سلام
berserk در کنار trigun,cowboybebop,evangelion چهار انیمه کلاسیک دهه 90 هستند
سریال انیمه 25 قسمته که از سال 97 تا 98 پخش شده و 3 فیلم سینمایی هم داره که از سال 2012 تا 2013 پخش شده و یه جورایی بازسازی سریال هست ولی آخر قسمت سوم فیلم یه خورده داستان جلوتر میره
داستان berserk با انیمه تموم نمیشه و ادامه داستان رو باید از طریق مانگا دنبال کنی که خوشبختانه ترجمه فارسی هم تو نت موجوده
در مورد ارزش دیدن سلیقه ای هست ولی همونطور که گفتم از بهترین های دنیای انیمه هست
درود خیلی وقت میشه اینجا سر نزدم :d
اخرین انمیه های که دیدم berserk بود و Shingeki no Kyojin که این هفته تمومش کردم واقعا شاهکاری برای خودشون بودن !:bighug:
البته helsing - vampire khnight وanothers هم چند ماه پیش تموم کردم که یه جورایی خوشم نیومد ازشون مخصوصا vampire knight که خیلی تعریفش را کردند به نظرم خیلی لوس و بی معنی بود !
در مورد برسرک واقعا حیف که انیمه را ادامه ندادن ! البته مانگاش را دارم میخونم واقعا زیباست
و در مورد Shingeki no Kyojin از نظر جلوه های ویژه یکی از بهترین انمیه هایی بوده که دیدم داستانش خیلی زیبا و غیر منتظره هست کسی خبر داره فصل دومش کی منتشر میشه یه منبع گفته بود 2014 درسته ؟ اگه به زودی ها منتشر نمیشه که برم سراغ مانگا !
اقا اینDeath note رو دیدم عجب فاز دادا همون چیزی که میخواستم دنیای تاریک شخصیت اول باهوش و.... و دنیای شبیه بلیچ
چرا یاگامی لایت اینقدر بد مرد؟
چقدر زد حال بود اخرش کاش حال نیئر رو میگرفت و بعد با ابهت میمرد نه اینقدر مسخره کلا ضعیف ترین قسمت دث نوت همین اخرش بود با این چند قسمتی که حافظشو از دست داد تقریبا فیلر بود خوشم اومد ولی تا اخرش گاف نداد تقصیر اونی که انتخاب کرد بود که لو رفتن
ولی حرف نداشت انصافا انیمش
چی هست تو همین مایه ها ؟؟
اقا اینDeath note رو دیدم عجب فاز داداهمون چیزی که میخواستم دنیای تاریک شخصیت اول باهوش و.... و دنیای شبیه
چرا یاگامی لایت اینقدر بد مرد؟ چقدر زد حال بود اخرش کاش حال نیئر رو میگرفت و بعد با ابهت میمرد نه اینقدر مسخره کلا ضعیف ترین قسمت دث نوت همین اخرش بود با این چند قسمتی که حافظشو از دست داد تقریبا فیلر بود خوشم اومد ولی تا اخرش گاف نداد تقصیر اونی که انتخاب کرد بود که لو رفتن
ولی حرف نداشت انصافا انیمش
چی هست تو همین مایه ها ؟؟
Code Geass هم تمش همینجوریه فقط سبکش روباتی با قدرتهای ماورالطبیعه اس و بر عکس Death Note ، کد گیاس هر چی جلوتر میره جالب تر میشه و نقطه ی اوجش قسمت های آخره
---------------------------------------------------------------
خب یکی یه نظر در مورد انیمه هایی که این مدت دیدم بدم :d
اول از همه One Peice : خب من تا قسمت 30 دیدم . موضوع کلیش و گذشته ی شخصیت ها خیلی جالبه.از Hawk-Eye هم خیلی خوشم اومد ولی یه حسی بهم میگه که حالا حالاها وارد داستان نمیشه:d
بعدی Baka to Test : کمدی خیلی خوبی داشت و یه مدت از افسردگی درم آورد. خیلی سعی کردم که کم کم نگاه کنم که زود تموم نشه ولی خب وقتی افتادم رو دور یه ضرب تا تهش رفتم :d. الان دوباره رفتم تو خماری :d
Air : با اینکه از تراژدی بدم میاد و هر وقت نگاه میکنم افسردگیم شدیدتر میشه ولی نمیدونم چرا بازم به سمت انیمه های تراژدی کشیده میشم ( احتمالا این اواخر مازوخیسم گرفتم :d) . به هر حال انیمه ی خیلی قشنگی بود و با توجه به فضای کلیش و امید های واهیی که وسط های انیمه به بیننده میده انتظار یه پایان گل و بلبل داشتم ،که بدجور خورد تو برجکم :d کلا خیلی حال گیری بود.
