چون خیلی وقته گذشته، دیگه نقل قول نمی کنم. فقط اینو میخوام بگم که من به اینکه میگی شینگکی بهترین انیمه ی عمرته و اینا واکنش نشون ندادم. به این consistent بودنش واکنش نشون دادم، چون شینگکی عملا یکی از بدترین مثالای inconsistency تو انیمه های جدید بود. بخصوص توی pacing. در مورد انیمیشن و موسیقی هم که گفتم.
در مورد بقیه ی حرفات در مورد شینگکی، تا حد زیادی باهات موافقم و تا حدی هم مخالفم. من خودمم از فن هاش شینگکی هستم و احتمالا بچه های این تاپیک یادشون باشه که وقتی خبر ساخت این انیمه رو میخواستم تو تاپیک بدم، گفتم که این مانگا این پتانسیل رو داره که اگه انیمه اش خوب ساخته بشه، بهترین انیمه ی شونن بشه. که البته نشد متاسفانه!
البته شینگکی بهترین انیمه عمر من نیست. دراگون بال هست و بعدشم یه سری شونن قدیمی. ولی صددرصد بهترین انیمه کوتاه منه.
من خیلی دوست دارم مشکلات انیمیشن شینگکی رو یکی برام توضیح بده. چون واقعا من مشکلی ندارم و خیلی مایلم ببینم از دید بقیه چه مشکلاتی داشت که من متوجه نشدم. یه چیزی بود که من شخصا حس کردم اونم intensity بالا هر قسمت واسه من بود. طوری که به مردود روایتش کند میشد و تنها جایی که واقعا کندی داستان رو حس کردم قسمت 16 و 17 بود. ممکنه چون یه ضرب دیدم به چشم نیومد. ولی جدا هر کسی از دید خودش بتونه مشکلات انیمه و انیمیشن شینگکی رو بگه خیلی خوب میشه.
البته شینگکی بهترین انیمه عمر من نیست. دراگون بال هست و بعدشم یه سری شونن قدیمی. ولی صددرصد بهترین انیمه کوتاه منه.
من خیلی دوست دارم مشکلات انیمیشن شینگکی رو یکی برام توضیح بده. چون واقعا من مشکلی ندارم و خیلی مایلم ببینم از دید بقیه چه مشکلاتی داشت که من متوجه نشدم. یه چیزی بود که من شخصا حس کردم اونم intensity بالا هر قسمت واسه من بود. طوری که به مردود روایتش کند میشد و تنها جایی که واقعا کندی داستان رو حس کردم قسمت 16 و 17 بود. ممکنه چون یه ضرب دیدم به چشم نیومد. ولی جدا هر کسی از دید خودش بتونه مشکلات انیمه و انیمیشن شینگکی رو بگه خیلی خوب میشه.
شهاب، یعنی میخوای بهت بگم کجا فریم still استفاده شده، کجا انیمیشن خوبه، کجا بده، کجا بد کارگردانی شده و اینا؟ من تا حالا همچین کاری نکردم، چون باید کل یه انیمه رو ببینی و در مورد همه چیزش حرف بزنی ولی واسه اینکه یه چیزایی یادم بیاد، همینطوری یه قسمت از انیمه رو باز کردم تا چند تا نمونه دستم بیاد.
قسمت 13 :
اول از همه بیشتر از 3 دقیقه خلاصه از قسمتای قبل! لول!!
این قسمت به طور کلی خیلی بد کارگردانی شده. زمان بندی ها رعایت نشده. کلی فریم Still داره.
دقیقه ی 5:40 یه فریم still هست. در شرایطی که شخصیتا دارن حرف میزنن، تصویر یه چیز بی ربط نشون میده. این نشون دهنده ی انیمیشن تکمیل نشده ست.
مجددا این اتفاق تو 6:45 میفته.
لول. دقیقه ی 7:30. جان تو آسمونه، یهو صورت یه تایتان نشون داده میشه، بعد آنی و بعد صدای انفجار میاد و تصویر دود الان که با دقت به این چیزا توجه می کنم این انیمه خیلی مضحکه واقعا تو زمینه ی انیمیشن تو بعضی از قسمتاش.
