VecchiaSignora
کاربر سایت
البته شهاب ناروتو فنز دقیقا اولی هم نبود.:dیادمه یه تاپیک تو پرشین تولز که بابک ها اینا اونجا بحث میکردند.بعدش نصفشون جمع شدند ناروتو فنز رو زدند.بابک(شیان) اینا هم رفتند AP رو زدندالبته این تاپیک قبلا اسمش Animation Center بود که بعد از یه مدت عوض شدش به Anime and Animation Center.
یه تاپیک دیگه بود به اسم "دانلود و معرفی انیمه-Anime" که به جرئت میگم قدیمی ترین انیمه بین های ایران توی اون تاپیک بودن اون موقع نه اینم ورلدی وجود داشت، نه انیم فا، نه اصلا انیمه توی ایران معروف بود. تمام اون انیمه بین اغلب با انیمه توی ماهواره شروع کرده بودن. تنها فروم های انیمه ای ایران اون موقع Narutofans.ir بود و AnimParadise هم تازه شروع کردن که جفتی منحل شدن (دومی هنوز بازه ولی به صورت معنوی منحله )
و این بود قصه انیمه و این سایت
پ.ن: من روز دوم سال 2008 توی گوگل به فارسی سرچ کردم "گوکو" و اولین لینک همون تاپیک بودش. اینطوری بود که من با بازیسنتر آشنا شدم. اصلا شاید اون سرچ رو انجام نمیدادم خیلی چیزای زندگیم عوض میشد
اون زمان اینترنت درستی هم نبود برای دانلود..انیمه سهمیه ای میدادند.سهمیه ما هم ماهی 5 تا DVD بود کلا!.اگر مثلا فعالیتت زیاد بود ماهی 100 تا پست مفید میدادی تا2 دی وی دی اضافه میگرفتی!LOL:dچقدر هم ذوق میکردیم بسته ماهیانمون دستمون میرسید:d
آخرین ویرایش: