Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مانگای این هفته وان پیس فوق العاده بود یعنی مدت ها بود انقدر هیجان به مانگا تزریق نشده بود این ارک یکی از وحشتناک ترین ارک های وان پیس هستش بازم میگم عالی بود:d

انقدر تو کف بودیم که من و کیان(دارکنس) جلسه ای تشکیل دادیم و تصمیم گرفتیم این هفته انگلیسی بخونیم مانگا رو! :d
خودتون بدونید چقدر اوضاع خفنه و هیجان انگیزه،که صبر نمیشه کرد برای چپترها! :|

فکر کنم انیمه بیاد،برام بشه آرک شماره 1 وان پیس برام :-"

بهتره دیگه چیزی نگم،خلیل و پرهام شوتم میکنند بیرون از تاپیک :-"
این چیزی ـه که وان پیس رو همیشه تو اوج نگه میداره ...
چپتر بعد چه بشه...

به به..فکر نمیکردم تاپیکی تو بازی سنتر باشه که در مورد انیمه صحبت داخلش صحبت بشه .... واقعا جای خوشحالی داره ^_^

عزیزم بزرگان تاریخ انیمه‌ی ایران[و بعضاً مشاهده شده جهان:دی] از همین فروم بازیسنتر و از همین تاپیک شروع به فعالیّت کردن...کم الکی نیستا:دی
#true story!:D

عزیزم بزرگان تاریخ انیمه‌ی ایران[و بعضاً مشاهده شده جهان:دی] از همین فروم بازیسنتر و از همین تاپیک شروع به فعالیّت کردن...کم الکی نیستا:دی
#true story!:D

البته این تاپیک قبلا اسمش Animation Center بود که بعد از یه مدت عوض شدش به Anime and Animation Center.

یه تاپیک دیگه بود به اسم "دانلود و معرفی انیمه-Anime" که به جرئت میگم قدیمی ترین انیمه بین های ایران توی اون تاپیک بودن :دی اون موقع نه اینم ورلدی وجود داشت، نه انیم فا، نه اصلا انیمه توی ایران معروف بود. تمام اون انیمه بین اغلب با انیمه توی ماهواره شروع کرده بودن. تنها فروم های انیمه ای ایران اون موقع Narutofans.ir بود و AnimParadise هم تازه شروع کردن که جفتی منحل شدن (دومی هنوز بازه ولی به صورت معنوی منحله :)))

و این بود قصه انیمه و این سایت :دی

پ.ن: من روز دوم سال 2008 توی گوگل به فارسی سرچ کردم "گوکو" و اولین لینک همون تاپیک بودش. اینطوری بود که من با بازیسنتر آشنا شدم. اصلا شاید اون سرچ رو انجام نمیدادم خیلی چیزای زندگیم عوض میشد :دی

البته من اول مانگا رو خواندم یکمی برام تابلو بازی شد :دی باید برم سرکار فردا ظهر میبینم باید بکپم :دی

ده تا انیمه با هم میبینم : ناروتو - بلیچ - وان پیس - حمله به تایتانها - تقدیر صفر - برسک و بلزباب :دی البته همه با مانگاها همراه هستند :دی
البته فکر نمیکردم مانگا برام جذابیت داشته باشه و اون و خنده دار میدونستم اما بیش از حد داره بهم میسازه :دی البته برسرک مانگاشو پیدا نمیکنم بذبختی :دی

لیستت مثل من هست فقط اون تقدیر صفر رو ندیدم
در مورد مانگا برسرک تو مانگا ریدر محدودیت سطح کاربری وجود داره و به عنوان کسی که برسرک رو تو مانگا ریدر آپ میکرده پیشنهاد میکنم از فروم دانلود کن چون کامل تر هست :دی
و همچنین مانگاش کامل تر هست
اگه از بلزباب خوشت امده انیمه گینتاما رو هم به لیستت اضافه کن چون چند برابر فان تر هست :دی

ده تا انیمه با هم میبینم : ناروتو - بلیچ - وان پیس - حمله به تایتانها - تقدیر صفر - برسک و بلزباب :biggrin1: البته همه با مانگاها همراه هستند :biggrin1:
اصلا همچین کاری نکن , با 10 تا انیمه یک جا دیدن انگار داری در حق انیمه دیدنت خیانت می کنی .

لیستت مثل من هست فقط اون تقدیر صفر رو ندیدم
در مورد مانگا برسرک تو مانگا ریدر محدودیت سطح کاربری وجود داره و به عنوان کسی که برسرک رو تو مانگا ریدر آپ میکرده پیشنهاد میکنم از فروم دانلود کن چون کامل تر هست :دی
و همچنین مانگاش کامل تر هست
اگه از بلزباب خوشت امده انیمه گینتاما رو هم به لیستت اضافه کن چون چند برابر فان تر هست :دی

ممنون از توضیحات بسیار مفید و مختصرت :دی

اصلا همچین کاری نکن , با 10 تا انیمه یک جا دیدن انگار داری در حق انیمه دیدنت خیانت می کنی .