بخوام سختگیری کنم، میتونم بگم همه ی انیمیشنای پرواز شخصیتا تو این قسمت تکراری ان. یعنی قبلا واسه همون شخصیت یا شخصیتای دیگه تو قسمتای قبل استفاده شدن. ولی حالا این دیگه واقعا سختگیری میشه!
این قسمت از نظر تدوین و کارگردانی زیر خط فقره کلا! یه عالمه دیالوگ بی فایده که فقط طولانی تر کنن قسمت رو.
الان رسیدم به دقیقه ی 13:20 . دیگه نمی خواستم به انیمیشن گیر بدم ولی اینجا ارن پاشو میکوبه زمین و بعد آجرا که به هوا پرت میشن رنگشون بنفشه! ای خدا از مدلای خام استفاده کردن!
لول! این صحنه ی ارن که سنگ رو گرفته رو دوشش انصافا قشنگ طراحی شده ولی تو این نصفه قسمتی که من دیدم 10 بار نشونش دادن!
همم. الان ارن سنگ رو گذاشت. انصافا باید اعتراف کنم که آراکی با همه ی مزخرفیش تو کارگردانی استاد دراماتیک کردن هرچه بیشتر اتفاقاته.
بسه دیگه.
کلا این چیزا تو این انیمه زیاده. البته قسمتایی با انیمیشن خیلی خوب هم تو این انیمه بود و اصلا به خاطر همینه که بهش inconsistent میگیم. چون یه جاهایی خوب و یه جاهایی بد بود. مثلا یادمه به طور خاص قسمت 24 از نظر انیمیشن فوق العاده بود و ریزترین جزئیاتی رو جا ننداخته بودن. مثلا الان یه لحظه دقیقه 16 قسمت 24 رو آوردم. دقت حرکت دوربین، کات ها و کلا همه چی خیلی خوب. حتی این سیم هایی که شخصیتا میندازن تا باهاشون برن هوا هم مشخصن از کجا میان و کدوم طرفی میرن. حرکت میکاسا! حتی تاثیر جاذبه هم مشخصه!!
هولی شت. دقیقه ی 18:40 که آرمین و جان از عرض قاب تصویر رد میشن. فوق العاده! سیمی که آرمین پرت میکنه، برخلاف چیزی که تو قسمتای قبل میدیدیم، مثل یه خط صاف نیست، بلکه تحت تاثیر حرکت آرمین، اینور اونور میشه! چی میشد کل این انیمه مثل این قسمت بود؟
شینگکی این طور قسمتای خوب هم داشت.
البته میدونم تعداد انیمه هایی که اینطور مشکلاتی نداشته باشن، خیلی کم هستن. ولی هستن. اما شینگکی مشکلاتش از حد نرمال بیشتر بود. مسلما در مقایسه با دراگون بال، ناروتو و وان پیس و اینطور انیمه هایی که کل یه قسمت ممکنه بین کل کل دو تا شخصیت وسط مبارزه شون بگذره، شینگکی بهتره ولی خب کارای بهتر از شینگکی هم هست. بعد اونا کارای طولانی هستن، درصورتی که شینگکی یه کار کوتاه 25 قسمتی. حتی تو همین کارای شونن هم هست. نمونه اش انیمه ی اول فولمتال، قسمت عمده ی انیمه ی دوم فولمتال و اکثریت همین انیمه ی در حال پخش هانتر. هانتر که اصلا یه انیمه ی بلنده و الان نزدیک به 110 قسمته که یه کیفیت انیمیشن ثابت و قابل قبول رو ارائه میده.
شرمنده اگر این پست یخورده بی سر و ته شد!
------------------------------------
PV از Space Dandy که تو پست قبل راجع بهش گفتم. با کیفیت بالا و دوبله ی انگلیسی البته.
watch?v=RSWP5_WKeuE&feature=youtu.be
بزنید آخر یوتوب.کام .
فعلا چیزی تایید نشده!
انشاالله 1-2 سال دیگه!
---
گفتم رسیدم به پخش هفتگی Kuroko no Basket ؟
خیلی حال میده! :d مخصوصا کوگامی!
برای J-Star هم بهتر بود کوگامی رو میزاشتن همه رو به خاک و خون بکشه!
