Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Winter 2014 Anime

مثل اینکه وسط بحث وان‌پیس‌ و SnK vs DN رسیدم.... الان من این وسط حکم پیام بازرگانی دارم! :d

قبل از اینکه شروع کنم یک چیزی بگم...

تو ساخت یک انیمه درست و حسابی خیلی چیزها تاثیرگذاره... کارگردان، نویسنده، منبع اقتباس، استودیو سازنده، انیماتورها، آهنگساز، Episode Director و کلی چیزهای دیگه...

به نظر من کارگردان ، نویسنده، آهنگساز و Series Composition (ترجمه درست و حسابی براش ندارم، میشه بهش هماهنگ کننده سری گفت) بیشترین تاثیر رو توی ساخت یک انیمه درست و حسابی دارند (چشم بسته غیب گفتم!)

کاری ندارم که منبع مورد اقتباس (مانگا، بازی، LightNovel یا هر چیزه دیگه‌ای) خوب هست یا نه... به نظرم این 4 نفر تاثیرگذارترین افراد توی ساخت یک انیمه هستند.

به خصوص Series Composition که یکجورایی تو سر‌ی‌های اقتباسی همه کارست تو پروژه و ماشالا تو همه چی هم میتونه فضولی کنه...

در هر حال تو ساخت انیمه‌ (مخصوصاً اقتباسی‌ها که 90% انیمه‌های هر فصل رو تشکیل میدن) Series Composition خیلی خیلی مهمه
Series Composition کسی هست که منبع مورد اقتباس رو میخونه (مانگا یا LightNovel) یا بازیش میکنه (بازی و VisualNovel) و بعدش میره سراغ کارگردان راجع به نوع اقتباس باهاش صحبت میکنه.

SC کسی هست که مشخص میکنه تو هر قسمت باید چه اتفاقی بیفته، مثلاً: قسمت اول معرفی کاراکتر ایکس، قسمت دوم نشون دادن گذشته، قسمت سوم ساحل و مایو، قسمت چهارم Hot Spring قسمت پنجم اولین چرخش داستانی و... به همین ترتیب شکل کلی قسمتها و ترتیب اتفاقات توسط ایشون مشخص میشه.

یکی دیگه از وظایف SC اینه که کاری کنه که انیمه با منبع مورد اقتباس به هم نزدیک باشن یا نباشن... کلاً حیطه وظایفش زیاده... حتی تو انتخاب موزیک هم دخالت داره... آهنگساز آهنگ رو میسازه ولی ایشون نظر میده که تو فلان صحنه یا مثلاً قسمت 5 که قراره فلان اتفاق بیفته این موزیک هم بهتره که پخش بشه... SC تو انتخاب نوع Opening و Ending هم تاثیر گذاره.

در کل ساخت انیمه پروسه خیلی متفاوتی با فیلم و... داره حالا بعداً وقت بشه میام یک توضیح کاملی راجع بهش میدم

فقط همینو بدونید که Series Composition تو انیمه‌های اقتباسی خیلی خیلی مهمه و تاثیر مستقیمی تو خوب یا بد بودن کار داره، بعضی اوقات (بخوانید اکثر اوقات) حتی بیشتر از کارگردان و تیم نویسندگی.

همه اینها رو گفتم چون فصل قبل هم زیاد به این Series Composition ها فحش داده بود، خواستم بدونید که آدم‌های مهم و تاثیرگذاری هستند.

خوب حالا بریم سراغ انیمه‌های فصل زمستان (لیست به ترتیب حروف)

------------------------------------------

Mushishi Special: Hihamukage
75011893150478977505.jpg

اول از همه میرم سراغ بهترین چیزی که میخواد فصل بعد پخش بشه... یک Special یک ساعته از Mushishi محبوب من و شماره 1 لیستم.

همین یکدونه میتونه فصل زمستون رو برای من تبدیل به یک فصل بیادموندنی کنه...
امیدوارم مثل سری تلویزیونی که داشت فوق‌العاده باشه... که مطمئناً همینطوره... یعنی درصد معمولی شدندش از صفر هم کمتره... سازنده‌ها هم که همون سازنده‌های سری تلویزیونی هستن

خیلی دوست داشتم که فصل دومی براش بسازن... با توجه به محتوای زیاد مانگا قشنگ میشه یک فصل انیمه دیگه هم از توش درآورد
ولی به هر حال من به همین هم راضیم... در کل این انیمه اصلاً نیازی به توضیح نداره... فقط اگه تا حالا به خودتون این ظلم و کردین و نرفتین سراغش بهتره همین الان برید تو کار دانلودش... مطمئناً پشیمون نمیشید.

فقط یک نگرانی کوچیک دارم... اونم اینه که NAGAHAMA Hiroshi کارگردان انیمه دیگه اون آدم قبلی نباشه.

از اونجایی که ایشون 2 فصل قبل وظیفه کارگردانی AkuNoHana رو بعهده داشته خیلی احتمال میره دیوانه شده باشه...!

کلاً فقط از ذهن یک آدم روان‌پریش، نابغه، مازوخیسمی، سادیسمی و خلاق یک چیزی مثل AkuNoHana بیرون میاد... اونم با اون استایل گرافیکی... بنظرم حداقل باید 2-3 سالی استراحت کنه تا به حالت معمولی برگرده!

بگذریم... صحبت راجع به این انیمه هم، سلولهای عصبی مغز آدم رو تحریک میکنه.

سری‌های تلویزیونی

TV Seriesهایی که فصل پاییز شروع به پخش شدن و تو فصل زمستون هم ادامه دارن

Golden Time
Gundam Build Fighters
Kill La Kill
Kuroko no Baske 2
Log Horizon
Magi: The Kingdom of Magic
Nagi no Asakura
Phi Brain: Kami no Puzzle 3rd Season
Pocket Monsters XY
Strike the Blood
Tokyo Ravens
Yowamushi Pedal

سری‌های جدید در فصل زمستان

Chuunibyou Demo Koi ga Shitai 2
Even With Eighth Grader Syndrome, I Want to Be in Love

11883909310301388524.jpg

فصلی دوم انیمه Chuunibyou که اقتباسی از روی LightNovelی به همین نام هست.

فصل اول انیمه پاییز 2012 پخش شده.

داستان که ادامه همون سری اول هست، البته چند روز پیش بالاخره پلات داستان مشخص شد.

بر اساس یکسری اتفاق حالا Yuuta و Rikka (شخصیت اصلی‌های انیمه) با هم زندگی میکنن، البته کسی از این موضوع خبر نداره (منظورم دوستاشون هست)... Yuuta گویا یک مقدار نگران عمیق‌تر شدن رابطه‌اش با Rikka‍ه
از اون طرف Nibutani، Kumin و Dekomori (شخصیت‌های فصل قبل) هم با رفتن به سال تحصیلی جدید وضعشون بدتر از قبل شده (منظورم Chuunibyou و عادتهایی که داشتن هست)
تو همین هاگیر واگیر دختری به اسم Shichimiya Satone سروکلش پیدا میشه که به خودش لقب Sophia Ring Saturn the 7th رو داده... این دختره کسی هست که باعث شد میزان EightGradeSyndrome شخصیت اصلی (Yuuta) تو مدرسه راهنمایی بزنه بالا و تبدیل بشه به Dark Flame Master

شخصاً فکرشو نمیکردم فصل دوم این انیمه ساخته بشه، یعنی بیشتر دوست داشتم KyoAni بره سراغ فصل دوم Hyouka تا Chuunibyou.

بهرحال از اونجایی که به قهوه‌ای شدن عادت دارم چندان درگیری ذهنی برام پیش نیومده!

فصل اول Chuunibyou به نظرم میتونست خیلی بهتر باشه... خیلی خوب شروع میشه و کارکترهای خیلی جالبی داره، پلات داستان و انیمیشن‌ها و... همگی عالیه ولی استفاده خوبی از این پتانسیل نمیشه.

آخرشم که هیچی به سرانجام نمیرسه و انیمه تموم میشه... روابط و مشکلات شخصیت‌ها هم یک مقداری WTF طراحی شده، نمیدونم منظورمو میرسونم یا نه.

فصل دوم هم بعید میدونم چندان تفاوتی تو این زمینه با فصل اول داشته باشه و بیشتر بهش میخوره یک انیمه گوگولی باشه که کیفیت بصری فوق‌العاده‌ای داره.... البته من منکر خوب بودن فصل اول نیستم، فقط میگم که با پتانسیلی که داشت میتونست خیلی بهتر باشه و تبدیل به یک چیز فوق‌العاده بشه که خب نشد!

استودیو سازنده: Kyoto Animation

نیاز به معرفی نداره و همه باهاشون آشنا هستن... از کارهاشون میشه Suzumiya Haruhi، K-ON، Hyouka، LuckyStar، Clanned، Free، FullMetalPanic و Kyokai no Kanata که همین فصل پاییز داره پخش میشه رو نام برد.

نقطه قوت تمامی کارهاشون آرت استایل و انیمیشن‌های خفن هست...

خیلی دوست دارم که با چند تا کارگردان و نویسنده درست و حسابی‌تر همکاری کنن، یا حداقل از رو کتابهای بهتری اقتباس کنن و این 2nd Plcae Syndrome لعنتی که چند ساله گرفتارش شدن تموم بشه.

کارگردان: ISHIHARA Tatsuya

بعنوان کارگردان Nichijo، Air، Clanned، Suzumiya Haruhi و Kannon تو کارهاش دیده میشه.
آدم باتجربه‌ای هست و تو اکثر کارهای KyoAni به یک شکلی حضور داشته...\
یکی از نقاط قوتش اینه که تقریباً تا حالا کار بدی انجام نداده و اکثر کارهاش متوسط رو به بالا هستند.

Series Composition انیمه: HANADA Jukki

بعنوان Series Composition کارهای زیادی رو انجام داده مثل:
Aki Sora (ماشالا!!)، Kyokai no Kanata، Campione!، LoveLive!، فصل اول Chuuninbyou، Robotics;Note، RozenMaiden، Steins;Gate و چند تا کار دیگه..

آدم خیلی خیلی باتجربه و حرفه‌ای هست، چند تا اقتباس شاهکار مثل Steins;Gate هم تا حالا انجام داده که نشون دهنده کار بلد بودن ایشونه.

+: انیمیشن‌های زیبا و چشم‌نواز، حضور Handa Jukki، ادامه‌ای برای یک عنوان خوب
-: نداره

نکته آخر هم اینکه خیلی خوبه که هر فصل یک انیمه از KyoAni داریم... فصل‌هایی که چیزی برای پخش ندارن، انگار یک چیزیش کمه.

Gin no Saji 2
Silver Spoon 2nd Season

76016782339860432322.jpg

فصل دوم انیمه Gin no Saji و اقتباس از روی مانگایی به همین نام... فصل اول انیمه تابستان 2013 پخش شده.

داستان که ادامه همون فصل اوله ... سبک هم که Slice of Life و عشق منه (ماشالا قافیه!)

فصلی اول انیمه که عالی بود... اقتباسی عالی از روی یک مانگای عالی... روایت داستان، شخصیت‌ها، آرت کار، موسیقی و همه چیش خیلی خیلی خوب بود و شدید باهاش حال کردم.

از همین الان امیدوارم فصل سومش هم بعد از فصل دوم تایید و ساخته بشه.

این Arakawa Hirumu همین مانگاکای سری، آدم خفنیه!... یعنی یک استعداد عجیب غریبی داره... من هیچ وقت نفهمیدم چه جوری از FMA که یک عنوان درگیرکننده و اکشن بود رسیده به یک داستانی مثل Gin no Saji...
در هر حال پرچم این خانم بالاست اونم خیلی بالا.

استودیو سازنده: A-1 Pictures

تو انیمه Sekai Seifuku راجع بهشون توضیح دادم... البته از اونجایی که لیست به ترتیب اسمه مثل اینکه خیلی پایینتره!
در هر حال همین کافیه که فصل اول هم کار خودشون بوده پس اصلاً جای نگرانی نیست.

کارگردان: DAEI Kotomi

اولین کارش بعنوان کارگردان یکسری کامل هست، بیشتر بعنوان نویسنده فعال بوده و رو کارهای اکثراً خوبی هم کار کرده...
ایشون تو فصل اول Gin no Saji هم بعنوان دستیار کارگردان حضور داشته...
بعنوان EpisodeDirector هم رو 2 تا قسمت از شاهکاری به نام SaraiyaGoyou کار کرده.

در کل آدم با تجربه‌‎ای هست و با توجه به اینکه تو فصل اول هم حضور داشته جای نگرانی نیست.

Series Composition انیمه: KISHIMOTO Taku

بعنوان Series Composition رو فصل اول Gin no Saji و UsagiDrop کار کرده...
با اینکه کارهای کمی تا حالا انجام داده ولی همشون جزو عناوین خیلی خوب بودن... ایشون هم مثل کارگردان تو فصل اول انیمه حضور فعالی داشته... هم به عنوان SC و هم نویسنده.

+: منبع اقتباس خوب، فصل اول عالی، A-1Pictures، حضور سازندگان فصل اول

Go! Go! 575
67137075158485527430.jpg

انیمه اقتباسی نیست و Original حساب میشه

از داستان انیمه هیچی معلوم نیست جز اینکه نشون بدن همه میتونن با Haiku و Tanka (یک ربطهایی به شعرهای کلاسیک ژاپنی دارن) موسیقی بسازن!
سبک انیمه هم Music – Slice of Lifeعنوان شده...

کلاً هیچ اطلاعات خاصی از انیمه در دست نیست و چیزهایی هم که گفتن زیاد مفهوم نیست و من چیزی ازش سر در نیاوردم.

فقط مشخصه که تولید انیمه توسط شرکت Sega انجام میشه و یک ربطهایی هم به بازی که قراره براش منتشر بشه داره... استودیو و کارگردان و باقی اعضا مشخص نیستن.

تنها کسی که مشخصه داره روی پروژه کار میکنه آقای Kanzaki Hiro هست که وظیفه طراحی کاراکترها رو بعهده داره...
بعنوان طراح کاراکتر عناوین Heroman، OreImo و چند تا کار دیگه تو کارنامه‌اش دیده میشه، آرت استایل جالبی داره و شخصاً کارهاشو دوست دارم.

نکته مثبت و منفی هم نداره، برای اینکه هیچی ازش مشخص نشده هنوز... فقط امیدوارم یک عنوان تبلیغاتی برای فروش رفتن بازیش نباشه!

بازیش هم همزمان با پخش انیمه برای PS Vita قراره منتشر بشه...

Hamatora
51252407129777614274.jpg

انیمه اقتباسی نیست و Originalحساب میشه... در واقع یک پروژه هست که مانگا و انیمه‌اش با فاصله زمانی کوتاهی از هم شروع به پخش میشن.(مانگا ماه نوامبر شروع شده)

داستان در مورد افرادی هست که یک قدرت خاصی دارند (مشخص نیست چی) این قدرت که انواع مختلفی هم داره ارثی هست و بهش MinorMiracle گفته میشه و فقط تعداد اندکی از انسانها میتونن ازش استفاده کنن، افرادی که این قدرت رو دارند بهشون Minimum Holder میگن.

Nice و Murasaki (شخصیت‌های اصلی داستان) یک دفتر کارآگاهی تشکیل میدن، البته دفتر که ندارن و بیشتر تو یک کافه منتظر مشتریهاشون هستن...