Chuunibyou demo Koi ga Shitai : انیمه خیلی جالب بود و یه نکته ی آموزنده ای که داشت این بود که متوجه شدم که فقط من نبودم که تو بچگیام از این تخیلات داشتم :d جای بسی امیدواری بود :d (راستی برای کلوبشون عضو نمیگیرن ؟ خواب بعد از ظهر تو مدرسه ، فکرشم وسوسه انگیزه :d) فصل دومم که داره میاد ، دیگه بهتر.:d
Hyouka : انیمه خیلی جالبه ولی یه مشکلی که داره اینه که معماهایی که حل میکنن زیاد جذاب نیستن و یه جورایی حوصله سر برن. به غیر این یه مورد باقی چیزاش خیلی خوبه
Shiki: نمیدونم چرا سبک این انیمه رو ترسناک و رازآلود نوشته بودن چون نه ترسناکه و نه رازآلود . با این حال دنبال کردن سرنوشت شخصیت هاش جالبه. ضمنا از شخصیت راهب خیلی بدم میاد ، اصلا معلوم نیست چه مرگشه.
The World God Only Knows : بخش کمدیش خیلی خوبه ولی قسمت رمانتیکش نه. فعلا فصل اول رو دیدم ولی در مورد فصل دوم مطمئن نیستم.
Arakawa Under the Bridge : قسمت های اول خیلی خنده دار بود ولی از قسمت 5 به بعد دیگه شوخیاش یه ذره بی مزه شد .
Clannad: فعلا 2 قسمت دیدم. خیلی شبیه Air ـه (یا شاید هم اون شبیه اینه) . فقط امیدوارم پایانش مثل Air نباشه ، آمین .
Bleach : قسمت اول رو الان دیدم و خوب بود . سوال اینجاس تا قسمت چند باید ببینم که حسابی جذبش بشم و دیگه نتونم ولش کنم؟
King of Thorn : شروع جذاب ، پیجش داستانی خیلی زیاد ( اواخر فیلم داستان اونقدر پیچید که ، آخرش نفهمیدم چی به چی شد :d ) پابان افتضاح ( نظر شخصی) . God I hate tragedies ـ :d
Berserk : قسمت اول رو دیدم ، کیفیتش خیلی پایین بود با اینحال حجمش خیلی زیاد بود . الان دارم فیلماش رو دانلود میکنم ( جالب اینجاس که حجم قسمت به اندازه ی نصف حجم یکی از فیلماشه) .
BeelzBub : تا الان 5 قسمت دیدم . قشنگه ولی دیگه زیادی روی یه شوخی کلید کردن برای همین کم کم داره تکراری میشه ( دومین چیزی که بدم میاد : تکرار :d )
Monster : تا الان 5 قسمت دیدم و راستش زیاد جذبم نکرده چون نه کاراکتر جالبی برام داره و نه داستان پیچیده ای ( نظر کاملا شخصی ).
------------------------------------------------------------------------
از انیمه های هفتگی فعلا Kill la Kill و Golden Time (رومنس خونم کم شده بود:d ) و Kuroko no Basket و Hunter x Hunter 2011 رو دنبال میکنم ، Kyoukai no Kanata و Strike the Blood رو دیگه نگاه نمیکنم و Samurai Flamenco و Nagi no Asukara و Outbreak Company رو به زودی ادامه میدم .
مانگا Claymore هم به پخش ماهانه رسیدم . واقعا خیلی سخته که یه ماه برای فقط 30 صفحه صبر کنی
(و البته بدم میاد!