ایمایوشی ازش خوشم نمیومد اول...ولی خوب...چه کنم که آخرش جذب صداپیشه ـش میشم و الان دوستش میدارم! :d
از پرهام و خلیل خواهش میکنم فحش رو آزاد بزارن! بعضی چیزا رو آدم بهشون فحش نده دلش آروم نمیگیره! :d تیم کیریساکی دایچی خیلی کثیف بودن، خیلی همش داشتم حرص میخوردم از دست اینا خدا رو شکر مسابقه تموم شد و رسیدم به هفتگی :d تپه هم اون وسط رسما داشت شهید میشد نمیدونستم تو انیمه ورزشی هم میشه یکی رو به صورت معنوی کشت!
هیوگا موهاش رو موقع اومدن به دبیرستان رنگ زده بود،عالی بود! عالی
بخش های طنز انیمه هم خیلی حال میده! :d از ریکو بگیر تا بازیکنا،عالی میباشند!
اگر ندیدید، ببینید! حتی اگر مثل من با ورزش کلا بیگانه اید! :d
---
از یه طرف میخوام Kill la Kill ببینم، از یه طرف Magi ، از یه طرف دیگه هم Kyoukai no Kanata ! :d نمیخوامم یک قسمت از این،یک قسمت از اون و ... ببینم! :d 3 راهی سختیه
فعلا برم وان پیس این هفته رو ببینم که کلا برنامه از دستم در رفته بود،یادم نبود امروز وان پیس میاد
از یه طرف میخوام Kill la Kill ببینم، از یه طرف Magi ، از یه طرف دیگه هم Kyoukai no Kanata ! :d نمیخوامم یک قسمت از این،یک قسمت از اون و ... ببینم! :d 3 راهی سختیه
فعلا برم وان پیس این هفته رو ببینم که کلا برنامه از دستم در رفته بود،یادم نبود امروز وان پیس میاد
من وان پیس تا الان یک قسمت رو هم رد نکردم!
اینم با اینکه میدونم فیلره،ولی حتما باید تمام و کمال ببینم
فقط 2 هفته قراره فیلر باشه؟ :d چه کم! ( و چه خوب! :d )
به خاطر اسمش،گذاشتمش اسپویل
اینایی که نوشته Anime Sub ، یعنی زیرنویس دارن؟ episode of merry - NyaaTorrents >> Search
از فن ساب هایی که وان پیس میزارن، هیچکدوم توی برنامشون ندارن این رو ؟ اگر تو برنامه نیست یکی از همینا رو بگیرم و ببینم مری...
کلی سورپرایز شدیم تو این قسمت. Ilya دختر Kiritsugi بود :-o و سکورا خواهر رین البته تو قبلی یه چیزایی گفته شده بود. 40 دقیقه طوفانی رو سپری کردیم. خیلی لذت بخش بود.
من وان پیس تا الان یک قسمت رو هم رد نکردم!
اینم با اینکه میدونم فیلره،ولی حتما باید تمام و کمال ببینم
فقط 2 هفته قراره فیلر باشه؟ :d چه کم! ( و چه خوب! :d )
به خاطر اسمش،گذاشتمش اسپویل
اینایی که نوشته Anime Sub ، یعنی زیرنویس دارن؟ episode of merry - NyaaTorrents >> Search
از فن ساب هایی که وان پیس میزارن، هیچکدوم توی برنامشون ندارن این رو ؟ اگر تو برنامه نیست یکی از همینا رو بگیرم و ببینم مری...
در مورد SP ـت
اونهایی که به رنگ سبز نوشته Anime Sub..زیرنویس های غیر انگلیسی ـه...مثلاً فرانسوی، عربی، اسپانیایی و....
یه دور کوچیک زدم...اون قسمت رو با فن ساب انگلیسی پیدا نکردم.
+++++++++++
یه چند وقتی بودش که در مورد انیمه های هفتگی، درست پست نزده بودم :q
Yowamushi Pedal - E11
با این وجود که اصلاً از سریال های ورزشی دل خوشی ندارم و تا الان هر چی دست گرفتم، نصفه ولشون کردم...ولی میخوام این یکی رو دنبال کنم..فعلاً تا اینجاش که بد نبوده...هیجان بعضی از قسمت هاش خوب بودش
و ای..ازش راضی ام...به سه فصلی بودش، میشه امیدوارم بود که جلوتر داستان درگیر کننده تر بشه...چون دیگه زیادی داشت تکراری میشید و با شخصیت هاش دیگه حال نمیکردم.