یک روز یکی از دوستهای قدیمیشون به نام Art که در حال حاضر پلیسه، این دو تا رو برای حل پرونده یک قاتل سریالی استخدام میکنه، نکته‌ای که وجود داره اینه که تمامی مقتولین Minimum Holder هستند.

پلات داستان با اینکه خیلی دستمالی شده است ولی به نظر جالب میاد، البته خیلی بهش میخوره از اون انیمه‌ها باشه که الکی میخواد قضیه رو پیچ تو پیچ بکنه و از قسمت 4-5 به بعد میره تو دیوار... وقتی متوجه بشید کارگردان انیمه کیه، بیشتر و بیشتر با این نظر من همسو میشید.

کارگردان: KISHI Seiji

تو چند ساله اخیر یکدفعه کلی معروف شد و کارهای زیادی هم انجام داده، عشقش هم اقتباس از روی بازیهای کامپیوتریه.

از کارهاش میشه به ، Devil Survivor2 ( اقتباسی زباله) Persona4 (اقتباسی نیمه زباله)، AngleBeats! (اقتباسی معمولی) و JinruiWaSuitaiShimashita (یک کمدی عالی) اشاره کرد....

تو سال 2013 یکمقداری زیادی فعال بوده و 3 تا سری تلویزیونی و یک فیلم سینمایی کار کرده (Persona3)
آدم بی‌استعداد ولی سوپر فعالی هست و شخصاً ازش بدم نمیاد (با اینکه کلی Hater داره)، فقط بعضی اوقات (بخوانید بیشتر اوقات) یکمقدار انگار حول میکنه و کنترل کار از دستش خارج میشه و باعث میشه کارهاش تو دسته متوسط قرار بگیرن.

یکی از نکاتی که باعث شده من ازاین کچل چندان بدم نیاد، همین تریپ NeverGiveUpش هست... درست مثل ناروتو مردک بیخیال نمیشه...! هر چی بیشتر فحش میخوره، فعال و فعالتر میشه... ممکنه نمره‌اش تو کارگردانی 5 از 10 باشه ولی WillOfFireش مطمئناً 11 از 10!

بیشتر Haterهای ایشون هم جماعت Gamer تشکیل میدن و دلیل اصلیش هم خراب کردن خاطرات خوب بازیهایی هست که ملت باهاش زندگی کردن.
در هر صورت از اونجایی که این یکی اقتباس از روی بازی نیست، ما رو بیشتر امیدوار میکنه که چیز خوبی از آب در بیاد.

باقی سازندگان هم هنوزمشخص نیستن.

+: اقتباسی نبودن کار امیدها رو برای یک عنوان خوب یک مقداری افزایش میده.
-: سابقه نه چندان جالب کچله فعال... پلات داستانی که زیادی میخواد خودشو Cool نشون بده.

Houzuki no Reitetsu
06791504675632334691.jpg

اقتباس از روی مانگایی به همین نام.

Houzuki بعنوان دستیار پادشاه کبیر جهنم پادشاه Enma شناخته میشه... Houzuki شخصیت بسیار آرام و سوپر سادیسمی داره و به حل مشکلات و مسائل مختلف تو جهنم میپردازه...
از علاقه‌ مندی‌های Houzuki میشه به دوستی با حیوانات بامزه و پرورش گل اشاره کرد!

داستان روایتگر زندگی و اتفاقاتی است که برای Houzuki میفته.

پلات داستان خیلی جالبه... شخصاً با انیمه‌ها و کلاً داستانهای این مدلی که زندگی روزمره یک آدم عجیب غریب و نشون میده شدید حال میکنم.

انیمه تو سبک کمدی-فانتزی طبقه بندی شده... البته کمدی داستان یک مقداری دارکه... با توجه به مانگاش بیشتر میشه گفت یک GagComedy هست تا هر چیز دیگه.

استودیو سازنده: Wit Studio

استودیو تازه تاسیسی که ماه جون سال 2012 توسط ProductionIG (یک کمپانی خوفناک تو ساخت انیمه و انیمیشن) برای تقویت IGPOrt تاسیس شد و فقط روی یکسری تلویزیونی کار کردن و اونم ShingekiNoKyojin یا همون AttackOnTitan معروف هست... (یک فیلم به اسم Hal هم جزو کارهاشونه)

با همین یکدونه کار نشون دادن که استعداد فوق‌العاده‌ای تو اقتباس کردن دارن، از نقاط قوتشون هم داشتن انیماتورهای حرفه‌ای هست، همونطور که تو SnK هم دیدید انیمیشن و جزییات تو انیمه بیداد میکرد...

البته مسلماً Houzuki بودجه‌ای به اندازه SnK نداره ولی خب میشه منتظر یک انیمه با کیفیت (از لحاظ بصری) بود.

یک نکته دیگه هم اینکه این پروژه تماماً به عهده خود WitStudio هست و دیگه خبری از کمکهای ProductionIG نیست... باید دید تنهایی چی کار میکنن... البته مثل اینکه قبل از جدا شدن از ProductionIG کلی از نفرات خوبشون رو قاپ زدن... دمشون گرم!

کارگردان: KABURAKI Hiro

بعنوان کارگردان رو سه تا انیمه کار کرده: فصل اول و دوم KimiNiTodoke و TonariNoKaibutsu-kun که هر دو هم تو سبک Shojo بودن.
تو چند تا کار هم بصورت اپیزودی نویسندگی کرده... در کل آدم چندان با تجربه‌ای نیست... البته هر 2 تا کاری که کارگردانی کرده کارهای خوبی تو سبک خودشون بودن

Series Composotion انیمه: GOTOU Midori

اولین کارش بعنوان Series Composition هست... البته تو چند تا انیمه خوب مثل Blood، Genshiken و PsychoPass بعنوان نویسنده همکاری داشته.

+: پلات داستانی جالب، WitStudio

با اینکه کارگردان و SC چندان باتجربه نیستن... جای نگرانی نیست، از اونجایی که Wit استودیو تازه تاسیسی هست، همین افراد میتونن تو چند سال آینده تبدیل به اسم‌های بزرگی بشن
حالا باید دید که Wit چیکار میکنه و بازم میتونه یک اقتباس درست و حسابی بسازه یا نه.

Inari, Konkon, Koi Iroha
72740681693354368311.jpg

داستان در مورد دختری معمولی و خجالتی به نام Fushimi Inari هست که تو مقطع راهنمایی مشغول به تحصیل و تو شهر کیوتو زندگی میکنه.
Inari عاشق یکی از همکلاسیهاش، پسری به نام Tanbabashi Koji هست ولی بخاطر خجالتی بودن نمیتونه احساس و عشق و خودشو نسبت به Tanbabashi نشون بده و از یک طرف هم فکر میکنه که Tanbabashi عاشق یکی دیگه از همکلاسیهاش دختری به نام Sumizome Akemi که بعنوان زیباترین دختر مدرسه شناخته میشه هست.

یکروز Inari به یک بچه روباه (البته Fox Spirit هست از همونایی که توxxxholic هم بود) کمک میکنه و زندگیشو نجات میده...
برای همین خدایی به نام Ukanomitamanokami معروف به Uka-Sama قدرتی رو به Inari میده که بوسیله اون Inari میتونه ظاهر خودش رو به دلخواه عوض کنه.

انیمه تو سبک کمدی-رمانس هست... شخصیتهای داستان هم 7-8 تایی میشن که به شکل ضربدری عاشق و معشوق همدیگه هستن!

پلات داستان برای یک عنوان کمدی-رمانس خوبه و شخصیتها هم جالب طراحی شدن مخصوصاً Uka-Sama که علاقه‌اش به مسایل Otakuیی خیلی باحال از آب دراومده.

استودیو سازنده: Production IMS

استودیو بی‌تجربه‌ای که فقط تو ساخت 2 تا انیمه بعنوان استودیو همکار شرکت داشته: Mushibugyo و FantasticDoll
اولین انیمه تولید شده توسط خودشون همین انیمه است.

کارگردان: TAKAHASHI Toru

بعنوان کارگردان کاری تا حالا انجام نداده به جز یه Special و اپیزود اول از OtonaJoshiNoAnimeTime، این انیمه اولین تجربه کارگردانیش (یک سری به صورت کامل) حساب میشه.

Series Composotion انیمه: MACHIDA Touko

بعنوان Series Composition هفت هشت تا انیمه مثل Amnesia، Karneval، Nekogami و IdolM@ster تو کارنامه‌اش دیده میشه که تو Range آشغال تا قابل تحمل دسته بندی میشن.
البته این خانم محترم یک همکاری کوچیکی هم تو انیمه Seikon no Qwaser داشته که نشون میده دستی هم بر آتش داره!

+: پلات داستان جالب
-: استودیو بی‌تجربه، کارگردان کم‌تجربه و Series Composition گلابی.

Mahou Sensou
Magical Warfare

84686725701501374793.jpg

اقتباس از روی LightNovelی به همین نام.

Nanase Takeshi یک دانش‌آموز دبیرستانی معمولی هست که گذشته تاریکی داشته و در حال حاضر بخاطر یکسری مسائل یک رابطه جعلی رو با دوست دوران بچگیش Isoshima Kurumi برقرار کرده و وانمود میکنن که دوست‌پسر-دوست‌دختر هستند خارج از این مسئله زندگی معمولی و نرمالی رو داره.

یک روز Takeshi یک دختر که لباس عجیب غریبی تنش هست رو بیهوش تو محوطه مدرسه پیدا میکنه.... اسم این دختره Aiba Mui هست و به Takeshiمیگه که در اصل یک جادوگره... بعدش از Takeshiبرای تبدیل کردنش به یک جادوگر معذرت میخواد!!! (WTF).... Takeshiمتوجه میشه دنیایی که تا دیروز میشناخته یکی نیست و در واقع 2قسمته... دنیایی که انسانها توش زندگی میکنن و دنیایی که جادوگرها تو اون زندگی میکنن.

یعنی منطق داستان و پروسه تبدیل شدن Takeshiبه جادوگر مغزه آدمو منفجر میکنه!

ببخشید که جادوگرت کردم....! هه هه هه هه هه ...! (-____-)

کم کم دارم به این نتیجه میرسم که AnimeLogic چند قدم بیشتر با Hent*i Logic فاصله نداره! روز به روز دارن به همدیگه نزدیکتر میشن و همین روزهاست که تو همدیگه حل بشن.
دوستانی که دستی بر آتش دارن متوجه منظورم میشن!

استودیو سازنده: Mad House (ع)

DeathNote، AoiBungaku، CasshernSins، Kaiji، MajinTantei، HunterXHunter، Trigun، Shigurui، HajimeNoIppo و ...
فکر کنم همین اسامی کفایت میکنه!

کارگردان: SATO Yuzo

بعنوان کارگردان چند تا عنوان عالی مثل Kaiji و One Outs، یک عنوان معمولی مثل Gokusen و یک آشغال مثل IronMan تو کارنامه‌اش دیده میشه.
آدم با تجربه و حرفه‌ای هست و نشون داده که تو ساخت یک انیمه خیلی خوب توانایی بالایی داره... عناوین بدی هم که روشون کار کرده، اکثراً منبع اقتباس بدردنخوری داشتن... البته اکثراً نه همشون.

Series Composition انیمه: FUDEYASU Kazuyuki

بعنوان Series Composition رو چند تا عنوان عالی مثل Hajime no Ippo و Hetalia کار کرده البته چند تا کار داغون مثل Kampfer هم تو کارنامه‌اش دیده میشه.
ایشون هم دقیقاً همون وضعیت کارگردان انیمه رو داره، آدم باتجربه و حرفه‌ای هست ولی چند تا عنوان بد تو کارهاش دیده میشه که اکثراً منبع اقتباس بدی هم داشتند.

+: استودیو MadHouse، کارگردان و Series Composition باتجربه و کار بلد.
-: منبع اقتباس نه چندان جالب، کارگردان و SeriesCompositionی که نشون دادن تو اقتباس از چیزهای بد یک چیز آشغال تحویل میدن!

در آخر با اینکه کار کاره MadHouse‍ه ولی بعید میدونم چیز خاصی از توش در بیاد مگه اینکه معجزه‌ای اتفاق بیفته که اینم احتمالش نزدیک به صفره.

Maken-Ki! Two
94036659615074797968.jpg

اقتباس از روی مانگایی به همین نام

فصل دوم انیمه Maken-Ki.... فصل اول این انیمه پاییز 2011 پخش شده

داستان که ادامه مستقیم همون فصل اول هست، البته داستان چیز خاصی نداره... همه چی فقط بهانه‌ای برای پخش صحنه‌های Ecchi‍ه
مانگا و انیمه جفتشون جزو پادشاهان سبک Harem-Ecchi هستن... البته بیشتر منظورم از پادشاه تو نشون داده با جزییات صحنه‌های Ecchi‍ه

داستان که تو دیواره، شخصیت‌ها هم که همه فوق کلیشه‌ای هستن... تنها نکته خوب این انیمه اینه که طرفدار هر Type دختری که باشید مطمئناً پیداش میکنید... کمدی هم اکثراً رو صحنه‌های Ecchi میچرخه که بیشتر از اینکه خنده دار باشه، زجر آوره...!

یعنی واقعاً کسی هست که با دیدن لباس زیر بخنده!
نه جان من اگه کسی هست بیاد خودشو معرفی کنه!!

استودیو سازنده: Xebec

انیمه این سبکی تو کارهاشون زیاده مثل Love Hina، To Love-Ru و MM

کارگردان: KANEKO Hiraku

فقط همینو بگم که ایشون کارگردان شاهکارهای دنیای انیمه یعنی Manyuu Hikencho و Seikon no Qwaser بوده... کسایی که این 2 تا انیمه رو دیدن میدونن که چه خبره!
اونایی هم که این 2 تا انیمه رو ندیدن فقط همینو بدونن که دسته بندی مدیا 18 به بالا تو ژاپن این مدلیه:

Ecchi
Soft P*rN
Hent*i
Hard P*rN
Manyuu Hikenchu
Seikon no Qwaser

یعنی بعید میدونم تا 10 سال آینده رقیبی برای این 2 تا انیمه (مخصوصاً Seikon no Qwaser) پیدا بشه! مگه همین Maken-Ki! Two

Series Composition انیمه KURODA Yousuke

ایشون آدم بسیار باتجربه‌ای هست... کارهای خوب زیاد و چند تا کار بد هم تو کارنامه‌اش دیده میشه... البته بیشتر کارهای بدی که داره اساساً منبع اقتباس مزخرفی داشتن. از کارهاشون میشه Hellsing Ultimate ، Hayate no gotoku ، Gundam 00، Trigun و Gungrave رو نام برد.
در کل بعید میدونم که حتی آدمی به تجربه Kuroda هم بتونه جلوی تیم دونفره Xebec – Kaneko رو بگیره... خیلی حیف شد، آدمی با تجربه‌ای مثل ایشون خیلی بهتر بود که رو یک انیمه درست و حسابی کار می‌کرد.

+: Harem Party و حضور آقای Kuroda بعنوان Series Composition
-: سایر موارد

در آخر بگم که همکاری Xebec با Kaneko Hiraku اتفاقی بود که هیچوقت نباید میفتاد... به همه دوستان تسلیت میگم...، منتظر یک P*rnography اساسی باشید!

