Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
شینگکی رو که دیگه همه دیدن :d به نظر من Death Note هنوز خیلی بالاتره از شینگکی چون شینگکی توو یه قسمتایی ضعف داشت که Death Note نداشت. مثلا از نظر داستان و طراحی شخصیتا DN بهتر بود و از نظر فضا سازیشم DN تاریک تر بود که من بیشتر میپسندیدم، کارگردانشونم که یکیه پس هیچی :d
ولمون کن :| شینگکی از consistent انیمه های حال حاضره. قسمتی نیست که بگی اندازه قبلی خوب نیست. دقیقا برعکس دث نوت که بعد از قسمت 21 به طرز افتضاحی پسرفت داشت و قسمت های آخر هم که اصلا توی یه فاز دیگه رفت. شخصیت پردازی که نیازی به توضیح نداره :دی جز L و لایت و ریوک دث نوت هیچ هایلایت دیگه ای نداره در حالی که شینگکی کوچکترین شخصیت هاشم برجستگی فوق العاده ای دارن.

شینگکی رو که دیگه همه دیدن :d به نظر من Death Note هنوز خیلی بالاتره از شینگکی چون شینگکی توو یه قسمتایی ضعف داشت که Death Note نداشت. مثلا از نظر داستان و طراحی شخصیتا DN بهتر بود و از نظر فضا سازیشم DN تاریک تر بود که من بیشتر میپسندیدم، کارگردانشونم که یکیه پس هیچی :d

موافقم CG از همه نظر عالی بود ولی DN ـو بیشتر میپسندم بازم.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Kaiji

سلام
شینگکی چون شینگکی توو یه قسمتایی ضعف داشت که Death Note نداشت.
واقعاً ؟
Death Note نصفش ضعفه خالص بود . مخصوصاً اون پایانش .
به نظر من هم Code Geass و هم Stain Gate و هم Shingeki No Kyojin و هم Fullmetal B از Death Note بهترن . خیلی هم بهتر ( البته من مانگاها رو نخوندم و منظورم انیمست )
تازه Gosik هم روی تخم چشم ما جا داره :دی

انیمه رو کامل دیدم :d مرسی بابتش، باید بگم شاهکار بود ولی بازم در حد Death note نبود.
دوستان من کلا چند وقته وقتم خیلی آزاده، انیمه های تاپ ـتون رو معرفی کنید اگه ندیدم ببینم. پیشاپیش دستتون مرسی :bighug:

berserk
shigurui
gantz
elfen lied
monster
btooom
basilisk
death note is the best for ever :d