P.S
حالا خیلی وقته که Kuroko's Basketbal رو دارم هفتگی دانلود میکنم...ولی هنوز حسش دیدنش رو ندارم...یکی یه هایپی کنه، شاید فرجی شد D:
Kill La Kill - E12
قسمت بسیار خوبی بودش، امیدوارم که رابطه ی اون دوتا با هم خوب بشه...زوج خوبی میشند.
Kyoukai no Kanata - E12
بالاخره تموم شد....اصلاً راضی کننده نبودش..متوسط رو به پایین بود برام...اگه برگردم عقب، هیچ وقت دوباره وقت نمیزارم برای دانلود و دیدن هفتگیش.
Nagi No Asukara
اینقدر ناگی ناگی کردید تو تاپیک،...با این وجود که تا قسمت 4ـش رو دیدم و ولش کردم، دوباره گذاشتم بره برای دانلود...تنها امیدم برای دانلود تا همون قسمت ها، فقط بخاطر صدای "Ai Kayano" چان و "Kana Hanazawa" چان بودش. چون اگه درست یادم باشه آخرین بار تو Guilty Crown بودش که صدای این دو رو کنار هم میشنیدم.
Coppelion - E05
واقعاً ناامید کنندس....تا قسمت 5ـش بیشتر نتونستم نگا کنم...فعلاً هفتگی دانلودش میکنم که بعداً شاید بتونم یک سره تمومش کنم بره.
درآپ ـی هام تا الان، یکی Galilei Donna بودش تو قسمت 2...اون هم فقط بخاطر چهره ی داغون پدر بچه ها، که تحمل نداشتم صدای Rikiya Koyama روی اون بشر کولی باشه.
اگه پدره از داستان حذف شده و یا مُرده....بگید تا دوباره دیدن انیمه رو شروع کنم D:
Non Non Biyori همون قسمت اول، ولش کردم...زیاد با سلیقه ی من جور نیستن، حداقل اگه یه خورده اشک، آه، سوز دل داشت...بیشتر جذبش میشدم.
هر چند با قسمت اول نباید نظر داد..همون موقعه تا قسمت 3ـش رو دانلود کردم که بعداً سر فرصت نگاش کنم که هنوز اون فرصت نرسیده LOL
Samurai Flamenco وای خدا...اصلاً تحملش برام سخت بودش، فقط هم بخاطر زیرنویس محمدعلی دونو، تا قسمت 4ـش رو دیدم....اصلاً نمیتونم به این علاقه ی ژاپنی ها، به اون شخصیت های مسخره و حرکات مزخرف کنار بیام.
Magi فصل یکیش رو به زور به قسمت 20ـش کشُندم و قسمت های آخرش رو هم نگا کردم...و بازم میدونم طرف فصل دومش هم نمیرم و هم همینطوری الکی دارم هفتگی دانلودش میکنم...میدونم که جزء وقتُ ترافیک حروم کردن هیچ چیزی برام نداره.
واقعاً بجای دانلود این Magi، یه خورده وقت بزارم Live-Action سینمایی Library Wars رو نگا کنم که از روی یکی از رمان های خانم Arikawa Hiro درست شده و چند سال پیش هم انیمه شده.
قبلاً هم از هیرو-چان سریال دیدم....مثلاً freeter, ie wo kau. با بازی بسیار عالی Kazunari Ninomiya و یا سریال soratobu kouhoushitsu که فک کنم فصل پیش امد.
ویا یکی از آخرین کارهای Miike Takashiسان Lesson Of The Evil که واقعاً دوست دارم ببینم این آدم روانی، چی درسته کرده.