Mikakunin de Shinkoukei
84769653694489154329.jpg

اقتباس از روی یک 4-Koma (مانگای 4 پنله) به همین نام.

داستان در مورد دختری به نام Yonomori Kobeniهست که روز تولد 16 سالگیش با یک پسر به نام Mitsumine Hakuya و خواهر کوچکترش Mashiro ملاقات میکنه و متوجه میشه که Hakuya (همون پسره) در اصل نامزدش هست و Mashiro (خواهر کوچکترش) هم در آینده قراره خواهر شوهرش بشه!!
این 3 نفر بعلاوه خواهر بزرگترKobeni تو یک خونه با هم شروع به زندگی میکنن و اتفاقاتی که برای این 4 نفر میفته ادامه دهنده ماجرا است.

انیمه تو سبک Comedy – Slice of Life قرار میگیره.

من کلاً عاشق این سبک انیمه‌هام... انیمه‌های ملویی که دیدنشون باعث میشه حس Peace و صلح جهانی تو وجود آدم فوران کنه!

البته از اونجایی که این سبک انیمه ساختن یک مقدار زیادی سخته و اصولاً امکان خراب شدنش زیاده و به قولی کار هر بز نیست خرمن کوفتن، یک مقداری آدم باید در موردشون محتاط عمل کنه.. مخصوصاً یک همچین پلات داستانی که به نظر نمیاد بتونه تو یک فصل کامل (12 یا 13 قسمت) آدم رو سرگرم کنه... بیشتر سوژه‌اش مناسبه یک فیلم هست تا 13 قسمت انیمه... حالا باید دید چی میشه و روایت داستان چه جهتی رو پیش میگیره.

استودیو سازنده: Doga Kobo

استودیویی که سال 1973 توسط یکسری از اعضای Toei Animation تشکیل شد و تو ساخت انیمه‌های زیادی دخالت داشتند... البته بیشتر بعنوان استودیو همکار شناخته میشن، یعنی مثلاً تو فلان انیمه بخش انیمیشنش رو اینا کار میکنن یا قسمتهای دیگه.

از کارهایی که کامل توسط خودشون تولید شده میشه KoihimeMuso، MajesticPrince و MakaiOji رو نام برد که هیچکدومشون عنوان پدر مادر داری نیست و با کلی ارفاق تو دسته متوسط قرار میگیرن... ولی بعنوان استودیو همکار عناوین خیلی خوبی مثل Blood، Howl’sMovingCastle وErgoProxy تو کارنامه‌شون دیده میشه.

البته تو این انیمه هم بخش انیمیشن و کلاً قسمت بصری کار دسته اینهاست... وگرنه کلیت کار یک همکاری بین 3 تا شرکت Dax و Toho و DogaKobo حساب میشه.

کارگردان: FUJIWARA Yoshiyuki

بعنوان کارگردان فقط انیمه GJ-bu رو کار کرده که انیمه بدی نیست... تو چند تا کار هم بعنوان انیماتور و EpisodeDirector انجام وظیفه کرده... تجربه خیلی کمی داره ولی نشون داده که یک نمور استعداد رو داره... با اینکه رو عناوین خیلی کمی کار کرده ولی اکثراً عنوانهای متوسط رو به بالایی بودن.

Series Composition انیمه: SHIMO Fumihiko

بعنوان Series Compositionرو عناوین زیادی کار کرده و فرد باتجربه ای هست... عناوین خوب و بد هم تو لیست کاریش زیاد دیده میشه....یکی از نقاط قوتش اینه که اکثر کارهایی که انجام داده (خوب یا بد) خیلی به منبع مورد اقتباس وفادار بودن.
از کارهاش میشه Air، Clanned، BakuretsuTenshi وInfiniteStratos رو نام برد.

+: داستان ملو و سبک و سیاق انیمه
-: نکته منفی خاصی نداره... همه چیز نرماله

4-Koma همون مانگاهای 4 پنله هستن، یعنی کلاً 4 تا عکس هست که کل مانگا رو تشکیل میده و جدیداً هم خیلی معروف شدن و هم خیلی زیاد... اکثر غریب به اتفاق هم تو ژانر کمدی هستن، برای مثال Working و Koutaro-San جفتشون 4-Kuma بودن که از روشون انیمه ساخته شده.

Neppu Kairiku Bushi Road
33190713663126597404.jpg

اقتباسی نیست و Original حساب میشه و از پروسه ساختش میشه یک فیلم سینمایی در آورد.

داستان تو زمانی اتفاق میفته که انسانها در اوج نااُمیدی زندگی میکنن، سقوط یک شهاب سنگ و وارد شدن سمی به نام Shinobi به زمین باعث شده که انسانها نتونن رو سطح زمین زندگی کنن و به جایی در اعماق اقیانوس پناه بردن که به Kairiku معروفه.
تنها امید انسانها در برابر Shinobi دستگاهی هست به نام MechanicalDivineGeneral که توانایی مبارزه با Shinobi رو داره.
Ame پرنسس افرادی که در Kairiku پناهنده شدن و Sutou کسی که خون خاندان Yagyu تو رگهاش جریان داره تصمیم میگیرن که این دستگاه رو فعال کنند و دنیا رو نجات بدن.

پلات داستان که خیلی تکراری هست و دسته چندم حساب میشه، توضیحاتی هم که این چند وقته راجع به شخصیت‌ها دادن بیشتر و بیشتر حس تکرار رو به آدم میده... یک پرنسس که قصد نجات دنیا رو داره و یک پسری که خون مبارزه افسانه‌ای تو رگهاش جریان داره... کلاً همه سوژه‌هایی که انتخاب کردن تکراری هست و تا حالا بارها تو انیمه‌های دیگه دیده شده.

انیمه قرار بود فصل پاییز پخش بشه که تاخیر خورد و افتاد برای زمستان، توضیحات راجع به پروسه ساخته انیمه رو فصل قبل توضیح دادم... تغییر خاصی توش پیش نیومده.

این انیمه در اصل سال 2003 با اسم Neppu Kairiku Bushi Lord تو سبک Mecha بعنوان یک پروژه همکاری بین Gainax و Takara و Broccoli معرفی شد و قرار بود یک سری تلویزیونی و یک فیلم سینمایی تو سال 2005 داشته باشه...

اما کلی مشکلهای عجیب غریب این وسط بوجود اومد که اولیش مرگ ناگهانی سازنده اصلی آقای Yoshida Suano بود (نویسنده Light Novel، یکی از کارهاش Trinity Blood بوده که یک سری انیمه تلویزیونی و مانگا هم از روش اقتباس شده)

بعد از این دونه دونه افرادی که تو پروژه دخیل بودن، پروژه رو بیخیال و از کار جدا شدن و آخر سر هم همه این مسائل دست به دست هم داده و انیمه کنسل شد.

بعد از 10 سال، چند ماه پیش Bushiroad(یک کمپانی خیلی بزرگ و معروف تو زمینه بازیهای کارتی) تو مراسم Bushiroad Dai Senryaku Happyoukai 2013 این انیمه رو معرفی کرد و اعلام کرد اسم پروژه به Neppu Kairiku Bushi Road تغییر کرده و یک پروژه همکاری بین Bushiroad و Bandai Visual و Nitrolus و استودیو Kinema Citrus هست و یکسری کارتهای مخصوص هم قراره براش تولید کنن... (مثل سری کارتهای Five Qross که InfiniteStratos و Fantastic Dolls براش معرفی شدن).

استودیو سازنده: Kinema Citrus

سال 2008 تاسیس شده و کار خاصی تو کارنامه‌شون دیده نمیشه... استودیو خیلی کم تجربه‌ای هستن و Neppuu Kairiku مطمئناً بزرگترین پروژ‌ه‌ای هست که تا حالا روش کار کردن.

Code: Breaker و Yuyushiki 2 تا از کارهایی هست که انجام دادن.

کارگردان: MASAYUKI Sakoi

بعنوان کارگردان Kamen no Maid Guy، Needless، Strawberry Panic و یک انیمه Hent*i و یکی دوتا کار دیگه رو انجام داده.
کارگردان بدی نیست، با اینکه یکی دو تا کار بدردنخور داره ولی چند تا کار خوب هم تو پرونده‌اش دیده میشه.

یکی از نکات جالب ایشون اینه که دو تا کار تو سبک Yuri داره ، یکی Strawberry Panic که خیلی معروف و محبوب هست و جزو کارهایی هست که طرفدار زیاد داره... یکی هم Sono Hanabira... این یکی یک Hent*i اساسیه!
در کل جزو کارگردانهایی هست که تو دسته متوسط قرار میگیره.

Series Composition انیمه: KAIHO Norimitsu

فقط نویسندگی 3 اپیزود از انیمه Suisei no Gargantia و یک OAV از انیمه Guilty Crown به نام Lost Christmas تو کارهاش دیده میشه...
دلیل انتخاب ایشون بعنوان Series Composition این انیمه بعنوان یکی از معماهای غیر قابل حل سال 2013 مطرح شده!

+: پشتیبانی چند تا شرکت بزرگ و معروف از انیمه
-: تبلیغاتی بودن انیمه و حضور افراد کم‌تجربه تو پروژه

Nisekoi
44610396913890895541.jpg

Ichijou Roku پسر رییس یک خاندان یاکوزایی هست، وقتی بچه بوده با یکی از دوستهای دوران بچگیش (یک دختره) یک قول و قرار‌های عاشقونه‌ای میزارن... دختره یک گردنبد به Rokuمیده و کلید گردنبد هم دست خودش نگه میداره... حالا بعد از سالها Rokuخیلی مشتاقه که بتونه اون دختری که کلید دستش هست رو پیدا کنه تا به عشق واقعیش برسه.

توی یک اتفاق که باعث گم شدن گردنبند Roku میشه، با یک دختری به نام Kirisagi Chitoge آشنا میشه که از قضا دختر رییس یک خاندان یاکوزایی دیگه است و یکجورایی Rival‍ه خانواده Roku حساب میشن.

این 2 تا خانواده یاکوزایی تصمیم میگیرن برای برقراری صلح بچه‌های خودشون رو که Roku و Chitogeهستن به عقد! هم در بیارن (البته عقد که نه، منظورم اینه که این دو تا رو مجبور میکنن که با هم باشن... ایرانی بازی تو خونمونه دیگه! کاریش نمیشه کرد :3) فقط مشکل اینجاست که این 2 تا چندان علاقه‌ای بهم ندارن... حالا این وسط Rokuاز یک نفر دیگه تو کلاس خوشش میاد و عشق واقعیش (همون دوست بچگیش) معلوم نیست کیه و کلی شخصیت دیگه سروکلشون پیدا میشه و داستان کمدی رمانتیک انیمه پیش میره.

مانگا که خیلی معروف و محبوبه، یکی از مانگاهای جالب و باحال تو ژانر کمدی رمانتیک حساب میشه...

فقط یک مشکل اساسی اینه که داستان مانگا طولانی و پر از شاخ و برگه، نمیدونم چه جوری میخوان اینا رو تو 13 قسمت انیمه جا بدن! (البته احتمال 2 فصله شدن انیمه خیلی خیلی زیاده)

استودیو سازنده: Shaft

استودیو بسیار معروف و محبوب و قابلی هست که کارهای خوب و عالی زیادی داره و آرت استایلهای عجیب غریب و خوفناک از نقاط قوتشون حساب میشه... مخصوصاً ساخت انیمه‌های خفن با چس تومن بودجه!
سری monogatari ( همون Bakemonogatari و Nisemonogatari و...)، Arakawa Under the Bridge، Sayonara Zetsubo Sensei، Madoka، Sasami-san و...

کارگردان: SHINBOU Akiyuki

کارگردان بسیار باتجربه و با استعدادی هست و تقریباً اکثر کارهای استودیو Shaft توسط ایشون کارگردانی شده.
مثل Monogatari و Arakawa Under the Bridge و...

البته چند تا کار معمولی و نه چندان جالب هم تو کارنامه‌اش دیده میشه که خوب با توجه به درصد بالای پروژه‌های خوبش چندان تو چشم نمیاد.

+: منبع مورد اقتباس خوب، استودیو Shaft، کارگردان آدم حسابی
-: استودیو Shaft که چند وقت یکبار میره کانال دو!

در کل با توجه به محبوبیت مانگا و تیمی که دارن روش کار میکنن انتظارات از انیمه زیاده و امیدوارم تبدیل به یک انیمه خوب تو ژانر کمدی- رمانتیک بشه که بدون دلیل خاصی بعید میدونم به این موهم دست پیدا کنه (حس ششمم پیش فعال شده جدیداً!)

Nobunagun
92745954661745654031.jpg

Ogura Shio یک دختر دبیرستانی هست که از طرف مدرسه بهمراه همکلاسیهاش یک سفر به کشور تایوان میرن، تو این سفر به یکباره مورد حمله هیولاها قرار میگیرند... یکسری مامور که به E-Gene Holders معروف هستند برای کمک به اونها به محل حادثه میان.
E-Gene Holderها افرادی هستند که با سلاح‌های مخصوصی که هرکدام با یکی از ارواح شخصیتهای تاریخی (بیشتر ژنرالهای جنگ) در هم آمیخته شده به مبارزه با هیولاها میپردازن.
طی یک اتفاق Shio متوجه میشه که یک E-Gene Holderهست و از روح Oda Nobunaga تو سلاحش برای مبارزه با هیولاها میتونه استفاده کنه.

کلاً این Nobunaga مادر مرده رو تو چند ساله اخیر نمودن... بدبخت تنش تو گور میلرزه اگه بفهمه چه داستانهایی ازش الهام گرفتن... عناوینی هم که حول و حوش Nobunaga میچرخه اکثر غریب به اتفاق عناوین آشغالی هستن. (البته گویا این فصل قراره یک استثنا داشته باشیم ... انیمه پایینی منظورمه)

این یکی هم بعید میدونم به جایی برسه و شخصاً امیدی بهش ندارم... پلات داستانش هم که چندان به نظرم جالب نیست و بعد از چند قسمت تکراری میشه... البته آرت‌های انیمه جالب و وسوسه انگیزه.

استودیو سازنده: Bridge

تا حالا فقط تولید 2 تا انیمه به صورت کامل رو بعهده داشتند و باقی کارهاشون در سطح استودیو همکار بوده.
Devil Survivor 2 (اقتباسی زباله) و هر دو فصل Mitsudomoe (یک کمدی فوق‌العاده)

یک کار افتضاح و یک کار فوق‌العاده... نظر دادن در موردشون یک مقداری سخته ولی با توجه به سبک اکشن Nobunagun و شباهت بیشترش به DevilSurvivor2 (از نظر ProductionValue) احتمالاً اینم یک زباله میشه مثل اون.

کارگردان: KONDO Nobuhiro

کار خاصی بعنوان کارگردان تو کارنامه‌اش دیده نمیشه مگه چند تا OAV و Special مثل SenjoNoValkyria3 و KekkoKamen که چیز خاصی ندارن و عناوین معمولی بودن... Nobunagun میشه گفت اولین کار جدیش تو زمینه کارگردانی هست.

Series Composition انیمه: YAMAGUCHI Hiroshi

بعنوان Series Composition رو چند تا پروژه کار کرده مثل: DesertPunk، Gingitsune، RosarioVampireو چند تا کار دیگه که هیچکدوم عنوان شاخی نبودن... البته ایشون بیشتر به عنوان نویسنده شناخته میشه و تو این زمینه رو انیمه‌های خیلی خوبی کار کرده و آدم باتجربه و قابلی هست... حالا باید دید چه جور اقتباسی از تو Nobunagun در میاره.