مثلث و مربع و 5ضلعی عشقی اینا،آدم رو نابود میکنه
سومین چیزی که خیلی بدم میاد : عشق های چند به یک و چند به چند هست :d حالا ما که فقط تماشا میکنیم ، ببین اونی که باید از بین این سه چهار نفر یکی رو انتخاب کنه چی میکشه :d
بهت توصیه میکنم سراغ Nagi نری
انیمه تا قسمتای 7-6 خیلی ملو پیش میره (جالبه من خوشم اومد) اما بعد از اون یه اتفاقایی میوفته که از قطع شدن اینترنت هم بیشتر آدم رو ناراحت میکنه
الان این قسمتای آخر انقدر جو غمگین برداشته انیمه رو دیوونه شدم
الان یکی بیاد دقیقا به من توضیح بده که چرا من با خوندن این چند خط وسوسه شدم که دوباره Nagi no Asukara رو ادامه بدم ؟ :d ( همون ، مازوخیسم گرفتم ، مطمئنم :d )
----------------------------------------------------------------------
P.S : دوستان اگه کسی یه انیمه خیلی جذاب یا خیلی خنده دار سراغ داره ، معرفی کنه که شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستیم :d
P.S II : ببخشید جو گرفتم ، یه ذره زیاد شد :d
P.S III : برم یه دو سه قسمت Gintama بزارم تو لیست دانلود :d
ماشالاه این همه انیمه را با هم شروع کردی ؟ :d قاط میزنی که! پیشنهاد میکنم اول انیمه های کوتاه را ببین یکی یکی تموم کن بعد برو سراغ انیمه های بلند اینطوری درک و لذتش بیشتره و بهتر داستان را هزم میکنی !
خوب کروکو فصل اول هم تموم شد(2 قسمت مونده البته )
اینطور که دیدم یه 7-8ـتایی OVA و اینا داشت! :d ببینیم؟ یا مستقیم برم فصل دوم ؟ :d
OVA شینگکی قضیش چیه؟ :d و نمیدونید با چه فن سابی هماهنگه؟ :d
---
بحث فن ساب شد...ای کاش هاریبل وان پیس رو 720p نمیزد آخه جایی که هنوز اپنینگ رو عوض نکرده ...
من واقعا توش موندم،قضیش چیا اینا اپنینگ قدیمی دارن،همه جا جدید؟ :d
منم خودمو آماده کردم اما به سختی میشه تحمل کرد خیلی غمناکه انیمش
کاراکترارو تو موقعیتای خیلی ناجوری میزاره
آره 7-8-10 ضلعی عشقی هم داره که از اینش اعصابم خورد شده آخه یه کاراکتری مثل کانامه رو ول کردن بنده خدارو که از هر لحاظی Perfect تشریف داره بعد میرن به اون پسره رو اعصاب میچسبن
الان یکی بیاد دقیقا به من توضیح بده که چرا من با خوندن این چند خط وسوسه شدم که دوباره Nagi no Asukara رو ادامه بدم ؟ :d ( همون ، مازوخیسم گرفتم ، مطمئنم :d )
Code Geass هم تمش همینجوریه فقط سبکش روباتی با قدرتهای ماورالطبیعه اس و بر عکس Death Note ، کد گیاس هر چی جلوتر میره جالب تر میشه و نقطه ی اوجش قسمت های آخره
---------------------------------------------------------------
خب یکی یه نظر در مورد انیمه هایی که این مدت دیدم بدم :d
اول از همه One Peice : خب من تا قسمت 30 دیدم . موضوع کلیش و گذشته ی شخصیت ها خیلی جالبه.از Hawk-Eye هم خیلی خوشم اومد ولی یه حسی بهم میگه که حالا حالاها وارد داستان نمیشه:d
بعدی Baka to Test : کمدی خیلی خوبی داشت و یه مدت از افسردگی درم آورد. خیلی سعی کردم که کم کم نگاه کنم که زود تموم نشه ولی خب وقتی افتادم رو دور یه ضرب تا تهش رفتم :d. الان دوباره رفتم تو خماری :d
Air : با اینکه از تراژدی بدم میاد و هر وقت نگاه میکنم افسردگیم شدیدتر میشه ولی نمیدونم چرا بازم به سمت انیمه های تراژدی کشیده میشم ( احتمالا این اواخر مازوخیسم گرفتم :d) . به هر حال انیمه ی خیلی قشنگی بود و با توجه به فضای کلیش و امید های واهیی که وسط های انیمه به بیننده میده انتظار یه پایان گل و بلبل داشتم ،که بدجور خورد تو برجکم :d کلا خیلی حال گیری بود.
