با چیز هایی که من از خلیل ساما شنیدم حداقل باید تا یک سال دیگه منتظر اومدنش نباشیم( خیلی نا امید کننده صحبت کرد)
این یارو که هی چپ و راست سم و گاز سمی و از این چرت و پرتها برای Eventهای Kuroko no Baske میفرستاد رو بالاخره دیروز غیور مردان نیروی انتظامی ژاپن دستگیر کردن.
یک سال بیشتر شده که ملت و گذاشته سر کار مرتیکه گلابی..... کلی Event و مراسم و چیزهای مربوط به Kuroko بخاطر همین بزغاله کنسل شد
امسال حتی Circleهای Comiket هم تعطیل کردن بخاطرش...
اسم طرف Hirofumi Watanabe هست 36 سال هم سن داره
وقتی ازش پرسیدن انگیزهات چی بوده گفت: به موفقیت مانگاکا حسادت میکردم.
یعنی آدم حسادتم میکنه اینجوری بکنه... طرف گور بابای حسوده!!
در هر صورت بعد از کلی مسخره بازی بالاخره این دلاور توسط پلیس خفت شد و خیال مانگاکا و طرفداران راحت... البته از اونجایی که ژاپن مهدCopyCat هست... احتمالاً یکی دو هفته دیگه یکی پیدا میشه گاز سمی میفرسته و میگه که طرفو اشتباه گرفتید... اصلیه منم!!
--------------------------
آخه اصلا هیچ جذابیتی تو این که یکی 6 متر میپره هوا با دستش آتیش پرت میکنه به اون یکی پیدا نمیکنمبرو بشین نقد بازیتو بنویس و کاری به دنیای انیمه نداشته باش با این حساب
برو بشین نقد بازیتو بنویس و کاری به دنیای انیمه نداشته باش با این حسابدرود:biggrin1:
آقا برای منی که از انیمه متنفرم و حالم از فوتبالیست ها و ناروتو به هم میخوره ولی از پرنسس مونونوکه و شهر اشباح خوشم میاد چی پیشنهاد میکنید؟!
این شینگکی (شیشکی ) رو ببینم امکان داره خوشم بیاد؟!
از فایتینگ ها و لاو های جاپونی خوشم نمیاد اصلا
منم اصلا از انیمه خوشم نمیومد بعد از دیدن شینگکی به راه راست هدایت شدمدرود
آقا برای منی که از انیمه متنفرم و حالم از فوتبالیست ها و ناروتو به هم میخوره ولی از پرنسس مونونوکه و شهر اشباح خوشم میاد چی پیشنهاد میکنید؟!
آخه اصلا هیچ جذابیتی تو این که یکی 6 متر میپره هوا با دستش آتیش پرت میکنه به اون یکی پیدا نمیکنم
پ.ن: من تو قسمت پیش نمایش ـم
الی الحساب با Death Note شروع کن،جواب میده روتدرود
آخه اصلا هیچ جذابیتی تو این که یکی 6 متر میپره هوا با دستش آتیش پرت میکنه به اون یکی پیدا نمیکنم
پ.ن: من تو قسمت پیش نمایش ـم
با این حساب به شما Death Note پیشنهاد میشه:dدرود:biggrin1:
تجربه اش رو دارم ...الی الحساب با Death Note شروع کن،جواب میده روت
Psycho-Pass هم گزینه ی خوبیه! :d
در راستای اینکه یوزرت هم دانته ـست، میتونم Fate/Zero رو پیشنهاد بدم چون شمشیریه :d ولی خوب اینم حالا بزار برای بعد
شینگکی هم خوبه،ولی داستان تموم نمیشه،میترسم به عنوان کار اول ببینی بیای فحشمون بدی چرا داستان نصفه شد و کلا از دنیای انیمه بای بای کنی! (یا هم مستقیم بری تو خط مانگا! ) ریسکش زیاده به نظرم :d
خوب ، پروژه ی " عقده گشایی هانتر" هم تموم شد!
نشستم قسمت های عقب مونده رو دیدم،بسی فیض بردیم! :d
من هنوز برام سؤاله که چرا وان پیس با این همه ابهت و خفنیت،بهش بودجه ی خفنی اختصاص داده نمیشه که گرافیک خوبی حداقل در سطح هانتر داشته باشه! :d
کلا هانتر بین انیمه های طولانی گرافیکش خیلی خوف حساب میشه! :d به صورت کلی هم نمره ی "خوب" میگیره :d
احتمالا فردا میرم سراغ Nagi no Asukara یکم خشونت خونم بیاد پایین! الان همش بزن بزن و هیجان و ترس و اینا بوده! :d یکمی روحمون آرامش بیابد هم خوبه! :d
Kill la Kill و Galilei Donna هم تا پخش هفتگی دانلود کردم، مونده Kyoukai no Kanata و Kyousougiga ! ( و کوروکو نو بسکت! )
فعلا انیمه بسه! :d برم وان پیس بازی کنم! (واقعا هم که چقدر "انیمه بس" نمودم! )