+: حضور Yamaguchi Hiroshi
-: استودیو Bridge، کارگردان کم تجربه، گچی کردن عصمت Oda Nobunaga

Nobunaga the Fool
09844040859329812858.jpg

انیمه اقتباسی نیست و اُریجینال حساب میشه، البته در اصل یک قسمت از پروژه Nobunaga the Fool هست... LiveStage هم داره.

روزی روزگاری مردمان سیاره غربی و سیاره شرقی در مجاورت یکدیگر در صلح و آرامش زندگی می‌کردند.
در حال حاضر جنگ پایان‌ناپذیری بین این دو سیاره در جریانه، جنگی که باعث شده گذشته‌ها تبدیل به خاطرات دست نیافتنی بشن... گذشته‌ای که مردمان متمدن، موفق و پیشرفته‌ای در اون زندگی میکردن.

گفته شده بازگشت تکنولوژیه فوق خفنی از زمانهای گذشته که به Sacred Treasure معروف هست میتونه باعث بوجود اومدن انقلابی تو نظام جهانی بشه... ولی هیچ‌کس از اون خبر نداره جز یکنفر و اونهم دختری هست که از طرف جامعه ترد شده.

در همین حال دختری از سیاره غربی به نام Jeanne Kaguya d’Arc خوابی میبینه که بنظرش نوعی الهام و وحی الهی هست... Kaguya تو خوابش تولد منجی بشریت رو میبینه، کسی که دنیا رو نجات میده...

برای همین بهمراه لئوناردو داوینچی (کسی که به دیده‌بانی جهان مشغوله) به سیاره شرقی سفر میکنن... جایی که با یک نفر آشنا میشن که از جامعه ترد شده و بعنوان مرتد و احمق ترین فرد جهان شناخته میشه... و اون کسی نیست جز Oda Nobunaga

پلات داستان که فوق‌العاده است مخصوصاً که اُریجینال هست و خالق اون هم کسی نیست جز KAWAMORI Shoji که آدم فوق‌استعدادیه...

انیمه تو سبک Mecha (ربات‌بازی) دسته بندی میشه...آرتها و عکسهایی هم که ازش اومده فوق‌العاده است... کلاً شدید باهاش حال میکنم مخصوصاًکه شخصیتهای معروف تاریخی رو به شکلهای عجیب غریبی قراه نشون بده...
شخصیتهای تاریخی زیادی مخصوصاً ژنرال‌های ژاپنی تو انیمه هستن مثل: خولیوس سزار، MitsuhideAkechi، HideyoshiToyotomi و...

استودیو سازنده: Satelight

سال 1995 تاسیس شده و انیمه‌های زیادی تو کارنامه‌شون دیده میشه

از کارهاشون میشه MacrossFrontier، Basquash، AquarionEVOL و LogHorizon که همین فصل پاییز داره پخش میشه رو نام برد.
استودیو خوبی هست... یعنی کم کم داره تبدیل به استویو خوبی میشه... تو چند سال اخیر تلاش کردن که عناوین خوبی رو بسازن، درسته که اکثرشون خوب از آب در نیومدن ولی همین تلاششون قابل تقدیره... یکی از نقاط قوتشون هم اینه که اکثر عناوین خوبی که کار کردن تو سبک Mecha بوده، البته با حضور KAWAMORI Shoji چندان تعجبی هم نداره.

کارگردان: SATO Eiichi

آدم باتجربه‌ای هست وبعنوان کارگردان کارهایی مثل Basquash و KissDum تو کارهاش دیده میشه... البته بیشتر بعنوان نویسنده و EpisodeDirector فعال بوده.
در کل آدم خوب و کار بلدی هست.

Series Composition انیمه: KAWAMORI Shoji

ایشون خالق سری هستن و بعنوان SC هم قراره انجام وظیفه کنن
آدم فوق‌العاده با تجربه و کار بلد و همه فن حریفی هست... از کارهای خلق شده توسط ایشون میشه به سری‌های Aquarion، Macross و Escaflowne اشاره کرد.

بعنوان کارگردان، نویسنده، SeriesComposition، طراح شخصیت، مسئول پروژه و... هم رو یک اتوبوس انیمه کار کرده که اکثراً هم تو سبک Mecha بودن.
در کل حضور ایشون باعث میشه که انتظارات از انیمه خیلی خیلی بیشتر بشه مخصوصاً که خلق کار هم بعهده خودش بوده.

+: پلات داستان خوب، حضور KAWAMORI Shoji بعنوان نفر اصلی پروژه

این انیمه به احتمال خیلی زیاد یکی از اون انیمه‌های جالب فصل زمستان و سال 2014 میتونه باشه... امیدوارم خراب نکنه (البته احتمال خراب کردنش خیلی کمه)

Noragami
60678849578707327599.jpg

در مرز بین این دنیا و دنیای دیگر حدود 8 میلیون خدا، ارواح مرده‌ای که به خدایان خدمت می‌کنند و انواع و اقسام روح‌های همه‌ فن حریف که تو مسائل و امور مختلف انسانها دخالت کرده و به اونها کمک میکنن مشغول به زندگی هستن.

یک دختر مهربون و گوگولی به نام Iki Hiyori در مقطع راهنمایی مشغول به تحصیله و هر روز مورد آزار و اذیت همکلاسیهاش قرار میگیره...یکروز که میره دستشویی تا تو تنهایی خودش به بدبختی‌هاش گریه کنه متوجه یک شماره تلفن روی دیوار دستشویی میشه که زیرش نوشته " من مشکل شما رو حل میکنم"

بعد از اینکه Hiyori با این شماره تماس میگیره با پسری به نام Yato روبرو میشه که یک آدم بی‌خانمان و بیکاره و ادعا میکنه که یک خداست.
Yato در اصل یک آدم (خدای) خام و تنبل و بدردنخوره که به حرفها، تقاضاها و دعاهای هیچکسی گوش نمیده و هیچ کسی هم ارزشی برای اون ارزشی قائل نیست.
ولی Yato قدرت خداگونه‌ و منحصربفردی داره، قدرتی که بهش اجازه میده تمام افرادی رو که بین این دنیا و اون دنیا در حرکت و رفت‌آمد هستن رو تیکه پاره کنه!

پلات داستان خیلی جالبه و من بشدت ازش خوشم اومده... سبک انیمه هم اکشن-شونن هست.

طبق خبرهایی که اومده و مصاحبه‌هایی که سازنده‌ها کردن گویا یک بودجه درست و حسابی برای انیمه در نظر گرفته شده و تیم ساختی هم که انتخاب کردن (غیر از 1 نفرشون) خیلی خوبه...
همه چیز نوید یک انیمه درست و درمون و میده وامیدوارم اتفاق خاصی نیفته و با یک عنوان عالی طرف باشیم.

استودیو سازنده: Bones

استودیویی که سال 1998 توسط چند تا از اعضای استودیو Sunrise تاسیس شد و رو عناوین خیلی خیلی خوبی کار کرده، چند تا عنوان شاهکار هم دارن.
از کارهاشون میشه به Wolf’sRain، FMA:BrotherHood، SoulEater، DarkerThanBlack، GoSick و Zetsuen no Tempest اشاره کرد.
همونطور که از کارهاشون مشخصه توانایی بالقوه‌ای تو عناوین اکشن-شونن دارن.

کارگردان: TAMURA Kotaro

ایشون تو چند سال اخیر تو نقشهای مختلفی (مثل EpisodeDirector و نویسنده و...) رو اکثر کارهای استودیو Bones کار کرده... البته هیچ کاری بعنوان کارگردان تو کارنامه‌اش دیده نمیشه و کارگردانی این انیمه مسلماً بزرگترین تجربه کاریش هست

ولی جای نگرانی نیست، از اونجایی که ایشون دست پرورده خود Bones هستش مشخصه که آدم بااستعدادی هست وگرنه امکان نداشت برای کارگردانی یک همچین پروژه‌ای انتخابش کنن.

در هر حال امیدوارم کار خوبی رو تحویل بده و نشون بده اعتمادی که بهش کردن الکی نبوده و واقعاً سزاواریش رو داشته.

Series Composition انیمه: AKAO Deko

بعنوان SeriesComposition رو عناوینی مثل ArakawaUnderTheBridge (اقتباسی عالی)، NazoNoKanojo (عنوانی زباله)، BlazBlue، Astarotte’sToy (عناوینی WTF) و چند تا عنوان دیگه کار کرده.

توانایی نوشتن بدی هم نداره و چند تا عنوان خوب تو کارهاش دیده میشه.(از حیث نوشتن)

در کل خانم باتجربه‌ای هست (مخصوصاً تو تِر زدن) و نشون داده که گه گُداری اون رگش بگیره کارهای خوبی میتونه انجام بده... البته مشکل اینجاست که بیشتر اوقات اون یکی رگش میگیره و کار دست خودش میده.

امیدوارم تو این انیمه هم مثل Arakawa بترکونه... البته جوری که بو گندش همه جارو نگیره! (NazoNoKanojo)

+: داستان جالب، منبع مورد اقتباس خوب، استودیو Bones و بودجه زیاد انیمه
-: Akao Deko

No-Rin
38236538288515763029.jpg

اقتباس از روی Light Novelی به همین نام

داستان در مورد پسری به نام Kosaku Hata است، کسی که خودشو بزرگترین طرفدار Kusakabe Yuka ( یک Idol خیلی معروف) میدونه... برای همین وقتی اعلام میشه که Yuka از کارش کناره گیری کرده (همون Idol بازی و اینا) Hata در سطح تیم ملی Depressمیشه و خودشو تو اتاقش حبس میکنه و با دنیای Idol Otakuیش حال میکنه...

دوستای مدرسه‌اش با کلی بدبختی بالاخره از اتاق میکشنش بیرون و با کلی زحمت یک کاری میکنن که دوباره برگرده مدرسه...درست روزی که Hataمیاد مدرسه یک دانش‌آموز جدید هم به مدرسه منتقل میشه (جاست فاک می! آی نو دِ رِست!!) (-_-)

این Transfer Studentکسی نیست جز همون Idolمعروف Kusakabe Yuka...، قهرمان بدردنخور داستان (Hata) تصمیم میگیره که هر جوری شده به دختر رویاهاش برسه و به هیچ وجه نمیخواد این موقعیت رو از دست بده، برای همین به همراه دوستاش تصمیم میگیره که به Yuka نزدیکتر بشه و باقی ماجرا!

بعد از مدت‌ها Light Novel خوندن به این نتیجه رسیدم که 99% اقتباس‌ها از روی LN یک PureShit محضه! یعنی عملاً هیچ قصدی جز FanService ندارن.

80% LNها کپی پیست از روی همدیگه هستن، تمام اقتباسهایی هم که از روشون انجام میشه اصولاً به بدترین شکل ممکن انجام میشه... حالا حساب کنید اگه کتابی که میخوان از روش اقتباس انجام بدن خودش یک مزخرف به تمام معنا باشه، نتیجه کار چی میشه؟!

همین فصل پاییز با آت و آشغالایی که توش داره پخش میشه حرف منو ثابت میکنه که وقتی اسم از اقتباس از روی LN میاد ناخودآگاه یک Burst شدیدی تو قسمت تهتانی که منتهی میشه به قسمت فوقانی بین 2 پای انسان احساس میشه!

استودیو سازنده: Silver Link

سال 2007 تاسیس شده و استودیو چندان بدی نیست، تمام کارهایی هم که تاحالا انجام دادن اقتباسی بوده

از کارهاشون میشه Baka to Test، Oniichan Dakedo، Watamote، Non Non Biyori و Strike the Blood رو نام برد.
همینطور که از کارهاشون معلومه بالا پایین زیاد دارن، کلاً کارهاشون بین آشغال تا متوسط دسته بندی میشه، البته بغیر از Baka to Test که به نظرم بهترین اقتباسی هست که انجام دادن و واقعاً انیمه دقیقاً همون حس و حال LN رو میرسونه.

کارگردان انیمه: OONUMA Shin

بعنوان کارگردان Baka to Test، Otome X Amnesia، Watamote، ef: A Tale of Memories، Kokoro Connect و چند تا کار دیگه تو کارنامه‌اش دیده میشه.
آدم با تجربه‌ای هست و چند تا کار خوب داره، البته درست مثل استودیویی که باهاش کار میکنه، بالا پایین زیاد داره و بعضی کارهاش مزخرف و بعضی ها خوبن... البته با رویه جدیدی که پیش گرفته یکجورایی هر فصل و هر سال داره بدتر و بدترمیشه

احتمالاً Nourin یا پله صعود میشه براش (عمراً) یا تخت شیرجه تو آسفالت کاریش (مطمئناً).

Series Composition انیمه: YOKOTE Michiko

ایشون آدم قابلی هست و اکثر کارهایی که بعنوان SC انجام وظیفه کرده در بدترین شرایط کارهای متوسطی بودن... از کارهاش میشه سری Genshiken، Joshiraku، Kobato، Nabari no Ou، Red Data Girl و محبوب قلبها سری xxx-Holic رو نام برد.

+:حضور Yokote Michiko بعنوان Series Composition
-: پلات داستانی داغون، منبع مورد اقتباس بدردنخور، استودیو چِت قاط و کارگردانی که تو سراشیبی دوران کاریش قرار داره.

OneeChan ga Kita
My big sister arrived

62412397497355922333.jpg

اقتباس از روی یک 4-Koma (مانگای 4 پنله) به همین نام.

پسری 13 ساله به نام Mizuhara Tomoya بعد از ازدواج مجدد پدرش به یکباره یک خواهر ناتنی بزرگتر پیدا میکنه، دختری به نام Ichika (17 ساله) که به طرز ناجوری به برادرناتنی کوچکش علاقه داره... این وسط Ichika یک رفیق سادیسمی و یک رفیق Bo0m Bo0mهم داره که 3 تایی به کمک همدیگه دهنه Tomoya رو سرویس میکنن!

انیمه از این سری‌های 3 دقیقه‌ای قراره باشه.

کلاً این فصل انیمه‌های برادر-خواهر با تم Incest بیداد میکنه و یکجورایی رکورد جدیدی رو برای خودشون ثبت کردن.

کارگردان : Yoshihide Yuuzumi

چیز دندون گیری تو کارنامه‌اش دیده نمیشه بجز کارگردانی Yurumates3Dei که به نظرم جزو انیمه 3 دقیقه‌ای های خیلی خوب بوده، باقی کارهاش در سطح Episode Director و انیماتور واینا بوده، باقی سازنده‌ها هم هنوز مشخص نشدن.

+: کارگردانی که نشون داده استعداد خوبی تو ساخت انیمه‌های 3 دقیقه‌ای داره (با توجه به کار قبلیش)
-: تم داستان به جالبی Yurumate3Dei نیست و بعید میدونم چیز خوبی از آب در بیاد.

4-Kuma همون مانگاهای 4 پنله هستن، یعنی کلاً 4 تا عکس هست که کل مانگا رو تشکیل میده و جدیداً هم خیلی معروف شدن و هم خیلی زیاد... اکثر غریب به اتفاق هم تو ژانر کمدی هستن، برای مثال Working و Koutaro-San جفتشون 4-Kuma بودن که از روشون انیمه (هر قسمت20 دقیقه‌) ساخته شده.