(Miike Takashi قبلاً فیلم های معروفی مثل crows zeroها 13Assassins و یا Harakiri: Death Of A Samurai رو داشته...البته یکسال نیم پیش که teaser این یکی فیلمش رو دیدم، فهمیدم که تا حد اندازه های کارهای قبلیش بزرگ نیست، ولی خوب بازم ارزش دیدن رو داره)
و یا دانلود سریال Fumo Chitai بخاطر بازی Koyukiچان و یا سریال yakou kanransha بخاطر نویسنده ی خوبی مثل خانم Minato Kanae
فک کنم تاپیک رو اشتباه امدم :d پست ـم شد Off-topic همون بهتر که پست نزنم D:
اول از همه در مورد انیمه ای که تو این فصل فکر نمیکردم حتی تا اخر دنبالش کنم ولی الان تبدیل به یکی از بهترین های فصل برام شد بگم که Little Busters! Refrain از اون انیمه هایی بود که چی بود و چی شد ( البته کاملآ نظر شخصی هستش ولی به نظر من فصل دوم این انیمه کاملآ نجاتش داد و یه کار درست حسابی در اخر ارائه شد و فکر کنم هفته اینده شاهد قسمت اخرش هم باشیم )
تو این هفته خیلی از انیمه های پاییز تموم شد که در کمال تعجب من هیچکدومشون رو دنبال نمیکردم:d
خلیل جان در مورد انیمه های فصلی که گفتی هم
Yowamushi Pedal رو دنبال میکنم و چون کلآ طرفدار سبک های ورزشی هستم هرگونه انیمه ای که یکم جذابیت داشته باشه رو دنبال میکنم در مورد این انیمه هم قبلآ گفتم شاید کاراکتر های کاریزماتیکی نداشته باشه ولی خود انیمه در بعضی از قسمت هاش واقعآ جذابه
در مورد Kuroko no Basket مثال بارزش امیر حسن هستش بهش گفتم این انیمه بهترین انیمه ورزشی حال حاضر یعنی اگه با این انیمه ارتباط برقرار نکنید با هیچ انیمه ورزشی کنار نمیاید خود امیر حسین برگشت گفت من ورزشی نیستم و معلوم نیست خوشم بیاد یا نه گفتم نگاه کن پای من اگه خوشت نیومد من دو ماه تا تاپیک انیمه نمیام :d
Coppelion رو هم یه قسمت دیدم دیگه ندیدم زیاد با روحیات من سازگار نبود یعنی انقدر وضعش خراب بود و نمیدونستیم خوب شد ادامه ندادیم:d
Magi هم اتقاقآ همین چنذ وقت پیش فصل اولش رو تموم کردم این یکی دو روزه هم چند قسمت از فصل دومش رو دیدم کلآ جو خاصی داره مبارزاتش بد نیست داستانش هم با اینکه یه فصل کامل ازش پخش شده معلوم نیست کدوم وری قراره بره ولی در کل با توجه به موفقیت مانگاش و توجهی که بهش میشه فکر نکنم به راحتی بشه کنار گذاشتش
شهاب، یعنی میخوای بهت بگم کجا فریم still استفاده شده، کجا انیمیشن خوبه، کجا بده، کجا بد کارگردانی شده و اینا؟ من تا حالا همچین کاری نکردم، چون باید کل یه انیمه رو ببینی و در مورد همه چیزش حرف بزنی ولی واسه اینکه یه چیزایی یادم بیاد، همینطوری یه قسمت از انیمه رو باز کردم تا چند تا نمونه دستم بیاد.
قسمت 13 :
اول از همه بیشتر از 3 دقیقه خلاصه از قسمتای قبل! لول!!
این قسمت به طور کلی خیلی بد کارگردانی شده. زمان بندی ها رعایت نشده. کلی فریم Still داره.
دقیقه ی 5:40 یه فریم still هست. در شرایطی که شخصیتا دارن حرف میزنن، تصویر یه چیز بی ربط نشون میده. این نشون دهنده ی انیمیشن تکمیل نشده ست.
مجددا این اتفاق تو 6:45 میفته.
لول. دقیقه ی 7:30. جان تو آسمونه، یهو صورت یه تایتان نشون داده میشه، بعد آنی و بعد صدای انفجار میاد و تصویر دود الان که با دقت به این چیزا توجه می کنم این انیمه خیلی مضحکه واقعا تو زمینه ی انیمیشن تو بعضی از قسمتاش.
بخوام سختگیری کنم، میتونم بگم همه ی انیمیشنای پرواز شخصیتا تو این قسمت تکراری ان. یعنی قبلا واسه همون شخصیت یا شخصیتای دیگه تو قسمتای قبل استفاده شدن. ولی حالا این دیگه واقعا سختگیری میشه!
این قسمت از نظر تدوین و کارگردانی زیر خط فقره کلا! یه عالمه دیالوگ بی فایده که فقط طولانی تر کنن قسمت رو.