ولمون کن شینگکی از consistent انیمه های حال حاضره. قسمتی نیست که بگی اندازه قبلی خوب نیست. دقیقا برعکس دث نوت که بعد از قسمت 21 به طرز افتضاحی پسرفت داشت و قسمت های آخر هم که اصلا توی یه فاز دیگه رفت. شخصیت پردازی که نیازی به توضیح نداره جز L و لایت و ریوک دث نوت هیچ هایلایت دیگه ای نداره در حالی که شینگکی کوچکترین شخصیت هاشم برجستگی فوق العاده ای دارن.
اصلا اینطور نیست شهاب. اتفاقا شینگکی به incosistent بودنش معروفه. هم تو داستان و هم تو موارد دیگه. علی الخصوص انیمه!
در مورد کمبود وقتی که سازنده های انیمه داشتن و مشکلات متعددی که واسشون بوجود آورد، زمان پخش انیمه خیلی صحبت کردیم! فریم های still که همینطوری الکی استفاده شده بودن، طراحی های تکراری از قسمتای قبل، کاراکترای off-model تو خیلی از قسمتا و کلیت کیفیت انیمیشن و طراحی که به شدت بالا و پایین داشت. طوری که تو نسخه ی BD تو بعضی از قسمتا اینقدر تفاوت وجود داره (چون این اشتباهات رو سعی کردن تصحیح کنن) که انگار دوباره همه چیزو از نو طراحی کردن! در صورتی که دث نوت تو این زمینه یکی از استثناهاست. دث نوت بعد از اتمام مانگا و با وقت کافی ساخته شد و کیفیت گرافیک و انیمیشن، بخصوص استایل خاصی که داشت تو کل انیمه ثابت موند. کلا مدهوس، اونم تو بهترین روزاش، با I.G قابل مقایسه نیست.
تو زمینه ی ریتم و کارگردانی که خیلی واضح تره. اون افت دث نوت، کاملاً مربوط به مانگا و داستانه. اما توی شینگکی، افت ریتم روایت داستان تو اواسط انیمه اینقدر تابلوئه که حتی یادمه یه قسمت از انیمه (فکر کنم 11) کارش به جایی رسید که حتی یه چپتر از مانگا رو هم پوشش نداد! احتمالا اینکه پشت سر هم دیدی، کمتر این قضیه به چشم اومد، اما این موضوع تو شینگکی خیلی تابلوئه! البته اینم بیشترش مربوط میشه مشکلات کمبود وقتی که استودیو داشت.
موسیقی شینگکی خیلی خوبه، ولی انصافا بعضا ترک هایی داشت که اصلا به حال و هوای انیمه نمی خورد و کلا در تضاد به بقیه ی ترک های حماسیش بود. در صورتی که تو دث نوت همه ی ترک ها به جو انیمه می خورن.
تو زمینه ی شخصیت ها، اینجا بیشتر نظر شخصی مطرحه، اما نه دث نوت و نه شینگکی داستانای شخصیت محوری نیستن. جفتشون جذابیتشون توی داستان و plot twist های دراماتیکی هست که دارن. که خوشبختانه هر دو انیمه رو هم آراکی ساخته که استاده دراماتیزه کردن هر چیزیه. حالا چه اینکار خوب باشه، چه بد.
ارن و میکاسا که هر دو وحشتناک کلیشه ای و تک بُعدی ان! ارن، شخصیت اصلی کله شق با حس مسئولیت پذیری زیاد و میکاسا هم یاندره ی معمول انیمه ها. باز آرمین شخصیت به مراتب بهتری بود. هر چند شخصیتای اصلی دث نوت هم تک بعدی ان، اما حداقل جذابن! البته اینم قبول دارم که شینگکی کاراکترای بیشتری داره و احتمالا باید واسه قضاوت تا تموم شدن داستان صبر کنیم.

در کل، به نظر من انیمه ی دث نوت بهتر از انیمه ی شینگکیه، صرفنظر از اینکه من داستان (در واقع مانگا) کدوم یکی رو بیشتر دوست داشته باشم. شینگکی ایده ی فوق العاده ای داره. یعنی تقریبا هر کسی رو میشه با "یه سری غول آدم نمای خیلی بزرگ یهویی پیداشون شد و به آدما حمله کردن و آدما رو خوردن. آدما هم از ترسشون تو سه لایه دیوار خیلی بلند زندگی می کنن و نیروهایی دارن که مثل اسپایدرمن با اون غولا می جنگن" ترغیب کرد که بشینه شینگکی رو ببینه. اما انیمه ی شینگکی اُورهایپ شده اس (البته الان دیگه نه، زمان پخشش) و اونقدری که مانگا لیاقتش رو داشت، خوب نبود.

امیدوارم مثل فولمتال، یه روزی دوباره از اول ساخته بشه، توسط یه تیم بهتر.

ولمون کن :| شینگکی از consistent انیمه های حال حاضره. قسمتی نیست که بگی اندازه قبلی خوب نیست. دقیقا برعکس دث نوت که بعد از قسمت 21 به طرز افتضاحی پسرفت داشت و قسمت های آخر هم که اصلا توی یه فاز دیگه رفت. شخصیت پردازی که نیازی به توضیح نداره :دی جز L و لایت و ریوک دث نوت هیچ هایلایت دیگه ای نداره در حالی که شینگکی کوچکترین شخصیت هاشم برجستگی فوق العاده ای دارن.
تو الان داغی نمیفهمی :d
من شخصیت پردازیو حرف نزدم گفتم طراحی شخصیتا :d
berserk
shigurui
gantz
elfen lied
monster
btooom
basilisk
death note is the best for ever :d

مرسی فراوون. دقیقا دنبال همین بودم که چندتا انیمه معرفی کنی و بگی DN ازهمه بهتره بازم :d
همرو دیدم غیر همون مانستر که قرمز کردی :d
سلام