Pupa
49615798949474336351.jpg

Utsutsu و Yume برادر و خواهر تنها و بی‌کسی هستن که به تنهایی زندگی میکنن...
یک روز Yume(خواهر کوچکتر) یک پروانه مرموزی رو میبینه و یک ویروسی به نام Pupa وارد بدنش میشه و در اثر یک دگردیسی تبدیل به یه هیولا میشه که خوراکش گوشت بدن موجودات زنده از جمله انسانهاست...

داستان روایتگر ماجراجویی‌های Utsutsu (برادر بزرگتر) برای پیدا کردن راهی برای برگردوندن خواهرش به حالت عادی هست.

این انیمه اول قرار بود فصل پاییز پخش بشه که خوب به دلایلی یک فصل تاخیر خورد و زمستون پخش میشه...

Pupa جزو یکی از انیمه‌هایی هست که بیشتر از همه فصل بعد منتظرشم تا پخش بشه... تاخیری هم که خورده رو با فال نیک میگیرم وامیدوارم کیفیت انیمه بهتر شده باشه...

داستان که خیلی جالبه، البته ممکنه بعضی‌ها از اونجایی که مایه‌های Incest داره چندان خوششون نیاد... ولی خوب من جزو اون دسته از افراد نیستم و شدید منتظرشم...

مانگا داستان استخون داری داره... شخصیتها هم خیلی جالب طراحی شدن... گذشته سخت و شتریه شخصیت‌ اصلی هم خیلی جالبه... کلاً کاراکتر باحالی داره این پسره.
البته داستان خیلی پیچ میخوره و یکسری اتفاق خفن و باحال توش میفته که باعث میشه داستان بهتر و بهتر بشه... برای اینکه اسپویل نشه توضیح بیشتر نمیدم... حالا اگه خواستید بگید بیام اسپویل کنم یک ذره کف و خون قاطی کنید...!

استودیو سازنده و افرادی هم که رو انیمه کار میکنن همگی کاربلد و اینکارن... برای همین انتظارم هر روز داره بیشتر و بیشتر میشه.

استودیو سازنده: Studio Deen

استودیویی که سال 1975 توسط یکسری از اعضای شرکت SunRise تشکیل شده و کلی انیمه جور واجور تو کارهاشون دیده میشه.
عناوین و خوب و بد خیلی زیاد دارن و نمیشه همه رو لیست کرد، از کارهای 2-3 ساله اخیرشون میشه به NurarihyonNoMago، Sankarea، KoreWaZombie و Meganebu که همین فصل پاییز داره پخش میشه اشاره کرد.

بغیر از Pupa یک انیمه دیگه هم برای فصل زمستون دارن به نام SakuraTrick که پایینتر راجع بهش توضیح دادم.

کارگردان: MOCHIZUKI Tomomi

آدم بسیار حرفه‌ای، با تجربه و خلاقی هست... کارهای خیلی زیادی هم تو کارنامه‌اش دیده میشه
بعنوان کارگردان هم کارهای خیلی زیادی انجام داده یکی از کارهاش SaraiyaGoyo یا همون HouseOfFiveLeaves هست که بنظرم شاهکار و با اختلاف زیاد بهترین کارشه... البته همه کاره SaraiyaGoyo خودش بوده کارگردان، SC، نویسنده و...

+: منبع اقتباس خوب، استودیو اینکاره، حضور Mochizuki بعنوان کارگردان و Dark بودن داستان.

Robot Girls Z
07605128043671997670.jpg

انیمه اقتباسی نیست و Original حساب میشه

داستان در مورد 3 تا دختر دبیرستانی هست، Z-Chan (برگرفته از Mazinger Z)، Gre-Chan (برگرفته از Great Mazinger) و Grenda-san (برگرفته از Grendizer)... این 3 تا گروهی رو تشکیل دادن به نام Robot Girls Z و با آدم بدها مبارزه میکنند.
کوتاه و مفید!

سری Mazinger یک سری تو سبک Mecha هست که خیلی معروفه، این 3 تا دختره هم هر کدوم از یکی از رباتهای معروف سری برگرفته شدن... و این انیمه نقش یک عنوان فرعی رو برای سری اصلی بازی میکنه.

کلاً قراره 9 قسمت 10 دقیقه‌ای باشه و مطمئناً هم چیز بدردنخوری از آب در میاد... یعنی اصلاً قصد خاصی برای ساخت این انیمه وجود نداره... فقط خواستن Mecha و چند تا دختر کاوایی رو با هم قاطی کنن، بلکه چند تا طرفدار باهاش کنن.

استودیو سازنده: Toei Animation

استودیو خیلی خیلی قدیمی و پرکاری هستن و از سال 1960 دارن انیمه میسازن

کار خوب و عالی زیاد تو کارنامه‌شون دارن... از کارهاشون میشه One Piece، Digimon، Mazinger، Dragon Ball، Yu-Gi-Oh! و کلی کار دیگه رو نام برد.

از اونجایی که خیلی کمپانی بزرگ و فعالی هستن کار بدردنخور هم زیاد دارن، البته اکثر کارهایی که درست و حسابی براش هزینه کردن و قصد داشتن که تبدیل به یک سری خوب بشه، این اتفاق براش افتاده و تبدیل به یک چیز فوق خفن شده... ولی مطمئناً یک همچین قصدی رو برای Robot Girls Z ندارن.

یک نکته‌ دیگه هم اینکه الان چند سالی هست که به پرکاری قبل نیستن و کارهای کمتری انجام میدن، از کارهای اخیرشون میشه به Toriko و Kyousogiga اشاره کرد.

کارگردان: IKEHATA Hiroshi

بعنوان کارگردان کار خاصی انجام نداده و بیشتر بعنوان Episode Director تو انیمه‌های مختلف فعال بوده... Robot Girls Z تقریباً اولین کارش بعنوان کارگردان یکسری از ابتدا تا انتها است.
در کل آدم معمولی هست و عنوان خاص و شاخصی تو کارهاش وجود نداره.

Series Composition انیمه: HYODO Kazuho

ایشون کلاً تو 7-8 تا پروژه بیشتر کار نکرده و آدم کم تجربه‌ای هست.... بعنوان Series Composition چند تا کار مزخرف تو پرونده‌اش داره مثل: Gundam Age و Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! ... مخصوصاً Gundam Age که یک زباله به تمام معناست.

+: نداره
-: تیم ساخت کم تجربه (کاری به استودیو ساخت ندارم) و عدم وجود هرگونه تلاشی توسط استودیو برای ساخت یک انیمه درست و حسابی

در کل همه چیز در رابطه با این انیمه نشون دهنده اینه که چیز خوبی قرار نیست باشه... همین که تصمیم گرفتن هر قسمت 20 دقیقه رو به 10 دقیقه کاهش بدن، خودش نشون دهنده همین مسئله است که خود سازنده ها هم امیدی بهش ندارن.

Saikin, Imōto no Yōsu ga Chotto Okaishiin Da Ga
Lately, My Little Sister's Been Acting A Bit Strange, But

71890156401556369329.jpg

دختری به نام Mitsuki Kanzaki بعد از ازدواج مجدد مادرش با یک مرد دیگه، همراه با برادر ناتنیش Yuya (پسره همسره مادرش ... WTF!!!) تو یک خونه با هم زندگی میکنن... یک روز یک روح سرگردان بدن Mitsuki رو تسخیر میکنه، این روح فقط یک هدف داره و اونم اینه که بتونه Yuya (برادر ناتنی Mitsuki) رو عاشق خودش کنه تا بتونه به دیار باقی بشتابه و با بهشتیان محشور بشه!

حالا نکته اینجاست که میتسوکی (همین دختر اصلی داستان) از اونجایی که با پدر اصلیش (شوهر اول مادرش) رابطه خوبی نداشته کلاً با تمامی مردها خیلی سرد برخورد میکنه، وقتی توسط Hiyori (همون روح سرگردان) تسخیر میشه و تحت کنترل اون قرار میگیره یکدفعه همه چی عوض میشه و یک حرکاتی میزنه که اصلاً با اخلاق و رفتارش تناسب نداره...!

اگه مانگا رو خونده باشید میدونید که تقریباً 90% جکهای داستان روی همین قضیه میچرخه، فقط موقعیتهاش با هم فرق داره
میتسوکی در تختخواب OniiChan، میتسوکی و OniiChan در استخر، دیده شدن میتسوکی در حمام به صورت اتفاقی توسط OniiChan و کلی حالات مزخرف و کلیشه‌ای دیگه که تا حالا شونصد میلیون بار تو انیمه‌های دیگه دیدیم...!

به همه اینها دوست دوران بچگی و گذشته‌های دردناک هم اضافه کنید تا یک قسمت تریپ غمگین هم داشته باشیم.

یعنی پیشبینی این مدل انیمه‌ها به صورت خیاری یکی از تفریحات هر فصله منه!

اپیزود 1: خواهر Cold Blooded
اپیزود 2: خواهر در تختخواب برادر
اپیزود3: معرفی باقی شخصیت‌ها
اپیزود 4 تا 10: استخر، حمام، مدرسه، Karaoke Box، دوست دوران بچگی، خاطرات بد بچگی، Clean کردن خاطرات بد بچگی و...
اپیزود 11: تولدی دیگر
اپیزود 12: Ultimate Brother Arrived

یک نکته‌ای رو هم بگم، البته زیاد ربطی نداره ولی در کل.... این گذشته‌های دردناکی که تو این انیمه‌ها نشون میده اکثر اوقات من متوجه‌اش نمیشم... مثلاً 4 نفر طرفو تو مدرسه مسخره کردن، طرف رفته خودکشی کرده یا وقتی بزرگ شده تو روحیه‌اش این مسئله تاثیر گذاشته و شب‌ها خواب بد میبینه گوگولی!!!

والا ما بچه بودیم فقط بهمون تجاوز نشد...!
در حال حاضر هم مشکل خاصی نداریم... نمیدونم... یا ما مثل گاو بزرگ شدیم، یا اینها دیگه Readان جای زاییدن!

کلاً منطق داستان در سطح Mind Blowing هست و توضیح بیشترش از توان من خارجه!

استودیو سازنده و کارگردان و نویسنده و کلاً سازنده‌های انیمه هنوز مشخص نیستن، که چندان هم مهم نیست.

فقط Ogura Yui و Kanemoto Hisako بعنوان 2 تا از صداگذارها معرفی شدن که وظیفه خوندن آهنگ‌ انیمه هم بعهده همین دو تاست (برای توضیحات بیشتر به اخوی خلیل مراجعه شود)

+: Harem Party
-: سایر موارد

Saki: Zenkoku-hen
55356118132496904205.jpg

سومین فصل انیمه Saki و اقتباس از روی مانگایی به همین نام

داستان ادامه دهنده فصل‌های قبلی هست... سبک هم کمدی - مدرسه‌ای - ورزشی با مایه‌های SliceOfLife (چی شد اصلاً!)
اگه با فصل‌های قبلی انیمه و کلاً Saki و دوستان حال کردید و از Mahjong بازی و تورنومنت‌هاش و این حرفا خوشتون میاد مطمئناً از فصل جدید انیمه هم لذت میبرید... البته عکس این قضیه هم کاملاً صادقه.

استودیو سازنده: Gokumi

توسط یکسری از اعضای قدیمی استودیو Gonzo تاسیس شده... (فصل اول Saki کار Gonzo بود)
از کارهاشون میشه به A-Channel، ImotoGaIru!، OdaNobunagaNoYabou، DansaiBunriNoCrimeEdge، KiniroMosaic و همین فصل دوم انیمه Saki اشاره کرد (این شد تقریباً 90% کارهاشون...!)

همونطور که مشخصه تو ساخت کارهای ملو و گوگولی تخصص خوبی دارن... در کل عنوان شاخی بغیر از A-Channel و همین سری Saki تو کارهاشون دیده نمیشه.

کارگردان: ONO Manabu

بعنوان کارگردان A-Channel، Kyoukai Senjou no Horizon و فصل اول و دوم سری Saki تو کارهاش دیده میشه...
تو سبک خودش کارگردان خوبی هست... مخصوصاً که 2 فصل اول انیمه هم کار خودش بوده و قشنگ میدونه که چی به چیه.

Series Composition انیمه: URAHATA Tatsuhiko

بعنوان Series Composition روی عناوینی مثل A-Channel، BokuWaTomodachi، CrimeEdge، HajimeNoIppo، سری Saki و چند تا عنوان دیگه کار کرده...
آدم باتجربه‌ و نویسنده کاربلدی هست... اکثر اقتباسهایی هم که انجام داده اقتباسهای خیلی خوبی بودن
رو 2 فصل قبلی انیمه هم کار کرده و با کارگردان سری خیلی هماهنگه و تا حالا رو چند تا عنوان با هم کار کردن.

+: روایت داستان و مسابقات خیلی خوب، حضور سازندگان 2 فصل قبلی، ادامه‌ای برای طرفداران 2 فصل قبل

Sakura Trick
70193215671832528105.jpg

اقتباس از روی یک 4-Koma ( مانگای 4 پنله) به همین نام.

داستان در مورد 2 دختر به نام‌های Haruka و Yuu هست که وارد دبیرستانی میشن که قراره در 3 ساله آینده تعطیل بشه.
برای داشتن یک خاطره ویژه بین خودشون یک بوسه رو با هم شریک میشن و از همون لحظه به بعد رابطه‌شون عمیق و عمیق‌تر میشه.

Yuri Power = 51%

اصولاً یکی از نقاط قوت عناوین Yuri داستان پدر مادر دارشون هست... که تو این زمینه به قولی:
The Force is not so Strong with this one

سایر مسایل محبوب تو این ژانر هم که خودتون میدونید منظورم چیه! (نخند آقا! نخند!!) چندان عمیق و به قولی Hardcore نیست.

در کل با توجه به چیزهایی که در حال حاضر از انیمه مشخصه، احتمال زیاد یک عنوان معمولی تو سبک Yuri میشه نه بیشتر.

استودیو سازنده: Studio Deen

استودیویی که سال 1975 توسط یکسری از اعضای شرکت SunRise تشکیل شده و کلی انیمه جور واجور تو کارهاشون دیده میشه.
عناوین و خوب و بد خیلی زیاد دارن و نمیشه همه رو لیست کرد، از کارهای 2-3 ساله اخیرشون میشه به NurarihyonNoMago، Sankarea، KoreWaZombie و Meganebu که همین فصل پاییز داره پخش میشه اشاره کرد.

کارگردان: ISHIKURA Kenichi

بعنوان کارگردان فقط عنوان DaCapoIII تو کارنامه‌اش دیده میشه و باقی کارهاش در سطح EpisodeDirector ونویسنده چند تا اپیزود از انیمه‌های مختلف بوده که بینشون عنوان خیلی خوبی دیده نمیشه.
ایشون بعنوان Series Composition هم تو این انیمه انجام وظیفه میکنه.

+: عنوانی برای طرفداران سبک Yuri
-: کارگردان کم تجربه و منبع اقتباس نه چندان قوی

Seitokai Yakuindomo 2
Student Council Staff Members 2

81636857527836144118.jpg

فصل دوم انیمه Seitokai Yakuindomo و اقتباس از روی یک 4-Koma (مانگای 4 پنل) به همین نام.

فصل اول انیمه سال 2010 پخش شد.