الان رسیدم به دقیقه ی 13:20 . دیگه نمی خواستم به انیمیشن گیر بدم ولی اینجا ارن پاشو میکوبه زمین و بعد آجرا که به هوا پرت میشن رنگشون بنفشه! ای خدا از مدلای خام استفاده کردن!
لول! این صحنه ی ارن که سنگ رو گرفته رو دوشش انصافا قشنگ طراحی شده ولی تو این نصفه قسمتی که من دیدم 10 بار نشونش دادن!
همم. الان ارن سنگ رو گذاشت. انصافا باید اعتراف کنم که آراکی با همه ی مزخرفیش تو کارگردانی استاد دراماتیک کردن هرچه بیشتر اتفاقاته.
بسه دیگه.
کلا این چیزا تو این انیمه زیاده. البته قسمتایی با انیمیشن خیلی خوب هم تو این انیمه بود و اصلا به خاطر همینه که بهش inconsistent میگیم. چون یه جاهایی خوب و یه جاهایی بد بود. مثلا یادمه به طور خاص قسمت 24 از نظر انیمیشن فوق العاده بود و ریزترین جزئیاتی رو جا ننداخته بودن. مثلا الان یه لحظه دقیقه 16 قسمت 24 رو آوردم. دقت حرکت دوربین، کات ها و کلا همه چی خیلی خوب. حتی این سیم هایی که شخصیتا میندازن تا باهاشون برن هوا هم مشخصن از کجا میان و کدوم طرفی میرن. حرکت میکاسا! حتی تاثیر جاذبه هم مشخصه!!
هولی شت. دقیقه ی 18:40 که آرمین و جان از عرض قاب تصویر رد میشن. فوق العاده! سیمی که آرمین پرت میکنه، برخلاف چیزی که تو قسمتای قبل میدیدیم، مثل یه خط صاف نیست، بلکه تحت تاثیر حرکت آرمین، اینور اونور میشه! چی میشد کل این انیمه مثل این قسمت بود؟
شینگکی این طور قسمتای خوب هم داشت.
البته میدونم تعداد انیمه هایی که اینطور مشکلاتی نداشته باشن، خیلی کم هستن. ولی هستن. اما شینگکی مشکلاتش از حد نرمال بیشتر بود. مسلما در مقایسه با دراگون بال، ناروتو و وان پیس و اینطور انیمه هایی که کل یه قسمت ممکنه بین کل کل دو تا شخصیت وسط مبارزه شون بگذره، شینگکی بهتره ولی خب کارای بهتر از شینگکی هم هست. بعد اونا کارای طولانی هستن، درصورتی که شینگکی یه کار کوتاه 25 قسمتی. حتی تو همین کارای شونن هم هست. نمونه اش انیمه ی اول فولمتال، قسمت عمده ی انیمه ی دوم فولمتال و اکثریت همین انیمه ی در حال پخش هانتر. هانتر که اصلا یه انیمه ی بلنده و الان نزدیک به 110 قسمته که یه کیفیت انیمیشن ثابت و قابل قبول رو ارائه میده.
من خودم توی پست قبلیم گفتم بجز قسمت 13. توی همون پست بلنده فکر کنم به این اشاره کردم
ولی در مورد گرافیک، از اونجایی که من مانگا شینگکی رو مو به مو دنبال نکردم، نمیتونم نظر قاطع بدم و مطمئنم تو تجربت توی این قضیه از من خیلی بیشتره. اما تا اونجایی که سرچ کردم به اون شکل ندیدم فاصله زیادی بین مانگا و انیمه باشه. فقط مشکلی انیمیشنی که حس کردم قسمت 13 بودم که به دلیل کمبود وقت طوری ساخته بودن که انگار بعضی قسمت هاش سانسور شده. (راستی خوشحال میشم اگه اون چپتری که پوشش ندادن رو بگی. میخوام ببینم نکته مهمی از داستان رو انداختم یا نه.)
قسمت 13 پر از مشکله. وقتی نگاه میکنی احساس میکنی که اصلا انیمه ســانسور شده مثل انیمه های دوبله شده. فریم های still یا حتی صحنه هایی که آهسته شده زیاده. مثلا صحنه ای که Levi میاد میخوان صحنه رو آهسته کرده باشن، ولی در واقع فقط slow مثل بازی های لگ دار هستش و slow motion نیست. فقط تایم فریم اون صحنه رو افزایش دادن و خیلی صحنه های دیگه اگه برای 5 ثانیه در نظر گرفته بودن، اینجا تا 10 ثانیه هم کششون داده. بدتر از همه افکت تیکه های آتش هست که وقتی آهسته و وقتی سرعتش معمولی میشه قشنگ به چشم میاد.