Chuunibyou demo Koi ga Shitai : انیمه خیلی جالب بود و یه نکته ی آموزنده ای که داشت این بود که متوجه شدم که فقط من نبودم که تو بچگیام از این تخیلات داشتم :d جای بسی امیدواری بود :d (راستی برای کلوبشون عضو نمیگیرن ؟ خواب بعد از ظهر تو مدرسه ، فکرشم وسوسه انگیزه :d) فصل دومم که داره میاد ، دیگه بهتر.:d
Hyouka : انیمه خیلی جالبه ولی یه مشکلی که داره اینه که معماهایی که حل میکنن زیاد جذاب نیستن و یه جورایی حوصله سر برن. به غیر این یه مورد باقی چیزاش خیلی خوبه
Shiki: نمیدونم چرا سبک این انیمه رو ترسناک و رازآلود نوشته بودن چون نه ترسناکه و نه رازآلود . با این حال دنبال کردن سرنوشت شخصیت هاش جالبه. ضمنا از شخصیت راهب خیلی بدم میاد ، اصلا معلوم نیست چه مرگشه.
The World God Only Knows : بخش کمدیش خیلی خوبه ولی قسمت رمانتیکش نه. فعلا فصل اول رو دیدم ولی در مورد فصل دوم مطمئن نیستم.
Arakawa Under the Bridge : قسمت های اول خیلی خنده دار بود ولی از قسمت 5 به بعد دیگه شوخیاش یه ذره بی مزه شد .
Clannad: فعلا 2 قسمت دیدم. خیلی شبیه Air ـه (یا شاید هم اون شبیه اینه) . فقط امیدوارم پایانش مثل Air نباشه ، آمین .
Bleach : قسمت اول رو الان دیدم و خوب بود . سوال اینجاس تا قسمت چند باید ببینم که حسابی جذبش بشم و دیگه نتونم ولش کنم؟
King of Thorn : شروع جذاب ، پیجش داستانی خیلی زیاد ( اواخر فیلم داستان اونقدر پیچید که ، آخرش نفهمیدم چی به چی شد :d ) پابان افتضاح ( نظر شخصی) . God I hate tragedies ـ :d
Berserk : قسمت اول رو دیدم ، کیفیتش خیلی پایین بود با اینحال حجمش خیلی زیاد بود . الان دارم فیلماش رو دانلود میکنم ( جالب اینجاس که حجم قسمت به اندازه ی نصف حجم یکی از فیلماشه) .
BeelzBub : تا الان 5 قسمت دیدم . قشنگه ولی دیگه زیادی روی یه شوخی کلید کردن برای همین کم کم داره تکراری میشه ( دومین چیزی که بدم میاد : تکرار :d )
Monster : تا الان 5 قسمت دیدم و راستش زیاد جذبم نکرده چون نه کاراکتر جالبی برام داره و نه داستان پیچیده ای ( نظر کاملا شخصی ).
از انیمه های هفتگی فعلا Kill la Kill و Golden Time (رومنس خونم کم شده بود:d ) و Kuroko no Basket و Hunter x Hunter 2011 رو دنبال میکنم ، Kyoukai no Kanata و Strike the Blood رو دیگه نگاه نمیکنم و Samurai Flamenco و Nagi no Asukara و Outbreak Company رو به زودی ادامه میدم .
مانگا Claymore هم به پخش ماهانه رسیدم . واقعا خیلی سخته که یه ماه برای فقط 30 صفحه صبر کنی
سومین چیزی که خیلی بدم میاد : عشق های چند به یک و چند به چند هست :d حالا ما که فقط تماشا میکنیم ، ببین اونی که باید از بین این سه چهار نفر یکی رو انتخاب کنه چی میکشه :d
----------------------------------------------------------------------
P.S : دوستان اگه کسی یه انیمه خیلی جذاب یا خیلی خنده دار سراغ داره ، معرفی کنه که شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستیم :d
P.S II : ببخشید جو گرفتم ، یه ذره زیاد شد :d
P.S III : برم یه دو سه قسمت Gintama بزارم تو لیست دانلود :d
وان پیس: تو 50-60 قسمت اول یه جورای معرفی شخصیت و اساس کلی داستان رو شرح میده
بلیچ : تا ارک نجات روکیا ببین قسمتای 50-60 و بعدش اگه مثل من انتی فیلری ،
قسمتای فیلرش رو از ویکیش پیدا کن و نبین که قسمتای اصلی 200 تا بیشتر نیست
برای بلیچ پیشنهادم با مانگاست چون قشنگتره...
برسرک شاهکاره ولی اگه از کیفیت پایین خوشت نمیادمانگاش رو بخون دو سه برابر انیمه اش قشنگتره...
فیلماش میتونه شروع خوبی باشه...
بیلزباب هم مانگاش قشنگتره ...
