میشه توش دید.

آخرین ویرایش:
چون آخر ساله و دیروز هم وقت خوبی داشتم، تصمیم گرفتم یه تعدادی از فیلمایی که ندیده بودم رو از امسال، ببینم تا بتونم لیست انیمه های محبوبم تو 2013 رو درست کنم.

اولین فیلمی که دیدم، Hanasaku Iroha: Home Sweet Home بود، که خیلی خیلی لذت بخش بود.البته فیلمش هیچ چیز ویژه ای نداشت و بیشتر انگار یه آرک وسط انیمه اش بود ولی همین باعث شد که خیلی لذت بخش باشه که شخصیتایی که حدودا 2.5 ساله ازشون خبری نیست، رو دوباره دور هم ببینم. دقیقا مثل خود انیمه اش هم کیفیت آرت و گرافیکش فوق العاده بالا بود.

دومین فیلم Garden of Words بود که فکر کنم همه دیدنش دیگه تا الان! طراحی ها فک آدمو باز میذاشت.

سومین فیلمی که دیدم، فیلم Ao no Exorcist بود که یه سورپرایز خیلی خفن بود! طراحی هاش بیشتر شبیه فیلمای میازاکی و استودیو Ghibli بود. بخصوص طراحی های شهر و هیولاهاش. داستان فیلم هم بد نبود. در کل با توجه به اینکه من اصلا انیمه اش رو دوست نداشتم، خیلی از خوب بودن این غافلگیر شدم!

چهارمیش هم فیلم Steins;Gate - Fuka Ryouiki no Déjà vu بود که خیلی وقته منتظرش بودم و انتظاراتم هم ازش خیلی زیاد بود ولی متاسفانه یجورایی ازش نا امید شدم! البته فیلم بد نیست، همین که دوباره اون جمع شخصیتا رو کنار هم می دیدم خیلی لذت بخش بود، اما در کل فیلمش سطح خیلی پایین تری نسبت به انیمه اش داشت.

الان دارم آکو نو هانا نیگا میکنم !‌
الان اینطوریم ! :-o خیلی داره خوب میشه انیمه !‌

اندینگ قسمت اول رو شنیدم روانیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی شدم !
میتونم بگم سادیسمی ترین موزیک اندینگ و یا حتی موزیکی هست که تو عمرم شنیدم !
کسی لینکش رو داره ؟

قسمت اول رو دیدم تو اولین نیگاه فقط بگم شخصیت اصلی همش منو یاد
سانجی مینداخت اصن کپش بود فقط موهاش همون رنگی میکرد...:دی
در مورد داستان واقعا چیز جالبی بود خود قسمت اول خیلی منو یاد
داستانی کوتاه از ما بهترون اسکاندیناویی مینداخت
...خوب ببینیم در ادامه چی میشه...

کسی لینکش رو داره ؟

ادامه بده , مطمئن هستم , بیشتر و بیشتر لذت خواهی برد .

چون آخر ساله و دیروز هم وقت خوبی داشتم، تصمیم گرفتم یه تعدادی از فیلمایی که ندیده بودم رو از امسال، ببینم تا بتونم لیست انیمه های محبوبم تو 2013 رو درست کنم.

اولین فیلمی که دیدم، Hanasaku Iroha: Home Sweet Home بود، که خیلی خیلی لذت بخش بود.البته فیلمش هیچ چیز ویژه ای نداشت و بیشتر انگار یه آرک وسط انیمه اش بود ولی همین باعث شد که خیلی لذت بخش باشه که شخصیتایی که حدودا 2.5 ساله ازشون خبری نیست، رو دوباره دور هم ببینم. دقیقا مثل خود انیمه اش هم کیفیت آرت و گرافیکش فوق العاده بالا بود.

دومین فیلم Garden of Words بود که فکر کنم همه دیدنش دیگه تا الان! طراحی ها فک آدمو باز میذاشت.

سومین فیلمی که دیدم، فیلم Ao no Exorcist بود که یه سورپرایز خیلی خفن بود! طراحی هاش بیشتر شبیه فیلمای میازاکی و استودیو Ghibli بود. بخصوص طراحی های شهر و هیولاهاش. داستان فیلم هم بد نبود. در کل با توجه به اینکه من اصلا انیمه اش رو دوست نداشتم، خیلی از خوب بودن این غافلگیر شدم!

چهارمیش هم فیلم Steins;Gate - Fuka Ryouiki no Déjà vu بود که خیلی وقته منتظرش بودم و انتظاراتم هم ازش خیلی زیاد بود ولی متاسفانه یجورایی ازش نا امید شدم! البته فیلم بد نیست، همین که دوباره اون جمع شخصیتا رو کنار هم می دیدم خیلی لذت بخش بود، اما در کل فیلمش سطح خیلی پایین تری نسبت به انیمه اش داشت.

محمدعلی دونو، منو نسبت به اوهانا چان، هایپ زده کردی!!
فیلمش رو همون موقعه که امد دانلود کردم، خواستم نگاش کنم...ولی نمیدونم چی شد اصلاً یادم رفت که همچین چیزی رو دانلود کرده بودم LOL

کسی لینکش رو داره ؟

فک کنم گوشه موشه های آرشیوام داشته باشم ـش، برات PMـش میکنم.

- - -ویرایش - - -

سلام
کوتا خر است .
کوتا خیلی خر است .
کوتا خیلی خیلی خر است .
:دی

پرهام، کوتا دیگه کدوم خری ـه :d

به کل یادم رفته بود فیلم هاناساکو رو هم امسال داشتیم! :d تا پستت رو دیدم زدمش دانلود،یحتمل امشب میبینمش! :d

the Words of Garden رو هم امروز عصر دیدم:x:bighug:

---
دوستان : خلیل ، محمدعلی،علی رضا ، بردیا و بقیه :-"
آیا شما مازوخیسم میباشید؟ :d :-"
علاوه بر کاراکتر داستان من احساس میکنم خودتون هم نابود میشید! :-"

سلام

این پسره *^%***%^& مال Elfen Lied :دی
همین الان EL رو پاک کن خیال خودت رو راحت کن :-" (با احترام نسبت به نظر فن های این انیمه :d )
من این همه روزانه لعن و نفرین میفرستم به F/SN اما بالاخره تمومش کردم! اما این تنها انیمه ای بود که تمام شرایطش فراهم بود(زیرنویس داشت، خودش رو داشتم،وقت دیدنش هم بود ) ولی پاکش کردم بره به امون خدا! :-"
رسما این کوتا که میفرمایید،مهدکودک دخترونه(:d) راه انداخته :-"

ubypaqyh.jpg

sent from Valhalla.

یعنی یه گرگ هم میوفتاد وسط یه گله گوسفند بیشتر عکس العمل نشون میدادن تا این آدمهایی که عین مترسک ایستادن و نگاه کردن تا یه زن رو وسط خیابون بکشن
بدبخت شوگو واقعا حق داره که میخواد این سیستم رو از کار بندازه ( البته هدف وسیله رو توجیه نمیکنه ). از یه چیزش که خوشم میاد اینه که مثل عروسک خیمه شب بازی از آدمهای روانی سواستفاده میکنه و بعد عین یه تیکه آشغال دور میندازشون ( فقط اگه من جاش بودم کشتن اون دختره روانی رو بیشتر کش میدادم و بعدشم یه اثر هنری ازش در میوردم در حد پیکاسا :d)
اوه ... مثل اینکه زیادی حرص خوردم ، روان گذرم زد بالا . کم کم دارم شبیه گاتز میشم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or