واقعاً ؟
Death Note نصفش ضعفه خالص بود . مخصوصاً اون پایانش .
به نظر من هم Code Geass و هم Stain Gate و هم Shingeki No Kyojin و هم Fullmetal B از Death Note بهترن . خیلی هم بهتر ( البته من مانگاها رو نخوندم و منظورم انیمست )
تازه Gosik هم روی تخم چشم ما جا داره :دی

من نگفتم DN ضعف نداره که :d گفتم شینگکی نسبت بهش یه ضعفایی داشت.
درضمن به نظرم پایانش یکی از بهترین پایاناس (شایدم بهترین)
کلا خودمم با انیمه هایی که پایانشون خوب نیس بیشتر حال میکنم. حالا stiens;gate که یکی از شادترین پایانارو نسبت به داستان انیمه داشت :d

تو الان داغی نمیفهمی :d
من شخصیت پردازیو حرف نزدم گفتم طراحی شخصیتا :d

مرسی فراوون. دقیقا دنبال همین بودم که چندتا انیمه معرفی کنی و بگی DN ازهمه بهتره بازم :d
همرو دیدم غیر همون مانستر که قرمز کردی :d

من نگفتم DN ضعف نداره که :d گفتم شینگکی نسبت بهش یه ضعفایی داشت.
درضمن به نظرم پایانش یکی از بهترین پایاناس (شایدم بهترین)
کلا خودمم با انیمه هایی که پایانشون خوب نیس بیشتر حال میکنم. حالا stiens;gate که یکی از شادترین پایانارو نسبت به داستان انیمه داشت :d

monster با cg به نظرم تنها انیمه های هستن که قابل مقایسه با dn هستن...( تو این سبک)
البته شینجیکی هم انیمه خیلی قشنگی داشت...موسیقی متنش هم خیلی زیبا بود و هم داستان رو زیبا به تصویر کشیده بودن...

اصلا اینطور نیست شهاب. اتفاقا شینگکی به incosistent بودنش معروفه. هم تو داستان و هم تو موارد دیگه. علی الخصوص انیمه!
در مورد کمبود وقتی که سازنده های انیمه داشتن و مشکلات متعددی که واسشون بوجود آورد، زمان پخش انیمه خیلی صحبت کردیم! فریم های still که همینطوری الکی استفاده شده بودن، طراحی های تکراری از قسمتای قبل، کاراکترای off-model تو خیلی از قسمتا و کلیت کیفیت انیمیشن و طراحی که به شدت بالا و پایین داشت. طوری که تو نسخه ی BD تو بعضی از قسمتا اینقدر تفاوت وجود داره (چون این اشتباهات رو سعی کردن تصحیح کنن) که انگار دوباره همه چیزو از نو طراحی کردن! در صورتی که دث نوت تو این زمینه یکی از استثناهاست. دث نوت بعد از اتمام مانگا و با وقت کافی ساخته شد و کیفیت گرافیک و انیمیشن، بخصوص استایل خاصی که داشت تو کل انیمه ثابت موند. کلا مدهوس، اونم تو بهترین روزاش، با I.G قابل مقایسه نیست.
تو زمینه ی ریتم و کارگردانی که خیلی واضح تره. اون افت دث نوت، کاملاً مربوط به مانگا و داستانه. اما توی شینگکی، افت ریتم روایت داستان تو اواسط انیمه اینقدر تابلوئه که حتی یادمه یه قسمت از انیمه (فکر کنم 11) کارش به جایی رسید که حتی یه چپتر از مانگا رو هم پوشش نداد! احتمالا اینکه پشت سر هم دیدی، کمتر این قضیه به چشم اومد، اما این موضوع تو شینگکی خیلی تابلوئه! البته اینم بیشترش مربوط میشه مشکلات کمبود وقتی که استودیو داشت.
موسیقی شینگکی خیلی خوبه، ولی انصافا بعضا ترک هایی داشت که اصلا به حال و هوای انیمه نمی خورد و کلا در تضاد به بقیه ی ترک های حماسیش بود. در صورتی که تو دث نوت همه ی ترک ها به جو انیمه می خورن.
تو زمینه ی شخصیت ها، اینجا بیشتر نظر شخصی مطرحه، اما نه دث نوت و نه شینگکی داستانای شخصیت محوری نیستن. جفتشون جذابیتشون توی داستان و plot twist های دراماتیکی هست که دارن. که خوشبختانه هر دو انیمه رو هم آراکی ساخته که استاده دراماتیزه کردن هر چیزیه. حالا چه اینکار خوب باشه، چه بد.
ارن و میکاسا که هر دو وحشتناک کلیشه ای و تک بُعدی ان! ارن، شخصیت اصلی کله شق با حس مسئولیت پذیری زیاد و میکاسا هم یاندره ی معمول انیمه ها. باز آرمین شخصیت به مراتب بهتری بود. هر چند شخصیتای اصلی دث نوت هم تک بعدی ان، اما حداقل جذابن! البته اینم قبول دارم که شینگکی کاراکترای بیشتری داره و احتمالا باید واسه قضاوت تا تموم شدن داستان صبر کنیم.

