Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Trunks
خبری از سیزن 2 شینگکی نشد :(؟ من امروز برای بار دوم تمومش کردم (اینبار با خانواده) و فوق العاده لذت بخش بود. کی قراره این لامصب رو بسازن :(
با چیز هایی که من از خلیل ساما شنیدم حداقل باید تا یک سال دیگه منتظر اومدنش نباشیم( خیلی نا امید کننده صحبت کرد)
اینقدر که شروع کردم به خوندن مانگا.

توی مانگا هم داستان خیلی قشنگ و با اوج داره پیش میره.

من که امید وارم کلن شروع کنن از اول یک ری میک بسازن

منم این تاپیک رو از تحریم درآوردم اما خوشحالم که تو این تاپیک فقط 3 نفر هستن که دلم میخواد باهاشون راجع به انیمه حرف بزنم

این یارو که هی چپ و راست سم و گاز سمی و از این چرت و پرتها برای Eventهای Kuroko no Baske میفرستاد رو بالاخره دیروز غیور مردان نیروی انتظامی ژاپن دستگیر کردن.

یک سال بیشتر شده که ملت و گذاشته سر کار مرتیکه گلابی..... کلی Event و مراسم و چیزهای مربوط به Kuroko بخاطر همین بزغاله کنسل شد
امسال حتی Circleهای Comiket هم تعطیل کردن بخاطرش...

اسم طرف Hirofumi Watanabe هست 36 سال هم سن داره

وقتی ازش پرسیدن انگیزه‌ات چی بوده گفت: به موفقیت مانگاکا حسادت میکردم.

یعنی آدم حسادتم میکنه اینجوری بکنه... طرف گور بابای حسوده!!

در هر صورت بعد از کلی مسخره بازی بالاخره این دلاور توسط پلیس خفت شد و خیال مانگاکا و طرفداران راحت... البته از اونجایی که ژاپن مهدCopyCat هست... احتمالاً یکی دو هفته دیگه یکی پیدا میشه گاز سمی میفرسته و میگه که طرفو اشتباه گرفتید... اصلیه منم!!

--------------------------

بالاخره گرفتنش :d یارو Olagh بوده

راجع به KHR هم نظرم با آریا یکیه مخصوصا اونجایی که میگه بیشتر منتظر دیدن کاراکتر مورد علاقتی

واقعا کاراکترای عالی و معرکه ای داره حرف ندارن از Rokudo Mukuroگرفته (First Loveم بید) تا Xanxas و Flan و خود Tsuna در حالت Hyperش :x

کلا همه ی اعضای Varia دیوانه های دوست داشتنی هستن

اگه میخوای به شخصیت های محبوبت کلی اضافه بشه این انیمه رو ببین

درود
آقا برای منی که از انیمه متنفرم و حالم از فوتبالیست ها و ناروتو به هم می‌خوره ولی از پرنسس مونونوکه و شهر اشباح خوشم میاد چی پیشنهاد می‌کنید؟!
این شینگکی (شیشکی :دی) رو ببینم امکان داره خوشم بیاد؟! :-/
از فایتینگ ها و لاو های جاپونی خوشم نمیاد اصلا :-"
برو بشین نقد بازیتو بنویس و کاری به دنیای انیمه نداشته باش با این حساب
biggrin1.gif
آخه اصلا هیچ جذابیتی تو این که یکی 6 متر می‌پره هوا با دستش آتیش پرت می‌کنه به اون یکی پیدا نمی‌کنم :دی
پ.ن: من تو قسمت پیش نمایش ـم :-" :دی

آخرین ویرایش:
سلام
درود
آقا برای منی که از انیمه متنفرم و حالم از فوتبالیست ها و ناروتو به هم می‌خوره ولی از پرنسس مونونوکه و شهر اشباح خوشم میاد چی پیشنهاد می‌کنید؟!
این شینگکی (شیشکی
:biggrin1:
) رو ببینم امکان داره خوشم بیاد؟!
:-/
از فایتینگ ها و لاو های جاپونی خوشم نمیاد اصلا
:-"
برو بشین نقد بازیتو بنویس و کاری به دنیای انیمه نداشته باش با این حساب :دی

درود

آخه اصلا هیچ جذابیتی تو این که یکی 6 متر می‌پره هوا با دستش آتیش پرت می‌کنه به اون یکی پیدا نمی‌کنم :دی
منم اصلا از انیمه خوشم نمیومد :دی بعد از دیدن شینگکی به راه راست هدایت شدم :x :دی