مانستر شاید کرکتر به قول معروف کاواییی یا ال صفت و لولوش صفت نداشته باشه ولی خیلی قشنگه
این Nagi no Asukara انیمه ی غم انگیز تلقی میشه؟ من و اخوی کلی سر این انیمه خنده و شادمانی می کنیمb-)
----
OVA شینگی یکی از چپترهای جنبی مانگا رو پوشش میده. دیدنش لازم نیست، اما خوبه. هر چی بخوام توضیح بدم ازش، اسپویله
OVA شینگکی رو من دیدم. خوبه البته همونطوری که رفیق عزیزمون محمدعلی گفت اجباری نیست. فقط ممکنه یه Hint خیلی بزرگ راجب مانگا رو بهتون بده پس پیشنهاد میکنم اونایی که مانگا نمیخونن نبینن تا سیزن 2.
@محدعلی
اون اخویتون که عاشق خون و خونریزی و کاراکترهای روانیه (کستر ) چیز عجیبی نیست اگر با شرایط اینا هم حال کنه و بخنده! (خنده های شیطانی مینمایید دیگه؟ :d )
خودتم که شباهت های بسیاری با گینتوکی داری! (البته اخوی هم داره :d ) خوب،پس یحتمل سادیسم هم دارید در کل عجیب نیست! :d
ولی چطوری غم و غصه شما رو فرانمیگیره ؟
---
@محمدعلی و شهاب
OVA با Hatsuyuki هماهنگه؟
---
فکر میکردم 3 روز حداکثر اینجام،با خودم هاردم رو نیوردم! PC رو هم خالی نکردم! :d الان با کمبود حجم مواجه شدم! یه فلش 16 گیگ داشتم که یه سری چیزا رو به اون انتقال دادم، 2-3تا بازی هم پاک کردم، تا فعلا تونستم 17 گیگ دیگه جای خالی باز کنم! :d
فکر کنم به زودی مجبورم یه سری چیزا رو هم بفرستم رو کنسول،اونجا 20ـتایی هنوز جا هست!
خیلی خوب بود، دنیای تاریک و جذابی داشت. از همون ابتدای کار کاملا مشخصه که سیستم شیبل پر از ایراده و درست نیست. قضاوت و تصمیم گیری در مورد کسی که هنوز جرمی مرتکب نشده برای جلوگیری از وقوع جرم. یعنی به معنای واقعی کلمه "قصاص قبل از گناه".
اوج داستان درگیری های بین ماکیشیما و کوگامی ـه. شخصیت هایی که همدیگه رو ندیدن ولی به خوبی حرکات هم رو تشخیص میدن و میتونند دست همدیگه رو بخونند. داستان رفته رفته جذاب میشه و همینطور که میگذره شخصیت ها بیشتر به اشتباهات سیستم شیبل پی میبرن. بعد از رونمایی کامل از ماکیشیما داستان جذابیت چندین برابر میشه. شخصیت منفی داستان، یه روانی به تمام معنا که کلی آدم رو فدای رسیدن به کارهاش میکنه ولی در عین حال تنها شخصیتی که حرفاش در مورد سیستم و نابودی اون درسته.
"اصلا انسانی که قدرت تصمیم گیری نداره، ارزشی داره؟!"
به نظرم یکی از معدود انیمه های بود که تا آخر داستان رفته رفته جذابتر میشد و جذابیتش رو از دست نمیداد. فقط پایان انیمه میتونست بهتر باشه و در اندازه بقیه قسمت های انیمه نبود.
خوشبختانه فصل 2 و فیلمش هم تایید شده. از همین الان بی صبرانه منتظرم ادامه داستان رو ببینم.
----
نمیدونم قبلا کسی خبرش رو گذاشته یا نه ولی فصل دوم K هم قراره از تابستان 2014 (جولای) پخش بشه.
باز فصل تموم شد و من فصلی ها رو شروع کردم
غیر از BlazBlue، الان کوروکو و Kill la Kill و هم شروع کردم. جفتشون خیلی خوب هستن از نظر من.
کوروکو که همچنان آرتش، موسیقیش و داستانش عالیه (فقط یکم از ایراد های سوباسایی رنج می بره )
KlK هم به غایت خرکی و فان می باشه... به شدت خوشم اومد ازش...
برای فصل بعد هم (با تشکر از لیست آریا سنپای)، میشه گفت منتظر هیچی نیستم و وایمیستم ببینم چی بهتر درمیاد تا شروع کنم
-----------------------------------
راستی کسی از دوستان نمی دونه با با ارور CRC موقع باز کردن فایل .rar چی کار باید کرد؟ خیلی از انیمه های دانلودیم الان همچین مشکلی داره....