در کل، به نظر من انیمه ی دث نوت بهتر از انیمه ی شینگکیه، صرفنظر از اینکه من داستان (در واقع مانگا) کدوم یکی رو بیشتر دوست داشته باشم. شینگکی ایده ی فوق العاده ای داره. یعنی تقریبا هر کسی رو میشه با "یه سری غول آدم نمای خیلی بزرگ یهویی پیداشون شد و به آدما حمله کردن و آدما رو خوردن. آدما هم از ترسشون تو سه لایه دیوار خیلی بلند زندگی می کنن و نیروهایی دارن که مثل اسپایدرمن با اون غولا می جنگن" ترغیب کرد که بشینه شینگکی رو ببینه. اما انیمه ی شینگکی اُورهایپ شده اس (البته الان دیگه نه، زمان پخشش) و اونقدری که مانگا لیاقتش رو داشت، خوب نبود.

امیدوارم مثل فولمتال، یه روزی دوباره از اول ساخته بشه، توسط یه تیم بهتر.

سلام محمد علی جون. چطوری؟
مسئله inconsistency من توی داستان و پردازش بودش. در مورد گرافیک هم صحبت میکنیم. ببین به نظر من consistent یا همون فارسی بگیم باثبات بودن یه انیمه به چندتا نکته بستگی داره. نحوه روایت و پلات های داستان، رشد شخصیت ها و چندتا چیز دیگه. از نظر من، دث نوت عین هر انیمه ای داستانش بعد از یه فازی شروع به رشد کرد و دقیقا همونجا بود که افتاد توی یه دَره. فرض کنیم اگر داستان یه انیمه عین یه خط هستش، اون خط به هر شکلی رشد و به نوعی زخیم تر میشه. ولی خیلی از انیمه ها دقیقا برخلاف شکلی اون خط شروع شده به پایان میرسن (نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه) شینگکی به نظرم داستاشن رشد میکنه، ولی هیچوقت اون هویت و اساسی که روش هست از بین نمیره. دقیقا برخلاف دث نوت. دث نوت بعد قسمت 20 و خورده ای و آوردن شخصیت هایی مثل N و Mello و یه سری تاپیک های دیگه مثل مافیا یا حتی به نظر من میسا باعث شد اون انیمه کاملا بیوفته روی پسرفت و ضعف شدید. فکر نکنم شکی باشه که 20 قسمت اول دث نوت فوق العاده و باقیش بشدت ضعیف در مقابل شروعش بود. شروع دث نوت هنوزم واسه من بهترین شروعی هست که توی زندگیم دیدم به طوری آخره قسمت دوم میخکوب شده بودم.
شینگکی هم انیمه شونن به حساب میاد. اما برخلاف تقریبا تمام انیمه های شونن یه داستان کلیشه ای و پیروزی خوب و بد نیست. یه داستان فوق العاده mature و تقریبا با اکثر رقیباش متفاوته. داستان توی همین 25 قسمت (منهای مانگا) رشد فوق العاده ای داره. از جنگ داخلی ابتدایی و جوین شدن به نیروهای survery corps. جفتشون 2 تا فاز مختلف هستند، اما پسرفت توشون نمیبینی. تنها جایی که به نظر من داستان کند میشه و به قول Intensityـش رو از دست میده قسمت 16 و 17 (وقتی که میخوان برگردن وال ماریا) بودش. البته این انیمه perfect نیست. یه سری ایرادات کوچیک مثل too many lecture lessons یا بعضی مواقع دیالوگ های طولانی توی مواقعی که شاید با عقل جور در نیاد هست. ولی چیزی نیست که بخواد پسرفت یا ضعف به حساب بیاد.