شرمنده بد توضیح دادم ! چند وقتی میشد بیخیال شده بودم اما باز شروع کردم از اونجایی که ناروتو و وان پیس و بلیچ کلی قسمت دارن مجبورم با هم ببینم اما در حال حاضر انیمه کوتاه بلزباب بعنوان انیمه فان و حمله به تایتان به عنوان انیمه جدی و بعد این اینمه های کوتاه جایگزین میشن تا وقتی که ته بکشه :دی

آخرین ویرایش:
البته این تاپیک قبلا اسمش Animation Center بود که بعد از یه مدت عوض شدش به Anime and Animation Center.

یه تاپیک دیگه بود به اسم "دانلود و معرفی انیمه-Anime" که به جرئت میگم قدیمی ترین انیمه بین های ایران توی اون تاپیک بودن :دی اون موقع نه اینم ورلدی وجود داشت، نه انیم فا، نه اصلا انیمه توی ایران معروف بود. تمام اون انیمه بین اغلب با انیمه توی ماهواره شروع کرده بودن. تنها فروم های انیمه ای ایران اون موقع Narutofans.ir بود و AnimParadise هم تازه شروع کردن که جفتی منحل شدن (دومی هنوز بازه ولی به صورت معنوی منحله :)))

و این بود قصه انیمه و این سایت :دی

پ.ن: من روز دوم سال 2008 توی گوگل به فارسی سرچ کردم "گوکو" و اولین لینک همون تاپیک بودش. اینطوری بود که من با بازیسنتر آشنا شدم. اصلا شاید اون سرچ رو انجام نمیدادم خیلی چیزای زندگیم عوض میشد :دی

Butterfly effect که میگن، همینه ها :d
دقیقاً یادمه، خود حامد خان هم اسم تاپیک رو عوض کرد.
ولی خوب اون موقعه من انیمه بین نشده بودم...

راستی گفتی، "گوکو" تا قسمت 110 انیمه رو خوردم، یعنی دقیقاً خوردمش..ولی خیلی وقته که درآپ ـش کردم...وضعیت روند زیرنویس ـش زیاد جالب نیست، گذاشتم، یه صد قسمت دیگه زیرنویس بشه
که بشینم دوباره، رگباری نگاش کنم.

حالا این رو بگم که بدون زیرنویس فارسی هیچ مشکلی نداشتم، این همه فیلم و سریال ژاپنی بدون زیرنویس فارسی نگاه میکنم...ولی نمیدونم چرا هیچ حس ندارم انیمه رو اینطوری نگا کنم.
بهم حسابی ساخته، انیمه با زیرنویس فارسی :p

آخرین ویرایش:
خب بعد چند هفته نظرم رو در مورد انیمه های این فصل که نگاه میکردم بگم :

اول انیمه هایی که فعلآ بیخیالشون شدم رو نام میبرم به دلایل مختلف فعلآ دنبالشون نمیکنم :

kill la kill , nagi no asukara , non non biyori , samurai flamenco

و اما انیمه هایی که میبینم :

Ace of Diamond قسمت 9 : انیمه با نوجه به ورزشی بودنش ریتم متوسطی داره و کاملآ از پایه شروع کرده و تا اوج قهرمان داستان خیلی فاصله داره به خاطر همین میشه گفت قسمت های اولیه خیلی جذاب دنبال نشه و فقط پیشرفت داستانی رو نشون میده در کل انیمه متوسطی هستش و نسبتآ خوب دنبال میشه

Golden Time قسمت 9 : یه انیمه داستانی هستش که جو خاصی داره که شاید مورد پسند همه نباشه ولی من تقریبآ راضیم و طوری نیستش که فعلآ بیخیالش بشم چون داستان خوبی داره و کاراکترهاشم بد نیستند

Hajime no Ippo: Rising قسمت 9 : فکر نمیکنم این انیمه احتیاج به تعریف داشته باشه یکی از بهترین انیمه های ورزشی هست و بدون شک نسبت به فصل دومش هم پیشرفت چشمگیری داشته و پرداختن به خود ایپو جذابت داستان رو دو چندان میکنه جدا از همه این ها طنز این انیمه در بعضی مواقع واقعآ ادم رو نابود میکنه:d

