Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان دنبال یه انیمه هستم که تا حدودی داستانش این جوری تو ذهنم مونده(نمیدونم درسته یا نه):

درمورد یه خاندانه که از حکومت محاقظت میکنن. شخصیت اصلیش یه مرد جوون هست که بدون اسلحه مبارزه میکنه و قدرت دست هاش مرگباره(تکنیک خاندانشونه انگار) خود انیمه هم یادمه میگفتن خشنه و این یارو میزنه همه رو لت و پار میکنه

کسی اسم این انیمه رو میدونه؟:d

دوستان دنبال یه انیمه هستم که تا حدودی داستانش این جوری تو ذهنم مونده(نمیدونم درسته یا نه):

درمورد یه خاندانه که از حکومت محاقظت میکنن. شخصیت اصلیش یه مرد جوون هست که بدون اسلحه مبارزه میکنه و قدرت دست هاش مرگباره(تکنیک خاندانشونه انگار) خود انیمه هم یادمه میگفتن خشنه و این یارو میزنه همه رو لت و پار میکنه

کسی اسم این انیمه رو میدونه؟:d

اسمش Katanagatari ـه.

50141d1386931643-katanagatari.jpg

انیمه ی قشنگی بودش..از دیدنش واقعاً لذت بردم. موسیقی قشنگی هم داشت.

سلام دوستان.
شروع کردم انیمه ی Mushishi رو ببینم.
4قسمت دیدم. اولین چیزی که من رو محو کرد آهنگاش بود. واقعا تو موسیقی متن شاهکار هستش.
داستانش هم جالب هست ولی آهنگاش یه چیز دیگست!!:d

یکی از ارزشمند ترین انیمه های توی لیستمه، از اون انیمه هاس که با این وجود که 720P ـش رو دانلود کردم...دوست دارم برم دوباره یه 720P خفن ترش رو دانلود کنم D:

Attachments

• Katanagatari.jpg
    Katanagatari.jpg
    87.1 KB · مشاهده: 193
@AKiba من هر کار کردم نتونستم برم صفجه 242 , وقتی میزدم میره صفحه 164 و در نتیجه جوابت رو پیدا نکردم , اگر بتونی قسمت اصلی حرفاتون رو کپی/پست بکنی یا خودت خلاصه بگی مشلل حرفام چیه ممنون میشم .
پاراگراف سوم :

پاراگراف سوم :
جواب دوم من درست ـه ولی اولی کمی مشکل داره . اشتباه من هم این بود که فکر می کردم خود کیره این رو می خواد ( در واقع نیت رو درست فهمیده بودم ) ولی جام این رو برای کیره می خواست .

خوب نه ، این فرصت به شخص ثانی داده نشده! یعنی یا کریتسوگو یا هیچکی!
اما اتفاقاتی که افتاد، باب میل کوتومینه قرار گرفت، و ایشون و گیلگمش به نام خودشون زدن یه جورایی که آره این آرزوی کوتومینه بوده! :-" ولی در اصل کوتومینه بعد از اینکه دید نابودی چقدر خفنه،به نابودی علاقه مند شد! :d

خوب نه ، این فرصت به شخص ثانی داده نشده! یعنی یا کریتسوگو یا هیچکی!
اما اتفاقاتی که افتاد، باب میل کوتومینه قرار گرفت، و ایشون و گیلگمش به نام خودشون زدن یه جورایی که آره این آرزوی کوتومینه بوده! :-" ولی در اصل کوتومینه بعد از اینکه دید نابودی چقدر خفنه،به نابودی علاقه مند شد! :d

خوب اون وقت زنده شدن کیره رو چطوری توجیه می کنی ؟ یعنی کیره خود به خودی زنده شد بدون هیچ دلیلی ؟ فکر نمی کنی دلیلش شخص ثانی هستش ؟

بنده هم اول یک تشکر ویژه بکنم از AsaraymA عزیز بابت پست‌های فوق‌العاده‌شون =d>. انیمه‌ها رو واقعا کامل، جذاب و قشنگ معرفی می‌کنن. آریگاتو!
------------
خب، پاییز رو به پایانه. این فصل تنها سه تا انیمه دنباله‌دار رو رسیدم تماشا کنم (اون هم فعلا به شکل نصف و نیمه). این آثار برام تجربه‌های دلپذیری بودن و با وجود سادگی‌شون، فضاسازی و ویژگی‌های بعضا کوچک اما منحصربه‌فردی داشتن که کمتر تو دنیای انیمه باهاشون برخورد کرده بودم یا شاید قبلا برام به این پررنگی نبودن. این پست تعریف و تمجیدی کوتاه از این سه انیمه‌ست.

اول بریم سراغ Golden Time؛ یک انیمه رومنس که تا اینجای کار به‌خوبی لحظات کمدی و غم‌انگیز رو در فضایی واقع‌گرا، با کمی چاشنی ماورا، درآمیخته و اثری جذاب رو به مخاطب‌ها ارائه داده. انیمه Golden Time برخلاف تیتراژهاش که کمی بیش از حد سرخوشانه به نظر می‌رسن، اثریه که نگاهی جدی به رابطه عاطفی شخصیت‌ها داره. یکی از ویژگی‌های این اثر برای من شخصیت‌پردازی «کوکو» بود. قبلا هیچ‌وقت حال و حوصله دیدن افرادی مثل کوکو رو، چه تو دنیای انیمه و چه تو دنیای فیلم، نداشتم، ولی Golden Time باعث شد تا تیپ شخصیتی «دختر پولدار بیش از حد سانتیمانتال» برام مقداری قابل تحمل و حتی دوست‌داشتنی بشه. در کل، شخصیت‌پردازی کاراکترها و روابط‌شون با هم بسیار خوب کار شده در این اثر.