انیمه تو سبک شونن-کمدی-مدرسه‌ای دسته بندی میشه... داستان هم ادامه همون ماجراهای فصل اول هست...

البته هنوز هیچ اطلاعات خاصی از انیمه در دست نیست و احتمال اینکه زمستون پخش نشه و تاخیر بخوره زیاده...
به هر حال بعد از پخش فصل اول 8 تا OVA تا حالا ازش پخش شده و مطمئناً داستان، اتفاقات بعد از این OVAها رو باید پوشش بده... البته سبک داستان جوری هست که جلو و عقبش چندان تفاوتی نداره!

فصل اول که تو سبک خودش انیمه جالبی بود به خصوص که شوخی‌های لفظی خیلی باحالی داشت
کلاً بیشتر شوخی‌ها و کمدی انیمه تو صحبتهای بین شخصیت‌ها شکل میگیره و برای همین ممکنه خیلی‌ها باهاش حال نکنن... ولی از اونجایی که من کلاً GagComedy رو خیلی دوست دارم... از فصل اول و OVAهاش خوشم اومده.

از سازندگان انیمه هم هیچ اطلاعاتی در دست نیست... فصل اول و OVAها که کار GoHands بود و احتمالاً فصل دوم هم کار خودشون باشه.

با توجه به اینکه هنوز اطلاعات خاصی ازش منتشر نشده نکته مثبت و منفی خاصی نداره... جز اینکه منبع مورد اقتباس خوبی داره و فصل اولش هم خوب کار شده بود.

Sekai Seifuku ~Bouryaku no Zvezda~
World Conquest: Stratagem Star

65864647402810451211.jpg

انیمه اقتباسی نیست و اُریجینال حساب میشه، البته از ماه دسامبر قراره مانگاش منتشر که در واقع اقتباس از روی انیمه‌است ولی به شیوه شتر گاو پلنگی یکی دو هفته زودتر از انیمه شروع به پخش میشه.

از داستان انیمه چیز خاصی مشخص نیست جز اینکه یک انجمن (گروه) مخفی به نام Zvezda وجود داره که قصد تسلط بر کل جهان رو داره، این گروه توسط یک دختر کوچولو رهبری میشه.

انیمه تو سبک اکشن-فانتزی طبقه بندی شده.
از پلات داستان که هیچی نمیشه فهمید... یک چیز خیلی کلی هست وباید دید چی از آب در میاد
نکته خوب انیمه آرت های جالبی هست که داره، شخصیتها خیلی باحال طراحی شدن و نوید یک انیمه خوب و خر تو خرو میدن! (>.<)

استودیو سازنده: A-1 Pictures

استودیویی که سال 2005 تاسیس شد و با آدمهای بااستعدادی که توش مشغول بکار هستن خیلی زود تبدیل به یک استودیو مورد اعتماد و درجه یک شد.
از کارهاشون که اکثراً هم عناوین خیلی خوبی هستن میشه به KuroShitsuji، FairyTail، Working، SpaceBrothers، Tsuritama، ServantXService، GinNoSaji، Magi و GalileiDonna اشاره کرد.

کارگردان: OKAMURA Tensai

بعنوان کارگردان AoNoExorcist، DarkerThanBlack، Wolf’sRain، فیلم CowboyBebop و چند تا کار دیگه رو تو پرونده‌اش داره... رو عناوین زیاد دیگه‌ای هم تو نقشهای مختلف کار کرده.
آدم باتجربه و درست و حسابی هست... همونطور که از اسمش هم معلومه وقتی اون رگه Genius بازیش بگیره کارهای خیلی خیلی خوبی میتونه انجام میده.

+: استودیو A-1 Pictures، حضور OkamuraTensai و طراحی شخصیتهای جالب

Space Dandy
25451222739902658057.jpg

انیمه اقتباسی نیست و اُریجینال حساب میشه.

داستان در رابطه با Dandy یک شکارچی Alienهاست... که تو فضا به ماجراجویی میپردازه و دنباله پیدا کردن Alienهایی هست که تا بحال هیچ کسی اونها رو ندیده و به قولی هنوز کشف نشدن...
برای پیدا کردن هر گونه جدید کلی جایزه میتونه بدست بیاره.
تو این راه یک ربات کهنه و قدیمی به نام QT و یک Alien که شبیه گربه میمونه به نام Meow همراهیش میکنن.

پلات داستان و این جور چیزا رو بیخیال... عشق است شعار انیمه: a Dandy Guy in the Space (یااااااااااااا >_<)

میریم سراغ سازندگان انیمه که همه چی از همینجا شروع میشه.

استودیو سازنده: Bones

بغیر از Space Dandy یک انیمه دیگه هم به نام Noragami فصل زمستون برای پخش دارن... بزنم به تخته (کجایی فرشاد؟!) هر دو تا انیمه به نظر خیلی خوب میان...
کلاً استودیو خیلی شاخی هستن و زیاد نیاز به توضیح ندارن.

Chief Director و کلاً همه کاره انیمه: WATANABE Shinichiro

اگه بخوام راجع به کارهایی که کرده و مخصوصاً استعداد عجیب غریبش توضیح بدم یک 2-3 صفحه‌ای طول میکشه... فقط همینو بدونید که CowBoy Bebop و SamuraiChamploo (یکی از 5 تا انیمه محبوب من) کار ایشونه...

آدم فوق خفنی هست و اسم بزرگی داره که به تنهایی خودش کلی هایپ راه انداخته...

شخصاً بخاطر SamuraiChamploo خیلی خیلی دوستش دارم و امیدوارم 100 در این دنیا و 1 در آخرت نصیب‌اش بشه.

کارگردان: NATSUME Shingo

بعنوان کارگردان کار خاصی بغیر از فیلم دوم FMA تو کارهاش دیده نمیشه...
البته تو کلی کارهای خوب مثل WelcomToNHK، GurrenLagann و FMA:B تو نقشهای مختلف (بیشتر انیماتور) حضور داشته

در کل مهم نیست با تجربه است یا بی‌تجربه... کار بلده یا بلد نیست....اصلاً آدم هست یا نه!
مهم اینه که زیر دست Watanabe قراره کار کنه... پس چندان جای نگرانی نیست.

نویسندگان: SATO Dai و NOBUMOTO Keiko

هر دو آدم‌های فوق‌العاده بااستعدادی هستن و کلاً کم کار میکنن.... یعنی فقط رو عناوین خفن کار میکنن و 90% کارهاشون جزو عناوین عالی حساب میشن...

یکی از نکته‌های مهم دیگه اینه که این دو تا نویسندگی‌ CowboyBebop و SamuraiChamploo رو هم به عهده داشتن...
با شیوه کاری هم آشنا هستن و این چندمین کارشون با Watanabe است... کلاً تیم 3 نفره خوفی رو تشکیل میدن این 3 تا.
از کارهای این دو نفر میشه به ErgoProxy، CowboyBebop، EdenOfTheEast، Eureka7، GhostInTheShell، SamuraiChamploo و Wolf’sRain اشاره کرد...
فکر کنم همین عناوین کافی باشه تا به این 2 نفر ایمان بیارید!

+: تیم 3 نفره Watanabe، Sato و Nobumoto و کلاً تمام موارد

در اخر اینکه امیدوارم یک چیز خوفی در بیاد... که احتمالاً هم همینطور میشه... سبک انیمه هم کمدی Si-fi قراره باشه.

Super Sonico The Animation
70603691465539327194.jpg

Super Sonico نقش Mascot رو برای شرکت Nitroplus (یکی از سازنده‌ها و ناشر‌های بزرگ Visual Novel) داره... چند تا بازی هم تا حالا ازش منتشر شده و بعنوان خواننده و گیتاریست تو گروه DaiichiUchuSokudo فعاله (Vocaloid)

حالا اومدن یک انیمه از روش ساختن که هیچی از داستانش معلوم نیست...

انیمه‌‎های این مدلی اصولاً چیز بدردبخوری از توشون در نمیاد و همشون سرنوشت یکسانی دارن و بیشتر نقش تبلیغاتی دارن تا هر چیز دیگه...

البته این یکدونه با توجه به سازندگانی که داره شاید تبدیل به یک چیز درست و حسابی بشه، البته فقظ شاید... چون انیمه بشدت بوی yada yada Bo*bs میده!

استودیو سازنده: White Fox

سال 2007 تشکیل شده و تا حالا چند تا عنوان خوب و یک عنوان هیولا (Steins;Gate) ساختن و نشون دادن که پتانسیل تبدیل شدن به یک استودیو بزرگ و مورد اعتماد رو دارن.
Tears to Tiara، Katanagatari، Steins;Gate، Jormungand و Hataraku Mao-Sama کارهایی هست که تا حالا انجام دادن.

کارگردان: KAWAMURA Kenichi

بعنوان کارگردان تا حالا کاری رو انجام نداده، بیشتر بعنوان Episode Director فعال بوده.

ولی تو انیمه‌های خوبی کار کرده مثل: BlackLagoon، GunslingerGirl، Kaiji، HajimeNoIppo، HunterXHunter و چند تا عنوان دیگه... نشون داده که استعداد خوبی داره.... حالا باید دید تو اولین کارش بعنوان کارگردان چیکار میکنه.

باقی سازندگان مشخص نشدن، فقط آقای Kuroda Yousuke بعنوان نویسنده مشخص شده که آدم بسیار بسیار باتجربه‌ و کاربلدی هست و روی عناوین خیلی خوبی هم کار کرده.
از کارهاش میشه Hellsing Ultimate ، Hayate no gotoku ، Gundam 00، Trigun و Gungrave رو نام برد... ایشون فصل زمستان بعنوان Series Composition انیمه MakenKi! Two هم انجام وظیفه میکنه.

+: استودیو White Fox، حضور Kuroda Yousuke
-: Bo*bs like that belongs to a temple not anime

Toaru Hikuushi e no Koiuta
Love Song for a Certain Pilot

79869254666340857149.jpg

اقتباس از روی LightNovelی به همین نام.

داستان در رابطه با شاهزاده‌ای که تمام زندگی خود را در انقلاب از دست داده و دختری که به عنوان نماد انقلاب شناخته می‌شود، است.
شاهزاده که در حال حاضر با نام Karueru شناخته میشه سفری یکطرفه را برای پیدا کردن انتهای بشهت شروع میکنه و در جزیره Isura با دختری به نام Claire آشنا میشه.
انیمه روایتگر داستان شاهزاده‌ای است که سفر بدون بازگشتی را آغاز می‌کند... شاهزاده‌ای که وجودش مملو از نفرت و انتقامه و تو این سفر با افراد مختلفی ملاقات میکنه که به اون معنای واقعی دوستی، رفاقت و عشق رو یاد میدن.

پلات داستان جالبه... نویسنده LightNovel هم تو دسته نویسنده‌های خوب قرار میگیره و این دومین سری LN هست که مینویسه و تا حالا 5 جلد ازش منتشر شده، کار اولش The Princess and the Pilot هست که سال 2011 هم یک فیلم انیمه‌ای ازش ساختن که خیلی خوب از آب در اومد... خیلی خوب میشد اگه اینم از روش فیلم میساختن به جای سری تلویزیونی... یکجورایی اتمسفرش با فیلم هماهنگتره به نظرم.

INUMURA Koroku (نویسنده کتاب‌ها) سبک خاص خودشو داره، کلاً تریپ جالبی مینویسه و داستانهاش اتمسفر خیلی خوبی دارن در ضمن مایه‌های واقعگرایی تو کارهاش خیلی زیاده.

آرتهایی هم که از انیمه پخش شدن خیلی خوب بودن و خیلی خوشم اومده... امیدوارم مثل کار قبلیش که از روش فیلم ساختن چیز خوبی از آب در بیاد...

استودیو سازنده: TMS Entertainment

یکی از قدیمی‌ترین استودیو‌ها و کمپانی‌های تولید انیمیشن تو ژاپن هست، سال 1946 تاسیس شده.

کارهای خیلی زیادی تا حالا انجام دادن... از کارهای چند سال اخیرشون میشه به D.Gray-Man، Zetman، KamisamaKiss و YuwamushiPedal که همین فصل پاییز داره پخش میشه اشاره کرد.
فیلم The Princess and the Pilot هم یک همکاری بین همین استودیو و Madhouse بوده (انیمیشن‌های فیلم کار Madhouse بود)

کارگردان: SUZUKI Toshimasa

بعنوان کارگردان یکی دو تا کار مثل HeroicAge و Shinkyoku Sōkai Polyphonica crimson S تو کارنامه‌اش دیده میشه...
البته ایشون بیشتر بعنوان نویسنده شناخته میشه تا کارگردان... در کل آدم معمولی هست... نه خوبه و نه بد.

Series Composition انیمه: INOTSUME Shinichi

بعنوان Series Composition عناوینی مثل Hayate no Gotoku، RistoranteParadiso و SketDance تو کارهاش دیده میشه که همشون با توجه به منبع مورد اقتباس، انیمه‌های اقتباسی خیلی خوبی بودن.

+: منبع مورد اقتباس خوب، پتانسیل تبدیل شدن به عنوانی عالی

این انیمه جزو همون 1% انیمه‌های اقتباسی از روی LightNovel هست که احتمال داره یک چیزی بین خوب تا عالی از آب در بیاد... یعنی منبع مورد اقتباس یکجورایی خوراکه انیمه شدنه... مخصوصاً که خبری هم از Ecchi و Harem توش نیست که باعث بشه سازندگان داستان اصلی یادشون بره و اقتباس یکدفعه به فاک بره!

Tonari no Seki-kun
06901131260856159005.jpg

داستان در مورد دختری به نام Rumi Yokoi‍ه... Yokoi تو مدرسه صندلی کنار پسری میشینه که به Seki-kun معروفه.
Seki-kun تو طول کلاس هیچ توجهی به درس و صحبتهای معلم نمیکنه، در عوض مدام در حال اجرای بازی وکارهای عجیب غریب روی میزش هست...

مثلاً با توپهای کاغذی و سوراخهای رو میزش... مسابقات گلف برگزار میکنه!
یا یک جنگ دراماتیک بین 2 تا ارتش رو بوسیله مهره‌های Shogi (شطرنج ژاپنی) اجرا میکنه... در کل مدام در حال بازیهای عجیب هست اونم به صورت تکنفره و خودجوش!

Yokoi (دختر کناری Seki) اکثر اوقات جذب بازی‌های Seki-kun میشه و همین مسئله اکثر اوقات اونو تو دردسر میندازه و توسط معلم کلاس توبیخ میشه... نکته جالب قضیه اینه که Seki-kun هیچ وقت توسط معلم خفت نمیشه و کلاً آدم دی*سی هست!

انیمه تو سبک کمدی هست و قراره 12 قسمت 10 دقیقه‌ای باشه... مثل انیمه Muromi-san

این انیمه‌های 10 دقیقه‌ای هم کم کم مثل انیمه‌های 3 دقیقه‌ای داره روز به روز تعدادشون بیشتر میشه.

پلات داستان جالبه و برای یک انیمه کمدی خوبه... مخصوصاً که هر قسمت 10 دقیقه است و باعث میشه سوژه داستان تکراری و خسته‌کننده نشه...
امیدوارم چیز خوبی بشه مثل Muromi-san که عالی کار شده بود.