ولی در مورد گرافیک، از اونجایی که من مانگا شینگکی رو مو به مو دنبال نکردم، نمیتونم نظر قاطع بدم و مطمئنم تو تجربت توی این قضیه از من خیلی بیشتره. اما تا اونجایی که سرچ کردم به اون شکل ندیدم فاصله زیادی بین مانگا و انیمه باشه. فقط مشکلی انیمیشنی که حس کردم قسمت 13 بودم که به دلیل کمبود وقت طوری ساخته بودن که انگار بعضی قسمت هاش سانسور شده. (راستی خوشحال میشم اگه اون چپتری که پوشش ندادن رو بگی. میخوام ببینم نکته مهمی از داستان رو انداختم یا نه.)

موسیقی رو حقیقتش من مشکلی ندیدم. خیلی هم با اسکور انیمه حال کردم. به نظرم Playlist بشدت متنوع و به قول خودشون diverseـش داره که از تم های حماسی تا راک و Dubstep رو پوشش میده. بعضی حاها دقیقا مثل قسمت 13 و ورود Levi یه ذره off هستند با شرایط صحنه، ولی 90درصد انیمه من مشکلی حس نکردم. مثلا اون صحنه ای که Eren وال رو میبنده به نظرم یکی از قشنگ ترین میکس هارو بین موزیک و صحنه داشتش.
زمینه شخصیت هم من هنوزم به نظرم لایت یکی از بهترین شخصیت های تاریخه انیمه هستش. نه به نظر من کلیشه ای هست نه Over the top. البته یخورده تناقض اواخر داستان پیش میاد اما به نظرم هنوزم یکی از بهترین هاست. شخصیت های اصلی شینگکی مثل میکاسا و ارن هم یخورده تیپیکال هستند. ولی بازم برمیگرده به نظر شخصی. به نظر من خود من شخصیت های supporting شینگکی فوق العاده ان و همشون اون المنتهایی که شخصیت های دوم یه انیمه شونن باید داشته باشه رو دارن. حتی فراتر از اون.

چیزی که شخصا شینگکی رو برای من متفاوت میکنه تفاوتش با انیمه های شوننه. حس وحشت و ناامیدی که توش داره و دقیقا برعکس اکثر انیمه های الان فقط در مورد یه قهرمان و اعمال heroicـش نیست و نشون میده بین پیروزی و شکست چقدر فاصله هست. از یه طرفم با وجود اینکه پتانسیل مانور روی تایتان هارو داره، فقط به عنوان یه وسیله برای پیش بردن داستان استفاده نمیکنن. اینجا بیشتر در مورد انسانیت و شخصیت ها هستش تا یه جور تم کلیشه ایه apocalyptic.

من حالا نمیدونم واقعا چقدر تو بین مانگا و انیمه فرق دیدی ولی تا اونجایی که من چندتا چپتر دیدم و باقی reviewهارو خوندم، این 2 تا تقریبا identical به حساب میان. حالا تا برسم به مانگا هفتگی مونده ولی من واقعا اونقدر تقاوت و ضعف بین انیمه و مانگا نمیبینم.

پیشاپیش هم عذرمیخوام اگه اکثر چیزایی که گفتم به عقل جور در نمیومد.