در واقع من با بد بودن و مشکلات زیاد 13 صددرصد موافقم. ولی خداییش مثالی خوبی نیست که بخاطر یک قسمت، تمام انیمه رو مشکل دار بدونیم. قسمت 13 هم دلیلش کمبود وقت شدید و فشار روی استودیو بودش. دلیل recap قسمت 13.5 هم همین بود تا زمان بخره واسه استودیو.
من خودم بعد از 13 بشدت حواسم رو باقی قسمت ها جمع کردم که ببینم بازم این مشکل فریم آهسته هست یا نه ولی پیدا نکردم چون در غیر این صورت بشدت تو چشم خودم میخورد. ولی بازم میگم قسمت 13 دلیلی برای قضاوت کل اثر نیست. مثل این میمونه بگیم اون قسمت مبارزه پین با کیوبی افتضاح بود پس کل انیمه ناروتو هم خوب نیست
البته من میدونم از نظر pacing که گفتی مشکلات دیگه ای هم وجود داره و فقط ماله این قسمت نیست. ولی این قسمت پر از مشکل بود کلا. با این وجود بازم قسمت مورد علاقه من بود بخاطر اون کاری که انجام دادن
سلام.
من بلیچ رو شروع کردم و طی یک عملیات انطحاری ۵۵ قسمت اول رو توی دوروز دیدم...
خیلی خوب بوده تا اینجا ولی به نظرم افت کنه توی قسمتای آیندش...در کل تا اینجا خیلی کیف کردم،موسیقیای انیمه همگی میخونن مخصوصاً اون یدونه ک هر وقت ریاتسوی ایچیگو زیاد میشه پخش میشه...
شخصیتا خیلی خوب و عالی طراحی شدند،مخصوصاً خود ایچیگو...با توجه به اینکه یه ذره قدیمیه ولی خداییش خوش ساخته...تنها چیزی ک روی مخمه این طراهی هالو هاست ک بعضیاشون خعلی مضخرف طراحی شدند...کلاً خوبه این انیمه...
نمیدونم فقط من بودم یا بقیههم وقتی زانگتسو رو دیدند یاد castlevania افتادند
ولی خداییش دلم برای یک چیزی در حد F/Z تنگ شده...
بعداز اینم fairytale رو میبینم و بعدش میرم سراغ one piece ک اونموقع نهایت لذت رو ازش ببرم...
ناروتو رم دارم ولی نمیدونم چرا علاقهی برای دیدنش هنوز ایجاد نشده...
راستی اون south park هم انیمه محسوب میشه؟؟؟؟
فعلاً.
سلام.
من بلیچ رو شروع کردم و طی یک عملیات انطحاری ۵۵ قسمت اول رو توی دوروز دیدم...
خیلی خوب بوده تا اینجا ولی به نظرم افت کنه توی قسمتای آیندش...در کل تا اینجا خیلی کیف کردم،موسیقیای انیمه همگی میخونن مخصوصاً اون یدونه ک هر وقت ریاتسوی ایچیگو زیاد میشه پخش میشه...
شخصیتا خیلی خوب و عالی طراحی شدند،مخصوصاً خود ایچیگو...با توجه به اینکه یه ذره قدیمیه ولی خداییش خوش ساخته...تنها چیزی ک روی مخمه این طراهی هالو هاست ک بعضیاشون خعلی مضخرف طراحی شدند...کلاً خوبه این انیمه...
نمیدونم فقط من بودم یا بقیههم وقتی زانگتسو رو دیدند یاد castlevania افتادند
ولی خداییش دلم برای یک چیزی در حد F/Z تنگ شده...
بعداز اینم fairytale رو میبینم و بعدش میرم سراغ one piece ک اونموقع نهایت لذت رو ازش ببرم...
ناروتو رم دارم ولی نمیدونم چرا علاقهی برای دیدنش هنوز ایجاد نشده...
راستی اون south park هم انیمه محسوب میشه؟؟؟؟
فعلاً.