Kuroko no Basket 2 قسمت 9 : این انیمه هم که تکلیفش مشخصه و در حال حاضر بهترین انیمه ورزشی هستش از نظر من کاراکتر های عالی بازی های خیلی خوب داستان خوب ادم دیگه از یه انیمه ورزشی چی باید بخواد فشار قسمت اخر انقدر بود که برم مانگا رو بخونم ببینم بازی چی میشه:d

Little Busters!: Refrain قسمت 9 : فصل دوم این انیمه از زمین تا اسمون با فصل اولش فرق میکنه یعنی اگه به فصل اول از 10 5 بدم به این فصلش 8 میدم چه از لحاظ جو چه از نظر داستان تا اینجا خیلی عالی بوده حیف که انتظارات هوادارانش رو توی فصل اول نتونست براورده کنه و طرفدارانش رو از دست داد

Log Horizon قسمت 9 : این انیمه شاید در سطح sword art online نباشه ولی نمیشه منکر جذابیت های این انیمه شد این انیمه فکر داستانی خوبی داره و همچنین شخصیت اولی که کاملآ یک شخصیت محبوب هستش که بیننده رو جذب میکنه و یه شخصیت تکراری نیست

Strike the Blood قسمت 9 : انیمه داستان با پتانسیل بالا داره ولی یکم بهم ریختست که امیدوارم منسجم تر بشه شخصیت های خوبی داره و تقریبآ خوش ساخت هستش و جزء انیمه های مورد پسند منه

ادامه پست رو اخر شب میزنم:d

Little Busters!: Refrain قسمت 9 : فصل دوم این انیمه از زمین تا اسمون با فصل اولش فرق میکنه یعنی اگه به فصل اول از 10 5 بدم به این فصلش 8 میدم چه از لحاظ جو چه از نظر داستان تا اینجا خیلی عالی بوده حیف که انتظارات هوادارانش رو توی فصل اول نتونست براورده کنه و طرفدارانش رو از دست داد

من فصل یکش رو فقط دو قسمت اولش رو دیدم...نمی دونم چرا درآپ ـش کردم..اصلاً بخاطر اینکه خوشم نیومده باشه، نبودش. دلیل دیگه ای داشت که اصلاً یادم نیست.
برای همین فقط هفتگی دانلودش کردم...حتی فصل اول هم که تموم شد، دیگه سمت ـش نرفتم، بازم چرا، نمیدونم :d
حتی فصل دومش هم شروع شد، دانلودش هم نکردم، چرا، بازم نمیدونم :d

خلاصه نمیدونم چرا نمیدونم...ولی خوب الان بعد از خوندن این پست ـت، حسن خان، نظری که نمیدونم چی بودش، الان تغییر کرده و قصد دارم که دوباره برمُ نگاش کنم.

P.S
منتظر ادامه ی پست ـت هستم

قراره یه اسپیشال در مورد زمان آنبو بودن کاکاشی تو فبریه به نامThe Shinobi Who Lives in the Shadows پخش بشه!
امیدوارم لینک هاشم زود بیاد!

یه اسکن هم داشت که فعلا توانایی آپ کردن ندارم( برید Sayan Island ) ، توی اون اسکن اوکاگه سوم و چهارم و ایتاچی و یاماتو هم حضور دارن! ( ایتاچی اضافیه:-" )

---
حسن منتظر ادامه ی پست میباشم :دی در مورد انیمه های دراپ شده هم توضیح بده:-" از این 4تا ، 3تاش تو لیستی که قرار بود هفتگی ببینم ( :| ) بودن و اتفاقا 3انیمه ی برتر پاییز بودن به نظرم :-"

---
اگر میشه تقاضا میشود انیمه ها رو مخصوصا F/Z رو فارسی سازی نکنید:-" ( فارسی سازی هم کردید "/" فراموش نشه :دی ولی نکنید بازم! )
فکر کنم فقط DN و FMA فارسی سازی شددن و رو زبون افتاده فارسی شدشون! :دی

من فصل یکش رو فقط دو قسمت اولش رو دیدم...نمی دونم چرا درآپ ـش کردم..اصلاً بخاطر اینکه خوشم نیومده باشه، نبودش. دلیل دیگه ای داشت که اصلاً یادم نیست.
برای همین فقط هفتگی دانلودش کردم...حتی فصل اول هم که تموم شد، دیگه سمت ـش نرفتم، بازم چرا، نمیدونم :d
حتی فصل دومش هم شروع شد، دانلودش هم نکردم، چرا، بازم نمیدونم :d

خلاصه نمیدونم چرا نمیدونم...ولی خوب الان بعد از خوندن این پست ـت، حسن خان، نظری که نمیدونم چی بودش، الان تغییر کرده و قصد دارم که دوباره برمُ نگاش کنم.

