Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
البته این تاپیک قبلا اسمش Animation Center بود که بعد از یه مدت عوض شدش به Anime and Animation Center.

یه تاپیک دیگه بود به اسم "دانلود و معرفی انیمه-Anime" که به جرئت میگم قدیمی ترین انیمه بین های ایران توی اون تاپیک بودن :دی اون موقع نه اینم ورلدی وجود داشت، نه انیم فا، نه اصلا انیمه توی ایران معروف بود. تمام اون انیمه بین اغلب با انیمه توی ماهواره شروع کرده بودن. تنها فروم های انیمه ای ایران اون موقع Narutofans.ir بود و AnimParadise هم تازه شروع کردن که جفتی منحل شدن (دومی هنوز بازه ولی به صورت معنوی منحله :)))

و این بود قصه انیمه و این سایت :دی

پ.ن: من روز دوم سال 2008 توی گوگل به فارسی سرچ کردم "گوکو" و اولین لینک همون تاپیک بودش. اینطوری بود که من با بازیسنتر آشنا شدم. اصلا شاید اون سرچ رو انجام نمیدادم خیلی چیزای زندگیم عوض میشد :دی
البته شهاب ناروتو فنز دقیقا اولی هم نبود.:dیادمه یه تاپیک تو پرشین تولز که بابک ها اینا اونجا بحث میکردند.بعدش نصفشون جمع شدند ناروتو فنز رو زدند.بابک(شیان) اینا هم رفتند AP رو زدند:دی
اون زمان اینترنت درستی هم نبود برای دانلود..انیمه سهمیه ای میدادند.سهمیه ما هم ماهی 5 تا DVD بود کلا!:دی.اگر مثلا فعالیتت زیاد بود ماهی 100 تا پست مفید میدادی تا2 دی وی دی اضافه میگرفتی!LOL:dچقدر هم ذوق میکردیم بسته ماهیانمون دستمون میرسید:d

آخرین ویرایش:
به علت کمبود وقت و نبود امکان توضیح درباره تمام انیمه هایی که این چند وقته دیدم، یه چیز سریع بگم و برم:

از دوستان هرکس با کمیک بوک ها مخصوصا شرکت DC حال می کنه، به هیچ وجه انیمیشن Young Justice رو از دست نده...
دو فصل ازش منتشر شده مجموعا 46 قسمت 20 دقیقه ای.
از نظر من، آرت، موسیقی، صداگذاری و داستانش عالیه... با اینکه انیمه نیست دو-سه روز کلا منو از کار و زندگی انداخت...

برای دیدنش یه آشنایی مختصر با Sidekick های اعضای Justice League و Teen Titans کافیه...
و هرچقدر بیشتر آشنا باشی باهاشون، بیشتر لذت می بری.... کلی شخصیت های عالی توش هست...
نمره من: 9.75/10
به هیچ وجه از دست ندینش!

البته شهاب ناروتو فنز دقیقا اولی هم نبود.:dیادمه یه تاپیک تو پرشین تولز که بابک ها اینا اونجا بحث میکردند.بعدش نصفشون جمع شدند ناروتو فنز رو زدند.بابک(شیان) اینا هم رفتند AP رو زدند:دی
اون زمان اینترنت درستی هم نبود برای دانلود..انیمه سهمیه ای میدادند.سهمیه ما هم ماهی 5 تا DVD بود کلا!:دی.اگر مثلا فعالیتت زیاد بود ماهی 100 تا پست مفید میدادی تا2 دی وی دی اضافه میگرفتی!LOL:dچقدر هم ذوق میکردیم بسته ماهیانمون دستمون میرسید:d
آره اول اون تاپیکه بود که بعدش ناروتوفنز رو زدن. البته تا اونجا که یادم میاد AP رو یکی به اسم علی چی چی زده (مدیر اصلی AP) و بعدش شروع کرد به گرفتن اعضای ناروتو فنز و برای همین اون فروم رفت تو حاشیه :دی

آره من خودم وان پیس رو به صورت سهمیه ای گرفتم در ازای پول و گارانتی فعالیت توی بخششون :دی یعنی اصلا و عمرا اینطوری نبود که مفتی هارد به هارد شه :دی