استودیو سازنده: Shin-Ei Animation

یک کمپانی و استودیو قدیمی و کهنه کار که سال 1976 تاسیس شده...کمپانی خیلی معروف و محبوبی هستن و بیشتر محبوبیتشون هم برای انیمه های Doraemon و CrayonShin-Chan هست که هنوز در حال پخش هستن!
انیمه Doraemon از سال 1979 داره پخش میشه (بیشتر از 1700 قسمت) و CrayonShin-Chan هم از سال 1992 در حال پخشه.
تو چند سال اخیر خیلی کم کار بودن... از کارهای اخیرشون میشه به AreaNoKishi و Kuromajo-san اشاره کرد.

کارگردان و سایر افراد تیم ساخت هنوز مشخص نیستن.

+: سوژه جالب داستانی

Wake Up Girls
28416077697012217200.jpg

داستان انیمه اقتباسی نیست و Original حساب میشه

خلاصه و مفید بخوام بگم جریان اینه که یک کمپانی به اسم Green Leaves هست که در آستانه ورشکستگی قرار داره، برای جلوگیری از به ف*ک رفتن کمپانی، مدیرعامل شرکت تصمیم میگیره یک Idol Group تشکیل بده تا دوباره کمپانی رو به روزهای اوج برگردونه...مدیر کمپانی Matsuda رو مامور میکنه که بره چند تا استعداد درست و حسابی پیدا کنه، اونم 7 تا دخترو پیدا میکنه و Idol Group تشکیل میشه، خودشم میشه Managerشون...

یعنی اگه یک همچین سرعتی تو تشکیل گروه‌های علمی وجود داشت، الان سالها بود جنگ بین سیاره‌ای بین انسانها و Turianها شروع شده بود!

این ایده فوق خفن تشکیل Idol Group برای جلوگیری از ورشکستگی هم از اون ایده‌های دیوانه واری هست که دنیا رو تکون میده‌... نبوغ آنی که میگن همینه... یک دفعه Genius Power طرف Awaken میشه و یه تِز میده که ملت دیوانه وار برای رسیدن به حقیقت وجودی لخت و پتی سر به بیابون میزارن.

تشکیل Idol Group یکجورایی داره تبدیل به یک راه حله خفن میشه برای انجام هرکاری!
تشکیل Idol Group برای ..................... (جای خالی رو با هر چی دوست دارید میشه پُر کرد)
بگذریم...

یکی دیگه از نکات آشکار انیمه اسکی رفتن از روی IdolM@ster‍ه.

استودیو سازنده: Ordet

سال 2007 توسط یکسری از اعضای Kyoto Animation تشکیل شده.نیازی به توضیح بیشتر نیست.
با یک نگاه ساده به کارهایی که تا حالا انجام دادن میشه به قابلیت‌های بالقوه و نهانشون پی برد!
Fractale – Senyuu – Kannagi – Black Rock Shooter

کارگردان: YAMAMOTO Yutaka

بعنوان کارگردان Fractale ، Senyuu، Kannagi و یکی دوتا کار بدردنخور دیگه تو کارنامه‌اش دیده میشه.
نشون داده که یک نمور استعداد داره (با توجه به Fractale و Senyuu) فقط مثل اینکه بلد نیست درست ازش استفاده کنه...

مرتیکه عشق کروات اگه بجای تریپ زدن یک مقدار بیشتر به مغز مبارک فشار بیاره میتونه به یک جاهایی برسه... البته اینطور که به نظر میاد حالا حالاها قصد یک همچین کاری رو نداره.

Series Composition انیمه: MACHIDA Touko

این دومین کارش تو فصل زمستان بعنوان Series Composition حساب میشه، اولیش Inari, Konkon, Koi Iroha هست.
تو همون انیمه Inari هم توضیح دادم که آدم بدردنخوری هست و چندان تو انیمه‌های اقتباسی خوب عمل نمیکنه.

+: System Crash! Error 202
-: پلات داستان تکراری، کارگردان نفهم!، استودیو Ordet و باقی دست اندرکاران پروژه

یک چیزی یادم رفت، Wake Up Girls یک فیلم (انیمه‌ای) هم داره که قراره همین فصل زمستان همزمان با پخش انیمه (WTF) اکران بشه!

Witch Craft Works
99880691217007614852.jpg

داستان در مورد پسری به نام Takamiya Honoka است، دانش‌آموز مقطع دبیرستان که زندگی نرمالی داره... تنها مشکلی که Honoka داره اینه که تو کلاس صندلی کناریه Kagari Ayaka میشینه.

Kagari Ayaka دختر مدیر مدرسه است که بعنوان زیباترین و زرنگترین و همچنین دانش‌آموز نمونه مدرسه شناخته میشه.

نشستن کنار Ayaka مشکلات زیادی رو برای Honoka بوجود آورده و باعث شده که طرفداران و عشاق Ayaka از روی حسادت هر روز به آزار و اذیت Honoka بپردازن و گاهی اوقات با یک کتک حسابی حالشو جا بیارن.

یک روز بر اثر یک اتفاق قسمتی از مدرسه خراب میشه و Honoka تو تله مرگباری گیر میکنه ولی به طرز معجزه‌آسایی نجات پیدا میکنه... فردی که Honoka رو نجات میده کسی نیست جز KagariAyaka که لباس جادوگرها رو به تن داره و با دسته جاروش پرواز میکنه! Ayaka کسی هست که بعنوان جادوگر آتش شناخته میشه.

بعد از این اتفاق Honoka کم کم متوجه میشه که هیچ کدوم از افرادی که تا دیروز بعنوان دوست و همکلاسی میشناخته و همچنین مدرسه‌ای که توش درس میخونه به هیچ وجه نرمال و عادی نیستن.
Ayaka هم میگه که وظیفه اصلیش محافظت از Honoka است و حالا که همه چی خر تو خر شده دیگه نیازی نیست که مخفی کاری کنه و میتونه با خیال راحت به محافظت از Honoka بپردازه.

پلات داستان خیلی تکراری و دستمالی شدست... تو این سبک جادو و جادوگری تو دبیرستان واین جور حرفا هم ماشالا یک اتوبوس انیمه داریم که اکثراً هم تو دسته زباله و مزخرف قرار میگیرن... البته کسایی که مانگا رو خوندن میگن که داستان روایت جالبی داره و طراحی شخصیتها هم خیلی خوبه... حالا باید دید چی میشه

من شخصاً به خاطر افرادی که رو انیمه دارن کار میکنن منتظرم ببینم چی از آب در میاد، احتمالاً تبدیل به عنوان خوبی تو این سبک بشه.

استودیو سازنده: J.C.Staff

استودیو قدیمی و معروف و کاربلدی هستن که سال 1986 تاسیس شده.

از کارهاشون میشه Honey&Clover، Toradora، ToaruMajutsu، Bakuman، KimiToBoku و GoldenTime که همین فصل پاییز در حال پخش هست رو نام برد.
استودیو خوبی هستن و استعداد خیلی زیادی تو سبک SliceOfLife و کمدی-رمانس دارن که خوب هیچ ربطی به این انیمه نداره!

کارگردان: MIZUSHIMA Tsutomu

بعنوان کارگردان انیمه‌های زیادی رو کار کرده و آدم بسیار باتجربه و حرفه‌ای هست و تو ساخت عناوین کمدی کارش حرف نداره... البته با xxxHolic نشون داده که تو سبکهای جادویی و مرموز هم کارش خیلی درسته.

از کارهاش میشه به Another، Genshiken، Joshiraku، IkaMusume، سری xxxHolic (>.<) و Azazel-san اشاره کرد.
وظیفه Series Composition انیمه هم به عهده خود ایشونه.

+: منبع مورد اقتباس خوب و حضور Mizushima Tsutomu
-: یک قطار انیمه هم سبک و پلات داستان تکراری.

Wizard Barristers: Benmashi Cecil
01117620339518348506.jpg

انیمه اقتباسی نیست و Original حساب میشه.

داستان در توکیو سال 2018 اتفاق میفته، زمانی که انسانها و افرادی که توانایی استفاده از جادو رو دارن در کنار هم زندگی میکنند.
به همین خاطر یکسری قوانین برای مقابله با افرادی که از جادو سوءاستفاده میکنن وضع شده و همچنین دادگاهی مخصوص برای رسیدگی به پرونده‌های جادویی وجود داره.

در پرونده‌های جادویی افرادی که به Benmashi یا وکیل مدافع جادوگران معروف هستند به دفاع از افرادی که از جادو استفاده کردن میپردازن.
شخصیت اصلی انیمه دختری به نام Cecil هست که بعنوان جوانترین Benmashi یا وکیل مدافع جادوگران شناخته میشه و داستان روایتگر اتفاقاتی است که برای اون میفته.

پلات داستان جالبه و آدم مشتاق میشه برای دیدنش البته یک مقداری هم آدم و یاد سری PhoenixWright میندازه... وقتی قضیه جالب تر میشه که مطلع بشید انیمه اُریجینال هست و اقتباس نیست، برای همین هیجان داستان میتونه خیلی خیلی بیشتر بشه.

استودیو سازنده: ARMS

استودیویی که در ابتدا توسط Studio Pierrot (سازنده Naruto و Bleach و...) تاسیس شد و هدف از تاسیس اون هم تولید انیمه‌های بزرگسال بود.
از کارهاشون میشه Ikkitousen (یکی از بهترین انیمه‌های اچی) ElfenLied، KiteLiberator و Queen’sBlade رو نام برد.

در کل استودیویی هستن که چند تا کار خوب (فقط چند تا) و 7-8 تا کار تعطیل و داغون دارن و استودیو مورد اطمینانی نیستن، برای همین یک مقدار زیادی اوضاع WizardBarristers خطریه!

کارگردان: UMETSU Yasuomi

راجع به ایشون فصل قبل هم کلی توضیح دادم و گفتم که آدم خیلی حرفه‌ای و کار بلدی هست...

بعد از مدتها هم همین فصل پاییز یک انیمه اریجینال تهیه و کارگردانی کرد به نام Galilei Donna (هنوز در حال پخشه) که چندان عنوان جالبی نبود... یعنی خوبه ولی اصلاً در سطح انتظارات ظاهر نشد... یعنی از فردی مثل ایشون خیلی خیلی بیشتر انتظار میرفت و خیلی‌ها انتظار یک چیزی مثل Kite یا MezzoForte رو داشتن که عناوین شاهکاری بودن... البته یکجورایی توقع بیجایی بود ولی به هر حال نکته‌ای که مهمه اینه که انتظارات برآورده نشد!

فصل زمستان هم بلافاصله و بدون استراحت رفته سراغ یک انیمه اُریجینال دیگه... ایده کلی و خلق WizardBarristers، کارگردانی، SeriesComposition و طراحی کاراکترهای انیمه همه‌اش به عهده خودشه.

ماشالا سوپر منه و معلوم نیست چه جوری این همه کارو باهم داره انجام میده، اونم بلافاصله بعد از کار روی یک انیمه دیگه!

یک نکته جالبی که در مورد ایشون وجود داره اینه که به سادگی هر چه تمام تر عناوین اُریجینال تولید میکنه... جوری که انگار خیلی کار ساده‌ای هست... امیدوارم بقیه هم یک مقدار از ایشون یاد بگیرن و هر فصل بیشتر و بیشتر عناوین اُریجینال ببینیم.

+: پلات داستانی جالب و عنوانی اُریجینال، حضور Umetsu Yasuomi
-: استویو ARMS و عنوان قبلی خالق اصلی سری که چندان عنوان خوبی نبود (Galilei Donna)

در آخر اینو بگم که این عنوان هم با توجه به چیزهایی که ازش مشخص شده به نظر عنوان خیلی خوبی میاد، دقیقاً همین وضعیت قبل از شروع فصل قبل برای Galilei Donna وجود داشت و دیدیم چیزی که انتظارش میرفت نبود... برای همین یک مقداری شک و تردید در مورد این انیمه میره بالا... در هر صورت امیدوارم که این دفعه با عنوانی بهتری روبرو باشیم و همونی بشه که همه منتظرشن.

Z\X IGNITION
86289090901133853186.jpg

داستان در آینده نزدیک اتفاق میفته...

پنج نقطه سیاه به یکباره در جاهای مختلفی از جهان ظاهر میشن... این نقاط در واقع دروازه و پورتالی به پنج دنیای موازی هستن.
بلافاصله بعد از ظاهر شدن این پورتال‌ها موجودات عجیب و غریبی از اون خارج میشن و تهاجم خودشون رو به این دنیا آغاز میکنن...
نکته مهمی که هست اینه که تمام این 5 دنیا + دنیای اصلی که روهم 6 تا میشن... در اصل یک دنیای واحد هستن ولی تو بازه‌های زمانی مختلف...
موجوداتی هم که از اونها خارج میشن همشون ساکن یک جهان هستن ولی هر کدوم تو بازه زمانی مختلفی زندگی مینکنن.
این موجودات برای مطمئن شدن از زنده موندن خودشون میخوان که موجودات و دنیاهایی که در آینده هست رو نابود کنن تا توسط اونها نابود نشن.
در واقع هر دنیایی میخواد 5 تای دیگه رو بترکونه تا بتونه به بقای خودش ادامه بده... کلید این قضیه هم تو یک دستگاه به شکل کارت خلاصه شده.

کلاً داستانه خر تو خرو WTFی هست... سبک انیمه هم از این انیمه کارت‌ بازیاست.

یک بازی کارتی هم داره و مثل اینکه نسخه PS3 بازیش هم قراره منتشر بشه و یک مانگا هم از روش اقتباس شده... بازی مال شرکت NIS هست (JRPGبازها کاملاً باهاش آشنان)... سوژه داستان و Universeش خوراکه بازیه و با توجه به اینکه میشه داستان رو از دید هر کدوم از این 6 تا دنیای موازی پیش برد (تو بازی منظورم هست) احتمالاً بازیش چیز خوبی از آب در میاد...

در رابطه با انیمه هم باید بگم که تو این چند وقته اندازه کافی انیمه کارتی دیدم و فعلاً تا چند وقتی حال و حوصله این جور انیمه‌هارو ندارم... مگه اینکه چیز خوفی از آب در بیاد که خیلی بعید میدونم و بیشتر بهش میخوره که یک انیمه برای تبلیغ بازی باشه.

کارگردان: YAMAGUCHI Yuji

بعنوان کارگردان انیمه Fate/stay night تو کارهاش دیده میشه که اقتباس زباله‌ای بود... باقی کارهاش هم چندان عناوین جالبی نیستن...در کل آدم بدردنخوریه.

استودیو و سایر سازندگان انیمه هنوز مشخص نشدن.

+: دنیا و Universe بزرگش
-: تبلیغاتی بودن پروژه و القای حس "F*ck the Cool Guy" بعد از دیدن پوسترهاش!

فیلم‌ها

فیلم‌هایی که زمستون میخواد پخش بشه اکثراً خیلی کارهای خوبی هستن…
Bayonetta: Bloody Fate
09566978139821770962.jpg

بانو بایونتا رو که دیگه حتماً میشناسید... استودیو Gonzo سازنده و کارگردانش هم کارگردان AfroSamurai هست
باید چیز جالبی باشه... حداقل برای طرفدارهای بازی مثل من و اون پسره (BurnTheContract!) میتونه خیلی جذاب باشه. (>_>)

Buddha 2
69943207720875017815.jpg

شماره اول فیلمش سال 2011 پخش شد و خیلی خوب بود... امیدوارم اینم در حد و اندازه شماره اول یا حتی بهتر از اون باشه...