مانگای این هفته وان پیس اسپویل هاش که اومد و چپتر چینیشم منتشر شد فکر کنم طرفداران وان پیس در پوست خودشون نمیگنجند یعنی حال و هوای مارینفورد در این چپتر های اخیر کاملآ احساس میشه و میشه گفت وان پیس الان کاملآ در اوج قرار داره مانگای این هفته تا اومد برید بخونید بدون اینکه حتی ثانیه ای رو از دست بدید که مطمئن باشید پشیمون نمیشید:d

مانگای این هفته وان پیس اسپویل هاش که اومد و چپتر چینیشم منتشر شد فکر کنم طرفداران وان پیس در پوست خودشون نمیگنجند یعنی حال و هوای مارینفورد در این چپتر های اخیر کاملآ احساس میشه و میشه گفت وان پیس الان کاملآ در اوج قرار داره مانگای این هفته تا اومد برید بخونید بدون اینکه حتی ثانیه ای رو از دست بدید که مطمئن باشید پشیمون نمیشید:d
واقعا یعنی من فقط احساس میکنم بهترین آرک وان پیس، واتر سون - انیس لابی بوده؟ :d
به نظرم مارینفورد،اصلا وان پیسی نبود! :-" درسته آرک خفنی بود،ولی برای من بعد از آراباستا (و حتی شاید بشه گفت شابوندی و تریلر بارک:-" ) قرار داره! :-"
مارینفورد اون حس ماجراجویی و اینا رو نداشت! و از همه مهم تر...
زورو ساما نداشت! :((
---
بین بحث های محمدعلی و شهاب در مورد SnK ، من خودم هیچ مشکلی نمیتونم از SnK بگیرم و واقعا خیلی خفن بود! اما خوب...همینطور که گفتم قبلا، احساس میکنم یه چیزیش کمه که نمیدونم چیه! :-"
یعنی توی این بحث ها، با شهاب موافقم ولی نتیجه رو با محمدعلی موافقم :d
دفترچه ی مرگ رو هم بهتر SnK میدونم :-" :p حتی با افتی که داشت! :-" اون 21تای اول انقدر خفن بود ، که بقیه رو جبران میکنه :d

آخرین ویرایش:

من اسپویل ها و مانگا (همون زبون چینی! ) را خوندم! (همونهایی که تو اون ور گذاشته بودید)
آخراش داشتم سکته را می زدم! یعنی انتهای غافل گیری بود....

آخرین ویرایش:
واقعا یعنی من فقط احساس میکنم بهترین آرک وان پیس، واتر سون - انیس لابی بوده؟ :d
به نظرم مارینفورد،اصلا وان پیسی نبود! :-" درسته آرک خفنی بود،ولی برای من بعد از آراباستا (و حتی شاید بشه گفت شابوندی و تریلر بارک:-" ) قرار داره! :-"
مارینفورد اون حس ماجراجویی و اینا رو نداشت! و از همه مهم تر...
زورو ساما نداشت! :((
---
بین بحث های محمدعلی و شهاب در مورد SnK ، من خودم هیچ مشکلی نمیتونم از SnK بگیرم و واقعا خیلی خفن بود! اما خوب...همینطور که گفتم قبلا، احساس میکنم یه چیزیش کمه که نمیدونم چیه! :-"
یعنی توی این بحث ها، با شهاب موافقم ولی نتیجه رو با محمدعلی موافقم :d
دفترچه ی مرگ رو هم بهتر SnK میدونم :-" :p حتی با افتی که داشت! :-" اون 21تای اول انقدر خفن بود ، که بقیه رو جبران میکنه :d

نوشته زیر در مورد وان پیس اصلآ اسپویل داستانی نداره ولی به خاطر احتیاط بازم درون اسپویل میذارم :

امیرحسن تو مارینفورد بحث سر ماجراجویی و جذابیت مطرح نبود توی اون ارک بحث سر بزرگی و بزرگی کردن بود بحث سر کلاس بالای کاراکتر ها جو خفنش بود بحث سر تجمع بزرگترین کاراکتر های انیمه و مانگا بود حالا بعد از اون اتفاق تو این هفته توی وان پیس شاهد همچین جو و حالی دوباره هستیم شاید بتونی واتر سون و انیس لابی رو یکی از بهترین ارک های وان پیس بدونی یا حتی جذاب ترینشون رو ولی هیچوقت نمیتونی منکر بزرگی ارک مارینفورد بشی براش احترام قائل نباشی اگه دروغ میگم بگو :d

من اسپویل ها و مانگا (همون زبون چینی! ) را خوندم! (همونهایی که تو اون ور گذاشته بودید)
آخراش داشتم سکته را می زدم! یعنی انتهای قافل گیری بود....