NARUTO SHIPPUDEN EPISODE 341
خوب انیمه داره بازم قشنگ میشه خیلی دوست داشتم این 3 قسمت اخیر رو ! عالیه و عالیه !
فقط جون من این عشق من اوریچیمارو ببینید 1000000000000 به توان n تا جون داره !
اصلا بشر میمیره ؟:d

امروز عکس یه بنده خدایی توی Shingeki No Kyojin رو سرچ کردم و برام یکی از مهم ترین چیزای داستان اسپویل شد به وسیله گزینه های مشابه.

هیچ چیزی از شخصیت ها یا هرگونه تاپیکی راجب Shingeki رو سرچ نکنید و مثل من خراب نکنید. اگر میخواید وایسید واسه سیزن بعدی و مانگا نمیخونید!

دوستان عزیز مانگایی وجود داره که فارسی نشده باشه که با ارزش باشه و بزنم تو خط فارسی کردنش :دی میخوام مشورت بگیرم :دی

برای این مورد بهتره بری تو انیمه ورد بگی
قسمت مخصوص خودش رو داره که چپتر هارو تقسیم میکنن
که البته قبلش یه تست میگیرن :دی

مانگای onepunch man تو طراحی کمتر مانگای در حدش پیدا میشه ...واقعا طراحی قشنگی داره ...داستانش هم در پوشش
کمدی ولی به واقعیت های دنیا و زندگی ادم اشاره میکنه...

شات های از مانگا
onepunch-man-4599885.jpg

onepunch-man-4614919.jpg

onepunch-man-4614921.jpg

دوستان توو این 4 سالی که انیمه میبینم انیمه ای بهتر از Death Note پیدا نکردم، میخوام چندتا انیمه معرفی کنید نظرم عوض شه :d

Steins;Gate

انیمه رو کامل دیدم :d مرسی بابتش، باید بگم شاهکار بود ولی بازم در حد Death note نبود.
دوستان من کلا چند وقته وقتم خیلی آزاده، انیمه های تاپ ـتون رو معرفی کنید اگه ندیدم ببینم. پیشاپیش دستتون مرسی :bighug:

انیمه رو کامل دیدم :d مرسی بابتش، باید بگم شاهکار بود ولی بازم در حد Death note نبود.
دوستان من کلا چند وقته وقتم خیلی آزاده، انیمه های تاپ ـتون رو معرفی کنید اگه ندیدم ببینم. پیشاپیش دستتون مرسی :bighug:

Shingeki No Kyojin a.k.a Attack on Titan

Death Note در مقابل SnK مثل استاد اسدی در مقابل بکن بائر هستش.

Code Geass نزدیک ترین انیمه به Death note می باشد!حتی می تونم بگم یه سروگردن از Death note هم بالاتره:d پایانش موسیقی داستان و...تو این انیمه بی نظیره
دوفصله هر فصل 25 قسمت
[h=3]Code Geass: Lelouch of the Rebellion1
Code Geass: Lelouch of the Rebellion2[/h]

Shingeki No Kyojin a.k.a Attack on Titan

Death Note در مقابل SnK مثل استاد اسدی در مقابل بکن بائر هستش.

شینگکی رو که دیگه همه دیدن :d به نظر من Death Note هنوز خیلی بالاتره از شینگکی چون شینگکی توو یه قسمتایی ضعف داشت که Death Note نداشت. مثلا از نظر داستان و طراحی شخصیتا DN بهتر بود و از نظر فضا سازیشم DN تاریک تر بود که من بیشتر میپسندیدم، کارگردانشونم که یکیه پس هیچی :d

Code Geass نزدیک ترین انیمه به Death note می باشد!حتی می تونم بگم یه سروگردن از Death note هم بالاتره:d پایانش موسیقی داستان و...تو این انیمه بی نظیره
دوفصله هر فصل 25 قسمت
Code Geass: Lelouch of the Rebellion1
Code Geass: Lelouch of the Rebellion2

موافقم CG از همه نظر عالی بود ولی DN ـو بیشتر میپسندم بازم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or