Toriko رو من خیلی باهاش حال میکنم.
اگه با OnePiece حال میکنید احتمال زیاد از Toriko هم خوشتون میاد
البته چند قسمتی طول میکشه تا داستان تو روال بیفته... کاراکترهای داستان خیلی باحالن و کلاً با این تم غذا و آشپزیش شدید حال میکنم
هر وقت میبینم حسابی گشنم میشه! روند داستان هم خیلی جالبه و داستان اصلی چیز جذابی از آب در اومده و هیجان خوبی داره.
روایتش هم درست مثل OnePiece و سایر انیمههای شونن هست... آرک به آرک داستان تعریف میشه و این وسط هم چند تا قسمت اپیزودیک داره.
Beelzebub هم نسبتاً خوبه ولی فقط تا قسمت 37... چون بعدش داستان میره تو دیوار و برای خودش چت میزنه!
شخصاً خوندن مانگا رو بیشتر پیشنهاد میکنم، چون هم داستان اصلی رو درست و حسابی ادامه میده و هم روایت خیلی خیلی بهتری داره
انیمه دیگه خیلی لوس بازی توش در میارن و عملاً 20-25 تا قسمت آخر خاله بازیه تا انیمه شونن!
یک نکته خیلی مهم هم اینه که Oga (شخصیت اصلی داستان) خیلی کاراکتر BadAss تری داره تو مانگا نسبت به انیمه... تو انیمه یکجورایی ملوش کردن بنده خدا رو.
Kateikyoushi Hitman Reborn هم تو سبک شونن انیمه جالبی هست ... البته نسبت به عناوینی شاخ این سبک خیلی گوگولیتره!
انیمه افتضاح شروع میشه و حول و حوش 20-22 قسمت فقط کاراکتر معرفی میکنه و خیلی لفتش میده تا داستان اصلی شروع بشه، برای همین امکان دراپ شدنش تو این قسمتها خیلی زیاده...
داستان اصلی از قسمت 34 شروع میشه... یکی از نکات خوب انیمه کاراکترهای باحالش هستن... یعنی بیشتر از اینکه پیگیر داستان باشی دوست داری کاراکتر محبوبتو ببینی.
ناگفته نمونه که روایت داستان تو آرکهای اصلی خیلی هیجان انگیزه و اکشن قضیه و قدرتهای کارکترها هم خیلی خوب کار شده.
نقطه ضعف داستان هم لفت دادن الکی و لوس بازی و زنان خانهدار تو انیمه هستن که دیگه از وسط کار به بعد حالتو بهم میزنن!
یعنی هر چی کارکتر زن تو انیمه هست یا خانهداره یا نگران کاراکتر اصلیه یا باید نجات داده بشه!!! میخوای بالا بیاری بعضی جاها دیگه -__-
در کل جزو شوننهای درجه 2 حساب میشه از نظر من یعنی اگه OnePiece و HxH و SnK و... درجه یک باشن این درجه 2 یا حتی 3 و تو بعضی روایتها 4 حساب میشه! (البته بازم میگم که دیدنش لذت بخشه و به هیچ وجه با آت و آشغالهای این سبک مقایسهاش نکنید)
نکته آخر هم اینکه بنظرم مانگاش بهتر از انیمه هست... داستانش هم تو مانگا تموم شده رفته پی کارش ولی تو انیمه نصفه کاره ول میشه.
دیگه حال ندارم بنویسم فقط بگم که
YuYu رو من خیلی وقت پیش دیدم... انیمه قدیمی هست و بعید میدونم کیفیت خیلی خوب بتونی پیداش کنی
نکته بارز انیمه هم Qouteهای شاهکارشه... بعضیهاش فوقالعادهان
در کل حتماً حتماً دیدنش پیشنهاد میشه... من که خیلی باهاش حال کرده بودم.
آها یک سؤال! این فصل دوم
[K] کی میاد؟
اگه درست یادم باشه فکر کنم قراره بهار 2014 پخش بشه