Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

عدم موافقتت فاقد وجاحت ـه. اون چیزی که خودت از رمان اسپویل کردی چندان جالب‌ نبود:>
کلیت کار رو مبارزات تک نفره بهمن و دشمناش بود.
مبارزه ۲ به ۱ و اون مدل پیروزی برام جذاب نبود.
یه مبارزه ۱ به ۱ فوق جذاب لازم داشت برای پایان‌بندی بی‌نقص

• Like
Reactions: zack fair
دوستان من سالها پیش و زمان طفولیت (شاید حدودای بیشتر از 15 سال پیش) یه انیمه یادمه دیدم احتمالا سینمایی و فقط یادمه یه قسمتش یه تعداد کاراکتر تو یه سری کوه یا یه مقری که تو کوه بود داشتن سعی می کردن فرار کنن و یه در سنگی یا شایدم فلزی، عمودی از بالا داشت بسته می شد و یکیشون رفت با کمر زیرش در رو نگه داشت و بقیه رفتن و بعد در بسته شد یارو نصف شد :D مطمئن نیستم ولی فکر می کنم این بابا که نصف شد یه سری قطعات مکانیکی هم داشت بدنش(؟) و اینکه یارو هیکلی هم گولاخ بود:D
کسی می دونه چیه این انیمه؟

آخرین ویرایش:
دوستان من سالها پیش و زمان طفولیت (شاید حدودای بیشتر از 15 سال پیش) یه انیمه یادمه دیدم احتمالا سینمایی و فقط یادمه یه قسمتش یه تعداد کاراکتر تو یه سری کوه یا یه مقری که تو کوه بود داشتن سعی می کردن فرار کنن و یه در سنگی یا شایدم فلزی، عمودی از بالا داشت بسته می شد و یکیشون رفت با کمر زیرش در رو نگه داشت و بقیه رفتن و بعد در بسته شد یارو نصف شد :D مطمئن نیستم ولی فکر می کنم این بابا که نصف شد یه سری قطعات مکانیکی هم داشت بدنش(؟) و اینکه یارو هیکلی هم گولاخ بود:D
کسی می دونه چیه این انیمه؟
یکم از آرت استایل یا بقیه کرکترا یادته؟
خیلی توصیفی که کردی کلی بود.
ببین یکی از اینا نیست.
Spriggan (1998)
Appleseed (1988 یا 2004)
Cyber City Oedo 808

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or