درود

الی الحساب با Death Note شروع کن،جواب میده روت:-"
Psycho-Pass هم گزینه ی خوبیه! :d
در راستای اینکه یوزرت هم دانته ـست، میتونم Fate/Zero رو پیشنهاد بدم چون شمشیریه :d ولی خوب اینم حالا بزار برای بعد:-"
شینگکی هم خوبه،ولی داستان تموم نمیشه،میترسم به عنوان کار اول ببینی بیای فحشمون بدی چرا داستان نصفه شد و کلا از دنیای انیمه بای بای کنی! (یا هم مستقیم بری تو خط مانگا! :-" ) ریسکش زیاده به نظرم :d

درود
این شینگکی (شیشکی
:biggrin1:
) رو ببینم امکان داره خوشم بیاد؟!
:-/
از فایتینگ ها و لاو های جاپونی خوشم نمیاد اصلا
:-"
با این حساب به شما Death Note پیشنهاد میشه:d
اگه طرفدار سرسخت DMC هم هستی انیمه Devil May Cry پیشنهاد میشه
اگه کمدی یا مکا هم دوست داشتی بگو معرفی کنن

Death Note
Steins;Gate
Mushishi
shingeki no kyojin
Gosick
به نظر من اگر کسی کوچک ترین علاقه ای و یا نزدیکی به دنیایی انیمه داشته باشه باین چندتا اثر حتماً تو همون چند قسمت اول شکوفا می شه
اگر یکم صبرت زیاده و می تونی تا قسمت های پایانی صبر کنی تا داستان حسابی پخته بشه
پیش نهاد دیگریی مثل
Clannad
اولویت داره

خوب ، پروژه ی " عقده گشایی هانتر" هم تموم شد! :-"
نشستم قسمت های عقب مونده رو دیدم،بسی فیض بردیم! :d
من هنوز برام سؤاله که چرا وان پیس با این همه ابهت و خفنیت،بهش بودجه ی خفنی اختصاص داده نمیشه که گرافیک خوبی حداقل در سطح هانتر داشته باشه! :d
کلا هانتر بین انیمه های طولانی گرافیکش خیلی خوف حساب میشه! :d به صورت کلی هم نمره ی "خوب" میگیره :d

احتمالا فردا میرم سراغ Nagi no Asukara یکم خشونت خونم بیاد پایین! :-" الان همش بزن بزن و هیجان و ترس و اینا بوده! :d یکمی روحمون آرامش بیابد هم خوبه! :d
Kill la Kill و Galilei Donna هم تا پخش هفتگی دانلود کردم، مونده Kyoukai no Kanata و Kyousougiga ! ( و کوروکو نو بسکت! )

فعلا انیمه بسه! :d برم وان پیس بازی کنم! :-" (واقعا هم که چقدر "انیمه بس" نمودم! =)) )

الی الحساب با Death Note شروع کن،جواب میده روت:-"
Psycho-Pass هم گزینه ی خوبیه! :d
در راستای اینکه یوزرت هم دانته ـست، میتونم Fate/Zero رو پیشنهاد بدم چون شمشیریه :d ولی خوب اینم حالا بزار برای بعد:-"
شینگکی هم خوبه،ولی داستان تموم نمیشه،میترسم به عنوان کار اول ببینی بیای فحشمون بدی چرا داستان نصفه شد و کلا از دنیای انیمه بای بای کنی! (یا هم مستقیم بری تو خط مانگا! :-" ) ریسکش زیاده به نظرم :d
تجربه اش رو دارم ...

خوب ، پروژه ی " عقده گشایی هانتر" هم تموم شد! :-"
نشستم قسمت های عقب مونده رو دیدم،بسی فیض بردیم! :d
من هنوز برام سؤاله که چرا وان پیس با این همه ابهت و خفنیت،بهش بودجه ی خفنی اختصاص داده نمیشه که گرافیک خوبی حداقل در سطح هانتر داشته باشه! :d
کلا هانتر بین انیمه های طولانی گرافیکش خیلی خوف حساب میشه! :d به صورت کلی هم نمره ی "خوب" میگیره :d

احتمالا فردا میرم سراغ Nagi no Asukara یکم خشونت خونم بیاد پایین! :-" الان همش بزن بزن و هیجان و ترس و اینا بوده! :d یکمی روحمون آرامش بیابد هم خوبه! :d
Kill la Kill و Galilei Donna هم تا پخش هفتگی دانلود کردم، مونده Kyoukai no Kanata و Kyousougiga ! ( و کوروکو نو بسکت! )

فعلا انیمه بسه! :d برم وان پیس بازی کنم! :-" (واقعا هم که چقدر "انیمه بس" نمودم! =)) )

بهت توصیه میکنم سراغ Nagi نری

انیمه تا قسمتای 7-6 خیلی ملو پیش میره (جالبه من خوشم اومد) اما بعد از اون یه اتفاقایی میوفته که از قطع شدن اینترنت هم بیشتر آدم رو ناراحت میکنه

الان این قسمتای آخر انقدر جو غمگین برداشته انیمه رو دیوونه شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or