P.S
منتظر ادامه ی پست ـت هستم

خلیل جان در مورد فصل اول بخوایم درست قضاوت کنیم قسمت خوب کم نداشت قسمت بدم کم نداشت ولی فصل دومش کاملآ تا اینجا کار یه دستی بوده و تو بعضی قسمت ها انقدر فشار روی ریکی زیاد میشه که من بیننده هم احساس ناراحتی میکنم از اونجایی که سلیقت رو میدونم فصل دومش خیلی برات جالبتر از فصل اول خواهد بود ولی چه میشه کرد که فصل اول کاملآ با فصل دوم مرتبط هست و نمیشه بیخیالش شد

حسن منتظر ادامه ی پست میباشم
:biggrin1:
در مورد انیمه های دراپ شده هم توضیح بده
:-"
از این 4تا ، 3تاش تو لیستی که قرار بود هفتگی ببینم (
:|
) بودن و اتفاقا 3انیمه ی برتر پاییز بودن به نظرم
:-"

در مورد دلیلشون اینجوری میتونم توضیح بدم که :

kill la kill : درسته یه انیمه فان و متفاوت هستش ولی اصلآ با سبک من جور نیست نمیتونم باهاش کنار بیام در کل این انیمه برای من هیچ حس ژاپنی نداره اگه دوبله ژاپنی نداشت میگفتم حتمآ ساخت امریکاست :d

nagi no asukara : این انیمه رو ادامه خواهم داد منتها نه الان هفته به هفته دیدنش شدیدآ اذیتم میکنه در مورد این کار کلآ مشکل از منه ربط خاصی به خود انیمه نداره:d

non non biyori : این انیمه رو هم خیلی دوست دارم جو و کاراکتر هاش ولی بازم ترجیح میدم تعداد قسمت های پشت سر هم نگاه کنم

samurai flamenco : این کار هم هرهفته دنبال میکردم ولی زیرنویسش متوقف شد من هم با زیرنویسش متوقف شدم و گرنه یکی از کارهای مورد پسند من بود و هست

و اما ادامه پست:

Tokyo Ravens قسمت 9 : یکی از انیمه هایی هستش که من خیلی دوسش دارم هرهفته منتظر اومدنشم و بلافاصله میبینمش شاید به دید خیلی از دوستان یه کار ساده و معمولی باشه ولی از نظر من کاملآ انیمه ای هستش که در کنار شخصیت های خوب و داستان با پتانسیل بالا هر هفته پیشرفت میکنه و مگه غیر از اینه که هربیننده دوست داره هرهفته یه چیزی فراتر از هفته قبل ببینه نمیدونم این روند تا کی ادامه پیدا میکنه ولی تا الان واقعآ خوب بوده

White Album 2 قسمت 9 : راستش رو بخواین با اون چیزی که اول فکر میکردم انتظار داشتم متفاوت بود و از جمله کار هایی هستش که مورد پسند همه نیست باید بیننده جزء طرفدار های این سبک باشه تا از دیدنش خسته نشه چون دوستانی که دنبال هیجان و اتفاق های غیر منتظره هستند تو این انیمه از این خبر ها نیست

Yowamushi Pedal قسمت 9 : این انیمه فوق العاده بوده تا الان یعنی سطح انتظارتون اگه همکف در نظر بگیرید این انیمه طبقه 5 یا 6 ام هستش نمیشه گفت کاراکتر هاش طوری هستند که از همون نگاه اول شما جذبشون میشید ولی بعد دیدن یکی دو قسمت کاملآ با کاراکتر ها جور میشد و نکته مثبت دیگه در مورد این کار هیجان بالاش توی بیشتر قسمت هاست مخصوصآ قسمتی که این هفته پخش شد از هیجان مسابقه خودم از روی صندلی پاشده بودم از اعضای خانواده تو اون لحظه من دیده بودن میمردن از خنده:d

خب این انیمه های این فصل بود که من میدیدم انیمه phi brain kami no puzzle فصل سومش تو این فصل توجهم رو جلب کرد که مجبور شدم برم از سیزن یک شروع کنم الان یه 5و 6 قسمتی ازش دیدم فعلآ که کار خوبی بوده و امیدوارم دچار تکرار نشه و داستانش هم داستان درست حسابی باشه

و اما تو این مدتی که نبودم انیمه Pandora Hearts رو دیدم بسیار لذت بردم مانگاش رو هم شروع کردم داستانش رو دوست دارم و شخصیت های جالبی هم داره

کنچی رو هم شروع کردم به خوندن ولی خدا میدونه کی به چپتر های جدید میرسم این مانگا هم غولی واسه خودش تعداد چپتر هاش خیلی بالاست ولی چون همش مبارزست ادم رو اصلآ خسته نمیکنه

امروز اندازه تمام روزایی که نبودم حرف زدم فکر کنم بسه دیگه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or