HunterXHunter: Last Mission
91322780850488234449.jpg

فیلم دوم سری HxH... تریلر خیلی جالبی داشت و مطمئناً هیچی نشه، از فیلم اول بهتر میشه.

KaguyaHime Monogatari
37548558636677352655.jpg

مطمئناً بهترین فیلم زمستون همینه... طبق شنیده‌ها آخرین کار استاد TAKAHATA Isao هستش...
ایشون به همراه MYAZAKI Hayao استودیو Ghibli رو تاسیس کردن و ماشالا جفتشون هم کمپانیه استعداد و خلاقیت‌ان.
این فیلم در حال حاضر تو ژاپن اکران شده و فعلاً که BoxOffice رو ترکونده...
به هیچ وجه از دستش ندید... با کنار رفتن MYAZAKI و حالا هم TAKAHATA احتمالاً تا مدتها دیگه خبری از این مدل فیلمها نیست.

Mouretsu Pirates
88139210920690452864.jpg

یکسری تلویزیونی داشت که خیلی ازش خوشم اومد و اقتباس خیلی خوبی بود از رو کتابهاش... تو آخرین قسمت هم اعلام کردن که یک فیلم قراره براش بسازن... استودیو Satelight سازنده و کارگردانش هم همون کارگردانه سری تلویزیونیش هست.

Tiger&Bunny The Rising
13080694215662433304.jpg

فیلم دوم Tiger&Bunny... یکسری تلویزیونی هم داشت که سال 2011 پخش شد... فیلم اولش هم آخرای 2012 پخش شده.
اگه طرفدار سری هستید مطمئناً نباید از دستش بدید... سازنده هم که Sunrise‍ه.

WakeUp Girls
48402209417559488169.jpg

سری تلویزیونیش هم زمستون پخش میشه و بالاتر راجع بهش توضیح دادم... کلاً عنوان چرندی باید باشه.

فکر نکنم که چیزی از قلم افتاده باشه بغیر از SailorMoon که عملاً هیچی ازش معلوم نیست جز نوستالژی برای بعضی از دوستان (برای ما که چیزی نداره جز ..........) و یکی دو تا OVAچرت و پرت که کلاً تو کارشون نیستم و اطلاعات خاصی هم ازشون در دست نیست... حالا اگه چیزی بود بگید تا یکی بیاد یک توضیحی راجع بهشون بده.

در آخر مثل فصل قبل میگم که تمام حرفهایی که زدم نظر شخصی منه.... نه قراره عمومیت داشته باشه و نه Fact‍ه.

• Like
Reactions: MASOUD-CRASH
اریا جان این لستتم مثل لیست پاییز که قبلا گذاشته بودی عالی بود .
من Mushishi رو ندیدم ولی چون ANH رو دیدم حتما میرم دنبالش رو می گیریم و حتما این Mushishi Special: Hihamukage رو خواهم دید :x
از اون مهم تر خبر در مورد انیمه PUPA هستش که قرار در Winter پخش بشه ولی از قراره معلوم و شاید شایعه انیمه 5 دقیقه ای خواهد بود .
خیلی هم منتظر Nobunaga the Fool خواهم بود .
پ.ن : با توجه به سلیقه من PUPA تنها انیمه ای بعد از گنتز هستش که هم مانگا رو خواندم و هم انیمه اش رو دنبال می کنم :x

آریا ،
یعنی هر وقت معرفی هاتو میخونم روح و روانم شاد میشه :d
از یه طرف مثالهایی که میاری ، از اون طرف نظرات شخصیت :d
اصلا آدم خسته نمیشه هر چی میخونه:d

تشکر فوق ویژه از آریا سنپای عزیز.
یه Like واقعاً کم بودش، حتماً باید پست ای زده می شد.

برای خالی نبودن پست بگم که بالاخره روز موعود رسید.

50121d1386794898-kaxa-6802.jpg

نسخه ی بلوری سینمایی انیمه ی Steins;Gate Fuka Ryoiki no Deja vu فردا 2013/12/13 پخش میشه.

P,S
فکرش هم منو هیجان زده میکنه..وقتی فک میکنم قراره که صدای کانا-چان و مامورو-سان رو دوباره بشنوم (:

Attachments

• KAXA-6802.jpg
    KAXA-6802.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 172
آخرین ویرایش:
اریا جان ممنون با اینکه کل مطلب و نخوندم اما مطلب مفیدی بود !!!
خلیل جان یا یکی از دوستان میشه راجب این فیلم سینمایی توضیح بده حال و هواش چیه که منتظرش هستید :دی

میشود چند فیلم سینمایی خوب معرفی کنید :دی

اریا جان دستت درد نکنه بابت معرفی انیمه ها خب همونطور که قبلآ هم گفتم تو فصل زمستون بیشتر از همه منتظر انیمه Nisekoi بودم چون مانگاش رو دنبال میکنم و امیدوارم کار خوش ساختی باشه که از انیمش هم لذت ببریم

در کل فصل پیش رو هم فصل بدی به نظر نمیرسه مخصوصآ که انیمه های محبوب پاییز در زمستان ادامه پیدا میکنند در کنار انیمه های نام اشنا فصل زمستون که فصل دوم خودشون رو سپری میکنند و همچنین کار های جدید امیدوارم فصل خوبی بشه

سلام بر دوستان انیمه خور :دی
آقا من Fate/Zero رو تموم کردم منتهی چند تا سوال تو ذهنم به وجود اومده از پایانش. ممنون می شم جواب بدید :x
1. چرا جام اون شهرو نابود کرد؟ واقعا آرزوی کیره رو برآورده کرد؟
2. چرا کوتومینه کیر نمرد؟ چرا ارچر تو این دنیا موند و مادی شد؟

سلام بر دوستان انیمه خور :دی
آقا من Fate/Zero رو تموم کردم منتهی چند تا سوال تو ذهنم به وجود اومده از پایانش. ممنون می شم جواب بدید :x
1. چرا جام اون شهرو نابود کرد؟ واقعا آرزوی کیره رو برآورده کرد؟
2. چرا کوتومینه کیر نمرد؟ چرا ارچر تو این دنیا موند و مادی شد؟

1.همین طور که خودت حدس زدی آرزوی کوتومیه کیره این بود , که به دارک عمق وجودش در حالت مادی برسه ولی چون هنوز بازم می خواست بیشتر ادامه بده نابود شدن یک شهر براش کافی بود و می خواست بیشتر بدون ـه .
2.چون که امیا کیریتسیگو نتوست به ارزویی که می خواست برسه و نخواست ارزو بکنه این فرصت به شخص ثانی که کیره هستش , رسید . و بخاط همین کیره که به وسیله کوتومینه کشته شده بود , دوباره به زندگی برگشت و چون امیا جام رو نابود کرد تنها Servent ـش ناپدید شد و خودش نمرد و تنها ارچر و کوتومینه + امیا زنده موندند .

خلیل جان یا یکی از دوستان میشه راجب این فیلم سینمایی توضیح بده حال و هواش چیه که منتظرش هستید :دی

این سینمایی مربوط میشه به انیمه ی بیست چهار قسمت ای بنام Steins;Gate که فک کنم از بهار 2011 پخشش برای دو فصل شروع شد.

ماجرای انیمه درباره ی دانشمند دیونه ای هست که درباره ی زمان و ماشین زمان تحقیق میکنه و به شدت خودش رو دست بالا گرفته و فک میکنه که یه سازمان مخفی همیشه اون رو زیر نظر داره...خلاصه این راونی با چندتا شخصیت بیکار دیگه که هیچ ربطی به هم ندارند، داستان این انیمه رو پیش میبرند.

انیمه به معنای واقعای عالی ـه، جزء TOP10های برتره، حتی TOP5ها!!!

دوبلورهای خوش نامی مثل کانا هانازاوا و مامورو میانو (دوبلور یاگامی لایت تو دفتر مرگ) تو این انیمه صحبت کردند.

خلاصه انیمه، انتهاشه...و این سینمایی که تو پست بالا گفتم، درباره ی همین انیمه هست که فک کنم قشنگ یک سال منتظرش بودیم :d

^^

خلیل چندان به فیلمش امیدوار نباش...!

من چند تا نقد ازش خوندم... همه فحش کش کردن فیلمو...

اکثراً گفتن که فیلم خوبی هست ولی نسبت به انیمه ضعیفتر کار شده و اواسط فیلم خیلی کسل کننده‌است گویا

امیدوارم همشون شکر خورده باشن و فیلم خوبی از آب در اومده باشه... سری تلویزیونیش که فوق‌العاده بود.

^^

خلیل چندان به فیلمش امیدوار نباش...!

من چند تا نقد ازش خوندم... همه فحش کش کردن فیلمو...

اکثراً گفتن که فیلم خوبی هست ولی نسبت به انیمه ضعیفتر کار شده و اواسط فیلم خیلی کسل کننده‌است گویا

امیدوارم همشون شکر خورده باشن و فیلم خوبی از آب در اومده باشه... سری تلویزیونیش که فوق‌العاده بود.

آریا، زدی تو برجک ام (:

ولی خوب، حداقل بخاطر صدای دوبلورهاش هم که شده، من باید نگاش کنم :q

آریا دستت درد نکنه! عالی بود! :bighug:
مخصوصا این تیکه های طنز توی متن! :-" اصلا آدم خسته نمیشد از خوندنش :d هر فصل هم که کامل تر میشه:-"

خوب این فصل دیگه نمیگم چیا رو میخوام ببینم...چون شاید باز هم ...:| برای همین میگم که از کدوما خوشم اومده و اگر میتونستم ببینم،کدوما رو میدیدم:-"

Chuunibyou Demo Koi ga Shitai 2
Gin no Saji 2
Pupa
Toaru Hikuushi e no Koiuta

یه سری دیگه هم جالب بودن ولی خوب،صبر میکنیم ببینیم چی میشه! :-"
این Nobunaga the Fool هم خیلی جذبم کرد و اینا که یکهو ... :
انیمه تو سبک Mecha (ربات‌بازی) دسته بندی میشه
:| بد خورد تو ذوقم! :| شخصیت اصلیش هم به قیافش میخوره شدیدا امیر پسند باشه! ولی مکا... :((
فیلم ها هم :
HunterXHunter: Last Mission
Tiger&Bunny The Rising
KaguyaHime Monogatari

سومی رو به محض اومدن نمیبینم،ولی مطمئنم حداقل تا 2 سال آینده میبینمش:-"
در مورد فیلم هانتر هم،فکر نمیکنم برای من بهتر از قبلی بشه! :-" کاراکترهای محبوبم همشون حضور داشتن،خیلی شدید حال کردم با فیلم اول! :d

Mushishi Special: Hihamukage هم که جزو واجباته دیدنش! :d

---
خوب بالاخره Tiger & Bunny رو تمومیدم! :d
اول هزارتا لعنت به خودم فرستادم که کاش اول 3 قسمت آخر رو هم میدیدم،بعد میرفتم سراغ خوندن لیست انیمه های زمستون! :(( تایگر...:(( ...چرا مرگش برام اسپویل شد:(( (این یارو که توی عکس بود،گفتم حتما جانشین تایگر شده،و اون خود تایگر هم توی تصویر در راستای اینه که واقعا یک قهرمان توی جامعه باقی مونده و ... :-" به قولی یادش گرامی باد :(( )
ولی خوب،خدا رو شکر اینگونه نشد:-"

با خود تیگر هم حال کردم تو انیمه! بچه باحالی بود:-" خل و چل بود! :bighug:
ولی خوب بازم مکا بود :(( ( حالا خوبه مکا از نوع Full Metal Panic نیست #:-s ) به خاطر همین،من لباس وایلد تایگر قدیمی رو ترجیه میدادم :p
اسکای های هم واقعا همون پادشاه قهرمان ها بهش میومد! هم به رفتارش،هم به قیافش! :d (خیلی هم قهرمانانه هر شب کشیک میده! :d )

عکس هایی که ازش دیده بودم خیلی افتضاح بود! ولی خود انیمه اصلا اینجوری نبود! :-" ( عکسی که دیده بودم : تایگر&بانی با این فونت داغون! :-" ، بعد خود تایگر و بانی و بلو رز با این رنگ های سبز و صورتی و آبی دور و برش! اصلا یه چیز درب و داغونی بود که به نظرم هرکسی رو فراری میده:-" تازه منم که مکا دوست ندارم، دیگه بدتر! :d )

خوب به سلامتی،فصل دوم کی میاد؟ :-"
فیلم اولشم سعی میکنم ببینم به زودی! :-" اگر ترجمه شده بود... :d
---
از بلیچ هیچ خبری نیست؟ ادامه ـش؟ فیلمی چیزی؟ دلمون تنگ شده براشون:-s
همینطور از گروه سازنده ی Ano Hana :x یه انیمه عشقولی ازشون میخوام:-" البته پاییز Nagi no Asukara رو داشت که عالی بود! ولی خوب،من از اینا هم میخوام:-"
اصلا خود Nagi no Asukara واقعا قراره زمستون هم ادامه داشته باشه و 24 قسمتی بشه؟ اصلا بهش نمیخورد:-"
از اونطرف Samurai Flamenco ادامه نداره؟ تا اونجایی که یادم میاد،فکر کنم 24ـتایی بود! من اشتباه میکنم یا توی لیست جا مونده؟ :d
---
از دوستانی هم که مانگای وان پیس میخونند،خواهشمندم به فکر دوستانی که نمیخونند هم باشن و از 3-4شنبه، آواتارهاشون رو تغییر ندن:-" گناه دارن بقیه! :d
---
@ علی رضا
چیزهایی که در مورد F/Z گفتی،میشه گفت که اشتباه میباشد:-" من خودم خیلی بد توضیح میدم! :-" حالا سعی میکنم،فردا پست محمدعلی در مورد پایان F/Z رو بیابم! :d ( پست 2 سال پیش:-" خدا رحم کنه :d )

ویرایش:
خوب یکم گشتم و زودتر از چیزی که فکر میکردم پیدا شد! :d
http://forum.bazicenter.com/thread1740/page240/
http://forum.bazicenter.com/thread1740/page242/
البته الان که دیدم،خیلی از صحبت هامون با محمدعلی توی پروفایل بوده،که خوب الان دیگه نیستن! :-"
کلا صفحات قبل و بعدشون رو هم همینطور برید تا بحث های F/Z رو ببینید و اگر سؤالی دارید براتون حل بشه! :dسؤال دیگه ای هم بود،از خود محمدعلی بپرسید:p

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
شروع کردم انیمه ی Mushishi رو ببینم.
4قسمت دیدم. اولین چیزی که من رو محو کرد آهنگاش بود. واقعا تو موسیقی متن شاهکار هستش.
داستانش هم جالب هست ولی آهنگاش یه چیز دیگست!!:d

واسه فیلم Steins Gate هم دارم لحظه شماری میکنم. امیدوارم اون طوری که گفتن نباشه.....و از دیدنش لذت ببرم

@AKiba من هر کار کردم نتونستم برم صفجه 242 , وقتی میزدم میره صفحه 164 و در نتیجه جوابت رو پیدا نکردم , اگر بتونی قسمت اصلی حرفاتون رو کپی/پست بکنی یا خودت خلاصه بگی مشلل حرفام چیه ممنون میشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or