نمای برگزیده: فلش‌بک‌ها که عالی بودن. علاوه بر اون‌ها یکی می‌شه به اون بازی با کلمات «بله» و «خیر» در قسمت ۶ اشاره کرد
و یکی به همون صحنه اول برخورد «تادا» و «لیندا»

بعدها مخاطب وقتی که از اتفاقات گذشته باخبر می‌شه، معنای واقعی نگاه لیندا به تادا در این صحنه رو درک می‌کنه.

اثر دوم، Non Non Biyori:
یک Healing Anime دوست‌داشتنی با دنیایی کودکانه و پس‌زمینه‌ها و چشم‌اندازهایی کم‌نظیر. بیشتر قسمت‌های Non Non Biyori دیدن‌شون در حکم تجربه آرامشی کوتاه اما دلپذیره. سپاس از emperor 69 بابت معرفی این اثر

نمای برگزیده: صحنه زیر از اپیزود ۴. عالی‌ست... عالی:((

و اما می‌رسیم به Gingitsune؛ انیمه‌ای شینتویی که داستانی ساده رو روایت می‌کنه و قرار نیست دربرابر سری‌های مشابه قرار بگیره. درسته که بعضی قسمت‌ها چندان دلچسب نبوده، ولی گاهی واقعا دلنشین کار کرده.

نمای برگزیده: گفتگوهای اول قسمت ۳
Let those humans say whatever they want. They don't believe in the gods, and they can't see us-
You're wrong. It's easier for them to be honest when speaking to someone they can't see-
Man, I'm guessing you've grown attached after watching humans so long, but there's not much point in wasting your time on humans-
That's not how you truly feel, Gintaro-

چه فصل خوبی شده برای اولین بار تعداد زیادی انیمه داریم میگیریم میبینیم. (پاییز)
Kill La Kill جز بهتریناش بوده. هم از حیس داستانی، هم طراحی و هم میزان کمدی

نیمه ی اول انیمه مثل همیشه بود و داشت دیگه کم کم حوصله ام سر میرفت که یه سورپرایز بزرگ اتفاق افتاد
کلا این قسمت خیلی جالب بود و دوست دارم ببینم قسمت بعدی چی میشه
ویرایش : راستی یادم رفت بگم ، آهنگ لحظه ی ظهور هاریمه نوئی خیلی حماسی بود:d

آخرین ویرایش:
ONE PIECE EPISODE 625

خیلــــــــــــي قسمت قشنگی بود حال کردم !‌
مخصوصا آخراش مومونوسکه با روبین تو حموم ! :| خیلی وقت بود نخندیده بودم ولی چه حالی کردم مونونوسکه بعدش پرید بغل نامی گریه میکرد بعدش خنده شیطانی اومد به اون سه تا ترکیدم عالی بود ! =))
سانجیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي ترکید !!!!!!!!!
بچه ها قسمت بعد ورود به آرک بعدیه یا فیلره ؟

KUROKO NO BASKUE SEASON 2 EPISODE 11

پیش به سوی جام زمستانی : HELL YEAH !!!!
خوب قسمت بعد حموم آب گرم : MAAAAAAAAAAN I LIKE IT !!!!! با حضور مربی تیم سیرین و مربی آیومینه چه بشه حموم !‌ :x
منحرف نیستم ها !‌ :-"
اون طرف حموم کروکو و کاگامی ! :hide::ninja::no:

آخرین ویرایش:
ONE PIECE EPISODE 625

خیلــــــــــــي قسمت قشنگی بود حال کردم !‌
مخصوصا آخراش مومونوسکه با روبین تو حموم ! :| خیلی وقت بود نخندیده بودم ولی چه حالی کردم مونونوسکه بعدش پرید بغل نامی گریه میکرد بعدش خنده شیطانی اومد به اون سه تا ترکیدم عالی بود ! =))
سانجیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي ترکید !!!!!!!!!
بچه ها قسمت بعد ورود به آرک بعدیه یا فیلره ؟

فیلر ـه :|:d

اسمش Katanagatari ـه.

50141d1386931643-katanagatari.jpg

انیمه ی قشنگی بودش..از دیدنش واقعاً لذت بردم. موسیقی قشنگی هم داشت.

یکی از ارزشمند ترین انیمه های توی لیستمه، از اون انیمه هاس که با این وجود که 720P ـش رو دانلود کردم...دوست دارم برم دوباره یه 720P خفن ترش رو دانلود کنم D:

ممنون از آقا خلیل. من رفتم اینو گرفتم دیدم این با این که خیلی شبیه اون بود که من دیده بودم اما اون نبوده. تا این که خودم رفتم سرچ زدم دیدم در اصل این بوده

1057.1220653694.jpg

Shura no Toki: Age of Chaos

​کسی از دوستان اینو دیده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or