وان پیس تو این دو هفته انقدر در اوج بوده که چپتر هاش خارج از نوبت منتشر میشه در حالی که هیچ خبری از ناروتو یا بلیچ نیست اسکن های چینی وان پیس با بهترین کیفیت منتشر میشند:d

آخرین ویرایش:
نوشته زیر در مورد وان پیس اصلآ اسپویل داستانی نداره ولی به خاطر احتیاط بازم درون اسپویل میذارم :

امیرحسن تو مارینفورد بحث سر ماجراجویی و جذابیت مطرح نبود توی اون ارک بحث سر بزرگی و بزرگی کردن بود بحث سر کلاس بالای کاراکتر ها جو خفنش بود بحث سر تجمع بزرگترین کاراکتر های انیمه و مانگا بود حالا بعد از اون اتفاق تو این هفته توی وان پیس شاهد همچین جو و حالی دوباره هستیم شاید بتونی واتر سون و انیس لابی رو یکی از بهترین ارک های وان پیس بدونی یا حتی جذاب ترینشون رو ولی هیچوقت نمیتونی منکر بزرگی ارک مارینفورد بشی براش احترام قائل نباشی اگه دروغ میگم بگو :d

وان پیس تو این دو هفته انقدر در اوج بوده که چپتر هاش خارج از نوبت منتشر میشه در حالی که هیچ خبری از ناروتو یا بلیچ نیست اسکن های چینی وان پیس با بهترین کیفیت منتشر میشند:d
مانگای وان پیس!
این که آره ! :d لقبی هم که به این آرک دادن و میگن : " آرک بزرگان" درسته! :d ولی خوب با همه ی بزرگیش،برای من کوچیک تر انیس لابی بود! :-" :-" :-"
این آرک ولی یونکو داره(کشتیش اومد) ، نماینده ی یونکو داره(اون یارو تو گروه بلک بیرد) ، اسم یک یونکو هم که رسما توی ماجراها دخیله!
از طرف نیروی دریایی هم که یک آدمیرال هست و یک آدمیرال بازنشسته هم مشکوک میزنه! :-"
دوفلا هم که داره قدرتاش رو رو میکنه! :d
از اونطرف، مثل شابوندی،یه عالمه دزد دریایی جوون داریم! :d (عزیز دل بارت! :bighug::x )

کلا این آرک خیلی خفنه! میشه بهش گفت مخلوطی از مارینفورد و انیس لابیه! هم کله گنده ها ریختن تو این آرک، هم ماجراجویی داره! :d
به نظرم بهتره بگیم این آرک، حال و هوای جفتش رو داره! :d
نمیتونم برای انیمه صبر کنم! :(( خداکنه خیلی خفن بسازنش! 8->

آره ، دم ملت گرم! :d وان پیس هفته ی پیش خیلی زود اومد! خداکنه این هفته هم زود بیاد! فراغ از وان پیس خیلی سخته! :((

---
ویرایش:
من میخوام وان پیس رو دراپ کنم! قلبم تاب تحمل انقدر هیجان رو نداره!!!
این آرک چپتر به چپتر وحشتناک تر میشه! :((
خداوند استاد اودا را برای ما نگه دارد! :x

آخرین ویرایش:
HxH EPISODE 108

آخرش مو های بدنم سیخ سیخ شد خیلی صحنه ی قشنگی بود !
یک تضاد کامل بود -پادشاه- میخواست بره اون رو بکشه ولی دید که اون زخمی شده سریع کمکش کرد خیلی پارادوکس قشنگی بود !‌
اون ترسی که مرد-پروانه ای داشت به حقیقت پیوست پادشاه از تصمیمی که گرفته بود پشیمون شد که میخواست اون رو بکشه !
مرد-پروانه ای از همین میترسید که تو تصمیماش پادشاه دچار شک نشه که شد !‌
فکر کنم ناخوداگاهش دیگه نیمتونه به این دختره آسیب برسونه !
راستی توجه کردید نفرپیتو-جان چقدر قشنگ میگه : میو ! :d
فقط بین نوکر های پادشاه اسم پیتو جون رو حفظ کردم خیلی خشن و خشک و بامزست ! میخوامش ! ولی میکشه منو ! :( یا میده پادشاه منو بخوره !
ببخشید زیاد شد فکر کنم کل قسمت رو اسپویل کردم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or